Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 12, 2025, 11:20:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 12
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 12 (Прочетена 174462 пъти)
Agent T
Сватбен ГУРУ
Отг: "Покупки за бебето и детето" 12
«
Отговор #90 -:
септември 30, 2010, 23:40:46 »
Чудя се защо когато аз ви искам съвет за количка абсолютно никой не ми отговаря.......
Питала съм ви поне няколко пъти и всеки път ме подминавате.....
Както и да е..стана ми странно защото виждам, че на всички други се отговаря.....
Не искам специално внимание, не ме разбирайте погрешно...
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #91 -:
октомври 01, 2010, 00:09:30 »
Agent T
, и аз съм на същото положение като твоето, питах за един модел, но нищо. Както и да е. За Чиполино Пуки, прочетох в нета много негативни мнения, особенно че не са здрви. Много бързо се чупели. А за другата количка (където си дала сайта) не мога да го отворя. Съжалявам. А и лично мен ме притеслява разделената дръжка или по точно казано двете отделни дръжки. Предпочитам една цяла.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #92 -:
октомври 01, 2010, 00:38:16 »
Ти коя количка си си харесала?Аз вече стигнах до етап, в който просто ми писна от колички.Чудя се ако купя евтина дали няма да стане така, че евтиното после да ми излезе по-скъпо....ако купя пък по-скъпа дали си струва.. Няма марка и модел, който да не знам...Една има едно, друга друго...точно си мислех, че знам какво искам и вече просто не знам....Както казва моят съпруг "Хващай една за ушите и т'ва е"..е да, де ама коя? ...
Количката, за която питам (където казваш, че не се отваря сайта) е тази:
X-lander X-Go Vulcano +кош X-Pram 2010
И пак не съм сигурна дали нея искам...вече съм напълно объркана...а и тук никой не помага
Кажи ти коя си си харесала да я обсъдим
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #93 -:
октомври 01, 2010, 08:02:51 »
Агент Т
....аз ти отговарям на въпросите,но май ти мен не ме четеш
Като цяло мен май всеки ме подминава,като отговарям по даден въпрос,ама какво да се прави
Мири
избора на количка е страхотен!Ако имах финансовата възможност щях точно тази количка да купя
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #94 -:
октомври 01, 2010, 08:11:50 »
Момичета, каквото и да си говорим тук за колички и да ги обсъждаме и да дадем мнение е съвети една на друга нещата не са такива в действителност и ще ви кажа защо. Преди няколко поста Данитка написа, че е супер доволна от Чиполино Пуки и че с една количка са отгледани Йони и още едно дете. Това е супер, но от друга страна моя приятелка така пропищя точно то Пуки-то, че на третия месец я смени заради хиляди дефекти, които даде. Така, че е много относително това за съветите. Докато една количка не се изпробва неможе да се кажат много неща. Аз казах моето мнение за Бертони Плазма и Хаук когато Светла-ети попита, но е защото имах мение за Плазмата. Сега как да ви дам мнение за количка, която дори не съм виждала на живо. Не се сърдете, момичета, не мисля че е нормално да видим количката ви и да започнем да се ровим по форуми да четам мнения и да ви ги казваме. Това и вие може да го направите не по-зле от всички нас. Може би затова се е получило така. Преди няколко страници Ина-лемон беше дала един списък с изисквания, по който тя си е търсила количка, направете си и вие такъв списък с изисквания към количката, която искате да имате и мисля, че много бързо ще изберете коя е вашата количка.
Моята я избрах точно за две седмици, но знаех както точно искам. Намерих тази, която искам, т.е. отговаря на всички изисквания с изключение на едно - да слиза само по стълбите. Консултирах се с една мама, която има такава количка. Тя ми каза "Аз съм доволна от количката. Верно малко тежичка е, но има други предимства. Ако кг. на количката не те притесняват грабвай я, а и ще ти кажа как да я сваляш по стълбите дори с детето вътре и кг. й да не те притесняват." Так аз разбрах, че това е моята количка, защото имам къде да я оставям количката във входа без да ми се налага да я разнасям по стълбите и вече знаех, че е моята количка.
Малко
стана, но се надявам модераторите да не ме мъмрят много.
Аз искам да попитам в кой от магазините мога да намеря антиалергичен протектор за матрак за кошарата ни, че нашия матрак няма? Дали въобще трябва да има такъв протектор?
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #95 -:
октомври 01, 2010, 09:19:58 »
Данитка
, как да не те чета бе мила - то само ти ми отговори..Благодаря ти!
Рени
, никой не говори да седнете да търсите инфо по др.форуми заради някой си.Говорим за съвсем друго.Нали все пак като видиш нещо, каквото и да е можеш да прецениш дали ти харесва или не?имаш някакъв вкус? (количка, дреха, играчка и т.н.).Няма как да се видят и избутат всички колички на живо.Да не говорим, че едно 50% от моделите изобщо ги няма, можеш само в нет-а да ги видиш.И не само колички, има доста неща, които се коментират във форума, бе да се видели на живо.
Щом сме седнали да пишем тук и да търсим съвети значи очакваме някаква помощ.Не говоря само за този раздел.Смятам, че точно това е идеята на всеки форум..
Аз не съм обидена на никой, просто ми стана малко кофти.Можеше поне един да каже нещо..(бива я; според мен й липсва еди какво си; и т.н.)
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #96 -:
октомври 01, 2010, 10:10:38 »
Може просто никой да няма наблюдения вьрху вьпросната количка
(освен Данитка, която подаде информация)
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
октомври 01, 2010, 10:21:43 »
Inaxastra
, аз изобщо не говоря за тази количка...
..стана малко като развален телефон...все едно..сменям темата, че няма никакъв смисъл..
Я, да кажат майчетата със зимните бебета или тези, които ще раждат скоро каква козметика са взели.Питам, защото моя приятелка ходеше на курс за бременни и там казали, че през зимата се ползвали кремове за бебоците, не лосиони или олио и разни други такива....Вие каква козметика сте взели?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #98 -:
октомври 01, 2010, 10:36:52 »
Извинявай ако сьм недоразбрала
Горното го написах, защото и на мен супер често ми се случва да питам, и да сьм глас в пустиня, но явно питам разни неща, които хората не ги ползват. Щото като приплача и ми отговорят казват просто, че не са имали мнение.
Та реших, че случая е сьщия.
Активен
Данитка
«
Отговор #99 -:
октомври 01, 2010, 11:01:47 »
Агентче
заповядай тук
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25856.0.html
Относно Екс Ландера не ми допадат малките гуми и двойните дръжки,бутала съм и с 2 и с 1,определено с 1 е много по-удобно,но като цена и това,което предлага е супер
Ей тази е страхотна
http://www.bebe-best.com/x-lander-xt-carbon-2010.html
«
Последна редакция: октомври 01, 2010, 11:09:39 от Данитка
»
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #100 -:
октомври 01, 2010, 11:13:09 »
Здравейте момичета, аз смятам за пързо време да използвам за бебо бабина "козметика"
и кремче за подсичане. Все още не съм се ровила много много из нета, но имам примери на 4 бебета около мен от който взимам пример. За бабината козметика имам впредвид - преварена прясна маз с прясно мляко. Двете бебета бяха мазани с такава маз, а другите две с купена козметика. На тези с мазта кожата им се изчисти супер бързо и им стана много мека и с много хубав цвят, без никакви петна или пъпчици, а на другите две ..... малеее мамите доста се оплакваха, кожата суха с пъпчици и на бузките като прежулени и зачервени.
Държа да отбележа, че преди това бях много против бабината козметика, но като видят тази огромна разлика, сега съм твърдо "ЗА".
«
Последна редакция: октомври 01, 2010, 15:45:16 от Данитка
»
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #101 -:
октомври 01, 2010, 13:26:13 »
Agent T
имам приятелка с Чиполино Пуки-доволна е от нея, здрава е, проходима, лесно се бута (бутала съм я), удобна е за бебето (бебчето е зимно)
На X-lander съм им голяма фенка, харесва ми тази, която ти е фаворит (прилича на Чико трио), но мога да говоря само за външния й вид
А като модела, който Данитка е публикувала, ако не се лъжа, съфорумката ни Ади е с такава, също много ми допада
Дано тя се включи с мнение!
И все пак всяка мама се съобразява и с други фактори-стълби във входа, асансьор, багажник на колата и тинтири-минтири
Моята количка е със задни големи гуми и предни малки-малките са трудно проходими в снега, добре, че в Бургас не пада много сняг
Имам и лятна-тя е с двойни малки гуми отпред и отзад. Като цяло съм доволна и от двете-лятната я купих, защото другата е тежичка
Дано съм помогнала
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #102 -:
октомври 01, 2010, 14:40:51 »
Здравейте мами, виждамм, че страстите са се нагорещили около количките, но вече има въпросчета и за козметиката..та сестра ми ми препоръча да ползвам...а сега го забравих, но както и да е като отидох в аптеката и ми направи впечатление една серия за козметика Веледа ( weleda). Жената ми обясни, че е изцяло натурална с био продукти, без изк. ароматизатори и едно вещество, което също забравих...та има ли някой, който да има мнение за нея...и най-вече за мамите с опит, какво точно ни трябва? аз си мислех за душ-гел със шампоан, но самата аз не мога да понасям душ-гел имам чувството че не се измива. та дали да не взема сапунче и шампоанче, лосион или крем, че видях във форума, че зимнит трябвало с крем да се мажат и кремче за подсичане...Тази серия ги предлага всичките и още куп глезотии...във цялата серия има бадемово масло и невен...
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #103 -:
октомври 01, 2010, 15:33:41 »
Mom to be
, избрала съм зелен цвят. На мен такъв тип количка ми е необходим, защото в двора на нашата къща е асфалтирано, но имаме и неравни пътеки. Пада дълбок сняг през зимата. Освен това, с мъжа ми сме почти всяка събота и неделя някъде из природата и искам , количката да е проходима и на неравни пътища. Малко е скъпичка, но поне ще мога да я ползвам за по-дълго време, а живот и здраве се надявам и за второ. Крис малко се дърпа, но ще го обработя
.
m_eleva
, Weleda са наистина много добра козметика. Аз лично ползвах бебшкото олио с Календула за мояата кожа и останах много доволна. И наистина всичките им продукти са натурални.
Активен
Данитка
«
Отговор #104 -:
октомври 01, 2010, 15:45:38 »
Има отделна темичка за козметика за бебето
Активен
Страници:
1
...