Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 20, 2025, 20:57:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 192967 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: януари 18, 2011, 20:44:12 »

Diana_ss, миналата година кумувахме и църковния брак се състоя в църквата "Св.Богородица", цената е 250 лв., като това включва хор и камбани, които бият когато излизате! Важно е, когато отиваш да запазваш час в църквата, задължително се носят кръщелните на кумувете smile
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #181 -: януари 19, 2011, 09:07:33 »

tea23, staleff, благодаря ви за отговорите give_rose За мен това си е доста скъп куверт, но предполагам че нея ще я устройва
Активен
diana_ss
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: януари 19, 2011, 19:52:56 »

Lawyer,

това което каза направо ме озадъчи. Наистина ли е задължително да предоставим кръщелните и на кумувете при резервиране на дата и час? Не може ли датата да се резервира предварително само с кръщелните на младоженеците, а допълнително да се занесат кръщелните на кумувете??? Да кажем един месец преди сватбата или нещо подобно.
Активен
kissipissi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #183 -: януари 19, 2011, 20:54:57 »

Момичета, колко време преди сватбата започвате с организацията, моята ще е през септември и незнам да започвам ли или да изчакам още малко...
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: януари 19, 2011, 22:16:59 »

Момичета, колко време преди сватбата започвате с организацията, моята ще е през септември и незнам да започвам ли или да изчакам още малко...
Никога не е рано да започнеш, малко по малко да отхвърляш нещата.  good Колкото по-рано толкова по малко притеснения и тичане в 90 минута.  good give_rose
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: януари 19, 2011, 22:27:20 »

kissipissi blum, нашата сватба беше през м. Април а започнахме да се организираме и си запазихме най-важните неща половин година по-рано. Действайте малко по малко, че времето бързо си минава.... smile
Активен
kissipissi
Регистриран

« Отговор #186 -: януари 19, 2011, 23:00:33 »

и аз съм на това мнение, мисля да започна с подаръците за гости (защото ще ми отнемат повече време) и резервацийте, но не сме избрали още хотел и църква...
Активен
veninceto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: януари 19, 2011, 23:21:36 »

kisipisi smile на коя дата ще е сватбата през септември- решили ли сте? И ресторант с хотелска част ли си търсите ,или само ресторант за сватбата?
Активен
kissipissi
Регистриран

« Отговор #188 -: януари 19, 2011, 23:59:58 »

на 3-ти , не е задължително да има хотелска част, мислихме за Империал, но прочетох тук няколко негативни коментара за него и цената е височка според мен, също мислихме и за Новотела но нямам по подробна информация за него. Трябва да е някаде където ще се съберат 100-120 човека.  smile
Активен
kate1987
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #189 -: януари 20, 2011, 00:56:48 »

На 30 юли 2011 ще бъде и моята сватба в Пловдив. Започнала съм с подготовката, но що се отнася до фотограф се намирам в огромно затруднение...Изключително много държа на снимките от сватбата и затова бих помолила всички вече били булки да ми препоръчат най-добрия фотограф в Пловдив smile Ще се радвам и ако мога да видя снимки от вашите сватби направени от съответния фотограф... Не съм и наясно колко горе-долу върви услугата : сватбена фотография. give_rose Благодаря ви предварително!!!
Активен
kate1987
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #190 -: януари 20, 2011, 01:09:28 »

Моята сватба ще бъде в Новотел Пловдив на 30 юли 2011 - вече съм го капарирала  girl_wink Още през 2009 бях на сватба там и останах много доволна, затова когато дойде и моето време не се поколебах да го запазя. Доста добре разпитах за всички цени...ето и някои цифрички Wink кувертите започват от 40 лв, таксата за внасяне на алкохол е (ако гостите са до 100 човека - 30 лв, а ако са над 100 човека - 50 лв), след 12 часа се заплаща за всеки час по 100 лв. като няма ограничение до кога ще продължи сватбата. Това общо взето са основните разходи, сега не се сещам за друго...ааа между другото в цената за куверта се включва и сватбената торта. Надявам се да съм помогнала  good
Активен
veninceto
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: януари 20, 2011, 10:55:13 »

Според мен 40-50 лв си е доста за куверт, тъй като с нищо храната няма да се различава от друг хубав ресторант в който същото меню би струвало 25-28 лева. Иначе Новотела ми харесва определено, но ако трябва пак да правим сватба, да избираме р-нт и можем да си позволим скъп куверт бих се спряла аз лично на Ленинград smile
Активен
gineto
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #192 -: януари 20, 2011, 14:18:15 »

Здравейте момичета!На мене също ми предстои сватба.Мислим да е в началото на септември.Хареса ми хотел Марица и цените са приемливи.Някакви отзиви да ми дадете за Марицата!Благодаря! smile
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #193 -: януари 20, 2011, 14:27:56 »

kissipissi,
моята сватба също е през септември. Досега сме резервирали ресторант, дата в Ритуалната зала, фотограф и видео.
Кумовете също са поканени  yahoo
В момента съм на вълна - Тема на сватбата, за да мога да се ориентирам за някои детайли.smile

kate1987,
за мен най-добрите в Пловдив са Нина Николова и Димитър Яков. Имам техни координати.
Ако не ти харесват, мога да ти предложа от София - вчера попаднах на уникални снимки. smile
Активен
smarfietka
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #194 -: януари 20, 2011, 15:13:47 »

Значи, чета тук но тамън се ориентирам към нещо и хоп някое негативно коментарче, което ме разочарова, затова се осланям на собствената си интуиция. Бях си харесала Империал, ноооо като чета, нещо sad.

[email protected] - това ми е адреса на който очаквам предложенията на всички (агенции, фотографи, украси, ДЖ, оркестри), от това което ще ми покажете ще си избера нещо, като качество и цена. Няма да се влияя от мнения и коментари тук.
Предизвиквам ВИ.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: