Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 00:14:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 " (Прочетена 134256 пъти)
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
«
Отговор #375 -:
ноември 05, 2010, 21:06:17 »
Честито на рожденичката
Свилена
!!!!
Само усмивки по лицето и щастие в сърцето!!!
Честита и за годишнината на
sunray
, да сте винаги влюбени един в друг и всичко останало, освен вас и вашето очаквано чудо, да е без значение!!!
Еленче
, голяма изненада при вас, а
И все пак не е като да разбереш на самото раждане. И все пак важното е да е здравичко, пък момченце или момиченце - все едно!!!
Браво за хубавите резултати при всички, нека само такива новини да има тук!
Аз съвсем набързо влязох и изчезвам, до утре коремчета
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #376 -:
ноември 05, 2010, 23:00:03 »
sunray
, това са приблизителни стойности...няма как да я претегли с видеозона,той мери там нещо си и по тези мерки предполага колко тежи
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #377 -:
ноември 06, 2010, 16:15:19 »
Свилена
на патеричка жива и здрава и всичко най-добро
sunray
Честита годишнина още безкрай много годишнини да отпразнувате
И не се кахъри толкова с тези килца, по–важно е след това да се стегнем и да положим някакви усилия. Сега, аз по мене си съдя уж не ям много, но се трупат тези килца (9.5 отначалото до сега и за мен) и общо взето нищо не можем да направим, все пак даваме живот. Аз се притеснявам от фактора възръст, защото по мой наблюдения приятелките ми станали майки под 30 по-бързо си възвърнаха пред родилните килограми, в сравнение с тези над 30г. Да не говорим, че някой от тези във втората група още се борят с килцата.
Еленче
хи хи ами честити сини гащи, да са живи и здрави пък каквото дойде...На йогата, английските мами(трички са) не искат да знаят пола въобще. Важното било да знаят, че всичко е ок с бебоците и така си оставяли нещо да ги изненада на края...
Преси
май ти ме беше питала за сушито -това което хапвам аз няма сурова риба, а то това е нещото, което е опасно да се яде по време на бременност.
Хубави почивни дни на всички вас от мен
Активен
elen4e13
Ентусиаст
Нашето слънце
«
Отговор #378 -:
ноември 06, 2010, 17:39:12 »
Здравейте момичета!
Благодаря за поздравите, голямо шоу беше при Доки. То тате почна с пола и така и двамата се объркахме, а каква физиономия направи като казаха момче
. Напоследък гледаше всичко в розово, но най-важното е че сме в нормата и всичко е добре.
sunray
честита ви годишнинка!
Да се обичате много, да се радвате на малкото бебче и нека в новата година още повече да имате радостни моменти.
preslava_82
ние още не сме се обърнали и сме седалищно, дано да стане, че хич неискам секцио и най- вече заради упойката, незнам но изпитвам ужас от това.
♥Сиси♥Петрова♥
и ние около нас имаме такъв пример, а след 3Д отидохме да купим и първите дрешки и първото, за което се хванах несъзнателно беше една розова рокличка, а таткото ме викаше за едно костюмче за момченце. Мале така се засрамих, а той си умря от смях с жената там.
*mum to be*
да ти кажа исках да знам със сигурност, че вече е време да пазаруваме, и честно да ти кажа искам дрехите да са адресирани точно определено за бебо в съответния цвят. Бабите недават да си ползваме мойто креватче от моето бебешко време и сега ми харесват креватчета в розов и син цвят, а този неопределен ми бледнее пред тях. Та ще рискуваме пък бебчо да си само жив и здрав.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #379 -:
ноември 07, 2010, 10:52:35 »
elen4e13
,за мен е рано още,доки каза,че бебка ще си се върти ,защото си има месенце
Предполагам и за теб е рано,спокойно,ще си се обърне надолу с главичката
А и няма нищо страшно в упойките,приспиват си те и се събуждаш после от "дълбок" сън
Слънчев ден на всички коремчета,а и не само
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #380 -:
ноември 07, 2010, 11:54:09 »
здравейте коремчета
за упойките и мен малко ме е страх, защото съм алергично, но когато се налага няма начин. а относно "дълбокия съН' все повече се прибягва до упойка, която си в съзнание, но не усещаш нищо но може да видиш бебето веднага след като го извадят(мисля че перидурална се казваше). а пълна упойка се прибягва в спешни случаи защото те хваща по бързо.
сега ще ви разкажа един куриоз. цял живот си живея с мисълта че съм кръвна група Б. преди процедурата ни изследваха за съвместимост на кр.групи и ме изкараха А-, на което аз не повярвах и като се записах на ЖК поисках да я проверим. вчера ходих да ми взимат кръв и ме изкараха АБ-.от 4 възможности аз съм с 3 вида кръвна група. незнам на кой да вярвам, но сигурно ще се изследвам пак. то всяка лаборатория си държи на нейното, но кое е вярното
хубав ден на всички
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #381 -:
ноември 07, 2010, 15:17:31 »
Здравейте и много ви благодаря за милите пожелания!
Да ви се връщат стократно!
За упойките ходих на лекция на списание 9 месеца скоро. Пълна упойка се прави при секцио или други супер налагащи я обстоятелства. Вече не е толкова...масова, да речем. Епидуралната е тази, която доста се прилага - тя обезболява от кръста надолу, НО позволява да усещате напъните и да знаете кога трябва да напъвате. Епидуралната се бие между 3 и 4 прешлен и не е опасна, защото там гръбначен мозък няма (той е до 1 прешлен). Спиналната упойка се поставя в церебралната течност, доколкото помня.
Бях си записала всичко, но сега нямам време да преписвам тук. Може би друг път.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #382 -:
ноември 07, 2010, 23:18:34 »
echy_
,доколкото ми е известно кръвната група се определя много лесно,за един лаборант,какви са тези,които ти изкарват три различни групи,просто незнам!!!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #383 -:
ноември 08, 2010, 11:08:44 »
Момичета, пуснаха ми изследвания за антитела. Някой може ли да ми каже нещо повече за това...
Ние сме много активни. Имам чуството, че детето ми ще се роди в началото на 9-тия месец
Ечи, много ми е интересно и на мен как така 3 различни кръвни групи
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #384 -:
ноември 08, 2010, 11:14:43 »
Сиси, ти с отрицателен резус фактор ли си?
и мен ми е чудно и как едно толкова елементарно на вид изследване, а в същото време толкова важно може да дава различни резултати в различните лаборатории. знам че разл.лаборатории за някои изслдвания имат различни референтни стойности, но за кръвна група...просто не ми го побира ума.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #385 -:
ноември 08, 2010, 11:17:16 »
Ечи с отрицателен съм, мъжът ми е положителна.
Защо не отидеш пак да си направиш, с каква кръвна група са те регистрирали?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #386 -:
ноември 08, 2010, 11:25:04 »
Здравейте мамчета с коремчета
. Тук при нас времето е ужасно, вали, духа вятър и въобще не става за разходки
. Иначе сме добре, бебо си ритка, а мама си хапва
.
echy_
, това е супер ненормално (ако има такъв израз)
. Направи си това изследване още не един, а два пъти, че да не те изкарат и четвъртата възможна група. Ужас! Такова нещо не бях чувала досега, а това е толкова важно.
♥Сиси♥Петрова♥
, съжелявам аз не мога да ти помогна. Въобще не знам какво е това изследване. Тук ни взимат кръв, но не се обесняват много много, само казват че ще ми пратят резултатите по пощата, а ако има нещо не както трябва ще се обадят по телефона.
sunray
, това е полезна информация и когато имаш време се надявам да споделиш с нас всичко, което знаеш.
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #387 -:
ноември 08, 2010, 11:45:16 »
Здравейте и от мен сладурки...
echy_
не знам какво да кажа...
Сиси
аз мисля че антителата е същото като резос фактора, но
не съм сигурна
. Мисля така, защото на мен ми бяха объркали нещо изследванията за кръвна група и рез фактор(антитела). И докторката ме пита дали не си знам кр група и резос фактора. Аз не си ги знаех, та ме боцкаха втори път за тези неща. Та трябвало да ти бият някаква инжекция към 30 седмица, ако си отрицателен резос фактор + нови изследвания пак тогава. И ако не дай си боже нещо прокървиш трябва задължително да ти бият инжекция, та затова докторката ми се беше ошашкала, че не са ми се обадили по-рано да ми повторят изследванията. Но това е тук при нас, не знам как е при вас. Дано да не те объркам нещо.
Мамче
вярно е супер гадно това време и цяла седмица го дават да е такова...
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #388 -:
ноември 08, 2010, 12:25:29 »
Сиси
, наистина е свързано с отрицателния ти резус фактор. Ето малко повече информация:
http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_612_0.html
А нашата девойка до преди малко шава из корема ми. Сега мисля да хапна някакъв плод и да свърша нещо из къщи
Ечи
, къде си правиш кръвните? Сякаш в ХЕИ-тата са доста опитни и най-сигурни. Ако не си ходила там, отиди
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #389 -:
ноември 08, 2010, 13:14:18 »
Здравейте, майчета
Сиси
аз за антителата мога много да ти обяснявам, но ще ми стане страшно дълъг поста, затова ето едно линкче, в което всичко е обяснено много подробно и на супер достъпен език, аз също от там се бях информирала, когато ми казаха, че ще ми правят такова изследване. Тук правят два пъти - веднъж с пърованачалните кръвни тестове (те тогава ни изследавха за какво ли не) и веднъж в трийста седмица - това е за всички мами без изключение, а за тези с отрицателене резус фактор предполагам, че има и още изследвания, не знам?!?
http://hospital.blood.co.uk/library/pdf/INF_DDR_RC_020_03_ANTIBODIES_IN_PREGNANCY.pdf
Ечи
много е странно това с кръвната група, със сигурност трябва да си направиш още изследвания, че то досега три от три
Знам, че не е смешно, но просто е невероятно, не мога да повярвам
Да се похваля, че вчера имах рожден ден
, станах на 29 години (не мога да повярвам) и не знам дали подарък искаше да ми направи бебенцето, но не спря да мърда нито за секунда от сутринта до вечерта!!! Не ми се беше случвало още такова нещо, защото дори и в много активните и дни, винаги спираше за малко да поспинка, а вчера нито за секунда не спря, не знам какво и беше станало, но беше страхотно
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...