Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 00:40:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 " (Прочетена 134284 пъти)
Lupercola
Гост
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
«
Отговор #30 -:
октомври 04, 2010, 10:56:24 »
Лелеле, колко много сте писали, докато си направя кафе
Ам сега пьк ще си ви прочета с кеф
Кокиче
, благодаря ти за препорьките. Ще си ги набавя
Аз сьм гледала и препорьчвам:
-Le premier cri
- L'Odyssée de la vie
- The business of beeing born
Сиси
, нямам тьрпение да видя вапите снимки от 3Д-то
Чакаме да разкажеш и за Жк
Преслава
, видях ти снимката в галерията, много хубаво оформено ти е коремчето, вече идеално се вижда, че си бременна
Точно това бьлбукане според мен е бебенцето
Честито ви годишнина !!
Да сте винаги щастливи заедно !!
Албенчик
, направо си страхотна !! А пьк колко хубаво си облечена
Сьбра ми очите
Направо си като от списание, бе момиче !!! Що нямам и аз такьв вкус (пьк и дрехи де) (и тяло)
Мамче
, как няма вече ехографи?
Нямаш ли в 32 седмица?
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
октомври 04, 2010, 11:57:03 »
*mum to be*
,
inaxastra
, много ви благодаря
Ина
ако трябва да съм честна тази рокля не беше обличана сигурно от 5 години, защото ми беше широка и вчера, като си преравях за пореден път гардероба (защото вече почти нищо не ми става) и така се зарадвах като я открих, защото сега ще ми свърши идеална работа
Преслава
честита годишнина, още мнооооого такива да отпразнувате
И аз също като Ина си мисля, че това, което усещаш, е вече малкото човече в теб, което се е наместило удобно в тумбачето (видях снимчицата ти и заформеното вече бременелско коремче
)
Ина
, аз да се намеся по въпроса за видеозоните - за съжаление ние тук имаме само 2, като втория е различно, но около 21ва-22ра седмица и след това край
Много бих искала да бяха поне три, защото има още тооолкова време до края. Лично аз съм си решила, че ще проуча въпроса как мога да си запазя час за платен видеозон, защото няма да мога да издържа чак до януари, без поне още веднъж да съм видяла, дали беба си расте нормално
.
Сиси
сигурно вече е на път към доки, дано скоро да се върне да разкаже и покаже как е минала срещата с мъничето
Аз се опитвам да си надвия мързела и отивам да поплувам малко, до скоро тумбачета
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #32 -:
октомври 04, 2010, 12:40:14 »
Благодаря за пожеланията
inaxastra,да те питам какво стана с очите,имаш ли още проблеми...на лекар беше ли?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #33 -:
октомври 04, 2010, 14:38:47 »
Здравейте мами и бебоци, аз сега се завръщам от ЖК, от която съм супер недоволна
идеше ми направо да я
тая. Първо на всички въпроси, който й зададох тя казваше или незнам или да питам личния лекар. Правише се на луда по доста въпроси. След като й дадох урината, тя каза че нямала лентички и ще я занесе в болницата (това ок). После каза да слушаме сърчицето на бебо, добре но ..... толкова силно ме натиска по корема, че направо щех да се побъркам, а бебчето му писна и започна да рита самото устройство
. Всичко хубаво, но на мен ми премаля на 2 пъти, падаше ми кръвното толкова ниско, че нито чувах, нито виждах и така 30 мин. не успя да чуе сърчицето. Накрая ми каза да стана права и да опитаме така, евала успяхме. Сърчицето е супер, но на мен в същото време пак ми стана лошо и трябваше веднага да легна, та тя и сестра ми (която беше с мен и добре че имаше шоколад в себе си, че да си пооправям кръвното) казаха че са чули как бие и че всичко било в норми. Това ми беше цялата ЖК
. Премина ми легнала на кушетката и в мерене на кръвното. От всичко съм доволна само за едно нещо ... за това, че с бебо мислим еднакво - и двамата не я харесахме
. Така риташе милото уреда и бягаше от него, че все още се разсмивам като се сетя.
preslava_82
, честита годишнина. Да се радвате един на друг още много дълги години и да си народите много хубави и здрави бебчета. Приятно изкарване на вечерта.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #34 -:
октомври 04, 2010, 15:22:21 »
Мамче
, сменяй я тогава! То каква полза, като не отговаря на въпросите ти и не се опитва да разбере какво те вълнува. Вярно, че понякога и ние прекаляваме с изискванията и очакванията си сигурно, но това, което описваш определено е недопустимо. Все пак добре, че бебо е ок
Аз не съм разбрала, вие момче или момиче чакате?
Албенчик
, изглеждаш страхотно! Една готина бъдеща мама си!
И да ти кажа, че ти се възхищавам, че ходиш да плуваш. То аз и не мога де, но те поздравявам за желанието! Аз мисля тия дни да почна с йогата вкъщи вече, че разходките стават по-кратки, заради лошото време.
И да призова и останалите да пишат на Данитка, за да може, когато има време, да ви сложи розово или синьо вързопче срещу термина. Гледам, че засега само аз се розовея
Аз към момента нямам нищо за споделяне. Апетитът ми е понамалял. Не съм мръднала в кг, от което не се оплаквам. Едва сега успях да хапна една ябълка
Но като не ми се яде, какво да направя, не искам да се тъпча. А не се чувствам отпаднала. Не знам каква е причината.
Бебка вече всяка вечер ми напомня за себе си, но винаги доста късно. Дали ще е нощна птица като мен?
Чак след 22-23ч. започва да бута
Ние утре вечер сме на ехо, но при частния ми лекар. Всъщност ще правим и ФМ. Аз имам и няколко въпроса към него, дано отговорите ми харесат
Това е от нас. До скоро!
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #35 -:
октомври 04, 2010, 15:34:17 »
Момичета Данитка в скоро време ще роди, има и други модове на тази тема, пишете и на тях.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
октомври 04, 2010, 16:00:19 »
sunray
, не мога да я сменя! Тук са няколко, от порядъка на 10-12 различни акушерки който работят с бременни жени към една болница и всеки път е различна на прегледите. Не можеш да изискваш определена, защото и те не знаят коя ще е следващия път (специално съм питала). А аз й задвах въпроси в който тя е компетентна - 1. питах я за майчинството и да ми даде бланка, за да я попълня и 2. На гърба, на гръбначния стълб имам бенка, която от както забременях значително порасна и започна да ми пречи, да се закача по дрехи и т.н. и аз я попитах за нея, тя взе ма фъфли и казах,че в такъв случай ще питам личния лекар. Ох, май съм все още развълнувана
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #37 -:
октомври 04, 2010, 16:11:11 »
Preslava Честита Годишнина!!!
Весел празник и винаги да намирате най-милите думи един за друг и да отгледате здрави и добри деца
Аlbenchik - много сладка мама си
.
Ех тези доктори
, и моята малко ме претупва. Mum to be - радвам се че всичко е наред със сърчицето на бебчо.
Sunray - шом нямаш апетит - не си насилвай. Организмът ти най-добре знае какво му е нужно.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #38 -:
октомври 04, 2010, 16:53:26 »
Мерси за пояснението,
Маги!
Мамче
, не знаех, че става дума за акушерка. Мислех, че имате и там следящ лекар и че говориш за него
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #39 -:
октомври 04, 2010, 19:57:21 »
Момичетааа
ето ни
бяхме на ЖК много добре мина, всичко ни е наред, цели 630 гр. сме 24 г.с.
Отивам аз и доки казва- хайде мамче да се видим и отивам аз, лягам, и нашето момиче, като се надупи
вирна си дупето, леле колко сладка беше милата
коремчето щръкна а аз чак неможех да повярвам, после като взе да ни преглежда, се обърна и си отвори крачетата- доки казва- ами дааа 100 % момиченце, няма грешка
мереше я, каза, че всичко ни е наред. Накрая беба се излегна и това беше
Утре сме на 3D. Докато си седя или лежа, виждам как беба си сменя местонахождението
и как си рита, как се протяга- абе сладка работа...
Другия месец отиваме на тонове, не са ми мерили никакво кръвно откакто съм бременна, ноо аз казах че съм с ниско, да знаят. И така с нас. Сега си риткаме
Благодаря ви че се сетихте днес за нас и чакате да разкажа.
Аз между другото напоследък немога да спя, ставам в 03 сутринта и карам такаааа до към обяд... глад мори народа, гледам сериали...
Албенчик- мнооого си хубава маме
Ох сладурки, вие много сте писали, аз немога да пиша за всяка...
Мам то бе- /как го написах само/ няма ли как да я смениш тази, тя не ти дава никакво инфо, а то е важно
sunray аз писах, но май няма възможност покрай раждането
Изпускам някой сигурна съм, но моля не се сърдете... гушки на всиииички мамчета.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
октомври 05, 2010, 00:15:08 »
♥Сиси♥Петрова♥
, радвам се за вас. Всичко е минало перфектно, а вашата мома е със супер мерки. Наслаждавай се на коремчето си и чакаме снимки от 3D-то.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #41 -:
октомври 05, 2010, 01:28:22 »
Сиси Петрова, радвам се , че всияко е минало добре и сте видели малката кукла. Ще яакам да пуснеш снимки. На мен нещо Ина ми се губи, някой знае ли ка е тя ? И ако ни четеш вземи се разпиши
, поне да знаем яе си добре.
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #42 -:
октомври 05, 2010, 08:29:15 »
Добро утро, коремченца!
Колко много сте изписали! Зърнах и много сладки коремчета, браво! Аз още и една снимка не съм си направила
, за срамотите, а преди време виках: трябва да документирам! То до скоро нямаше смисъл да се фотографирам, приличах просто на добре нахранено е лекинко преяло дете
Сега сякаш малко взе да се пооформя тумбата. Трябва да хвана мъжа ми да ме щракне, защото сама нещо не го докарвам.
На мацките, които са имали проблеми с доктори и акушерки, пожелавам да намерите разрешение, че то е, меко казано, неприятно! В крайна сметка, нали им се доверяваме, уж да ни обясняват, да ни успокояват при нужда, а някои доФтори не знам защо са толкова пестеливи на добро отношение... хм! Ядосах се!
При мен новини нЕма
Чакам 29.10., когато ми е часът за втората голяма фетална морфология. Нямам търпение да видим какви ги къдри дребосъкът вътре, а то трябва да е 3D, така че се вълнувам доста!
Ина и аз не я виждам нещо напоследък... Дано се обади скоро!!!
Целувки на всички ви и повече положителни емоции!
Активен
dodo23
«
Отговор #43 -:
октомври 05, 2010, 09:42:43 »
Здравейте мами!
Преси
,честита годишнина!Много любов и много щастие ви пожелавам,в дом пълен с детски усмивки!
Хубаво коремче си заформила
Свилена
,хайде покажи ни се и ти.
Сиси
,радвам се за хубавите резултати от ЖК.
На мен
Ина
,сякаш не ми се губи-последният й пост в темата е от вчера сутринта.
Вчера много се вкиснах-връща се моята свеки от екскурзия до Турция!
И какво мислите ми носи-бебешки комплект-малка хавлийка,халатче,лигавник и хавлийка с качулка(тези дето ги препоръчват за новородени).Страшно неприятно ми стана и тя определено го усети.
Комплекта не е лош,но е адски непрактичен.Лигавника е с размер,подходящ за дете на 1 годинка,халата също.Малката хавлийка,не знам какво предназначение мога да й намеря,и остава другата с качулката.И това е купено от някакъв битак или магазин тип Метро....
Хавлията ми се стори една груба,не можах да си представя,да ползвам тези неща за бебо.
Нямам нищо против предварителното купуване на необходимото за детето,но това да е преди раждането.Какъв е смисъла да се купи още от сега,ами може би и раничка за училище да купим
Точно тези неща(дрешки,козметика) искам аз да ги избирам.
Знам,че го е купила с добро чувство жената,ама е действала импулсивно или под нечие внушение.Не е кой знае каква красота или нещо,което да не може да се купи от тук.
Яд ме е,защото е глупава покупка и тя ще се почувства зле като види,че не го харесвам и ползвам.
Станала съм твърде емоционална напоследък...
При вас така ли е?
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #44 -:
октомври 05, 2010, 10:11:36 »
Диде, не се притеснявай и аз съм в такива емоционални дисбаланси.За щяло и не щяло мрън, та мрън
Поне на теб ти е купила, на мен ми предлагаше неща от пред 20 год. някакви плетени дрешки от племенницата й no comment, ама какво да се прави
Ние днеска бяхме на ЖК, гледахе бебчо, всичко му е ок, др месец ще ми правят изследвания за антитела, защото съм с отрицателен резос ф-р.
Ами това е от нас цунки на бебоците и повече положителни емоции
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
32