Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 12, 2025, 03:47:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 12  (Прочетена 174066 пъти)

госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 08, 2010, 16:28:44 »

Мами да ви питам някоя от вас виждала ли е бебешко MP3, братовчедката на милото иска, че племенницата да слуша приказки, да е без слушалки и да е с повече памет, аз намерих само няколко в Амазон, но тя не ги хареса  sad
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: декември 08, 2010, 23:43:49 »

Момичета от доста време се опитвам да си избера въртележка за над леглото, но не мога да се реша... Някакави препоръки да ми дадете - ще съм ви благодарна! Също се чудех къде да задам въпроси за ритуала Пита, понеже по моя край го няма, но сега живея в София и ми се струва забавно да го изпълним smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: декември 09, 2010, 00:09:03 »

Светле, за въртележката не мога да ти помогна, защото ние имаме играчка, която свири и прожектира на тавана сменящи се картинки, но ето малко информация за питата (погачата), което на мен ми е допаднало от интернет:
- http://www.mamaibebe.com/forum/viewtopic.php?t=417 - Катинка беше правила ритуала с орисниците и било много забавно
- http://culinaryfestival-bg.com/?page_id=336
Разбира се, ако пуснеш едно търсене в интернет, ще излезе още много информация и ще можеш да се ориентираш:)
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #393 -: декември 09, 2010, 15:17:37 »

Мами включвам се и аз с едно въпросче: ползвате ли бебефон и дали когато бебето не е в отделна стая има нужда от такава покупка? crazy На мен ми препоръчаха един на Ейнджъл кеър, но е към 200лв , а пък гледам, че има и по-евтини варианти...Знам, че ми е рано за тези покупки, но това е едно от нещата, което е по-скъпичко та да си предвидим бюджета  pardon Благодаря ви предварително! А за тези, които обичат да разглеждат пуснала см малко снимки на нашите скромни покупчици ето тук: http://anellytta.multiply.com/photos/album/1#photo=1
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: декември 09, 2010, 16:07:26 »

Анели, много хубави неща сте накупили  girl_in_love, остава само скоро да покажеш и количката, но сглобена  Wink blum . Аз също се впуснах да пазарувам тези дни, че има страшни разпродажби. На който му се гледа ето линк за снимки http://picasaweb.google.com/miriana.sickle/Babystuff#5548678968333519042 .
Ние още не сме купили основните неща, като легло, количка. Крис искаше да му направи кревачето, но все още незнаем дали ще намери помещение където да свърши тази работа, защото машините са му огромни. Иначе аз за всеки случай съм си харесала едно легълце и само чакам да ми се даде знак и го поръчвам  blum
Активен
Armanii
Сватбар

« Отговор #395 -: декември 09, 2010, 16:13:15 »

Благодаря ти Miri ! Ние тепърва започваме с покупките, а количката си седи в кашона, защото все още нямаме къде да я държим  smile Тези дни си чакаме кошарката, но мисля, че ще я сглобим след Нова година. Раничко ни е, има време до март месец  pleasantry Сега разгледах вашите неща  - страхотни са!  heart Особено ми харесаха тези, които Крис е избрал, защото моя мъж е ловец и той отсега се гласи за такива дрешки  pleasantry
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: декември 10, 2010, 22:28:25 »

Мамита, какви столчета за хранене имате? На нас ни е още рано, но искаме да купим за Коледа .. харесват ни тези, които се закрепят за столовете но нещо не мога да се ориентирам  crazy
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #397 -: декември 10, 2010, 23:11:54 »

Мами включвам се и аз с едно въпросче: ползвате ли бебефон и дали когато бебето не е в отделна стая има нужда от такава покупка? crazy На мен ми препоръчаха един на Ейнджъл кеър, но е към 200лв , а пък гледам, че има и по-евтини варианти...Знам, че ми е рано за тези покупки, но това е едно от нещата, което е по-скъпичко та да си предвидим бюджета  pardon Благодаря ви предварително! А за тези, които обичат да разглеждат пуснала см малко снимки на нашите скромни покупчици ето тук: http://anellytta.multiply.com/photos/album/1#photo=1

Мила, ние ползваме бейбифон, макар че дечко спи при нас и сегашното ни жилище е малко, та се чува общо - взето отвсякъде. Мога да кажа обаче, че се оказа много полезна вещ. Като го приспя през деня, аз мога да затворя вратата на спалнята и да си правя нещо в дневната, в кухнята, да отида спокойно до тоалетна, дори душ да си взема, като е с мене бейбифона. Иначе все ходех да надничам в спалнята. При по-голямо жилище пък според мен си е направо задължителен.

Нашият е Angel Care, но е подарък от кумовете, не знам за цена.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: декември 10, 2010, 23:33:08 »

Анели, и аз съм на мнението на Розовка за бебефоните. Полезна вещ.
Ние взехме на Чиполино - цената е сносна. Не помня точно, но не бяха стотин лева...Дано и да върши работа, де smile Според мен така наистина майката е по-спокойна и мобилна. Например може да си позволи да си вземе дори вана, без да бърза да се изкъпе от страх за бебчето blum
Ние сме в мезонет и беше неизбежно да купим бебефон, защото на долния етаж ни е кухнята, трапезарията и хола, а спалните са горе. Та, ако искам да сготвя дори, ще трябва да съм там.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: декември 10, 2010, 23:39:10 »

Цитат
Мами включвам се и аз с едно въпросче: ползвате ли бебефон и дали когато бебето не е в отделна стая има нужда от такава покупка?
Цитат
Мила, ние ползваме бейбифон, макар че дечко спи при нас и сегашното ни жилище е малко, та се чува общо - взето отвсякъде. Мога да кажа обаче, че се оказа много полезна вещ
Точно така и при нас бебо спи в нашата стая,но през деня го оставям сам и си спинка ,а аз постоянно го гледам на камерата.Мога да готвя,чистя,да пиша във форума.А и вечер той ляга по рано от нас,тогава също ни влиза в работа.Нашият е с камера.Бяхме взели един обикновен без камера,но не ми пасна.При нас е така,че понякога бебо проревава 1-2 пъти и пак си спинка и като съм в банята докато изляза да отида и той спи вече.В смисъл ,че без камера пак ходех да го надничам,а сега го гледкам и ставам когато трябва само.Нашият е на Аудиолине 80 евро струваше.През деня картината е цветна,вечер е черно бяла.Не шуми,незнам какви са критерийте за един бебефон,но ние сме доволни.
Anelly (armani_code),наистина са скъпички ,но сега идват празници,можете да го поискате за подарък от някого.Нас все ни питат какво да ни подарят.А и то всъщност е подарък от леля ни.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #400 -: декември 11, 2010, 00:41:41 »

Аз искам да попитам някои от вас дали има такава кожа ? Много исках да си вземем,е взех от интернет поръчах и днес дойде,ама нищо не пише как се поддържа.Може и тъпо да ви звучи,но дали се пере? Мисля за количката да я ползваме,понеже май почти всички бебчета и дечица тук имат в количките.Но незнам на ръка ли се пере, в пералнята ли или не се ли пере?

Разучих за кожата. Моята приятелка има такава и я питах как я поддьржа. Пере се в пералня на ниска температура сьс специален ланолинов препарат. Много е важно да се внимава с температурата, защото се свива адски. Има и специални четки за разресването й.

Дано сьм ти помогнала. Малко време мина от вьпроса, ама докато я засека да я питам...
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: декември 11, 2010, 02:27:21 »

inaxastra, Flower :thanks:само ,че моята не е истинка ,ами купена.И колко ниски градуси? 30 ° или по малко? Ако на ръка я препера дали ще има нужда да се сресва?

Още веднъж мерси smilesmile
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: декември 11, 2010, 07:41:41 »

Относно бебефоните, ние не ползваме, апартаментът ни е малко по-малко от 80 квадрата. Ще видим по-нататък за пътуванията как ще бъде, но като цяло не съм фен на тази покупка. Ясен има "вграден лаудспикър" и го чувам перфектно по другите стаи, стига да не затварям вратите.

Момичета, много яки неща сте накупили!
Анели, малко си се минала с това одеалце дето ужким става на портбебе. Аз имам такова и не става ни за едното, ни за другото - като одеало отвсякъде има копчета и ципове да дращят бебето, като портбебе няма дупки за колани, нито качулка. Освен това моментално се измокря от повръщано, изцапаното се втвърдява и трябва светкавично да се пере (нямам други плюшени неща да кажа и при тях ли е така, защото не съм луда да купя друго такова чудо). Докато поларът задържа известно време течността, преди да я попие и имаш възможност да я избършеш, освен това дори да попие, не се втвърдява. Много се дразня, че съм го гледала в покупките на толкова майки, а никой не го е изкоментирал колко е безполезно, та и аз се минах покрай другите. По-добре потърси докато е време нещо по-функционално. Тука една мама беше пуснала едно много готино като цвете, което се закопчава, ама има и дупки за колани. На Wallaboo май беше. Ако не ми бяха дали зимния слинг, който има дупки за колани, бих си купила такова нещо.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: декември 11, 2010, 07:53:35 »

Тука една мама беше пуснала едно много готино като цвете, което се закопчава, ама има и дупки за колани. На Wallaboo май беше.

Аз бях smile Доста се позачудих първоначално дали си струва инвестицията, но след като го получих, пипнах и огледах какви са функциите му, се успокоих. Цепките за колани са за столчето за кола smile

Ето тук го има, както и други продукти (има и по-тънък, памучен вариант цвете, не като моето с имитацията на агнешка кожа отвътре):

http://www.ibebe.bg/san/odelca.html
Активен
Armanii
Сватбар

« Отговор #404 -: декември 11, 2010, 11:41:15 »

Момичета благодаря ви за отговорите и съветите! Относно бебефона вече се решихме, че е полезна покупка, само остава да си набележим, кой да ни го подари  blush  както е писала matsinka май така ще е най-добре, вместо да ни подаряват неща, които може и да не са ни нужни...
Колкото до одеалцето, аз по-скоро си мислех да го ползвам на изписването  crazy и аз забелязах, за тези копченца и доста се чудех, но моя е грешката, може би трябваше да питам за мнение тука и тогава да го взема, но нали сме начинаещи бъдещи родители и няма как да знаем всичко... Какво да се прави, сигурно ще има и други покупки, които няма да са много функционални, защото аз специално като ми хареса нещо и без много много да го мисля го купувам  beating Май е време да се откажа от този си навик  good
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: