Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 06:28:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 12  (Прочетена 174217 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: октомври 14, 2010, 15:40:18 »

С каката изварявах до към 3м. да е било.Сега изобщо не го правя  good То аз не съм и гладила и сега пак така процедирам  Girl_hide
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #151 -: октомври 14, 2010, 17:02:28 »

Да ви се похваля с новите ни придобивки  heart heart heart
Ужасно щастлива сьм !!!

Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: октомври 14, 2010, 17:29:41 »

Инааааа, прекрасни са мила heart
Момичета, препоръчайте ми по-лек модел количка, вече съм в ужас, всичко което харесвам е 10-14 кг, а и бебето, освен това сме на 6 ет. имаме асансъор но много много не разчитам.

ние имаме стерилизатор на авент за микровълнова - адски ми е неудобен и съм го ползвала само 1-2 пъти  girl_impossible
wanting, аз си мислих за него, но ти ще ме размислиш, защо е неудобен ?
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: октомври 14, 2010, 17:46:23 »

Чудни покупки и честито на всички за новите придобивки Wink
Мамчета, абе кажете от къде купувате тези хубави ленти за глава за вашите момиченца? Гледам, гледам и само грозотии има....
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: октомври 14, 2010, 17:53:39 »

Боги, не знам какви шишета имаш намерение да позваш, но след като ни започнаха коликите си взехме на др браун против колики и не ми се побира в стерилизатора, помпата също трудно я намествам  angry
моя съвет е да не се бърза с тази покупка, защото ако кърмиш, ще стерилизираш само 1 шише веднъж на ден за вода евентуално  smile
аз за съжаление нямам много кърма и дохранвам малката след всяко хранене по 20-30 гр,така че пада страшно изваряване  smile
на мен лично ми е по-лесно да измия шишето и да го пусна в каната  smile
имам приятелки,които ползват стерилизатора на чико и със сигурност знам, че им побира всички шишета  good
разбира се, избора си е твои  give_rose
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: октомври 14, 2010, 20:12:47 »

Според мен ако мислите да кърмите , покупката стерилизатор е напълно излишна  pardon Аз само в началото изварих помпата няколко пъти , когато исках да си замразя кърма . Вода не давам, затова не ми се  е налагало да стерилизирам шише . Пък и това е покупка която може да се направи без проблем ако решите  good
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: октомври 15, 2010, 07:48:30 »

На мен ми дадоха стерилизатор на Чико и определено го ползвам.
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #157 -: октомври 15, 2010, 08:15:47 »

И аз да с включа по темата със стерилизаторите. На мен същ ми дадоха стерилизатор на Чико за микровълнова и съм доволна от него. Сега го използвам по- рядко, но първия месец, когато имах много кърма всекидневно го използвах да стерилизирам помпата за кърма и контейнерчета на авент. Сега стерилизирам шишето за вода, лъжичката и бибероните залъгалки. Със стерилизатор ми е по-лесно, отколкото да топля вода на котлона, да я чакам да заври и да изварявам.
« Последна редакция: октомври 15, 2010, 09:12:16 от eliss » Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: октомври 15, 2010, 08:49:56 »

Аз също си използвам стерилизатора ежедневно, макар вече да започвам да се замислям, че май трябва да спирам да стерилизирам, че вече е голяма и няма много смисъл, защото лапа каквото и попадне в ръцете. Моя е на Авент и съм много доволна, става и за шишета на Томи Типи. В началото изварявах няколко дни, докато си купя стерилизатор, но на мен лично ми беше доста по-неудобно, а и шишетата на Авент се захабиха от изваряването, пластмасата помътня, на Томи Типи нищо не им стана, ама и те са от друга пластмаса. Абе аз смятам, че стерилизатора си е нужна покупка, ако бебето се храни повече с шише или се използват такива.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: октомври 15, 2010, 08:52:46 »

снаха ми ползваше стелиризатор на авент и беше много доволна, но недостатъка му е че в него се събират само шишета, помпа на авент, на Чико шишетата не влизаха. може би защото са конкуренция smile

момичета , в магазините гледах 2-3 размера дрешки за новородено, как преценявахте от кои да вземете? вече ми се иска да почна с покупките но незнам какво да взема.
Активен
eliss
Професор

