Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 20, 2025, 21:03:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част (Прочетена 192968 пъти)
teodora84
Новак
Публикации: 10
Meizi
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
«
Отговор #285 -:
февруари 13, 2011, 14:24:33 »
Ние още не сме си харесали ресторант, иначе се колебаем за дата 16.07; 30.07; 6.08 ..понеже мойто миличко лятото винаги го командироват за по месец и още не си знае графика кога ще се върне
И ресторант не сме си харесали,но имаме набелязани и ще ги обикаляме. Виждам,че коментирате ди джеи,видеооператори и фотографите нормално ли е според вас тези цени за всяко нещо ди джей фото видео да струва от по 400 лева за всяко и нагоре? Какви са цените за една нормална услуга? Коя е най-добрата оферта за пакет видео+фото+DJ?,които да са добри?
Сватбата на нашите бъдещи кумуве Катя и Яни от Чирпан (през 2009 лятото ние тогава бяхме 4 месеца в Англия на работа) е бил водил точно диджей Алекси и те са очаровани от него бил много добър и ни го препоръчват, обаче цената която ни каза ди джей Алекси ни е доста висока за момента (предвид това, че сватбата ще е малка 80 човека и си е плащаме изцяло ние с наши средства) та ще видим кой ще изберем да ни прави сватбата. Първо да се спрем на точната дата и ресторант. Другите почивни дни живот и здраве ще ходим да видиме ресторантите Марково; Екзотик и Атлантик в Първенец. За фотограф и оператор за момента мислим да ползваме същите които са били на сватбата на нашите кумуве от Чирпан, защото цената която ни казаха ни устрои -за фото и видео Динко и Елена - те са семейство) и лично на мене от тяхната сватба снимките много ми харесват и те са доволни
А някой от вас случайно да знае,дали в с.Първенец може да подпишем и има ли драстична разлика в цената от Пловдив и там?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #286 -:
февруари 13, 2011, 15:06:37 »
Теодора, съветвам те да си изберете ресторант и в зависимост от това, за коя дата е свободен, тогава да ви е и датата. Ние много искахме друга дата, но единственият ресторант, който харесахме, беше зает тогава. Съответно сменихме датата.
За диджей - нормалната цена е около 300-350 лв, а фото и камера - по 500 лв. всеки. Но побързайте и за техния избор, че тази година много сватби ще има и добрите специалисти вече са заети в по-голямата си част.
Активен
Elena_A
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #287 -:
февруари 13, 2011, 17:23:58 »
Цитат на: veninceto в февруари 13, 2011, 12:26:08
Elena_a - Относно ресторант Глобус.. чак не мога да си го представя
сигурни ли сте, че сте разговаряли с управителя, или са сменили предишния с някоя нова "звезда"?! Та.Сватбата ни беше там а преди това и на моя много добра приятелка (и аз от нея го харесах ресторанта за нашата сватба). Нямали сме никакви проблеми с персонала и кофти отношение иначе със сигурност щяхме да изберем друг ресторант а не Глобус за сватбата ни (още повече, че дълги години работих в ресторантския бранш и ми е ясно почти всичко,а и много неща съм видяла) Та споделям виждания в свободно време, които сме изпитали предварително и сме останали много доволни
Да ти кажа незнам каква се явяваше, не познавам управителя, а и тя не ми се представи. Нищо, ние вече сме решили и няма да е там. Ще е жалко ако управителите са други, защото ресторанта не беше лош.
Активен
Elena_A
Новак
«
Отговор #288 -:
февруари 13, 2011, 17:32:43 »
Цитат на: juj4 в февруари 13, 2011, 12:34:02
А до колкото знам в "Интелкооп" вашата дата също е заета ,ако нещо не се е променило ,тъй като информацията ми е от преди една седмица.
И на теб успех в търсенето!!!!!
Juj4 ние сме я заели, но доста "Доброжелатели" изказаха неласкави мнения, какъв бил този ресторант, но с милото вече решихме, никакви смяни, сватбата си е наша и на който не му харесва ресторанта да не идва. В крайна сметка идват на сватбата заради нас и където сме решили там ще е.
, а и да ти кажа от свободните ресторанти, този най-много ни хареса. След като сме го капарирали няма да е много коректно да си сменяме мнението, заради нашите Доброжелатели". Надяваме се да останем доволни. Ще пиша след сватбата, въпреки, че има толкова много време до тогава.
Ако има и други булки, които ще са там можем да обменим идейки. Нашата сватба ще е в зелено - много ни хареса този цвят и определено ще е различно. Сега започваме да правим и поканите.
Малкия бунарджик си е класика за сватби и ако е свободен не му мислете. Все пак човек веднъж се жени
«
Последна редакция: февруари 13, 2011, 17:48:37 от Elena_A
»
Активен
juji4
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #289 -:
февруари 13, 2011, 17:53:48 »
Цитат на: Elena_A в февруари 13, 2011, 17:32:43
Juj4 ние сме я заели, но мислехме да го сменяме, защото доста "Доброжелатели" изказаха неласкави мнения, какъв бил този ресторант, но днес с милото вече решихме, че сватбата си е наша и на който не му харесва ресторанта да не идва. В крайна сметка идват на сватбата заради нас и където сме решили там ще е.
А , а и да ти кажа от свободните ресторанти, този най-много ни хареса. Така, че официално си имаме Ресторант
. Сега започваме да правим и поканите.
Малкия бунарджик си е класика за сватби и ако е свободен не му мислете. Все пак човек веднъж се жени
Такива "Доброжелатели" винаги ще има така че щом на вас си ви харесва всичко е ОК
Успех с поканите и останалата част от подготовката!!!!
А ние продължаваме да си се чудим..........
Активен
cremy
Любопитен
«
Отговор #290 -:
февруари 13, 2011, 21:55:54 »
Цитат на: Elena_A в февруари 13, 2011, 17:32:43
Нашата сватба ще е в зелено - много ни хареса този цвят и определено ще е различно. Сега започваме да правим и поканите.
Елена
и аз харесва украса в зелено
Сами ли ще си правите декорацията в ресторанта или наехте сватбена агенция? От ресторанта не ви ли предложиха украса
Активен
Elena_A
Новак
«
Отговор #291 -:
февруари 14, 2011, 09:45:25 »
Cremy, от ресторанта ще ни предоставят само калъфи за столовете. Имат само златни панделки, затова от агенцията за украсата ще си поръчаме зелени панделки
Ориентирала съм се към Балоните - казаха ми, че ще могат да ми ушият панделки в цвят "Зелена ябълка"
и ще ми украсят залата с цветя и балони.
Нямаме възможност сами да си украсяваме, а и познати нямам, така че ще се доверя на агенция. Но за сметка на това ще си правим сами поканите, тейбълите и др.
Активен
desita_dobreva
Новак
«
Отговор #292 -:
февруари 14, 2011, 20:46:14 »
Здравейте момичета, честит празник първо на всички ви,бъдете винаги обичани и много щастливи с половинките си
. Искам да ви се оплача-ще трябва да сменяме датата на сватбата
Милото ми го изпращат на обучение в Германия и ще се върне чак в средата на септември и аз ще трябва сама да организирам всичко
Иначе се спряхме на Лайпциг, но сега ще трябва да питаме за началото на октомври дали имат свободни дати. Ще разчитам на всички вас да ми помагате с идеи и опит,разбира се.
Активен
teodora84
Новак
Meizi
«
Отговор #293 -:
февруари 14, 2011, 20:54:21 »
Момичета от колко лв.започват кувертите в Лайпциг? Можем ли да си внесеме алкохол,ядки,мезета или безалкохолно някой от вас знае ли?Мерси много предварително
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
февруари 14, 2011, 21:32:06 »
Прочети назад в темата, коментирано е!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #295 -:
февруари 14, 2011, 22:05:07 »
Искам да попитам модераторите защо коментарите, които са вид честитки към всички булки за днешния празник са изтрити
в крайна сметка, дори и да се отклоняваме от темата (ако това е причината) не виждам нищо лошо в това да си честитим един от най-хубавите празниците
p.s. за Лайпциг- куверт от 25 лв. до 35 лв., като има 10 вида менюта между които да избирате; 1, 50 лв. на човек за чупливост и сервиз, ако ще вкарвате нещо отвън (разрешено е да се вкарва всичко), има такса за оставане след предвиденото време (80-100 лв., не помня точно на всеки час). Успех в избора Ви на ресторант
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #296 -:
февруари 14, 2011, 22:25:09 »
lawyer има теми за честитене на празниците.Не може кой където иска там да си пише за каквото реши.Днес ще си честите Св.Валентин,унле рожден ден или Великден.И после не 20 ами 30 теми ще има само с честитки.Надявам се да съм ти обяснила достатъчно ясно защо са изтрити.Когато имаш въпрос към модераторите пиши на някой от тях и той ще ти обясни.Няма смисъл да правим
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #297 -:
февруари 14, 2011, 22:43:50 »
Десита, освобождавате ли запазена дата в Лайпциг?
Да допълня за там - може да се внесат и ненарязани мезета, рязането от тях, а тортата задължително трябва да е със сертификат, ако също ще се внася.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #298 -:
февруари 14, 2011, 23:38:24 »
Цитат на: once_upon_a_time в февруари 14, 2011, 22:43:50
Десита, освобождавате ли запазена дата в Лайпциг?
Да допълня за там - може да се внесат и ненарязани мезета, рязането от тях, а тортата задължително трябва да е със сертификат, ако също ще се внася.
Тортата от където и да я внасяш тя задължително върви с сертификат! В много ресторанти вече и мезето,ако се внася изискват документ / фактура или др./ от къде е закупено!
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #299 -:
февруари 15, 2011, 22:42:54 »
Здравейте момичета. Чета форума от скоро много намерих доста отговори на моите въпроси. Но имам още хиляди. Миналата година бяхме на две сватби като гости,а сега не знаем от къде да започнем. Имаме си дата 24.09.2011 и това е всичко. Сега се започва търсенето на ресторант за 110-120човека и да има и градина за изнесен ритуал. Прочетох за Лайпциг и ходихме вчера да го видим,но на мен лично не ми хареса. Милото също не го хареса,а и градината е много,много малка. Не искам никой да засегна с моето мнение,но за тези цени все си мисля,че ще открием и по добро място. Приемам всякакви идеи и тръгваме на обиколка. Знам,че ни чака много работа,но и двамата работим до късно и се надявам някой от тук да ми помогне. Имаме идея и агенция да си наемем,защото пътуваме често и няма да се справим,но си мисля,че ресторанта ни е най-важното нещо сега. Много се разписах затова спирам вече.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...