Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 20, 2025, 21:08:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 192970 пъти)

once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #270 -: февруари 10, 2011, 07:34:10 »

Момичета, и аз съм към края на септември в Лайпциг  Bravo Ще се радвам да споделяте как е преминало всичко, както и ако някоя от вас има идея за украса, различна от лилаво, моля, моля, моля да каже give_rose
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 10, 2011, 11:19:32 »

Моята ще бъде в лилаво, въпреки че имах други идеи за цветова гама на сватбата си, но ресторантът предполага лилаво. Не, че е лошо, хубав е цвета, но малко или много сме ограничени откъм избор на цветове! На мен ми предложиха в бяло и червено, или пък бяло и златисто, но незнам как ще го вържа въобще на лилавото  crazy
P.S. Всъщност сега се сещам, че наскоро една моделка се омъжи (Венета Харизанова) и гледах снимки от нейната сватба- цветовете бяха бяло, лилаво и златно smile много добре се беше получило и фирмата, която й беше правила украсата,споделя,че това е много добър избор за цветова гама, водели се "кралски" цветове  funnytooth така, че има варианти, да не е само бяло и лилаво, а доколкото си спомням панделките за столовете, които ми предложиха от ресторанта са точно в златно smile
Активен
nik_neik
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #272 -: февруари 11, 2011, 11:41:28 »

Lawyer украсата сама ли ще си я правиш или агенция? И ако е агенция сподели коя е. Аз също ходих да гледам Лайпциг, но още се чудя, въпреки че не съм се спряла и на никой др ресторант. Но като гледам май трябва да действам, че току виж сте взели всички дати  smile
Активен
Elena_A
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: февруари 11, 2011, 14:19:35 »

Здравейте момичета, и ние с милото се решихме да се вземем тази година, затова се записвам и аз като булка за 2011г.  yahoo Събитието ще е на 18 юни и сега тече трескава подготовка.

Чесно казано се учудих колко бързо успяхме да си харесаме DJ, фотограф и оператор. Надяваме се да останем доволни от тях  smile

Мога да похваля и Рачич, Тримонциум, Малкия Бунарджик и Лайпциг, много добро отношение имаха управителите и обясняваха всичко подробно, без да се налага да им вадиш думите с ченгел. И въпреки, че Лайциг беше зает на тази дата се отнесоха много добре.

Много приятно изненадани останахме от р-т Кадифе - управителя беше много любезен, показа ни доста снимки на ресторанта. Градината е страхотна, за изнесен ритуал е чудесна. Предложиха те да направят украсата, цената за 100 човека беше около 350 лева.  juj4 можеш да го видиш в интернет - имат сайт. Но ти препоръчвам да отидеш на място, ще добиеш по-добра представа.

За съжаление не минахме и без лоши впечатление.  sad Много бях разочарована от р-нт Глобус. Първо се обадихме да питаме кога можем да отидем на място и след като ни казаха по всяко време решихме да не се мотаем много много и да отидем да видим какво предлагат. Отидохме преди обяд, един много вежлив сервитьор ни помоли да изчакаме. И след като изчакахме порядъчно дълго време.... се появи една госпожа, която ни попита "И КВО ИСКАТЕ ДА МЕ ПИТАТЕ СЕГА" и ни хвърли едни снимки на масата  NO. В този момент реших, че това няма да е Ресторанта, но от любезност и обяснихме, че искаме да попитаме първо дали датата е свободна и ако е свободна какви са условията на ресторанта?  Няма да ви обяснявам как успяхме да й изтърпим отвратителното отношение още около 5-10 минути  beating и сега като се сещам и започвам да се ядосвам. Просто отвратително отношение. Незнам кай и беше накривил така шапката и дали беше управителката или някоя друга особа, но определено няма отношения към хората.

Спирам да Ви занимавам, че доста се разписам и май ще ви досадя. Пожелавам успех на всички булки с подготовката   good
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #274 -: февруари 11, 2011, 16:31:36 »

Здравейте момичета, и ние с милото се решихме да се вземем тази година, затова се записвам и аз като булка за 2011г.  yahoo Събитието ще е на 18 юни и сега тече трескава подготовка.

Чесно казано се учудих колко бързо успяхме да си харесаме DJ, фотограф и оператор. Надяваме се да останем доволни от тях  smile

Мога да похваля и Рачич, Тримонциум, Малкия Бунарджик и Лайпциг, много добро отношение имаха управителите и обясняваха всичко подробно, без да се налага да им вадиш думите с ченгел. И въпреки, че Лайциг беше зает на тази дата се отнесоха много добре.

Много приятно изненадани останахме от р-т Кадифе - управителя беше много любезен, показа ни доста снимки на ресторанта. Градината е страхотна, за изнесен ритуал е чудесна. Предложиха те да направят украсата, цената за 100 човека беше около 350 лева.  juj4 можеш да го видиш в интернет - имат сайт. Но ти препоръчвам да отидеш на място, ще добиеш по-добра представа.

За съжаление не минахме и без лоши впечатление.  sad Много бях разочарована от р-нт Глобус. Първо се обадихме да питаме кога можем да отидем на място и след като ни казаха по всяко време решихме да не се мотаем много много и да отидем да видим какво предлагат. Отидохме преди обяд, един много вежлив сервитьор ни помоли да изчакаме. И след като изчакахме порядъчно дълго време.... се появи една госпожа, която ни попита "И КВО ИСКАТЕ ДА МЕ ПИТАТЕ СЕГА" и ни хвърли едни снимки на масата  NO. В този момент реших, че това няма да е Ресторанта, но от любезност и обяснихме, че искаме да попитаме първо дали датата е свободна и ако е свободна какви са условията на ресторанта?  Няма да ви обяснявам как успяхме да й изтърпим отвратителното отношение още около 5-10 минути  beating и сега като се сещам и започвам да се ядосвам. Просто отвратително отношение. Незнам кай и беше накривил така шапката и дали беше управителката или някоя друга особа, но определено няма отношения към хората.

Спирам да Ви занимавам, че доста се разписам и май ще ви досадя. Пожелавам успех на всички булки с подготовката   good

Много много благодаря за информацията за Кадифе тази вечер ще ходим и до там!!
И понеже спомена Малкия бунарджик искам да попитам понеже ходихме там и след като разбраха бройката на гостите която не е много голяма 70 човека казаха че не може тогава да се възползваме от минималния куверт който бил 25 лева а задължително минимум 30 лева и понеже ми стана много неприятно и не можах да реагирам и да попитам каква бройка на гостите ги устройва защото дали ще ми вдигнат куверта с 5 лева или ще поканя още 10 човека е всe тая.Та мисълта ми беше тъй като вашите гости са 100 имахтe ли някакви допълнителни условия и такси като изисквания?
« Последна редакция: февруари 11, 2011, 17:46:38 от juj4 » Активен
teodora84
Новак
*
Публикации: 10

Meizi

« Отговор #275 -: февруари 11, 2011, 18:21:48 »

Zdraveite momicheta smile S moia priatel nai-nakraia se reshihme da napravim svatba  blush (sled pochti 7 godini savmestno sajitelstvo) i tochna data ne sme opredelili oshte, no mislim da e prez kraia na Iuli ili nachaloto na Avgust smile Tozi forum za svatbata e dosta interesen i shte go cheta s udovolstvie kato imam vreme sled rabota. Uspehsna podgotovka na vsichki badeshti kato men bulki  Girl_hide
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: февруари 11, 2011, 20:43:12 »

nik_neik, моята украса ще я прави агенция, избрах си "Ваня Стил" (само да не ме обвинят в реклама, но понеже ме питаш, отговарям smile До момента мога да споделя, че ми допада начина й на работа, от гледна точка на това, че сключихме договор с едно допълнение отзад, където всяко едно нещо, което сме поръчали като украса го има с разбити цени и по всяко време можеш да добавяш нови и нови неща, след като се направи разпределение на бюджета за сватбата. Отношението, за което толкова много се говори също е отлично- няма значение дали сватбата е за много или малко пари, направи ми впечатление, че се отделя еднакво внимание на всеки един клиент smile Това е, което мога да кажа и спирам, за да не ме упрекнат модераторите! След сватбата ще се види и резултата!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 11, 2011, 20:52:15 »

Аз още обмислям дали да използвам услугите на агенция.
Темата ще е слънчогледи и слънчогледите ще си набавим ние. Моя пр, художничка, ще ни направи украсата в ресторанта, навита е и сама го предложи. Обаче се чудя дали разходите, които давам за покупка на сатен, тюл ще са оправдани, а и после какво ще правя такова голямо количество платове?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: февруари 11, 2011, 21:08:17 »

Аз още обмислям дали да използвам услугите на агенция.
Темата ще е слънчогледи и слънчогледите ще си набавим ние. Моя пр, художничка, ще ни направи украсата в ресторанта, навита е и сама го предложи. Обаче се чудя дали разходите, които давам за покупка на сатен, тюл ще са оправдани, а и после какво ще правя такова голямо количество платове?
Най добре вземи ценови оферти от агенции за това, което ти трябва и после седни и направи една груба сметка на това, което трябва да си купиш и ще видиш кое е по изгодно за теб.  good 
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 11, 2011, 21:48:35 »

Taka и ще направя, проблемът е, че съм на пълен раб ден и мога след 18 часа или събота и неделя, когато предпполагам агенциите не работят, но ще намеря начин да обиколя.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: февруари 12, 2011, 23:51:54 »

Taka и ще направя, проблемът е, че съм на пълен раб ден и мога след 18 часа или събота и неделя, когато предполагам агенциите не работят, но ще намеря начин да обиколя.

Аз мисля, че агенциите би трябвало да се съобразяват с работното време на хората и не вярвам да ти откажат вечерна среща. Звънни и попитай  give_rose
Активен
diana_ss
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: февруари 13, 2011, 01:02:58 »

Здравейте момичета,

отдавна не се бях включвала, но ето че пак имам нужда от вашата помощ. Вече резервирахме дата за сватбата, ресторант, църква и дори фотограф. smile На този етап остават само да избера ДиДжей и видеооператор. Кои са най добрите в Пловдив? Много ще съм ви благодарна ако може да помогнете с мнения.
Активен
Elena_A
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: февруари 13, 2011, 10:29:29 »

Много много благодаря за информацията за Кадифе тази вечер ще ходим и до там!!
И понеже спомена Малкия бунарджик искам да попитам понеже ходихме там и след като разбраха бройката на гостите която не е много голяма 70 човека казаха че не може тогава да се възползваме от минималния куверт който бил 25 лева а задължително минимум 30 лева и понеже ми стана много неприятно и не можах да реагирам и да попитам каква бройка на гостите ги устройва защото дали ще ми вдигнат куверта с 5 лева или ще поканя още 10 човека е всe тая.Та мисълта ми беше тъй като вашите гости са 100 имахтe ли някакви допълнителни условия и такси като изисквания?

Не са ни казвали такова нещо, но пък там също беше заето за 18 юни и момичето ни каза, че ако си изберем друга дата, могат да измислят нещо  crazy crazy. Но беше много мила и ни упъти към "Руски клуб". Този ресторант е на същите собственици и там също правят много сватби. Менюто е същото, била съм там на две-три сватби преди две години и съм с много добри впечатления.
Пиши дали ти е харесало в "Кадифе". мисля, че за 70 човека ще ви е добре, а и градината им е Супер лятото. Миналата година имаха доста сватби, аз живея наблизо и мога да кажа, че определено ги харесват. Ние още мислим, все пак ми се струва, че ще ни е тяхно за 100 човека.
ПОхвалиха ни също и "Интелкооп". В началото бях скептична, но ресторанта е много светъл, просторен и Управителката е доста разбрана. Менюто го смених на 100 %, няма такси за алкохол, ядки и др. Мисле, че ще е добър избор за нас, а и гостите могат да ползват хотела  good.
Успех в търсенето на ресторант, дано скоро да го откриете. 
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 13, 2011, 12:26:08 »

Здравейте момичета,
отдавна не се бях включвала, но ето че пак имам нужда от вашата помощ. Вече резервирахме дата за сватбата, ресторант, църква и дори фотограф. smile На този етап остават само да избера ДиДжей и видеооператор. Кои са най добрите в Пловдив? Много ще съм ви благодарна ако може да помогнете с мнения.
smile diana_ss Bravo В кой ресторант ще бъде сватбата ви?
Ние си бяхме запазили половин година преди нашата сватба диджея, фотографа и видеото! Аз бих препоръчала от опит  good DJ, -  DJ Алекси.  За фото- Иван Банчев от фотото.бе, (макар, че до колкото прочитам вече имате запазен фотограф) Мецофорте видео- Тодор Стойков good Останахме много доволни от тях и снимките, сватбения албум и видеото станаха супер яки  smile DJ-я, видеото и фотографа си ги бяхме харесали от други сватби преди нашата на които сме присъствали и гледали. Wink
smile Elena_a - Относно ресторант Глобус.. чак не мога да си го представя sad сигурни ли сте, че сте разговаряли с управителя, или са сменили предишния с някоя нова "звезда"?! Та.Сватбата ни беше там а преди това и на моя много добра приятелка (и аз от нея го харесах ресторанта за нашата сватба). Нямали сме никакви проблеми с персонала и кофти отношение иначе със сигурност щяхме да изберем друг ресторант а не Глобус за сватбата ни (още повече, че дълги години работих в ресторантския бранш и ми е ясно почти всичко,а  и много неща съм видяла) Та споделям виждания в свободно време, които сме изпитали предварително и сме останали много доволни smile
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #284 -: февруари 13, 2011, 12:34:02 »

Не са ни казвали такова нещо, но пък там също беше заето за 18 юни и момичето ни каза, че ако си изберем друга дата, могат да измислят нещо  crazy crazy. Но беше много мила и ни упъти към "Руски клуб". Този ресторант е на същите собственици и там също правят много сватби. Менюто е същото, била съм там на две-три сватби преди две години и съм с много добри впечатления.
Пиши дали ти е харесало в "Кадифе". мисля, че за 70 човека ще ви е добре, а и градината им е Супер лятото. Миналата година имаха доста сватби, аз живея наблизо и мога да кажа, че определено ги харесват. Ние още мислим, все пак ми се струва, че ще ни е тяхно за 100 човека.
ПОхвалиха ни също и "Интелкооп". В началото бях скептична, но ресторанта е много светъл, просторен и Управителката е доста разбрана. Менюто го смених на 100 %, няма такси за алкохол, ядки и др. Мисле, че ще е добър избор за нас, а и гостите могат да ползват хотела  good.
Успех в търсенето на ресторант, дано скоро да го откриете. 
Мисля че след като първо сме биле в Малкия бунрджик едва ли ще сме особенно впечатлени от Кадифе наистина не е лош хареса ми ,но.......все пак.
А до колкото знам в "Интелкооп" вашата дата също е заета ,ако нещо не се е променило ,тъй като информацията ми е от преди една седмица.
И на теб успех в търсенето!!!!!
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: