Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 22:33:43
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на tweety bird - 03.10.2010 година
Страници: [
1
]
2
3
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на tweety bird - 03.10.2010 година (Прочетена 51294 пъти)
michelle
Сватбен ШАМАН
Сватбата на tweety bird - 03.10.2010 година
«
-:
септември 21, 2010, 18:44:38 »
Хайде, птиче
, броени дни остават до твоята сватба. Пожелавам ти всичко да се подреди както дори не си и мечтала, да премине всяко притеснение. И последните ви стъпки към вашата сватба да бъдат спокойни, уверени, стъпки на щастлива двойка
Може би няма да имаш много време за думи за подготовката, но ще се радвам да разказваш след сватбата
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
Публикации: 863
Dum spiro, spero!
Отг: Сватбата на tweety bird - 03.10.2010 година
«
Отговор #1 -:
септември 21, 2010, 18:52:15 »
Ооо, записвам се с интерес да следя темичката на tweety. Успех с подготовката!
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #2 -:
септември 22, 2010, 08:35:00 »
Честита темичка, tweety bird!
Пожелавам ти да я напълниш с много позитивни емоции покрай последните стъпки от подготовката и с прекрасен разказ и снимки от невероятна сватба!
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #3 -:
септември 22, 2010, 08:40:59 »
Записвам се и аз да я следя
Честита темичка,т6о почти не останало време до сватбата ти
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #4 -:
септември 23, 2010, 08:44:03 »
Честита темичка tweety bird ,
детайлите около твоята сватба ме грабнаха още от самото начало. дано успееш да драснеш някой ред преди големия ден. При всички положения ще очакваме разказче и снимки след като станеш госпожа.
Пожелавам ти приятна последна седмица от подготовката за вашия специален ден на любовта!!!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #5 -:
септември 23, 2010, 08:55:48 »
Честита тема tweety bird! Приятни оставащи моменти като госпожица и лека подготовка! А за сватбения ти ден ти пожелавам да е най-красивия и най-щастливия ти до сега!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #6 -:
септември 23, 2010, 08:59:46 »
ЧЕСТИТА ТЕМИЧКА, tweety bird!
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #7 -:
септември 23, 2010, 09:26:01 »
Честита темичка tweety bird
!!!
Много приятни емоции по подготовката ти пожелавам и очакваме подробности около организацията
Активен
evane
Ентусиаст
Публикации: 145
«
Отговор #8 -:
септември 23, 2010, 09:43:29 »
Честита темичка и от мен
бях започнала да се чудя кога ще бъде сватбата ти, защото нямаше тема...
спорни и приятни последни дни преди голямото събитие
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #9 -:
септември 23, 2010, 10:01:50 »
Честита темичка и от мен
Пожелавам ти дни на подготовка изпълнени само с положителни емоции и един невероятен ден
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #10 -:
септември 23, 2010, 13:43:52 »
Здравейте, момичета, Michell, Деничка Звездичка, asseto, miss, vilenceto, Капризче, lunno mimiche, Мименце, evane, mstoyanova, сега виждам темa.
Само малко допълнение към Michell, сватбата е на 03.10.10.
Не съм очаквала тема, защото не съм си давала инфото в темата за сватбените дати и не съм и очаквала такава.
Благодаря ви все пак, щом си имам темичка, значи трябва да пиша.
Нека започна от по-далече тогава.
С моя годеник решихме сватбата да е в Търново, защото там се запознахме съвсем случайно. Преди 2,5 г. се прибрах в БГ на ваканция за коледни и новогодишните празници. Спрях на една бензиностанция да заредя бензин във Велико Търново, че бях просто на разходка там и той вероятно е зареждал неговата. Отвори се вратата на бензиностанцията, исках да си купя дъвки и пред мен стоеше той, искаше да излезне навън. Аз бях със слънчеви очила, защото слънцето грееше доста силно. Вратата се отвори, той ме погледна и отстъпи една крачка назад при вида ми и врата след като се отмести се затвори пак. На мен ми стана смешно и тръгнах да влизам когато влезнах аз се усмихнах широко и той се шокира направо. Така и се запознахме, пихме по един чай... Каза, че се бил отместил, понеже бил заслепен от усмивката ми...на другия ден се видяхме пак. Аз знаех, че няма какво да се получи, защото си идвам в БГ за по 3-4 седмици. Разменихме си скайп и т.н. Един ден в Чикаго случайно се засякохме в скайпа, защото часовата разлика е голяма и когато тук е нощ, там е ден.
Започнахме да си говорим докато не разберем, че не можем един без друг. Аз се прибрах отново в БГ за тази Нова година и се видяхме, той ми беше на гости, после аз и така .... заобичахме се набързо
)))
След Нова година си заминах, беше много трудно и за двете страни, но му казах, че мога да си дойда едва след 6м, защото там трябва да стоя 6м. Един ден той ми предложи в скайп и аз приех. Няма нищо романтично, но пък така ми харесваше. Последва трескаво обикаляне по диамантените магазини, за да си харесам пръстен, прати ми пари и аз си го купих. Така бях сгодена, без дори на живо да ми е поискал ръката. Най-сладкото от всичко беше, че той се прибираше за обяд, за да ме събуди за работа, лаптопите ни бяха включени постоянно, когато аз съм вкъщи го гледам как спи, а когато аз спя през нощта ме гледа той и все едно сме си един до друг. Така той ме събуждаше за работа все едн съм му на леглото, а пък когато аз си лягах вечер, събуждах него, за да си поговорим малко и той да тръгне на работа. ЛУДИ ХОРА:)
. Но пък беше много хубаво. Това продължи 6м, докато юли месец не се прибрах и може би окончателно. Сега съм подала документи за удължаване на зелената карта и ще видим дали ще го получа, така мога да стоя тук 2г,., без да се връщам в Чикаго.
Това е за сега, стана дълго, за да не ви ставам банална стигам до тук. Опитах се най-кратко да го напиша, без никакви подробности. Ако трябва да напиша през какви трудности минахме и двамата....не искам да се връщам назад, искам да запомня само хубавите неща...
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #11 -:
септември 23, 2010, 14:32:11 »
Записвам се и аз с интерес да следя темата.
tweety bird
, не са важни трудностите, през които сте преминали, а това че сте намерили начин да бъдете заедно въпреки тях.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #12 -:
септември 23, 2010, 16:07:59 »
Само да допълня, че съм доволна от поръчаната торта вчера.
Мъжете обикновено (според моите виждания) не обичат да обикалят искат в първия магазин, цех или каквото е било оттам да се вземе желаното нещо.
Бяхме в няколко сладкарници (то вече се чудя това дали са и сладкарници) , сладкарките на които обяснявах какво искам казваха, ами ние това не можем да го направим. Викам си брей като че ли искам да ми донесат Айфеловата кула в ресторанта. Други просто ги мързеше. Съвсем се отчаях. На трети тортите ги издокарваха, ама не и на вкус. Викам си, да изглеждат добре, но не са вкусни. Вчера сутринта му казвам - абе я да минем последно през една сладкарница...мислех, че вече ще му прелее чашата, но се съгласи. И о, чудо, опитахме едни пастички - кръгли и си казах, леле не съм яла по-вкусна торта. Веднага я питам дали може това, което аз искам и тя се съгласи. Сега се надявам, че ще се получи нещо хубаво и най-вече вкусно. Искам една обща торта за нас близките и отделни тортички за останалите. А на кума му правим торта изненада, която много ще му хареса.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #13 -:
септември 23, 2010, 16:26:36 »
tweety bird ,
вашата история е страхотна, като по филмите
въобще не ставаш банална, това е твоята тема и можеш (а на нас ни харесва) да пишеш колкото си искаш за себе си, за сватбата и за твоя любим
радвам се, че сте намерили Тортата, наистина е трудна задача. дано и на самата сватба останете доволни.
Активен
evane
Ентусиаст
Публикации: 145
«
Отговор #14 -:
септември 24, 2010, 14:12:21 »
отметнали сте още от важните задачки, браво
по дискавъри върви едно предаване cake boss, аууу какви торти правят - вчера в една сложиха гълъби
с такова старание и ентусиазъм работят, на нищо не казват не
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
10
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg