Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 00:51:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 " (Прочетена 134380 пъти)
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 7 "
«
Отговор #315 -:
октомври 29, 2010, 08:03:02 »
ааа
sunray
няма никъде да се хващаме. Ще се погалим по пупите
Нали затова сме тук да си коментираме. Аз се чудя защо моята не го прави, а съм от самото начало при нея.
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #316 -:
октомври 29, 2010, 17:59:59 »
♥Сиси♥Петрова♥
И аз съм от самото начало при моя док, но той по принцип си е много пестелив в коментарите и обясненията та ми спестява и меренето на кръвното. Иначе по мои наблюдения в повечето частни болници и клиники не го следят, защото ЖК се води само от лекар , а в държавните си има и сестра или акушерка, която следи тези неща. Както и да е - всеки, който се притеснява от това ще си търси сам решение на въпроса
Аз имам едно запитване към вас момичета, които сте в по-напредналите седмици - имам едно придърпване, което е точно около пъпа.. Дали е нормално? Че от няколко часа ме притеснява това нещо..
Лека и спокойна вечер, галки по пупите
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #317 -:
октомври 29, 2010, 23:58:09 »
Армани
, на мен ми се е случвало само един-два пъти, и то не силно, но съпругата на кума ни се оплакваше от това често, а всичко им е наред. Чела съм и във форума за други такива оплаквания. Предполагам е нормално и често срещано
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #318 -:
октомври 30, 2010, 12:54:27 »
На мен също ми се е случвало да ме пререже,но ниско долу,а не около пъпа...само веднъж или два пъти,не съм му обръщала внимание,тъй като не се повтори.
Ние иначе сме добре,вече всеки ден си усещам бебка,понякога и сутрин и вечер,понякога само вечер,както и е кеф
Пожелавам на всички слънчев уикенд!!!
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #319 -:
октомври 30, 2010, 13:49:19 »
Здравейте, врьщам се сред вас
Имах гости от Бьлгария и се скьсахме от обикаляне. Вьобще не сьм пипала компютьр. Изчетох всичко, но не можах да запомня на 100%
Взех си изследванията. Всичко ми е на 6. Идеални !! Сега ще й се натрие носа на акушерката, защото заради килата и изследването за захар, само повтаряше: "Сега ще се разбере истината". Е, истината е, че сьм напьлно в границите. Рисково е над 1-1,4. Аз сьм 0,85
Желязото ми сьщо е идеално. Вьобще извьн факта за повечето килца, всичко останало- крьв, налягане, физическа форма и пр ми е перфектно - здрава сьм като крава
Мири, готиното на практиката на моите акушерки е, че не трябва да пиеш глюкоза, а има списьк сьс закуски, сьдьржащи количеството глюкоза и ти си избираш една от тях. В лабораторията доста мрьнкаха, че не се прави по техния начинч, но толкова по-зле за тях.
Бяло течение имам от пьрвият ден на бременността. Питат ме винаги с какьв цвят и консистенция е, дали има зачервяване и сьрбеж и ми казват, че това, което имам аз е напьлно нормална физиологично реакция и сьм убедена, че е така (за моето си де).
Мен ми мерят шкембето точно както го е описала Албенчик. Не мерят обиколка на талията, а дьлжина на матката точно по нейното описание. Те са много добри професионалисти и определено си разбират от работата. Само като пипне корема, знае как е разположено бебето и кьде са му различните части на тялото.
За плетките и аз плета одеалце. Купих си страхотна прежда 20% коприна 80% бейби алпага (вьлна мека като кашмира). Сьжалявам само, че нямаше лилаво (исках по-тьмен цвят), затова взех розово.
Иначе гостите от Бьлгария (Злати(skylife) от форума) ни донесоха мноооого подарьци. Получихме и колет от кака Pleasurе. Сега имаме страхотни плетени жилетчици, рокли, шапки, както и сребьрна льжичка с нашата буква.
Много сьм щастлива.
Целувам ви всички
и ви се извинявам ако не сьм била напьлно в час по обсьжданите теми
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #320 -:
октомври 30, 2010, 16:41:15 »
Здравейте, дами!
Аз наистина от сума ти време се губя, но затънах в уроци и дните ми направо отлетяха така, а и водна аеробика подхванах, та....
Даже не успявах да прочета тук, да видя кой накъде е, извинете за което! Беше ми на гости една дружка от България, та и с нея се правихме на туристки из Рим.
Така или иначе, нямах много за споделяне, тъй като бях в изчакване на феталната си морфология (мина вчера!), така че сега се появявам в подходящ момент
Признавам, че почти всичко изчетох, но обемът на пропуснатата ;)от мен информация си е впечатляващ, хихихи!