« Отговор #160 -: октомври 15, 2010, 09:11:01 »

Аз преди да се роди бебка купувах дрешки размер 56, ако е по българската номерация- размера е 22. Доскоро носихме дрешки с този размер, а вече сме на размер 62/съответно 24/. Според мен за в началото е най добре да се вземат дрехи 56 номер, но само най-необходимите, защото бързо умаляват.
Да ви попитам и аз нещо, имам нужда от препоръка за бебешки шезлонг.От известно време  гледам шезлонги в нета, а и по магазини, но не мога да преценя какъв да взема. Не искам да е съвсем обикновен, защото подозирам, че малката няма да и хареса  да стои там. Имаме столче за кола, в което и е скучно да стои. Затова си мисля, че ще е по-добре да има екстри шезлонга. Идеята ми е, когато й е скучно да я ставям в шезлонга, тя да се забавлява, а аз да посвърша някоя друга домакинска работа.
Гледах шезлонги с вибрация и мелодии, но на повечето от тях пише че са до 9 кг. Ние преди 23 дена бяхме почти 5 кг, сега очаквам да сме към 6 кг. Та притеснението ми е , че малко време ще можем да го използваме шезлонга, макар че и идея си нямам на колко месеца бебетата са 9 кг.Гледах и един шезлонг на Фишер прайз, той беше до 18 кг, но пък нямаше мелодии, а само вибрация.В нета видях друг на фишер прайз, по -скъп и с мелодии и с вибрации, но не е описано дали има легнало положение.Така че приемам съвети и препоръки за добър шезлонг.
« Последна редакция: октомври 15, 2010, 09:51:54 от eliss » Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: октомври 15, 2010, 09:44:53 »

За шезлонга мисля, че наистина музиката, светлините и вибрацията са предимство. Относно теглото- повечето бебчета достигат 9 кг. около годинката, но естествено това е много индивидуално. На практика бебето трудно ще стои вече в шезлонга, когато стане на 7-8 месеца, когато вече седи стабилно на дупе и се опитва да пълзи. Така че тази покупка се ползва около 6 месеца. Шезлонг с пълно легнало положение май почти няма, но не мисля че е нужно. Формата и извивката все пак са пригодени за бебета. Столчетата за кола също са с голяма чупка. Предполага се, че бебето няма да стои на шезлонга денонощно.
Има варианти до 18 кг., които после стават на столче за по- голямо дете. Може да си избереш нещо от тях.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: октомври 15, 2010, 09:52:57 »

eliss , нашия е на Фишър Прайз , няма напълно легнало положение. даже не може да се променя положението , но си го ползваме от преди да направи 1 месец  good Има вибрация и различни мелодии, има и светлинки  Wink Аз съм много доволна  good
За теглото - и нашия е до 9 кг , Никола е вече над 7 кг , но пък не му харесва там . Вече са му интересни други неща, а там не може да се върти например.
Активен
eliss
Професор

« Отговор #163 -: октомври 15, 2010, 10:00:33 »

Nataliya, leni_beni_ , благодаря ви.  @}->--Май ще трябва да побързам с покупката на шезлонг, преди да сме пораснали.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: октомври 15, 2010, 10:01:25 »

Включвам се за шезлонга - определно за мен това беше най-необходимата и правилна покупка  good
Нашия беше такъв :

Също до 9кг, продадох го сега като взех стола за хранене и тя сис еди на трибуквието.
Опредлено всичко е в плюс - звукове, мелодии, светлини, играчки и най-вечеееееееее блажената вибрацияя  blum
Не виждам за какво ми е шезлонг без нищо  -само да има къде да я сложа в др стая например. В този се успкояваше и седеше и играеше, ис пираше да реве и какво ли не.
За напълно легнало положение -не мисля, Този е 0+ и си беше супер вътре , послвам го от 1 месец и нещо до малко преди 6  -лятото я хранех вътре, че много горещо да я държа в мен.
За стерилизаторите -определено необходима и полезна вещ, ние сме на АМ, но дори и да кърмиш има какво да се стерилизара а варенето отнема повече време и разни там тенджери и щуротии.
Ми толкоз от мен  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: