Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 10:07:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 12
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 12 (Прочетена 174436 пъти)
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
Отг: "Покупки за бебето и детето" 12
«
Отговор #120 -:
октомври 03, 2010, 17:06:55 »
nadi711
, аз единичката на pampers намерих само пакети от 43 броя и взех такъв, около 15-16 лева струваше. В родилното сестрите ми казаха да слагам по 2-3 пеленки в кошчето при бебето и не са вземали целия пакет, още съм с него даже.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #121 -:
октомври 03, 2010, 21:04:51 »
Цитат на: m_eleva19 в октомври 02, 2010, 17:28:08
И аз днес напазарувах и ми остана съвсем малко неща...успях да си харесам вече комплектче за изписването и и го взех, купих и козметиката, за мен превръзки и една страхотна плюшена играчка...просто не се стърпях...Искам само да поитам за асппираторче за нослето...дано не спамя. предложиха ми два модела...единият трябва с моя помощ да събирам секретите, а другия се слагал в прахосмукачка
...втория изобщо не го отразих, макар, че жената ми каза, че мамите масово го купували...А коритце откъде да и взема ?
Аз мога да дам мнение за аспираторите. Преди една седмица ни се наложи да използваме такова чудо, бяхме купили преди време един на Nuk, е така и не успяхме да дръпнем нищо с него, незнам ние ли не се справихме нещо, ама факт е, че не ни свърши никаква работа. Една приятелка си беше взела такава, където се пъха в прахосмукачката и я взех назаем. Е, направо няма такова чудо, веднага изсмуках всичките сополи, е верно порева малко, ама защото я беше малко страх. Веднага си поръчах такава, но аз в магазините не намерих и си я поръчах от Данет. Но смело мога да кажа, че това чудо само звучи страшно, иначе върпи чудесна работа
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
октомври 04, 2010, 18:51:09 »
За първи път чувам за такъв аспиратор за нос за прахосмукачка, ако не бях прочела тук и някой ми беше казал сигурно щях да се почудя какво е това чудо.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #123 -:
октомври 04, 2010, 22:08:07 »
Ох, този с прахосмукачката ми звучи направо като от космоса, но утре ще го разгледам по-обстойно...аз точно от това се притеснявам...да не стресна бебето, че то как бръмчи...
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #124 -:
октомври 04, 2010, 22:35:33 »
Е то няма начин да не бръмчи, освен ако не е някоя супер тиха или безшумна прахосмукачка
. И аз бях малко скептична, ама като видях ефекта се уверих напълно и веднага я поръчах. Ама ти сега не си мисли, че ще ти се наложи да смучеш сополи веднага, дано не ви се налага въобще. При нас се наложи на 4-я месец, ама все пак добре че се оправи бързичко.
P.S. Моята приятелка, която ми зае нейната помпа, докато дойде моята, си я е купила по препоръка на педиатърката
.
Направо пускам линкче за който иска да разгледа за какво иде реч:
http://www.babyvac.co.uk/?lang=bul
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #125 -:
октомври 05, 2010, 11:05:16 »
А има я в аптеките...поне в тази до 29 поликлиника я има...вчера ходих на преглед и в аптеката в шейново има изложен списък с необходимите неща и всичко го има в наличност...така, че която мама се е ориентирала да ражда там...ще и е по-лесно
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #126 -:
октомври 05, 2010, 13:26:26 »
В Mothercare има страхотно намаление. Може да погледнете, особено за бъдещите майчета има изгодни неща, които ще им бъдат от полза, примерно тази помпа на Avent
http://www.mothercare.com/gp/search/ref=sr_nr_n_8/279-6483951-7923911?ie=UTF8&rs=42777041&viewID=results&mcb=core&rh=n%3A42777041%2Cn%3A59457031&page=1&brand=Philips%20Avent
|Tommee%20Tippee&extid=catlp_feeding_main_banner , цената и е супер, аз я взех от тук за 83 лв.
стерилизатор -
http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Slimline-Microwave-Steriliser/dp/B002GOKORW/sr=1-7/qid=1286277755/ref=sr_1_7/277-1179414-2602321?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=59457031&mcb=core
и разни други нещица добри има. Да не ставам досадна
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #127 -:
октомври 05, 2010, 17:01:47 »
Момичета помпата на Avent е супер на мен вече второ дете ми"отглежда" много съм доволна малко е трудоемко но си струва , а и цената е много прилична да не кажа на безценица.Аз съм в Канада и тук преди 3 години беше около 50$ горе долу 55-60 Бг Така ЧЕ смело купуваите!
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #128 -:
октомври 08, 2010, 15:01:32 »
Мами, искам да попитам нещичко.... Каква е разликата между марките Avent и Tommee Tippee? Че са различни марки, Да, но по същество - в бебероните ли, във формата на шишетата ли, в качеството на материала от който са направени ли. Незнам към каква марка да се насоча!!!
Незнам коя е по - добрата и хубава марка от двете. За мен разликата е във формата, но все пак аз още не съм се сблъсквала с нищо от майчинството и НЕЗНАМ НИЩО, затова питам вас.
Искам също да си купя ел.помпа за изцеждане, но пак е въпроса Avent или Tommee Tippee?! За шишетата на бебо - същото! За стерилизатора - пак така!
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #129 -:
октомври 09, 2010, 09:55:53 »
Преди време бяхме обсъждали точно тези две марки шишета. И, както виждаш, има различни мнения, просто зависи от бебчето кои ще му паснат най-добре, ако мога така да се изразя
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25773.msg426788.html#msg426788
Разликата между двете марки е и във формата на шишетата, и във формата на бибероните. Желателно е самите шишета да са без бисфенол. Аз имам и двете марки, ползвам ги всички, но сякаш от Avent съм по-доволна. Стерилизаторът ми също е на Аvent, но става за всичките шишета. Помпата ми също е на Avent, samo че е механична, не е електрическа. Не съм я купувала предварително, а след като родих, по спешност майка ми ходи да купува
. Доволна съм и от нея. С електрическата ще е много по-лесно, но лично аз моята я ползвах доста кратко и в този смисъл по-скъпата покупка нямаше да има смисъл, поне за мен.
И едно линкче с доста изгодни в момента неща, точно стерилизатори, помпи, шишета и т.н.
http://www.mothercare.com/b/59457031?ie=UTF8&title=feeding&pf_rd_r=1QPR1PYY8QXREDCF97PW&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42764041&pf_rd_p=468460953&pf_rd_s=global-top-7&extid=emc-2980
«
Последна редакция: октомври 09, 2010, 20:18:09 от Вили
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #130 -:
октомври 10, 2010, 14:15:05 »
Ние вече имаме дрешки за изписването:
Притеснявам се само с многократните пелени, които са по-обемни от памперса, дали бодито ще й стане на дупето (взех 1м)
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #131 -:
октомври 10, 2010, 14:29:24 »
много сладурски дрешки
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #132 -:
октомври 10, 2010, 14:33:39 »
Като ги видях просто не можах да издьржа
. Якичката е с рьчна бродерия
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #133 -:
октомври 10, 2010, 17:07:28 »
Жилетката е прекрасна!
Активен
Дидка
Професор
«
Отговор #134 -:
октомври 10, 2010, 17:13:40 »
Ина
, честити придобивки.Напрао ми останаха очите в блузката разкошна е
много сладка супер, панталонките и те са страхотни
Аз имам едно чуденка.Искам да сменя шишетата на Рая защото вече са позахабени (не съм ги сменяла от както се е родила), ползвам на нуби но със каучоков биберон, таблицата им е поизтрита вече, самото дъно се отвива на шишето и има една гумичка която е доста захабена пожълтя и стана една грапава.Сега съм се спряла на авент но те са само със силиконови биберони.Та чуденката ми е дали ще ги поеме, при положение че досега сме били само с каучук.Имам силиконови биберони още от шишетата когато ги взех, но те са с малка дупка и не ми вършат работа.Освен да купя едни биберони и така да я пробвам.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...