Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 01:01:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 " (Прочетена 134459 пъти)
Lupercola
Гост
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
«
Отговор #45 -:
октомври 05, 2010, 10:45:58 »
Добре сьм. Не ми се е размазвало повече зрението от оня ден. Ако пак почне да ми става така ситемно ще отида на лекар.
Само Сисето е доволна от консултациите
Айде Сисе, чакаме снимките днеска
Свилена, да, чакаме те да се снимаш. Снимай се, че сега ти се е паднало да си бременна
Диде, за дрехите точно както го описваш е майка ми. Хем има мерак, хем няма вьзможност и като закупува едни ... от магазините за един лев
Обаче ще ти кажа това, което си казвам и на себе си в тея случаи (и което рабзира се лесно се казва и трудно се прави) НЕ СЕ НЕРВИРАЙ. Мерак им е. Нека се кефят. Не се вживявай много-много. Па какво ще обличаш си е лично твое дело. А по вьпроса за грубата хавлийка - слагай тензухена пелена отгоре - хем много попива, хем е мека (и аз така ще правя, на която и да е хавлия)
Сигура е било импулсивно. Те и те се вьлнуват. Сигурно го е видяла и изведньж й е дошло желание да го купи, казала си е "Ах, това колко е сладко" и не се е замислла, че другаде ще има сто пьти по-яки неща или пьк дали ще ти хареса и доколко може да се използва. За сьжаление такива са...
Мен свекьрвата на Италия ме изяде за вьлнени бодита. Цяла Италия е така отгледана, как може аз да искам вьлнено боди?! Такова не сьществува нито вьв Франция, нито в Бьлгария и децата оцеляват някак си, но като я видях колко й мерак (и как се скандализира вьтрешно) й кзах да избере и купи тея, които й харесват (дори бяхме заедно). Пьк сигурно никога няма да ги сложа
Вени, за нещата отпреди 20 години аз много ги оценявам. Ако не те кефят-пращай насам
Насьбрах всичко дето е останало от мен и брат ми. Vintage !!! Тука по сайтовете такива дрешки струват бая пари, особено ако са плетени на рька
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
октомври 05, 2010, 11:12:14 »
Май всички имаме този "проблем"
Аз да се оплача от свекър ми,без да го моля или изобщо да сме говорили,той ми намерил количка
и то от хора,които изобщо не познавам,една тъъъмно синя,чак депресираща
Аз нямам против да взема от някой нещо,нооо специално за количката ще си я купя и избера аз!
Та малко ми се разсърдиха,че не я приех,но какво да се прави...не са говорили с мен
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #47 -:
октомври 05, 2010, 13:07:55 »
Хе хе колко общо има има между нас, не е само бременността май
Всички май са такива
, но все пак Ина е права - Мерак. На мен свекито ми е оплела едни вълнени гащиризони (5-6бр. засега) Каза, че още щяла да плете
. Работата е там, че аз няма да имам нужда от тях, живеем в къща с парно във всяка стая, а и те са наплетени в размер 1+ годинка на бебо (или поне аз така си мисля). Питах я от къде е взимала размерите, а тя каза еми ей така - мислихси ги по приценка
. Единственото, което ми хареса и то направо съм влюбена в него е едно одеалце. Много е красиво и преждата ми харесва и плетката също. Бяло е цвят и е плетено просто перфектно. Само където е тежичко, което ме притеснява, но ще измисля нещо. Имам още такива "подаръци" - от комшиите, от кумовете, но те ми ги даваха сега защото нали ни делят доста километри и няма да се видим скоро. Та комшииката ми подари комплект за изписване, а кумовете - бейбифон с термометър и детски песнички, много е готино, а други пък приятели ми подариха едно много готино пухино космнахче (него ще си го ползвам). А мойте родители си кротуват и чакат да кажа кога да купуват
.
Хайде чао засега, че доста се отплеснах.
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #48 -:
октомври 05, 2010, 13:28:28 »
Не се ядосвайте за такива работи момичета , всеки има мерак в такива моменти и аз като се роди племеницата ,ако знаете как ме беше хванала вълната на плетенето , правих и тогава рових за моделчета къде ли не , просто мерак това е положението
, сега усещам че като наближава второто май и за него ме хваща мерака на плетенето
,само дето докато гледам малката нищо не мога да направя ,много е палава , че дано все пак успея нещо да скопосам до януари.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #49 -:
октомври 05, 2010, 13:52:28 »
Хихи , прави сте момичета това са бели кахъри.Просто всеки човек по различен начин би искал да участват в това голямо събитие
Важното е да не ги взимаме мн навътре, макар че понякога е доста трудно
Съдба, бебоците да са добре, ами представете си като се родят како ще бъде сега е нищо, ей тогава ще е
Активен
elen4e13
Ентусиаст
Нашето слънце
«
Отговор #50 -:
октомври 05, 2010, 14:45:33 »
Здравейте мамчета!
Прочетох всичко, което изпуснах за всяка една от вас, но немога да пиша, че сме много зле...
Моля някоя от Софийските мами, ако е имала проблеми с бъбреците по време на бременност и може да ми даде координатите на някой лекар в София ще и бъда много благодарна... Благодаря на всички отзовали се.
Дано скоро се върна сред вас и да се радваме заедно на наедряващите пупи.....
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #51 -:
октомври 05, 2010, 14:51:22 »
Еленче
,не мога да помогна с координати на доктор.Обаче искренно ти съчувствам!
Оправяй се бързо и ни дръж в течение за състоянието си,доколкото можеш!
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #52 -:
октомври 05, 2010, 16:37:26 »
Здравейте момичета! Макар и вече родила ви следя редовно и много ви се радвам:) Един малък трик от мен относно "странните" неща от свекърви свекъри и т.н. Моята е същата ...друга тема.Та ето и моят номер: понеже сме далече всичко ида по пощата , за да не я обидя обличам детето , фотам го , и айде снимката на баба. Така и баба щастлива /мисли си че не съм разбрала че покупката е от магазин за един лев/ и аз минавам за супер снаха:))) Малко е лицемерно но какво да правя, не мога да си обличам децата с дрехи със съмнителни цветове и после да бера ядове с обриви и алергии! Цунки по тумбетата на всички
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #53 -:
октомври 05, 2010, 16:48:37 »
Ехе, то отдалече и баба знае
Ние ще имаме и месеци заедно, ма сьм споко де, вече сьм (почти) свикнала от себе си (нали и на мен ми правят подарьци
). Айде, за да не ми е крива душата да уточня, че от свекьрите за качеството няма оплакания, само моделите ги избират странни понякога, но все по-често ме питат и избираме заедно, при майка случая е по-тежьк ама...
Не знам защо така се получава при нея (освен липсата на вьзможности и тьрсене все на най-евтиното). Случвало се е да ми купи
ужасна
червена
рокля, за която да ми каже
"Знам, че не носиш червено и такива модели вьобще не ти харесват, ама толкова я харесах, че не можах да се вьздьржа, на манекена на витрината стоеше страхотно (!!!), ведньж ако я сложиш ще сьм доволна."
Без коментар
Еленче,
много кофти, че си закьсала с бьбреци
Ужас направо ! За сьжаление и аз не мога да помогна по никакьв начин. Кураж !!
«
Последна редакция: октомври 05, 2010, 16:50:27 от inaxastra
»
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #54 -:
октомври 05, 2010, 17:23:46 »
Мамчета привет
бяхме на 3D и видяхме малката кукла, снимаха я даже и лицето и снимаха, че повече не даде
всичко ни е наред. Цели 30 минути ми отдели докторката, гледаше я, мереше я толкова съм доволна, че като родя ще отида и искренно ще я почерпя както трябва!!!! Прекрасна докторка!!!
И всичко обяснява, показва, отново го връща, пак показва абеее уникална работа!!!!
Бебинка е много красива, чак щях да се разплача като и снима личицето, една такава мила и невинна...
Аз съм отново с нов болничен, няма да се връщам на работа повече. В четвъртък го взимам.
Снимки ще кача, ама незнам кога, че не е в мен апарата.
Хайде целувки и гушки от нас.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #55 -:
октомври 05, 2010, 17:43:33 »
Всичко е супер, ама снимки на бебинката няма ли да покажеш?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
октомври 05, 2010, 18:24:37 »
Хайде
♥Сиси♥Петрова♥
, СНИМКИ, снимки, СНИМКИ, снимкиииииииии.
elen4e13
, съжалявам че и аз не мога да ти помогна. Личния ти лекар или гинеколог не могат ли да ти дадат някакво име? Смисъл, те са в тази сфера
.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
октомври 05, 2010, 18:26:58 »
Ха ха за малко да забравя....
Vessi
, много хитро
, със сигурност ще ми се "наложи" да ползвам съвета ти.
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #58 -:
октомври 05, 2010, 19:16:00 »
Момичета, благодаря много за милите думи
Еленче
, за съжаление също не мога да помогна с никакъв съвет, освен да подкрепя
Мамчето
в нейния съвет - да се допиташ до личния си лекар - той би трябвало да те насочи най-добре!!!
Много ми беше забавно да ви чета "опита" с подаръците
Аз все още не съм започнала да получавам подаръци за беболина, всички чакат да се роди първо
С изключение на мен, защото аз вече доста неща накупих, много съм нетърпелива, пък и никак не вярвам в суеверията, че не трябва да се купува нищо предварително.
Мисля си обаче, че всеки един подарък, независимо откъде е купен и дали ни харесва или не, все пак е направен с много любов от хората, които ни обичат и мислят за нас, та затова аз винаги се радвам на подаръците, а пък ако не ми харесват просто не ги използвам
и така мисля да правя и занапред, за да са доволни всички
Сиси
искаме и ние да видим прекрасното личице, недей самичка да му се радваш
Ина
чудесно е, че не се повтаря, дано повече да не се случва никога
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #59 -:
октомври 05, 2010, 19:52:11 »
мамчетаа много сте ми сладки
ще покажа беба ОБЕЩАВАМ ви утре обаче, нека ми върнат фотото.
Хайде хубава вечер и много целувки от нас с бебка
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...