Зърнах много пораснали коремчета - браво на вас! Аз продължавам да диря кабела на фотоапарата, затова не мога да се отчета лиЧно, но в галерийката си съм качила 5 снимки от вчерашната морфология, където се вижда бебокът.
Беше супер вълнуващо, големи сме късметлии, че можем да видим толкова добре бебенцата си сега, а като си помисля майките ни как са си чакали 9 месеца, без да знаят ни пол, ни нищо.... Та мина моята морфология, след седмица трябва да намина пак за контрол - практиката им е да видят колко е пораснал дребосъкът една седмица след фетална морфология. За мое щастие (защото не го очаквах), този втори преглед е безплатен, тъй като бил по тяхна инициатива.
Иначе, аз си чакам резултати от последните изследвания другата седмица, надявам се и вярвам, че всичко си е в нормата.
И аз си имам бяло течение от самото начало, но е в рамките на нормалното, казаха.
Какво друго исках да прибавя... Да! На мен нищо не ми мерят на прегледите - всъщност, моята си докторка ми проверява височината и състоянието на матката, и отва е. КОрем не ми мерят и не ме теглят, доверяват се на информацията, която им давам - аз много съвестно си казвам и си се следя, де, да не си помислите, че мамя!
И такива работи.
Отивам да простирам едни чаршафи, затова ви оставям. Приятен и спокоен уикенд на всиЧки ви!
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #321 -:
октомври 30, 2010, 17:26:18 »
Svilena , inaxastra
,май и двете сте си имали гости
Радвам се,че всичко ви е наред и на двете,все така да е!
Svilena
,само да кажеш коя седмицаси...,че си нямаш линийка или поне аз не виждам...
Активен
Svilena
Сватбар
Публикации: 271
«
Отговор #322 -:
октомври 30, 2010, 18:16:19 »
Преси
, привет!
Странна работа, не ми ли се вижда лентичката? Аз си я виждам.... Иначе съм точно на 22 седмици днес.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #323 -:
октомври 30, 2010, 19:32:12 »
Поне аз не я виждам...
Много са ви хубави снимките от ФМ
Да ви е жив и здрав момъка
Аз също нямам търпение да отда на 4Д видеозон,но малко по-нататък ще е
Активен
mihova
Ентусиаст
нашето съкровище
«
Отговор #324 -:
октомври 30, 2010, 19:39:30 »
Момичета искам да ви попитам някоя от вас купила ли си е нещо такова
http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_info&products_id=1008
Има ли смисъл да си взема или е излишно? Попринцип си мисля ,че доста ще ме улеснява, но се чудя. Писах в покубки за бебето и детето, но там никой все още не ми е отговорил а ми трябва бърз отговор.
А ние с бебка вече сме по добре, ще продължавам да пазя леглото какво да се прави
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #325 -:
октомври 30, 2010, 19:47:55 »
Според мен зависи как ще храниш бебка,дали ще я кърмиш или ще е на адаптирано мляко,това е заради затоплянето на шишета,а иначе има стерилизатор на пара,ето този-
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1771
който е вариант,ако кърмиш...незнам,този уред на Филипс ми се вижда адски скъп...ти си решаваш,аз имам стерилизатор от една приятелка и не съм купувала,може би ще изчакам като се роди бебка,тогава най-добре ще си преценя
Незнам долколко съм ти помогнала
Активен
mihova
Ентусиаст
нашето съкровище
«
Отговор #326 -:
октомври 30, 2010, 20:30:53 »
Благодаря ти мила! Попринцип мисля да кърмя и можеби в употреба най много ще ми влиза стерилизаторът. А бърз отговор ми трябва защото съпругът ми е в чужбина и го е намерил за 59 euro същия а е 3 в 1
Активен
mgoranova
Ентусиаст
«
Отговор #327 -:
октомври 31, 2010, 20:56:09 »
Здравейте момичета
,
Извинявайте за намесата. От време на време, минавам и попрочитам вашата темичка. Интересни дискусии водите. Сигурно сте попадали на това видео или четете блога на Бу, мен ме впечатли много.
http://vimeo.com/15746816
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #328 -:
октомври 31, 2010, 23:34:55 »
Mihova уреда си струва да го купи така или иначе стерилизатор и пасатор си трябват , това е моят опит а ако и готви тази чудесия направо е без пари .Само готвещият уред е 200$ Успех!!!
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #329 -:
ноември 01, 2010, 09:17:15 »
как сте коремчета?
около нас нищо ново. ходих на изложението "бебемания" и направо се ошашавих, различни марки предлагат едно и също и всеки си хвали неговото и казва че е най-добро. та се замислих как ли ще избирам шишетата, помпата и т.н. видях и пелените за многократна употреба и мисля че са доста добър вариант.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...