Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 06:08:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 12  (Прочетена 174159 пъти)

*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: октомври 11, 2010, 14:02:02 »

Благодаря Вили  good. Точно за това попитах. А и на Avent продуктите са доста по - скъпи, от колкото други марки и поради тази причина трябва да са и по - качествени. Незнам, поне аз така си мисля  pardon.
inaxastra, комплектчето, което си направила е направо върха  Yes. Аз съм голям привърженик на жилетките  heart. Мисля, че не трябва да се притесняваш за бодито, защото то все пак за 1м.
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: октомври 11, 2010, 22:21:51 »

Ина, комплекетчето е прекрасно  girl_in_love Моного нежен цвят и с ръчната бродерия !!!!!!Абе з амомиченца има много хубави неща. Аз днес също направих малко покупки, отидох за едно нещо в магазина, накря излязох с куп бебшки дрешки без да съм купила, това за което бях отишла focus . Аз обичам да си купувам дрешки за мен , но днес просто дрехите за възрастни ми бяха безинтересни и аз веднага се нахвърлих върху детските неща, аи имаше намаления. Много странно чувство, не ми пука ,че не съм си купила нищо за мен, по-важно ми е да взема нещо за Фъстъка... По-късно и аз ще пусна снимки на дрешките. Иначе , успях поне да навия Крис да купим количка Jane, но ми заяви ,че ако купим скъпа количка е само, за да ми доставел на мен удоволствие и бил сигурен ,че моьем да намерим добра и за около $100. Може и да е така, ама аз не искам да купувам всяка година нова количка. Т аколичката тршбва в следващите дни да я поръчаме.
Активен
Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #137 -: октомври 13, 2010, 09:46:08 »

Мамчета,искам да попитам тази магическата чаша на авент може ли да се изварява?Питам,защото вчера взех една,ама изхвърлих опаковката и сега се чудя?
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: октомври 13, 2010, 11:31:55 »

Мамчета,искам да попитам тази магическата чаша на авент може ли да се изварява?Питам,защото вчера взех една,ама изхвърлих опаковката и сега се чудя?
А ти още ли изваряваш?Извинявам се,ако нещо,но мисля,че не е необходимо.Аз сега изобщо не го правя дори,имаме едно шише и го измивам хубаво с вряла вода,малко по натам и с веро и готово.Вече е много голяма твоята мома,а относно питането мисля,че може.
Активен
Рубин

« Отговор #139 -: октомври 13, 2010, 11:44:51 »

Не,Дани не стерилизирам от средата на 3 месец.Просто като купя ново шише или биберон и изварявам.И за това шише мислех,ама като изхвърлих опаковката,а си спомням че на лъжичките за хранене пишеше че не е позволено.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: октомври 13, 2010, 11:45:57 »

Мацкии, и аз да се похваля..нааай-послее купихме количка  chee
така се радвам... danceg
Количката е тази, за която ви питах последно - X-lander..
За дезинфекция на бебешките неща ми препоръчаха дезинфектант на Чико. Аз даже взех 1 шише....някой да е ползвал?
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: октомври 13, 2010, 15:32:32 »

Agent T, честито за количката! Радвам се за теб, защото  сега ще си по - спокойна вече.  good А относно дезинфектанта не мога да ти помогна - Съжалявам sad
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #142 -: октомври 13, 2010, 16:02:48 »

Agent T, честито ви количка  Bravo Bravo Bravo

За дезинфектанта и аз не знам. Аз се чудех дали да взимам на Бамбино Мио, щото са ми такива пелените, но не сьм взела и не сьм чула отзиви за тоя тип продукти. Обаче ти щом го имаш, ще се радвам да споделиш опита си  good
Активен
Tani4ka_
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: октомври 13, 2010, 21:36:44 »

Рубин, в упътването пише, че може да се изварява в продължение на 5 минути.
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: октомври 13, 2010, 21:50:10 »

И аз си мислех да взема този дезинфектант на Чико .Дано някоя мама която го е ползвала да каже отзиви за него.Аз имам едни таблетки за студена стерилизация,но още не съм ги ползвала и съм ги оставила за болницата ако ми потрябва нещо.
  Иначе искам да питам мамите вие купили ли сте си от тези стерилизатори за микровълнова или електрически и дали има смисъл да се купува,защото аз малко се колебая и съм решила за в началото като ни изпишат първо да ги изварявам шишетата и другите нещица.
Активен
Рубин

« Отговор #145 -: октомври 14, 2010, 09:03:15 »

Tani4ka_ give_rose,благодаря ти мноооого! give_rose give_rose
Аз по принцип си пазя тези опътвания,ама този път по погрешка съм го изхвърлила!
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #146 -: октомври 14, 2010, 09:14:55 »

Agent T , честита количка - на теб и на бебо smile. Аз като бях бременна хич не им обърнах внимание на тези колички, но сега X-lander.. ми харесват много.  good
Относно стерилизацията - разбира се, че могат да се изваряват в началото, аз така правех. Макар че имаме стерилизатор за микровълнова - така и не го използвах - на мен лично въобще не ми е удобен.
Ползвала съм и електрически стерилизатор - той е удобен, но парите, които се дават за такава покупка хич не са малко и ако питате нем - не мисля, че съм ощетила бебчо с нещо като не съм купила и това. На Влади вече не му стерилизирам всекидневно нещата. През няколко дена ги преварявам и това е.  good
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: октомври 14, 2010, 10:02:47 »

И аз много се колебаех за стерилизатор дали да купуваме.. но на котлона в голяяямата тенджера дето влиза всичко ги стерилизирам за 23 минути, а с обикновен електрически а не електронен биха ми трябвали 20. Май не си струва парите. А ние нямаме микровълнова, аз смятам че са вредни и не искам такова нещо в къщата си, така че за мен стерилизатор за микровълнова не е опция изобщо.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: октомври 14, 2010, 11:20:32 »

ние имаме стерилизатор на авент за микровълнова - адски ми е неудобен и съм го ползвала само 1-2 пъти  girl_impossible
взех си обикновена електрическа кана на тефал - всичко се изварява за 5 минути - страшно удобство е  good
и в тази връзка да попитам до кога трябва да изварявам всичко всеки ден?  crazy
съжалявам ако съм  Offtopic , но гледам, че обсъждате  give_rose
Активен
Рубин

« Отговор #149 -: октомври 14, 2010, 11:38:12 »

wanting,аз лично си бях планирала,че ще стерилизирам до 6 месец!Да,ама когато малката беше на около 3 месеца и половина-4,като гледах как всичко що е в ръцете си,беше и в устата й заради зъбите,се реших!Видя ми се безсмислено да стерилизирам,когато тя си лапа какво ли не!Мия в гореща вода старателно!
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: