Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 06:21:55
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 12
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 12 (Прочетена 174201 пъти)
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Покупки за бебето и детето" 12
«
Отговор #150 -:
октомври 14, 2010, 15:40:18 »
С каката изварявах до към 3м. да е било.Сега изобщо не го правя
То аз не съм и гладила и сега пак така процедирам
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #151 -:
октомври 14, 2010, 17:02:28 »
Да ви се похваля с новите ни придобивки
Ужасно щастлива сьм !!!
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #152 -:
октомври 14, 2010, 17:29:41 »
Инааааа
, прекрасни са мила
Момичета, препоръчайте ми по-лек модел количка, вече съм в ужас, всичко което харесвам е 10-14 кг, а и бебето, освен това сме на 6 ет. имаме асансъор но много много не разчитам.
Цитат на: wanting в октомври 14, 2010, 11:20:32
ние имаме стерилизатор на авент за микровълнова - адски ми е неудобен и съм го ползвала само 1-2 пъти
wanting,
аз си мислих за него, но ти ще ме размислиш, защо е неудобен ?
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #153 -:
октомври 14, 2010, 17:46:23 »
Чудни покупки и честито на всички за новите придобивки
Мамчета, абе кажете от къде купувате тези хубави ленти за глава за вашите момиченца? Гледам, гледам и само грозотии има....
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #154 -:
октомври 14, 2010, 17:53:39 »
Боги
, не знам какви шишета имаш намерение да позваш, но след като ни започнаха коликите си взехме на др браун против колики и не ми се побира в стерилизатора, помпата също трудно я намествам
моя съвет е да не се бърза с тази покупка, защото ако кърмиш, ще стерилизираш само 1 шише веднъж на ден за вода евентуално
аз за съжаление нямам много кърма и дохранвам малката след всяко хранене по 20-30 гр,така че пада страшно изваряване
на мен лично ми е по-лесно да измия шишето и да го пусна в каната
имам приятелки,които ползват стерилизатора на чико и със сигурност знам, че им побира всички шишета
разбира се, избора си е твои
Активен
leni_beni_
«
Отговор #155 -:
октомври 14, 2010, 20:12:47 »
Според мен ако мислите да кърмите , покупката стерилизатор е напълно излишна
Аз само в началото изварих помпата няколко пъти , когато исках да си замразя кърма . Вода не давам, затова не ми се е налагало да стерилизирам шише . Пък и това е покупка която може да се направи без проблем ако решите
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #156 -:
октомври 15, 2010, 07:48:30 »
На мен ми дадоха стерилизатор на Чико и определено го ползвам.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #157 -:
октомври 15, 2010, 08:15:47 »
И аз да с включа по темата със стерилизаторите. На мен същ ми дадоха стерилизатор на Чико за микровълнова и съм доволна от него. Сега го използвам по- рядко, но първия месец, когато имах много кърма всекидневно го използвах да стерилизирам помпата за кърма и контейнерчета на авент. Сега стерилизирам шишето за вода, лъжичката и бибероните залъгалки. Със стерилизатор ми е по-лесно, отколкото да топля вода на котлона, да я чакам да заври и да изварявам.
«
Последна редакция: октомври 15, 2010, 09:12:16 от eliss
»
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #158 -:
октомври 15, 2010, 08:49:56 »
Аз също си използвам стерилизатора ежедневно, макар вече да започвам да се замислям, че май трябва да спирам да стерилизирам, че вече е голяма и няма много смисъл, защото лапа каквото и попадне в ръцете. Моя е на Авент и съм много доволна, става и за шишета на Томи Типи. В началото изварявах няколко дни, докато си купя стерилизатор, но на мен лично ми беше доста по-неудобно, а и шишетата на Авент се захабиха от изваряването, пластмасата помътня, на Томи Типи нищо не им стана, ама и те са от друга пластмаса. Абе аз смятам, че стерилизатора си е нужна покупка, ако бебето се храни повече с шише или се използват такива.
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #159 -:
октомври 15, 2010, 08:52:46 »
снаха ми ползваше стелиризатор на авент и беше много доволна, но недостатъка му е че в него се събират само шишета, помпа на авент, на Чико шишетата не влизаха. може би защото са конкуренция
момичета , в магазините гледах 2-3 размера дрешки за новородено, как преценявахте от кои да вземете? вече ми се иска да почна с покупките но незнам какво да взема.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #160 -:
октомври 15, 2010, 09:11:01 »
Аз преди да се роди бебка купувах дрешки размер 56, ако е по българската номерация- размера е 22. Доскоро носихме дрешки с този размер, а вече сме на размер 62/съответно 24/. Според мен за в началото е най добре да се вземат дрехи 56 номер, но само най-необходимите, защото бързо умаляват.
Да ви попитам и аз нещо, имам нужда от препоръка за бебешки шезлонг.От известно време гледам шезлонги в нета, а и по магазини, но не мога да преценя какъв да взема. Не искам да е съвсем обикновен, защото подозирам, че малката няма да и хареса да стои там. Имаме столче за кола, в което и е скучно да стои. Затова си мисля, че ще е по-добре да има екстри шезлонга. Идеята ми е, когато й е скучно да я ставям в шезлонга, тя да се забавлява, а аз да посвърша някоя друга домакинска работа.
Гледах шезлонги с вибрация и мелодии, но на повечето от тях пише че са до 9 кг. Ние преди 23 дена бяхме почти 5 кг, сега очаквам да сме към 6 кг. Та притеснението ми е , че малко време ще можем да го използваме шезлонга, макар че и идея си нямам на колко месеца бебетата са 9 кг.Гледах и един шезлонг на Фишер прайз, той беше до 18 кг, но пък нямаше мелодии, а само вибрация.В нета видях друг на фишер прайз, по -скъп и с мелодии и с вибрации, но не е описано дали има легнало положение.Така че приемам съвети и препоръки за добър шезлонг.
«
Последна редакция: октомври 15, 2010, 09:51:54 от eliss
»
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #161 -:
октомври 15, 2010, 09:44:53 »
За шезлонга мисля, че наистина музиката, светлините и вибрацията са предимство. Относно теглото- повечето бебчета достигат 9 кг. около годинката, но естествено това е много индивидуално. На практика бебето трудно ще стои вече в шезлонга, когато стане на 7-8 месеца, когато вече седи стабилно на дупе и се опитва да пълзи. Така че тази покупка се ползва около 6 месеца. Шезлонг с пълно легнало положение май почти няма, но не мисля че е нужно. Формата и извивката все пак са пригодени за бебета. Столчетата за кола също са с голяма чупка. Предполага се, че бебето няма да стои на шезлонга денонощно.
Има варианти до 18 кг., които после стават на столче за по- голямо дете. Може да си избереш нещо от тях.
Активен
leni_beni_
«
Отговор #162 -:
октомври 15, 2010, 09:52:57 »
eliss , нашия е на Фишър Прайз , няма напълно легнало положение. даже не може да се променя положението , но си го ползваме от преди да направи 1 месец
Има вибрация и различни мелодии, има и светлинки
Аз съм много доволна
За теглото - и нашия е до 9 кг , Никола е вече над 7 кг , но пък не му харесва там . Вече са му интересни други неща, а там не може да се върти например.
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #163 -:
октомври 15, 2010, 10:00:33 »
Nataliya, leni_beni_ , благодаря ви. @}->--Май ще трябва да побързам с покупката на шезлонг, преди да сме пораснали.
Активен
Вероника
«
Отговор #164 -:
октомври 15, 2010, 10:01:25 »
Включвам се за шезлонга - определно за мен това беше най-необходимата и правилна покупка
Нашия беше такъв :
Също до 9кг, продадох го сега като взех стола за хранене и тя сис еди на трибуквието.
Опредлено всичко е в плюс - звукове, мелодии, светлини, играчки и най-вечеееееееее блажената вибрацияя
Не виждам за какво ми е шезлонг без нищо -само да има къде да я сложа в др стая например. В този се успкояваше и седеше и играеше, ис пираше да реве и какво ли не.
За напълно легнало положение -не мисля, Този е 0+ и си беше супер вътре , послвам го от 1 месец и нещо до малко преди 6 -лятото я хранех вътре, че много горещо да я държа в мен.
За стерилизаторите -определено необходима и полезна вещ, ние сме на АМ, но дори и да кърмиш има какво да се стерилизара а варенето отнема повече време и разни там тенджери и щуротии.
Ми толкоз от мен
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13