Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 07:28:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 12
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 12 (Прочетена 174316 пъти)
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
Отг: "Покупки за бебето и детето" 12
«
Отговор #360 -:
ноември 30, 2010, 11:04:35 »
За помпите - аз ползвах такава на Томи Типи 7 месеца, много съм доволна - от тези комплекти с кутията и подплънките за 60 лв. Кутията използвах вместо стерилизатор за микровълнова. Преди тази помпа имах една на Чико, която изпуснах на плочките и счупих и докато ми я сменят си взех на Томи Типи, но тя се оказа много по-удобна и бърза. Ако сега трябваше да избирам, пак такава бих си взела
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #361 -:
декември 03, 2010, 08:58:23 »
Момичета можете ли да ми кажете от къде мога да купя гумени ботуши или апрески, но в малки номерации? Анди носи 21 номер, но почти не намирам толкова малки номера от този тип ботушки.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #362 -:
декември 03, 2010, 09:08:13 »
Цитат на: fiamaa в ноември 29, 2010, 23:11:29
Даммм и аз съм за електрическата. В родилното ползвах ръчната-крачната
е направо се изтормозих с нея, цедях се по 20-30 мин на гърда, ужас, ад. С електрическата се родих
Е всичко в крайна сметка опира до пустите финанси... едно е за 60лв, друго е за 300лв. Аз съм с електрическата на Медела
и съм доволна.
Напълно подкрепям Марина. И аз имам такава помпа. В началото не си взех помпа, защото не ми се даваха толкова пари. Още в клиниката обаче гърдите ми станаха на буци, бебо дребо не дърпаше толкова силно, че да изцеди повечето, като всеки бебок си задремваше на гърдата. И като вдигнах температура вкъщи, пратих набързо мъжа ми да я купи, изцедих се и тръгнаха нещата. Преди това опитах с една механична на Чико, но не стана абсолютно нищо. Това е моят опит
.
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #363 -:
декември 03, 2010, 09:41:41 »
Цитат на: Zahira в декември 03, 2010, 08:58:23
Момичета можете ли да ми кажете от къде мога да купя гумени ботуши или апрески, но в малки номерации? Анди носи 21 номер, но почти не намирам толкова малки номера от този тип ботушки.
Аз купих преди 1 седмица от Т маркет и имаше малки номера
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #364 -:
декември 03, 2010, 15:00:08 »
Ние купихме апрески от Хиполенд.
Активен
AL_BI
Новак
«
Отговор #365 -:
декември 05, 2010, 01:52:26 »
Относно помпите - и аз препоръчвам с 2 ръце Медела-та
Първоначално имах Томи Типи, но дойде момент , в който много ме заболя ръката . Когато проучвах за електрическите основно се колебаех между Авент и Медела. Почти бях решила за Медела-та . А решаващо беше , когато в един форум прочетох коментар от един татко колко са доволни от направения избора
«
Последна редакция: декември 05, 2010, 01:57:12 от AL_BI
»
Активен
Рубин
«
Отговор #366 -:
декември 05, 2010, 18:13:26 »
Здравейте!Днес купих спално чувалче на малката и се замислих еддно ще ни стигне ли?В смисъл вие колко имате?
Активен
AL_BI
Новак
«
Отговор #367 -:
декември 05, 2010, 22:44:29 »
Цитат на: Рубин в декември 05, 2010, 18:13:26
Здравейте!Днес купих спално чувалче на малката и се замислих еддно ще ни стигне ли?В смисъл вие колко имате?
Честито за новата придобивка ! Ние имаме едно , но точно днес се замислих , че май трябва още едно да си купим , защото го изпрах и не можа да изсъхне до вечерта. Моят син ( той е на 8 месеца) спи само с чувалче , ако е с одеало е отвит на първата минута
Тази вечер е облечен с по-дебели дрешки и с лятното чувалче .
Активен
rapuntzel
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #368 -:
декември 06, 2010, 09:25:45 »
С избора на шишета и биберони въпросът е доста сложен. Първо, защото ако кърмиш - почти няма да ти трябват (поне не и в началото), второ ако не кърмиш какво шише ще хареса бебето е от особено значение. Всяко бебе си е различно.
Аз лично бих взела на Томи Типи, защото са по-екологични. Но само бебето ще ти покаже кое шише и кой биберон предпочита. Успех!
Цитат на: nadi711 в септември 16, 2010, 19:01:04
Гледам обсъждате важен и интересен въпрос и за мен.Аз съм решила да взема 2 космонафтчета,понеже както е казала Рубин зимата всичко съхне по-трудно и да имам 1 резерва,а за порт бебе несъм мислила дали да вземам и май за сега ми отпада от списъка.
Аз понеже съм на вълна за шишетата та се двуомя между 3 марки и ще помоля за малко помощ относно избора.
Активен
Рубин
«
Отговор #369 -:
декември 06, 2010, 09:28:54 »
Моито сега съхне и довечера ще й го сложа!
А според вас кои са най-удобни,тези с цип отпред или с копченца горе на презрамките и отстрани?
Активен
rapuntzel
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #370 -:
декември 06, 2010, 09:32:20 »
Здравей,
Аз карам с 1 чувалче и ми е достатъчно. От екологичен памук Пикалили е и като размер като гледам Ния ще влиза в него до 10-тия месец. На мен ми стига едно, пера го, суша го и айде пак обличай
Една акушерка ми го препоръча, каза, че с него децата се учат да спят завити иначе ще се отвива чак до 2-ри клас
Цитат на: Рубин в декември 05, 2010, 18:13:26
Активен
Вероника
«
Отговор #371 -:
декември 06, 2010, 10:07:18 »
Рубин
, мисля че всеки сам си преценява колко чувалчета ще са му нужни.
Ние сме с едно, като го изпера сутринта го изсушавам до вечерта. Нашето е цип отстрани (не отпред) и с копчета на презрамките
80см
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #372 -:
декември 06, 2010, 10:33:45 »
вчера купихме гащеризонче от типа на космонавчетата, но сега се притеснявам че май малко го взехме. ще помоля мамите със зимно-пролетни бебета да дадат съвет и мнение колко често и с колко растат бебенцата първите 1-2 месеца. гащеризончето което взехме пише че е за размер 50-56 см, аз си мисля като се роди февруари първия месец ако е студено няма да излизаме, март ще го ползваме а април си мислч дали няма да ни е малко вече, като се има впредвид че все ни казват че бебето е голямо. но следващия размер който предлагаха е 62-68 см
незнам дали да не ходя и ад се опитам да го заменя.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #373 -:
декември 06, 2010, 11:17:06 »
echy_
, много е относително това с размерите, много зависи бебчето колко дълго ще се роди, защото Ема, например, се роди 49 см, обаче има бебчета, които се раждат по 52-53 см. Средно на месец, поне при нас, растеше с около 3 см. Друг е въпросът пък, доколко си отговарят на номерата, Ема все още носи бодита с размер 0-3 месеца, а е вече на 6
, така че смятам, че това за първите два месеца ще ви свърши работа. Ако пък вземеш по-голямо, може да е много голямо и като пасне, вече да нямаш нужда от него, защото април-май не мисля, че ще ти се наложи да го използваш. Ама пак това е мое мнение, де
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #374 -:
декември 06, 2010, 14:54:05 »
Наистина си е до детето, и до това колко схте се роди и как схте расте. Симо се роди 50 см, и за един месец порастна с 5 см. Сега на втория съм сигурна че поне още 3 е порастнал.
Но април месец ве4е не мисля че ще ти е нужен космонавт. Ще му вземеш един дебел суитчър или якенце и по дебели панталони - има такива като термо, и ще излизате. А после идва хуууубавата пролет
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...