Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 23:31:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 111446 пъти)

emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: ноември 18, 2010, 09:00:10 »

До тук стана ясно, че никои не иска прахосабирачки,но това хич не ме улеснява какво да взема на моето послушно дете  nea
Аз също като Валка бих се зарадвала на нещо за децата например
Имам нужда и от чаши за безалкохолно и вилици  tease
« Последна редакция: ноември 18, 2010, 09:36:32 от emili85 » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: ноември 18, 2010, 09:31:15 »

магито, виж колко сме послушни. Помоли да не пишем и се покрихме всичи  blum
Аз смятам, че жокерите са хубаво нещо. Все пак и за най-близките използваме такива, както остава за някой непознат.
Моето пиле ми е стар познайник, ама това никак не ме услеснява. Искам да изпълня една негова мечта, но ще ми трябва голяма изобретателност, за да се вместя в бюджета. Girl_hide Вярно, че Коледа е семеен празник. Миналата година уважих всички съквартиранти, но този път реших да подпомогна фонд "И аз съм човек"
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: ноември 18, 2010, 09:32:58 »

Хиляди благодарности, че изпълнихте молбата ми smile Сега си давайте насоки и жокери, а с първия получен подарък ще отворим и новата тема, за тях smile
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: ноември 18, 2010, 10:07:49 »

smile Да взема и аз да кажа за какъв подарък си мечтая smile
Не е задължително да е това, просто давам насока:
http://www.puzzle.store.bg/p41689/zhylto-cherveno-sinio-vasilij-kandinski-wassily-kandinsky-.html
http://www.book.store.bg/p28602/otvyd-poslednia-syn-anhela-besera.html
http://www.book.store.bg/p41896/izmislici-horhe-luis-borhes.html

Като цяло харесвам подаръци, които ми галят душата.
Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: ноември 18, 2010, 10:35:17 »

Здравейте птиченца! Ма наистина сме много послушни, как се спотаихме smile
Сега като сме на вълна жокери мога да кажа за една група подаръци, към който имам леки резерви - това са козметиката и парфюмите. Според мен е много сложно да уцелиш вкуса и потребностите на човека, особено ако не го познаваш. От години имам подарени парфюми, които ползвам за какво ли не, но не и по предназначение  blum А относно сувенирчетата-аз като цяло им се кефя и имам немалко такива, но тъй като в момента сменяме жилището (и все още не сме наместили нещата по местата) дори тези, които си имам ще им се наложи да останат по кутиите дооооста дълго време.
Желая ви още по-коледно настоение и много усмивки и вдъхновение докато подготвяте подаръка на своето птиченце!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: ноември 18, 2010, 10:42:09 »

Аз да кажа, че съм много доволна от  Птичето, което избрах yahoo danceg yahoo
Даже вече съм готова с избора на подарък и остава само да отида и да го купя и изпратя, може да пристигне рано, но ... като нямам търпение! blush
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 638

"Do you think that our love can create miracles?"

« Отговор #156 -: ноември 18, 2010, 10:50:57 »

Аз нямам някакви особени предпочитания към определени подаръци и бих се зарадвала на всичко  yahoo Но за да улесня малко моята Снежанка, ще кажа, че всякакви неща на коледна тематика са добре дошли smile Както и керамични чаши за чай smile
« Последна редакция: ноември 18, 2010, 20:06:33 от Тiama » Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: ноември 18, 2010, 10:54:37 »

Хайде и аз да улесня моята Снежанка.
Аз също не си падам по прахосъбирачките, но за коледни такива правя голямо изключение. Нямам някакви специални изисквания - бих се радвала на всеки подарък, който е купен от сърце. Ако обаче моята Снежанка е много затруднена най-много бих се зарадвала на книга. Харесвам главно криминалета, енциклопедични и исторически книги. Не си падам по философски.
« Последна редакция: ноември 18, 2010, 11:07:32 от Мърче » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: ноември 18, 2010, 11:00:26 »

yahoo  danceg  yahoo мойто джуджаново пиленцеее  е голям образ и сладур lol)
Мисля да не бързам и хубаво да поразгледам и обмисля подаръка и декември да го изпратя  yahoo danceg yahoo
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: ноември 18, 2010, 11:04:34 »

Понеже аз лично съм в затруднение с избора на подарък на моето птиче, реших да подпомогна моята Снежанка. По принцип каквото и да получа ще му се радвам много. Напоследък имам някой идеики свързани с шиенето, затова ще се радвам на списание с актуални кройки, обичам да чета книги, но напоследък все не намирам време да си избера, а и да чета, но много бих се радвала на някакво леко четиво, в стила на Сексът и градът(него съм го чела де). Харесвам и тези големите цветя като брошки, а от към цветове обичам, лилаво, червено, сиво, черно smile. Дано съм помогнала, но ако мила Снежанке вече имаш идея  направи това, което си решила smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: ноември 18, 2010, 11:12:46 »

И аз като ˙·٠Butterfly™٠·˙ и Вероника съм много щастлива от птичето, което кацна на рамото ми Yes Дано и моята Снежанка реагира така за мен  Girl_hide
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: ноември 18, 2010, 11:15:41 »

И аз съм доволна от моето пиле-пиле  blum Попрочетох и мненията във форума вече, те са доста де, но все пак отгоре отгоре smile Ще чета и още. Имам някаква идея вече, пък да видим каква ще я свърша накрая smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #162 -: ноември 18, 2010, 11:29:42 »

Пък аз май вече си получих подарък-самото птиче  smile Вчера четох, четох какво е писало из форума, събирах информация и накрая бях така  tease Толкова  многообразен като интереси, мислене човек, че сигурно и 100 подаръка да се пратят, ще има за още. А тук птичето си мълчи  beating Нищо, обещавам да се постарая и искрено се надявам да го зарадвам, защото е така мило същество, че заслужава само хубаво  smile
 Замислих се дали съм затруднила човекът, на който се паднах? (бях много щастлива, че бързо ме избраха  yahoo ). Не искам да казвам конкретни предмети-за каквото има възможност, важното е да е от сърце. Тъй като съм от многопишещите, може би ще го затрудня да "ме разгадае". Само ми хрумна как да подскажа що за човек има насреща-снощи си слушах музиката към много любим мой филм: "Невероятната съдба на Амели Пулен". Та в него има една по детски наивна и мила атмосфера на сбъднати мечти, съкровени и истински. Май спада в категорията на странните, но част от него е отражение на вътрешния ми свят. Ха да видим сега дали не обърках още повече  Wink
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: ноември 18, 2010, 11:35:00 »

michelle, наистина многото информация обърква. Миналата година направо изпуших от мислене, защото съфорумката бе много активна и накрая действах по интуиция.
А тазгодишното ми пиле в половината си постове споменава една думичка, която ще присъства в подаръка му, че следващите пъти като я пише да се сеща за мен funnytooth
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: ноември 18, 2010, 11:35:34 »

И аз да кажа,че съм много доволна от моето "пиленце" yahoo yahoo yahoo,и съм избрала подаръка вече.Даже мисля да го купя тези дни.Само се чудя кога да го пращам.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: