Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 01:38:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 193602 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: декември 15, 2010, 17:33:21 »

Момичета, имам една новина, която ще е от полза на всички!
Днес народното събрание гласува кои ще са почивните дни през 2011г. и кога ще се отработват.
Аз вече съм потърпевша, но все пак успях да си сменя датата от 03.09.2011г.(събота) на 04.09.2011г.(неделя) и слава богу беше свободна навсякъде! Понеже 06.09 е вторник и така ще почиваме три почивни дни 04.09, 05.09 и 06.09, като пети се отработва на 03.09 в събота sad
През септември освен трети ще има още една събота, която ще бъде работна и това е 17.09.2011г. (мисля, че от форума Garfield беше на тази дата)
През месец март и май също има изменения, като за март работната събота ще бъде 19.03, за май не съм сигурна!
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #106 -: декември 15, 2010, 18:19:43 »

Леле...направо не очаквах такова нещо  sad nea crazy
Ох аз доста държа точно на тази дата sad
А, Lawyer, ти лесно ли смени датата в Обредния дом?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 15, 2010, 18:33:04 »

Ами много лесно беше, отиваш на място и казваш новата дата и час и момичето променя! Аз днес като чух какви са предложенията за почивките през 2011г. и цял ден следя дали ще ги гласуват, та в 16.00 зарязах работата и тръгнах да обикалям с колата и да променям lol
Но побързай, защото оператори и фотографи и т.н. също не е без значение, даже им се обади първо на тях и после в дома! Аз също си държах много на трети, но какво да се прави, в крайна сметка рискувам да не дойдат половината от гостите sad
Активен
_Yani_
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #108 -: декември 18, 2010, 17:55:19 »

Момичета, търся весела фигурка за тортата ни. Някой знае ли от къде да си намеря?
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 18, 2010, 20:38:38 »

Момичета, търся весела фигурка за тортата ни. Някой знае ли от къде да си намеря?

Здравей,_Yani_  smile за моята торта аз също исках да избера ,по-различна и весела фигурка,много ми допаднаха тези : http://news.fashion.bg/article/1852/40/zabavni-svatbeni-torti ,разгледай ги,предполагам във всяка една сладкраница,в която предлагат сватбени торти ще са запознати и биха те ориентирали от къде да си набавиш нещо по-весело smile,а нашата торта накрая си беше с традиционните младоженци и цветя smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 26, 2010, 15:46:47 »

Така. Бройката ни е 90-110 човека и си търсим ресторант.
Спрели сме се на:
Менделсон
Виенски павилион в панаИра
РГ Марково
Рачич
Резиденция "Старият град"
Русалка (с мн въпросителни),
но събираме и др предложения.
Интересуват мн отношение на персолана, куверти, обстановка, такси. Всич-ко give_rose
Активен
mera
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #111 -: декември 27, 2010, 03:22:22 »

Бях на сватба във "Водолей" на асеновградско.
Салатата беше малка и доста съставки липсваха, а основното беше студено и намерих КОСЪМ с него bad. Силно НЕ препоръчвам.

Това не исках да го чувам,че и ние него избрахме,но от разточние.Живеем в чужбина и си го избрахме в нета и времето за избор ни е две седмици.Какаво ще кажете за "Кадифе"?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 28, 2010, 12:45:35 »

Posum, от тези ресторанти, които изброяваш, аз също се бях спряла на някои от тях.
 Относно резиденция "Петър 1-ви" им бях пратила запитване по e-maila, но цените са им много високи, както и таксите за внасяне на алкохол отвън, но в крайна сметка, ако не сте много хора и можете да си го позволите, е добър вариант;
 р-т "Русалка"- цените са много добри, като най-хубавото е, че няма допълнителна такса за внасяне на алкохол отвън, а за всеки час след уговореното е 60 лв. на час, единствено не ми хареса самата обстановка- тавана, стените, пода, малко е "амортизирано", на теб какво не ти допадна?
 р-т "Менделсон" и там ходих- кувертите са ниски като на Русалка, няма такси за внасяне на алкохол отвън, не се заплащат допълнително часове за оставане, което е голям плюс, единствено не ми хареса това, че имат много големи колони, няма видимост и няма достатъчно място за танцуване;
Мисля, че р-т градина "Марково" от тези изброени е най-добър особено за сватба на открито, аз го отхвърлих, защото ме притеснява да не завали smile;
 За "Павилиона" не мога да коментирам, защото не съм го проучвала, но малко ми седи като оранжерия с тази зелена дограма, но всичко си е индивидуално и всеки си има вкус!
Пожелавам Ви успех с търсенето!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 28, 2010, 12:52:34 »

Забравих да добавя за ресторанти- "Империал" (не мога да дам мнение, защото не съм била там lol, както и "Малък Бунарджик"- там кумувах през м.май тази година и много ми хареса обслужването, както и самата храна smile куверта започва от 25-26 лв, но имат доста допълнителни такси- за чупливост, за обслужване, за тоалетна, за оставане- 100 лв. на час и т.н. Иначе нямам забелжки и с една хубава украса ще стане добре, а доколкото знам, те си имат калъфи и панделки за столовете, така че ще спестите от това smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 28, 2010, 18:37:03 »

Адвокат, точно обстановката в Русалка ме притеснява, но не съм ходила. Никъде не сме ходили все още. Просто исках да си набележа някои ресторанти и да обиколим само тях. Az sym samo редовна смяна и работя извън Пловдив, половинката е на неудобни смени и ще ни е малко трудно обикалянето.
Аз също искам открита сватба, но се притесняваме денят да не е мн горещ и май предпочитаме да е в зала.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 28, 2010, 21:54:13 »

Posum, аз така и не стигнах до "Русалка", но до последно това ми беше един от вариантите за ресторант и имах впечатления само от снимки, които са качени в сайта plovdivzavedenia или нещо подобно- там снимките са със сватбена украса, но въпреки всичко и тя не успява да скрие таваните, стените и най-вече пода sad Другото, което ме притесняваше е, че има бар-плот с хладилни витрини на различни марки безалкохолни и това няма как да се скрие, да не говорим, че на някои снимки, които видях дансинга се пада точно пред тези "атрибути" и не изглеждаше никак добре! Иначе, там ще се получи добре с изнесената церемония, защото имат басейн, но само това; аз минах през "Менделсон", но по-горе съм описала какво не му е удачното; в крайна сметка посетих "Лайпциг" и него резервирах, защото цените варират и има както евтини варианти, които са като цените на "Русалка" и "Менделсон", така и по-скъпи. Но по-важното е, че обстановката си е като на изискан ресторант, а не на някакъв посредствен и да се чудя как да скрия пода или витрините с безалкохолните. Има хора, които не го харесват, но след последното обновление, на мен лично ми допада- цветовете са бяло и лилаво, като са сменени покривки, столове и всичко ми хареса, с една красива украса (а и без) е добър вариант, който не и от най-скъпите; има и малка градина за изнесена церемония;
Според мен е добре да посетиш на място няколко набелязани ресторанти и да усетиш самата обстановка, защото всеки си има вкус smile  аз също обикалях вечер и то доста късно...Успех!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: декември 28, 2010, 23:10:10 »

За "Лайпциг" съм силно предубедена, защото сватбата на 1-я му брат е била там, а аз този брат силно не го понасям и не искам да свързват нашата сватба с неговата. blush
Утре ще обикаляме.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 29, 2010, 12:52:52 »

Posum, ще чакаме да споделиш на кой ресторант си се спряла, но поне имаш няколко набелязани. Според мен, от тези, които беше изброила най-много ми допада "Марково", но в градината и то с украса smile Пожелавам ти успех!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 29, 2010, 21:19:27 »

Такааааааам. Днес обикаляхме.
Обиколихме "Бости", "Русалка" и "Менделсон".
В "Бости" бяха най-изчерпателни, но обстановката е pardon.
После се отбихме до Русалка. Още преди вратата ни лъхна 1 отвратително зловоние на кръчма  bad .Обстаноовката си я представях мн зле, ама иначе е поносимо. Просторно е.
В Менделсон се срещнахме с 1 човек, управителя. Който мрънка, мрънка и накрая не ни даде никаква информация. Може ли, не може ли да внесем алкохол, по колко може да се внесе. Абе, крайно разочарована съм. Никакви цени не каза. NO
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: декември 30, 2010, 12:20:44 »

Posum, ние когато бяхме в "Менделсон", ни посрещна един мъж, леко мургав lol, който мисля, че беше собственик, поне така се представи... беше доста изчерпателен, чак прекалено! Даде ни няколко примерни менюта, които започваха от 24 лв. и стигаха до към 29 лв., няма такса за вкарване на алкохол, ядки и други неща отвън, няма и допълнително доплащане за оставане в ресторанта, каквото има навсякъде другаде. Имат си и собствена украса, която се заплаща допълнително, но беше в рамките на нормалното smile Това е, което мога да споделя за цените, мен ме притесняваше самия ресторант, защото изобщо нямаше място за танцуване, иначе е обновен и добре направен, но незнам за сватба дали е удачен!
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: