Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 04:05:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 12
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 12 (Прочетена 174119 пъти)
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
Отг: "Покупки за бебето и детето" 12
«
Отговор #345 -:
ноември 29, 2010, 12:06:23 »
pavla
, поздравления за всички нещица, който сте купили
Всички са много сладки, а полата е супер сладурска
sunray
, одеалцето е върха
Предполагам, че ще е много удобно. Да си го ползвате със здраве!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #346 -:
ноември 29, 2010, 12:33:18 »
Може ли някоя мама да ми каже какви са цените на памперсите в Бг.Аз тук купувам 3-ка на Марти ползвам и Чико и Памперс.Чико -22 памперса за 3,99 евро.Памперс ги купувам на 120 БР , защото почти навсякъде има оферти и те излизат на същата цена като Чико.В момента съм с Памперс за 36 евро купихме 120 памперса заедно със 6 пакетчета /120 бр всеки пакет /мокри кърпи пак на памперс.Моля споделете как е в Бг .
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #347 -:
ноември 29, 2010, 15:37:48 »
Последно купих Памперс Актив Бейби 5 - 68бр. от Метро за 28лв
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #348 -:
ноември 29, 2010, 15:41:58 »
Цитат на: svetli в ноември 29, 2010, 15:37:48
Последно купих Памперс Актив Бейби 5 - 68бр. от Метро за 28лв
Мерси
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #349 -:
ноември 29, 2010, 15:47:54 »
Цитат на: sunray в ноември 28, 2010, 22:08:15
Оххх, на всички ви нещата са чудесни!
Малките съкровища ще са толкова хубави!...
Аз снощи поръчах ето това одеялце, като мисля да го използвам и за изписването,и за излизанията. Поръчах го в цвят лайм, зеления.
http://www.ibebe.bg/san/odelca/bebeshko-odejalce-cvete-velur-koja.html
хоп, написах някакъв коментар, ама после видях, че не съм прочела правилно. Много е добре, че има дупки за коланите на кошовете и количките, защото нямаше ли, едно подобно нещо е на практика неизползваемо. Мене нямаше кой да ми каже и аз имам в момента един такъв "матом" дето само си седи в пликчето.
«
Последна редакция: ноември 29, 2010, 15:52:47 от BASTET
»
Активен
emili85
Професор
«
Отговор #350 -:
ноември 29, 2010, 15:50:44 »
И ние сме основно на Памперс и във веригите (Кауфланд, Пени, Т маркет) често са на промоция по 20 лв, а броиката зависи от размера, 3-ката са 86 бр
Аз днес взех Пуфис пак 3-ка пак на 20 лв
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #351 -:
ноември 29, 2010, 17:09:43 »
Момичета, искам да попитам тези от вас, които имат опит, да дадат мнение за механичната помпа за кърма на Томи Типи
Колебая се между нея и тази на Авент, но в комплекта на Томи Типи има малко подплънки за кърма, шише и кутия, общо на цена от 60лв, което е по- на сметка от Авент-а.
Та, събирам мнения, за да знам какво да кажа на таткото да купува след раждането, ако ми се наложи да ползвам
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #352 -:
ноември 29, 2010, 17:32:25 »
sunray, аз съм доволна от моята помпа на Авент, но за другата нямам мнение
Момичета, които ползвате слинг - може ли да ми кажете каква кройка е вашия и как се увива и носи, понеже кумата ми раши да ни ушие, но не знам какъв
Благодаря предварително!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #353 -:
ноември 29, 2010, 17:55:52 »
Уф, успях най-после да се добера до компъра и интернета да работи
Много се радвам, че и на вас ви харесват нашите покупки, ние сме си влюбени в тях, но е друго, като ги погледне и някой отстрани и да си каже мнението. Благодаря
Павла
и вашите са много хубави - рокличката и поличката са просто страхотни. А ти питаш за нашите роклички, ами ние сме взели двечки засега, просто не съм ги снимала, но не знам дали януари няма да е много студено, така че по-нататък ще взимаме повече, засега гащеризончета, че ми се струват по-практини. Аз съм снимала едничкото има още две - дънкови, ще ви ги покажа и тях скоро.
Мамче
не съм ги показвала досега покупките, понеже все трябваше да се организирам на направя снимчици
. А иначе за количката си права, че е доста скъпичка, но ние извадихме страхотен късмет, защото я вземе от едно семейство втора употреба, но почти неизползвана, защото са им я подарили доста след като детенцето се е родило, а сега вече мамата е бременна с второ, така че продаваха тази, за да си купят двойна. И се получи така, че взехме една почти чисто нова колича (почти всичко ние си го разпечатахме от оригиналните опаковки) за страхотна цена (175 паунда).
Инка
тези панталонки са от Next
Аз за памперсите все още нищо не мога да кажа, сега започвам да проучвам, но иначе въпроса за помпите страшно ме интересува. Аз основно се колебая дали да си взема ръчна или механична, защото разликата в цената е голяма и ми се иска да имам повече "за" и "против" едната и другата, за да реша коя да си взема. Много ще се радвам ако някое мамче с опит ми даде някаква идея по въпроса
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #354 -:
ноември 29, 2010, 19:33:25 »
Цитат на: svetla_ety в ноември 29, 2010, 17:32:25
Момичета, които ползвате слинг - може ли да ми кажете каква кройка е вашия и как се увива и носи, понеже кумата ми раши да ни ушие, но не знам какъв
Благодаря предварително!
Светле, моят съвет е да си купиш слинг. Дoста неща са важни - точно колко е еластичен плата, ако има халки, колко са здрави халките и какво ли още не. То не е само да вземеш Х метра плат и - 'айде готово. Поне аз така мисля. Аз лично имам 2 на зилана с халки и един зимен, той си е със сложна кройка, публикувала съм го малко по-напред в темата. На мен са ми удобни, нагласям ги веднъж и ги слагам за секунди. Има и някакви като шалове, с които се усукваш, но трябва на всяко слагане да ги нагласяш наново, на мен не ми се видя удобно.
Момичета, вземете си електрическа помпа за кърмата. Аз бях в такава дилема, не ми се даваха толкова пари, но бях толкова слаба и отчаяна в болницата, толкова исках да кърмя, а кърмата не идваше и не идваше, ох направо ужас, а аз нямах сили да седна в леглото даже.. и пратих таткото спешно да ми купи една електрическа помпа.. тя си помпа сама, само я придържам леко, но когато съм супер изморена, мога да легна и да я подпра с възглавница и готово. Тревожех се няма ли да дърпа много силно, няма ли да боли.. няма нищо подобно, силата се настройва и най-слабата степен направо не се усеща - аз я ползвам някъде на средата. Сега е моето спасение като се събудя нощем с натежали гърди, а бебето блажено спи и няма надежда да засуче. На мен на гърда ми трябват около 10 минути да се изцедя, направо не мога да си представя в 3 часа през нощта да стискам на ръка половин час.. Остава да измислаят помпа, която сама да носи шишето до хладилника.. е това ще е най-голямото облекчение
Освен това, повечето електрически помпи могат да се ползват и като ръчни, т.е. ще вършат работа дори без ток и когато свършат батериите и нямате други, така че вземете ли такава, в никакъв случай няма да се минете.
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #355 -:
ноември 29, 2010, 21:59:53 »
Аз така и не се реших да купя механична помпа заради цената. Ползвах ръчната на Авент - много съм доволна. Прави добър вакум и доста лесно се ползва!
Живот и здраве, за следващо дете сериозно ще се замисля за електрическа!
«
Последна редакция: ноември 29, 2010, 23:45:12 от svetli
»
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #356 -:
ноември 29, 2010, 23:11:29 »
Цитат на: BASTET в ноември 29, 2010, 19:33:25
Момичета, вземете си електрическа помпа за кърмата. Аз бях в такава дилема, не ми се даваха толкова пари, но бях толкова слаба и отчаяна в болницата, толкова исках да кърмя, а кърмата не идваше и не идваше, ох направо ужас, а аз нямах сили да седна в леглото даже.. и пратих таткото спешно да ми купи една електрическа помпа.. тя си помпа сама, само я придържам леко, но когато съм супер изморена, мога да легна и да я подпра с възглавница и готово. Тревожех се няма ли да дърпа много силно, няма ли да боли.. няма нищо подобно, силата се настройва и най-слабата степен направо не се усеща - аз я ползвам някъде на средата. Сега е моето спасение като се събудя нощем с натежали гърди, а бебето блажено спи и няма надежда да засуче. На мен на гърда ми трябват около 10 минути да се изцедя, направо не мога да си представя в 3 часа през нощта да стискам на ръка половин час.. Остава да измислаят помпа, която сама да носи шишето до хладилника.. е това ще е най-голямото облекчение
Даммм и аз съм за електрическата. В родилното ползвах ръчната-крачната
е направо се изтормозих с нея, цедях се по 20-30 мин на гърда, ужас, ад. С електрическата се родих
Е всичко в крайна сметка опира до пустите финанси... едно е за 60лв, друго е за 300лв. Аз съм с електрическата на Медела
и съм доволна.
«
Последна редакция: ноември 29, 2010, 23:13:03 от fiamaa
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #357 -:
ноември 29, 2010, 23:46:50 »
Цитат на: alben4ik в ноември 29, 2010, 17:55:52
...но иначе въпроса за помпите страшно ме интересува. Аз основно се колебая дали да си взема ръчна или механична, защото разликата в цената е голяма и ми се иска да имам повече "за" и "против" едната и другата, за да реша коя да си взема. Много ще се радвам ако някое мамче с опит ми даде някаква идея по въпроса
Албенчик,
браво за количката. Наистина сте изкарали страшен кьсмет !!!
За помпите, провери дали не се дават под наем електрически помпи. Питай акушерката. Тук от аптеката можеш да си вземеш професионална електрическа под наем, който е сьвсем ниськ и дори мисля е платен от осигуровката. Не е лошо да проучиш вьпроса, защото Англия като страна, която е много в подкрепа на кьрменето, сьс сигурност предлага варианти за улесняване
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #358 -:
ноември 30, 2010, 00:22:07 »
Аз съм с ръчно крачната на Авент , вече второ дете ми отглежда е малко зор ама като свикнеш и се урегулира кърмата помпата сама си върви!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #359 -:
ноември 30, 2010, 10:56:09 »
Много благодаря за съветите, момичета.
Инка
, права си, не се бях сетила да питам акушерката.
И все пак ако няма друг вариант, вероятно ще се спра на електрическата, аз въобще не се бях замислила, че и през нощта може да ми се наложи да я ползвам и тогава наистина ще е много по-удобно
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...