Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 13:31:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Грижа за ноктите!  (Прочетена 91180 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: декември 23, 2010, 10:45:06 »

Майка ми прати 2 шаблона, не са на Конад, но пък са доста сполучливи, Нинка. Само дето за френски и цял нокът не мога да си намеря, явно трябва си извадя и една карта, за да пазарувам от нета, от амазон или ибей, че има по-голям избор отколкото бг сайтове.
Днес ще правя сърмички постни и чушки, за да утре, за да си помогна и чак довечера ще се лакирам, така че по-късно ще пусна и снимки.
Само да кажа, че съм с лака на перфект и ми стои вече 4 ден, без да се олющи или лака е мн хубав или базата и топ лака са ми хубави.  smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #46 -: декември 23, 2010, 16:16:48 »

И аз съм 4 ден с Перфект, обожавам ги!  heart И палитрата им е доста разнообразна, всичко има! Аз ще се лакирам чак на Коледа  tease
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: декември 30, 2010, 10:41:21 »

Щях да качвам коледните нокти, но нямах време.
Ето ги и тях, предварително се извинявам, снимах ги преди да си почистя цапаниците smile по кожата
http://prikachi.com/images/144/2807144h.jpg
http://prikachi.com/images/149/2807149m.jpg
Активен
Теди..
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #48 -: февруари 07, 2011, 18:52:17 »

Роси и аз не намерих подобна тема, но исках да попитам дали сами си правите ноктите, арт нейл, и всичко останало.
Аз много обичам да се лакирам и рисувам по ноктите, но не го бях правила от 4г някъде, просто нямах време за това, ако исках нещо ходех на маникюр. Вчера бях до един козметичен и си накупих няколко лака, но не намерих някои цветове както и определени цветове лакове с тънка четка, така че пак ще се излиза.
Има една техника за лакиране, която ства прекрасна, но на мен не ми се получава много. Казват, че водата трябва да е хладка, а лака рядък. Не става много хубаво.Ако някои я е правил да сподели. Ето клипче
http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U
Иначе сега съм така, но сега ще го сменям с нещо друго, само да се спра на нещо. (снимка в галерия)

Това е много готино, но не съм го пробвала, изглежда доста пипкаво. Имам си едни плочки от Стар Нейлс и си праея печати с тях, много са добри. Може би някой ден ако ми се занимава ще пробвам и това, защото е доста ефектно smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 07, 2011, 19:03:05 »

Това е много готино, но не съм го пробвала, изглежда доста пипкаво.
Аз съм го пробвала, момичета! Страхотно е! Bravo И е много лесно, със сигурност ще успеете! Има само една "цака"- лакът трябва да е нов и въобще да не е сгъстен, иначе не се разпръсва във водата. И tweety bird е права- водата трябва да е хладка.
Активен
happy_lady
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #50 -: март 14, 2011, 17:26:30 »

Зехтинът наистина много помага за заздравяване на ноктите. Но трябва да се маже поне по два пъти на ден в продължение на три месеца и през това време не трябва да се лакирате.
Активен
Monny
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #51 -: март 15, 2011, 22:49:47 »

Да, и аз съм чувала, че зехтинът е много полезен  smile Ама си трябва яко мазане..
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 16, 2011, 01:36:37 »

Момичета, ако имате проблем с ноктите, по-скоро трябва да обърнете внимание на здравето и на навиците си, защото и целия зехтин на света няма да ви помогне crazy
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 16, 2011, 19:10:19 »

lionelsa е права! smile Зехтинът и всички други подобни масла като витамин А, бадемово масло и т.н. помагат, но донякъде и не и без това, за което говори тя.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #54 -: юли 03, 2011, 15:28:31 »

Като гледам тази тема отдавна не е писано в нея а съм сигурна че доста дами държат ръцете им да изглеждат добре smile

Да ви кажа тази техника с гелиш лака е страхотна-аз бях с такъв на сватбата: и може да се рисува декорация не се набира. Майка ми е маникюристка и много ми харесва как ме направи. Издържах с него 2 седмици и пак бих си сложила.

тази фирма специално има много голямо разнообразие от цветове и бих си купила за вкъщи но са доста скъпи а и трябва специална "лампа за печене"  ето такава
ето и снимка с декорация

Ще се радвам темата да се раздвижи отново smile
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**
Публикации: 1605

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: юли 03, 2011, 23:45:10 »

А как се трие гелиш лака, пилят ли ноктите както при ноктопластиката?
« Последна редакция: юли 04, 2011, 00:51:33 от Princess_of_the_Dawn » Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: юли 03, 2011, 23:48:56 »

Ако имате изпочупени, делящи се нокти ви препоръчвам горещо заздравителите от серията на OPI Envy. Аз така си възстанових ноктите, които бяха в ужасно състояние като си махнах ноктопластиката. И също масаж със зехтиново олио или витаминен крем.

Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: юли 04, 2011, 08:27:57 »

За гелиш-а пак пилят ноктитие, макар и в по-млака степен от ноктопластиката. Махнеш ли го, на нокътът му трябва доста време да се възстанови. Иначе изглежда страхотно. Има много красиви цветове. Имам приятелки, които го позлват. За мен той е за жени, които си гризат ноктитие или нещо подобно, за да им изглеждат красиво ръцете. Всички останали могат и сами да си поддържат ръцете с една хубава полираща пиличка и качествен заздравител и лакове.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #58 -: юли 04, 2011, 08:49:18 »

Дами добро утро smile

За гелиш-а да ви кажа хич не е трудно махането му става за 10 мин затова му казват "хибирден лак" и т.н. Пиленето на нокътя е само леко за да има за какво да се хване "лепилото" и не наранява нокътната плоча smile Сваля се със специален разтвор, от който се слага съвсем малко, завива се с памук и фолио-стои се 10 мин. и сам пада...после само се полират и отново са си нормални ноктите.

Имат страхотни нови цветове и аз също горещо го препоръчвам, на мен ноктите са ми супер след гелиш-а, а с него много бързо растат, няма проблем след веднъж сложен гелиш да се сложи веднага пак. Вижте и новите цветове страхотни са:

Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: юли 04, 2011, 11:44:32 »

А за Шилака какво ще кажете? Доколото съм чела разликата между Гелиш и Шилака, че вторият е базиран повече на лак, докато Гелиша на гел, и че Шилака не поврежда ноктите, но също се маха със специален разтвор. Аз бях с ноктопластика 3 години поред и като я махнах, ноктите ми бяха в ужасно състояние и тъкмо ги възстанових, не ми се иска пак да им разказвам играта.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: