Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 20, 2025, 21:04:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 192969 пъти)

juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #330 -: февруари 18, 2011, 09:57:52 »

Фото и видео заснемане на сватби МИГ на някой да му говори нещо?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: февруари 18, 2011, 20:02:48 »

От многото ровене и търсене на сватбени фотографи и оператори, определено тези МИГ за пръв път ги чувам  crazy внимавайте много на кого ще се доверите за тези неща, защото са важни и то много!
Активен
juji4
Любопитен
*

« Отговор #332 -: февруари 18, 2011, 20:32:50 »

От многото ровене и търсене на сватбени фотографи и оператори, определено тези МИГ за пръв път ги чувам  crazy внимавайте много на кого ще се доверите за тези неща, защото са важни и то много!

препоръча ми ги позната снимали са нийната сватба тя била доволна и именно заради това , че и аз не намирам нищо питам дали някой друг е чувал за тях
Активен
kendicheva
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #333 -: февруари 19, 2011, 11:30:56 »

здравейте и от мен smile,моят голям ден ще е на 28 май в хотел Империал ,малката зала.Доста четох относно ресторанта ,както винаги има доволни и недоволни ,но така или иначе нямаме голям избор,тъй като май месец е доста зает  nea.АЗ съм в чужбина и се обърнах към сватбена агенция Аврора  ,за сега съм доволна ,те се занимават с всичко ,а и цените им са супер  yahoo,църквата ще ние "Св.Спас",намира се зад Военна болница,фотограф ще ние Минко Михайлов,разгледах му сайта и мисля ,че е добър .
Активен
juji4
Любопитен
*

« Отговор #334 -: февруари 19, 2011, 12:25:03 »

здравейте и от мен smile,моят голям ден ще е на 28 май в хотел Империал ,малката зала.Доста четох относно ресторанта ,както винаги има доволни и недоволни ,но така или иначе нямаме голям избор,тъй като май месец е доста зает  nea.АЗ съм в чужбина и се обърнах към сватбена агенция Аврора  ,за сега съм доволна ,те се занимават с всичко ,а и цените им са супер  yahoo,църквата ще ние "Св.Спас",намира се зад Военна болница,фотограф ще ние Минко Михайлов,разгледах му сайта и мисля ,че е добър .

Тъкмо днеска щях да ходя до св.Спас да се информирам за цените ако можеш да ми кажеш колко е там ритуала ще съм ти много благодарна до не се разкарвам в дъжда .Благодаря предварително
Активен
kendicheva
Регистриран

« Отговор #335 -: февруари 19, 2011, 12:46:44 »

ако ти кажа ,че не знам ,ще ми се изсмееш ,в смисъл
Активен
kendicheva
Регистриран

« Отговор #336 -: февруари 19, 2011, 12:52:59 »

ако ти кажа ,че не знам ,ще ми се изсмееш,в смисъл ,в същия ден организаторката резервира ресторанта,дата ,dj,изнесения ритуал и просто я питахме за общата цена ,но ще я питам и ще ти пиша ,само да се появи на линия ,защото аз съм в чужбина, а с нея контактуваме чрез скайп  smile
Активен
juji4
Любопитен
*

« Отговор #337 -: февруари 19, 2011, 12:59:18 »

ако ти кажа ,че не знам ,ще ми се изсмееш,в смисъл ,в същия ден организаторката резервира ресторанта,дата ,dj,изнесения ритуал и просто я питахме за общата цена ,но ще я питам и ще ти пиша ,само да се появи на линия ,защото аз съм в чужбина, а с нея контактуваме чрез скайп  smile

много ти благодаря а общата цена ако не е тайна каква беше
Активен
elfina
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: февруари 19, 2011, 16:08:30 »

Здравейте искам да попитам някои дали знае нпкои си DJ Весо дали е дбър и има ли препоръки за него, и също така за видеооператор Зани студио , фотографът ни ще е Георги Вачев Yes , но за видеооператора нямам никакви отзиви. Момичета ако знаете нещо моля кажете
За нашата сватба бяхме наели студио Зани и останахме много доволни. Оператор ни беше Георги Зангаров и го препоръчвам с две ръце!
Активен
kendicheva
Регистриран

« Отговор #339 -: февруари 19, 2011, 21:40:07 »

много ти благодаря а общата цена ако не е тайна каква беше
dj,видео,фотограф,водещ,кординатор -за сега 2000лв само за тях , shok,но въпреки това мисля че е добре ,не знам ,ти какво мислиш?кога ще е твоят ден и къде ? smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: февруари 19, 2011, 22:02:56 »

kendicheva, това капаро или обща сума е smile защото, ако е обща мисля, че е добре и на мен ми излиза толкова за тези услуги, без водещ
Активен
borana_g
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #341 -: февруари 20, 2011, 08:01:35 »

Добро утро  blum
Миналия ден се обадих на този DJ, който ми препоръчахте Алекси, хареса ми това, което видях от неговото видео в сайта му, но DJ Алекси е вече зает за нашата дата 18.9 и ни предложи негов приятел и колега DJ Жан Бояджиев - бил много добър! Имате ли впечатления от работата на този DJ Jan и някой скоро да е присъствал на негова сватба в Пловдив? Намерих му личната страница в интернет, но вътре няма никаква информация и видео клипове с негова работа. Моля споделете вашите отзиви. Може да ми препоръчате и някои други добри DJ от които сте останали доволни, или сте наели за вашите сватби. Кофтито обаче е, че баща ми от години си живее на село и ...селска работа...мрънка много за оркестър да имало sad Ще решим имаме време и че той помага финансово за сватбата, почваме лека по лека да действаме по задачите. Ще чакам моя да се събуди и ако иска да се поразходим да разгледаме ресторанти ако времето е хубаво. Дано не е само като вчерашното, цял ден как не се спря да вали... пр. ден smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: февруари 20, 2011, 10:01:00 »

Mi, извикайте си оркестър за половин-един чак pardon.
Аз мисля да пусна мухата на моя свекър, че се тръшкаше за оркестър, а ние запазихме Алекси, за негов ужас yahoo, а и мисля, че ще е интересно.
Активен
juji4
Любопитен
*

« Отговор #343 -: февруари 20, 2011, 10:35:35 »

dj,видео,фотограф,водещ,кординатор -за сега 2000лв само за тях , shok,но въпреки това мисля че е добре ,не знам ,ти какво мислиш?кога ще е твоят ден и къде ? smile

Ами ние ще имаме само dj  видео и фотограф още не сме ги капарирали но тези на които сме се спряли са малко над 1000 лв. Нашата сватба ще е в Малкия бунарджик на 04.06. и от там ни осигуряват безплатно водещ на сватбата.Днеска май пак няма да го бъде за църквите още не се е спряло да вали sad
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: февруари 20, 2011, 11:52:03 »

posum, на коя дата ти беше сватбата, защото видях, че сме с един и същ dj, а доколкото знам и операторите ни май бяха от едно и също студио smile да обмениш после впечатления, ако си преди мен   give_rose@}->--
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: