Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

октомври 27, 2024, 17:29:38

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 10  (Прочетена 173816 пъти)
 
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: декември 19, 2010, 23:03:46 »

Ние бяхме на картофи соте и печени кренвирши ,обвити с бекон с мед и сини сливи.
За десерт почнахме коледните сладки от вчера! blum
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: декември 20, 2010, 09:02:45 »

Gery79 аз рецепта нямам,обаче в БГ още се продават такива и аз много ги обичам.
Фийбс може ли рецептата за кренвиршите че много ме заинтригува.
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: декември 20, 2010, 20:49:55 »

от мен тази вечер едни кексчета-това е първата доза.Трябваше да си оползотворя новите хартиени кошнички

Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1711



Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: декември 21, 2010, 00:28:28 »

Гучи има ли някаква особеност при сваляне на хартията, защото аз снощи правих солените мъфини на Данитка и хартията ми остана ужасно залепена за тях, може би защото ги оставих да изстинат. Пробвах с намокряне и нямаше много загуба от формата, а това ми беше първо ползване на такива хартиени чашки.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: декември 21, 2010, 00:32:26 »

Ролца с бекон,наденички и сушени сливи

12 бр коктейлни наденички
1 с.л. мед
12 сушени сливи
24 ивици бекон

Прободете наденичките с клечка за зъби.Така не само ще задържите бекона,а и лесно ще можете да ги обръщате при печене и да ги поднесете.
Загрейте фурната на 200 градуса /180 градуса с обдухване/.В купа объркайте наденичките с меда.Увийте всяка наденичка и сушена слива с бекон и ги прободете напречно с клечките за зъби.Запичат се 30 мин.Да ви е вкусно!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: декември 21, 2010, 08:19:10 »

Гучи има ли някаква особеност при сваляне на хартията, защото аз снощи правих солените мъфини на Данитка и хартията ми остана ужасно залепена за тях, може би защото ги оставих да изстинат. Пробвах с намокряне и нямаше много загуба от формата, а това ми беше първо ползване на такива хартиени чашки.
Аз не ги мажа с нищо кошничките.По принцип ми направи впечатление че на по пречените се сваля доста лесно.Освен това трябва хубаво да изстинат върху решетка.По принцип си остава малко от кексчета по тях.Може би зависи и от кошничките-някой беше споделил че му се раздували кошничките.Моите не мръднаха.Моите са на Факелман и в момента са на промоция в Кауфланд.И в петък събота ще се запася и ще правя кексчета.Решила съм да им правя украса и от фондан ама трябва да взема пудра захар и боички.Моя мъж каза че съм луда в 9 часа да правя кексчета-които дори не мога да ям.
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2117



Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: декември 21, 2010, 11:06:11 »

Валя Дива последните дето и аз си купих не можах да ги сваля  angry Купих си ги от Джъмбо  pardon
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 646



Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: декември 21, 2010, 11:24:37 »

И аз да се изкажа за кошничките- мажа ги с четка и олио, отлепят се много лесно после.

и като споменахте за украса от фондан ето една идея- сладките са правени от кумата ни като подарък за нас


Още снимки тук от тая нататък http://www.facebook.com/photo.php?fbid=185506254797075&set=a.156306901050344.35695.100000131043828&pid=721146&id=100000131043828

« Последна редакция: декември 21, 2010, 12:46:10 от krasunkata » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: декември 21, 2010, 11:55:31 »

Гери дай рецептата за тези кексчета.Довечера отивам в Кауфланд!:)
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: декември 21, 2010, 12:26:34 »

Рецептата е супер елементарна
3 яйца
1 ч.ч захар
1 и 1/2 ч.ч брашно
3 с.л. олио
1/2 ч.ч газирано
1 бакпулвер
1 ванилия-по желания/аз не сложих/
сока от една мандарина
кората от една мандарина
какао

Разбиваш яйцата със захарта на пухкав крем.Добавяш при постоянно бъркане газираното и олиото.Пресяваш брашното и го смесваш с бакпулвера.Добяваш и него при постоянно бъркане.Разделяш на две части.Към бялата добавяш сока от мандарина и настърганата кора.В другата част прибавяш какаото.Кошничките се пълнят почти до горе.Печеш на 180 градуса до готовност.Ами това е в общи линии.


Красунке златна си.Много са красиви сладките-даде ми много идеи.Само да ми стане фондана.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #370 -: декември 21, 2010, 13:05:20 »

krasunkata , Bravo голяма красота е сътворила кумата
Линковете не ги отварям
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1484



« Отговор #371 -: декември 21, 2010, 13:11:15 »

Леле, krasunkata, колко красиви неща си показала! Не ми се сърди, ама от всичките най ми харесаха първите-твоите  blush Отсега нататък още повече ще си мечтая възможно най-скоро да започна да се упражнявам за поне на 1/100 толкова хубави сладки  smile
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 646



Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: декември 21, 2010, 13:48:05 »

juji линка за facebook ли не ти се отваря? влизаш ли си с твоя акаунт (или пък аз нещо не съм го пуснала като хората). уж го пробвах ама за да ги видя трябва да се логна

michelle  мерси много. аз не разбрах кои първи са ти харесали? ако гледаш в facebook всичко е дело на кумата, ако си гледала в моята галерия там аз съм пекла и рисувала. Като имаш малко свободно време и продукти направо се пробвай- аз така се уча. и то човек се усъвършенства сам с практиката (трябжаше да видиш първите ми опити- доста абстрактни бяха  DANCE)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1484



« Отговор #373 -: декември 21, 2010, 13:51:34 »

 Като си писах коментара, май обърках темите  blush За твоите от галерията става дума. Същите, които са в една от коледните теми. Наистина са страхотни!  give_rose
Активен
ivapenkova
Регистриран

Публикации: 6


« Отговор #374 -: декември 21, 2010, 15:21:11 »

Рецепта за Коледни сладки

Продукти 
600 гр  брашно тип 500
400 гр  масло
400 гр  захар
300 гр  лешници
3 бр.  яйца
1 пак.  канела на прах
 

Приготвяне

1.Вечерта разбъркайте добре маслото и към него прибавете захарта, смлените ядки, 3 яйца и канелата
2.Добавете брашното. Направете от сместа една топка и я оставете на хладно
3.На следващия ден разстелете тестото с дебелина 5 сантиметра и го нарежете с метални формички
4.Намажете сладките с масло
5.Изпечете ги в тавичка на 210 градуса 10 минути
Подредете сладките в метална кутия, където ще се запазят за по-дълго време.

Дано да ви харесат, аз ги правя всяка година!
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines