Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 10:08:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 12
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 12 (Прочетена 174439 пъти)
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Покупки за бебето и детето" 12
«
Отговор #165 -:
октомври 15, 2010, 10:48:06 »
Цитат на: fiamaa в октомври 14, 2010, 17:46:23
Чудни покупки и честито на всички за новите придобивки
Мамчета, абе кажете от къде купувате тези хубави ленти за глава за вашите момиченца? Гледам, гледам и само грозотии има....
Някой комплекти такива с панталонче и блузка имат и лента
Другия варинат е от тия магазини за джиджавките
От където за теб си купуваш фибички, ластички, ленти почти винаги има щанд за детски такива...Аз пазарувам от една имитациона бижутерия и има щанд само за такива неща
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #166 -:
октомври 15, 2010, 11:19:07 »
относно шезлонга, мисля, че всяко дете е различно
Маги се радва вече на играчките и отначало се кефи на мелодийките, но пък вибрацията я побърква
нашия е с два вида вибрации и от двете пищи до посиняване и изобщо не ги ползваме
но определено е полезна вещ - ние повече там стоим през деня
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #167 -:
октомври 15, 2010, 12:27:41 »
Цитат на: wanting в октомври 14, 2010, 17:53:39
Боги
, не знам какви шишета имаш намерение да позваш
Принципно си мислех да купим всичко на Авент - шишета, стерилизатор и помпа.
Имам още един въпрос относно шезлонга, от кога най-рано може да се ползва (още от 1 месец)?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #168 -:
октомври 15, 2010, 12:40:01 »
Имам и аз един въпрос - момичета, слагате ли протектор за матрак на количката? Виждам, че се продават разни комплекти за количка, но те съдържат възглавничка и пеленка...а отдолу?Слагате ли нещо, ако евентуално нещо се разлее да не попива в матрачето на количката?
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #169 -:
октомври 15, 2010, 12:53:18 »
Не мисля, че е необходим протектор за количката. Аз постилах обикновенна памучна пеленка в жегите и то не за да не се намокри, а заради бебо...да не се изпотява от материята на количката.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #170 -:
октомври 15, 2010, 12:54:36 »
Боги,
шишетата на авент се побират в стерилизатора, така спокойно можеш да си го ползваш
нашия шезлонг има от напълно легнало положение и е на степени до седнало, така че го ползвам още от самото начало, вече съм го повдигнала на около 30 градуса лек наклон
Agent T
, не съм ползвала такова нещо, отдолу имаме само пелена и възглавличка
Активен
leni_beni_
«
Отговор #171 -:
октомври 15, 2010, 16:41:29 »
Agent T , и аз не съм ползвала протектор до сега . То няма какво да се разлее вътре. Лятото слагах една пеленка, а сега едно одеалце
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #172 -:
октомври 15, 2010, 16:58:07 »
Гласувам с две ръце за продуктите на Avent всичко ми свърши чудесна работа, стерилизатор , чашките за консервиране , шишетата , вече второ дете отглеждам с тях!
Тиа я слагах в шезлонг от 3м и то защото тогава ни го донесоха, според мен не ви трябва напълно легнало положение , нали и столчето за кола е извито.
Относно протектора за количка относително .Съдеики по протектора за матрак , които едва сега си върши работата при Тиа която е на 2,5м. и се изпуска нощем, но за Марти има време.Така че може и без него.
Блазе на тези чийто дъщери търпят нещо на главичките , моита мома едва удържа с опашлета 2-3 часа , а не беше така.Може би откакто разбра че може да ги маха сама изпитва адско удоволствие да ме "дразни" .
Слагаите снимки на покупките суперско е .Лек ден
Активен
Marri
Баш Майстор
If you want a rainbow, you have to stand the rain.
«
Отговор #173 -:
октомври 15, 2010, 17:24:31 »
Здравейте, момичета!
Реших и аз да споделя опита си относно стерилизаторите. Много се колебаех, когато подготвях покупките преди да се роди детето, честно казано се бях отказала, защото бях убедена, че ще се кърмим само и бях взела само едно шише на Авент. Една приятелка ми даде да ползвам нейния стерилизатор за микровълнова на Авент, ако възникне нужда. Естествено едно са плановете, съвсем друго се случва в действителност. Моята кърма не слезе до 10-тия ден и моментално се снабдих с необходимия брой шишета, а стерилизатора направо ме спаси. Не мога да си представя, ако с цялата олелия в началото ми се налагаше и да изварявам шишета пазейки котлона, как щях да се справя. И досега се дохранваме от шише и ползвам малко на брой шишета и помпа за кърма, които стерилизирам непрекъснато. Така че ако трябва да обобщя аз съм с две ръце за стерилизатора, лично на мен този за микровълнова ме устройва идеално и като гледам как работи нямам притеснения, относно това доколко се стерилизират правилино шишетата, вероятно има значение и какви шишета и прибори се ползват, моите всички са на Авент, така че нямам проблем със събирането в стерилизатора.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #174 -:
октомври 15, 2010, 19:03:54 »
Относно шезлонга - и аз в началото много се чудех какъв да купувам и дали да е по-скъп или по-евтин, поради факта, че не знаех дали ще стои в него. Купихме ето такъв
и мога да кажа, че това май е най-полезната вещ, която сме купували, заслужава си напълно парите. Купихме го някъде като беше на около месец и оттогава го ползваме. Вече започна да не иска да стои вътре, защото и е скучно и се дърпа, понеже иска да се обръща по корем, но когато и се приспи, заспива най-често там, на вълшебната вибрация. И нашия е до 9 кг, незнам докога ще го ползваме, тя в момента е 6200, ама пък и вече не и се стои вързана, а и се шава, обаче като беше по-малка наистина си е голямо спасение - бебка вътре, ти си вършиш нещо и така. Но наистина има и деца, които не обичат да стоят там, ама май на повечето им харесва.
Активен
Вероника
«
Отговор #175 -:
октомври 15, 2010, 20:09:06 »
И аз съм ЗА Авент - ползвам продуктите им - стерилизатори , шишета, залъгалки и пр. и съм много доволна -започнах с Нук но...........
За шезлонга -
Боги
зависи какъв ще купиш - то си пише дали са за 0+ или 3+
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #176 -:
октомври 15, 2010, 23:36:28 »
И аз много се чудя дали да купим шезлонг или от тези люлки на Fischer Preis, но Виктор е вече на почти 3 месеца и е 6 800 кг ,и ако ще го ползваме само 2-3 месеца,незнам дали 120- 170 евро си струват за 2 месеца.А на почти всички ,без 2 модела,които гледах пише максимално 9 кг.много се двоумя,макар че ако още малко се колебая наистина ще изпусна момента.Ако наистина както пишете после бебчета искат да се въртят и им доскучава вътре
Аз бях купила преди да се роди Вики и от онези играчки
но той въобще не е въодушевен от нея.Пускам му я по- няколко пъти на ден ,главно като му сменям памперса и първите 5-10 мин я гледа как се въртят мечетата ,но после много се натъжава нещо и се сърди.А на тъмно ако я пусна,нали има светлинки,но въпреки това го е страх.Но 5-10 мин по 2-3 пъти на ден се заглежда на нея,не е малко .
Също си мислим да купим друго столче за колата.ниеимаме макси кози
,което по принцип би трябвало дае го към 9 месеца- годинка,но на нас скоро ще ни е малко и след 6-тия месец ще вземем ето това
, което има и нещо като легнало положение.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #177 -:
октомври 15, 2010, 23:54:55 »
Моят син е с такова столче, много е добро, има подсилена система за захващане за коланите, и всичко е екстра, което си се подразбира и от споменаването на марката дори.
Само че това, на което ти казваш нещо като легнало положение всъщност е едно НЕ толкова седнало
Спи се спокойно в него, то пак си следва извивките на тялото, но няма нищо общо с анатомичната разработка на кошницата.
Така или иначе изборът е много добър
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #178 -:
октомври 16, 2010, 18:42:08 »
Не знам дали задавам въпроса си в правилната тема, ако не-извинете ме!
Искам да попитам дали някоя мама е купила инхалатор на детенцето си, за да ме посъветва какъв и откъде? И изобщо всякакви мнения за инхалаторите ме интересуват! Благодаря предварително!
Активен
Рубин
«
Отговор #179 -:
октомври 18, 2010, 10:06:44 »
Здравейте!Аз бях твърдо против проходилките,ама май взех да си променям реението!Малката много бързо й омръзва всичко,а всички ми казват че с проходилка било по лесно!
Разбира се че още е рано,ама взех да разглеждам марки и модели.Може ли да ми кажете тези от които са ползвали от кога почнаха и каква да търся?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...