Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 18:44:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 111157 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: декември 15, 2010, 20:07:10 »

Утре рано сутринта ето това подаръче ще отпътува към  послушно детенце.Надявам се да и донесе много усмивки.Дано да не ми развалят опаковката че така се старах.
Много красива е опаковката, изглежда нещо мекичко smile
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: декември 15, 2010, 21:49:58 »

Леле, Гери, опаковката е невероятна!  yahoo
Благородно завиждам на птичето ти!  blum
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: декември 15, 2010, 22:40:02 »

Гери, то само опаковката си заслужава, изобщо няма значение какво има вътре  girl_wink Сигурна съм, че птиченцето ти ще се разтопи от щастие.
Аз предварително се извинявам, че подаръкът, който ще получи птичето ми не е изобщо опакован, но хич ме няма в тази област и поради естеството на подаръка не можах да измисля как да го опаковам, но пък е от сърце.  heart
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: декември 16, 2010, 10:03:43 »

Моят подарък съм го купила още преди 2 седмици, и като си представя, че нямам време да го опаковам и изпратя ме хваща голям яд на мен. Ноооо днес като заспи Толи ще се заема с тази задача
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: декември 16, 2010, 22:46:04 »

Aз трябваше днес да получа подарък,но куриер не дойде  sad Или поне никой не е звънял,и затова ще помоля Снежанката ми ако случайно се разминем и и звъннат,нека го оставят в офиса им и аз ще мина да си го взема.Предварително се извинявам за неудобството което й създадох с това,че пропуснах да си дам телефона  vivasvat
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: декември 17, 2010, 00:15:33 »

Подаръкът за моето морско птиченце е готов,току що го опаковах  и утре ще го пускам yahoo yahoo yahoo Ако кажа още нещо и ще се издам,спирам  focus голяма тръпка е,нямам търпение да си го получи Послушко и почти съм сигурна ,че допълнението към подаръка ще бъде по-вълнуващата част blum Дано се хареса Girl_hide Другата седмица се очертава доста вълнуваща,много птиченца ще бъдат изненадани  I-love-winter
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: декември 17, 2010, 13:33:03 »

Моят подарък вече пътува за морето и утре до обяд трябва да бъде доставен blum  tease
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: декември 17, 2010, 23:38:48 »

Ох здравейте и от мене.Аз съм сигурно една от малкото които още не са купили подарък на птичето си  cray,а така съм притисната  :girl_impossible:от времето.Нямам свободно време дори да отида до пощата ( а тя е пред два блока) пък какво остава да обикалям по магазините.А и нещо не ми е много коледно че покрай мъника нищо друго не забелязвам и само на него му се радвам.През деня няма на кого да го оставя да го гледа а и с този сняг съвсем не мога да мръдна,но утре съм ангажирала едното баби да дойде и отиваме с татито да пазаруваме и докато не избера нещо няма прибиране!
  Надявам се до понеделник да се справя и да мога да приготва подаръка за моето птиченце и да го зарадва преди празниците give_rose
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: декември 18, 2010, 13:32:25 »

Моя подарък вече е изцяло закупен . Вчера милото купи и последната част  tease , че аз не мога много да излизам в това време  pardon . Мислех , че днес ще успея да го изпратя, но не можах . В понеделник , наааай-късно вторник вече трябва да съм го пратила blush
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #354 -: декември 18, 2010, 16:05:04 »

И аз съм готова с подаръка yahoo Остана ми само да купя картичка и в понеделник ще го пратя smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: декември 20, 2010, 00:02:23 »

Подарък - 1/3 купен, 2/3 - направен.
Опаковка - в процес на обмисляне
Дата на дставка- тази седмица предколедно  blum
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: декември 20, 2010, 09:12:46 »

Моят подарък вече е готов и днес ще отпътува за морето. Малко е грозноват на външен вид, а и кой знае в какво състояние ще пристигне до моето птиче, но се надявам поне съдържанието да и хареса  blush
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #357 -: декември 20, 2010, 09:53:44 »

Момичета, някой от вас ползвал ли е услугите на куриерска фирма "Еконт" ? Досега само съм получавала пратки от тях. Знаете ли в рамките на колко дни се пази пратката, преди да се върне на подателя? Имам бегъл спомен, че ако не се потърси до 3 дни, се връща. Ако е така, ми е доста притеснено, понеже моето коледно птиче трябваше да си получи подаръка в петък вечер или събота сутрин. А явно не е   mda
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: декември 20, 2010, 10:00:46 »

Мишел, най-добре се обади и попитай в някой от офисите те ще ти кажат.Аз пращам пратки предимно с Еконт, много са коректни за разлика от Спиди.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #359 -: декември 20, 2010, 11:15:38 »

Мерси, Маги  give_rose И аз мисля, че са може би най-коректната куриерска фирма в България. Няма да се звъни. Подаръчето е пристигнало  yahoo Леле, колко съм щастлива  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: