Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 21, 2025, 23:28:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 193252 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: декември 06, 2010, 09:48:30 »

Eli_p, споделям твоето мнение и мисля, че е важно да се споделят мнения, за да не се лутат булките и да направят грешен избор! Аз например както се бях спряла на р-т Русалка, нямаше никакви коментари за него, което много ме притесняваше и затова реших да се преориентирам smile Моля те, разкажи впечатления за р-т Лайпциг, защото на мен ми хареса първо като посрещане и второ като ресторант, защото е много просторен и за 120 човека мисля, че ще ми свърши чудесна работа. Благодаря ти предварително!
Активен
galinka_ta
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #76 -: декември 06, 2010, 13:35:57 »

Здравейте и аз търсих отзиви за Лайпциг и отидохме на място да го видим smile На мен лично ми харесва обстановката, аз исках розова сватба, но интериора позволява само в лилаво! Най-много ни допаднаха условията на ресторанта за минималния куверт и това, че всичко позволяват да се внася, нас ни интересуваше безалкохолните и мезетата и алкохола разбира се, тортата може и там да си я поръчаме за 2.80 на парче, ако намерим по-евтино и ни устройва не ни задължават, ще си я внесем. За 120 човека ни искаха 500лв капаро, като ни дадоха една седмица отсрочка без да сме платили ни запазиха датата и при запитване от някой за нашта дата щяха да ни се обадят да ни попитат за решението ни, но явно не е имало желаещи, та в края на седмицата го заехме както се казва за 11.06.2011г smile Това е от мен, ние имаме изнесен ритуал запазен и ресторанта, и Митко Яков за фотограф от лятото го запазихме! За църквата не съм се допитала дали няма да е някоя задушница май (Петрова), но ще видим!Успех на всички с приготовленията!
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 06, 2010, 15:22:24 »

здравейте момичета, влизам да ви пиша, че открих една нова сладкарница, която много ми хареса, имаше изложен и макет на сватбена торта, който много добре изглеждаше, имаше голямо разнообразие на торти и аз ядах крем, беше вкусен. намира се срещу кино Гео Милев и се казва Фенси, едно време там беше бирария Бълборг.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: декември 07, 2010, 10:41:25 »

Благодаря много за отзивите за р-т Лайпциг, явно всички сме единодушни, което е добре! Ние вече резервирахме ресторанта също с изнесена церемония в градината, но най-много съм доволна за оператора Димитър Димитров, за сватбената ми агенция Ваняя Стил и фотографа Борислав Чепишев! Дано не ме упрекнат в реклама, но тези хора са просто страхотни и горещо ги препоръчвам smile Изключителни професионалисти във всяко едно отношение, просто човек спокойно може да се остави в техните ръце и да не мисли за нищо! За р-т градина Марково доколкото знам имат много видове сватбени куверти, като цените започват от 25 лв., но най-добре е на място да се попита, защото може и да има промяна smile
Активен
gerimeri
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #79 -: декември 07, 2010, 12:12:23 »

Здравейте  и от мен.  Имах регистрация преди една година  и половина, когато организирахме нашата сватба,но сега не мога да си спомня паролата нито как съм се регистрация и затова си направих нова . Нашата сватба беше преди година и половина точно в ресторант Русалка . Сега организираме на брат ми  сватбата и затова съм отново тук . Те са в чужбина и аз им помагам . Не искаме да наемаме агенция ,защото аз имам много време за да свърша всичко . За Русалка мога да кажа ,че всичко беше много хубаво и всичко за което се бяхме разбрали се изпълни .  Сега търсим  ресторант за 18.06.2011 за 100-110 човека . Не искаме да е пак в Русалка ,защото гостите ще са почти едни и същи и търсим нещо различно. Понеже се коментира ресторант Лайпциг  и лично аз малко се подразних от пресилените приказки за него .  Незнам какъв е бил преди ,защото не съм влизала ,но сега вътре е някаква смесица от няколко стила и на мен лично изобщо не ми допадна . Изобщо не може да се сравни с Тримонциум нито с Санк Петербург . lawyer   на нас ни дадоха рекламна брошура на тази агенция Ваня стил  в Лайпциг и в Тримонциум .  Както казах ние няма да ползваме агенция ,но ми стана интересно, колко си доволна от агенцията и от оператора ,а още сватбата не е минала .  Според мен изчакай да видиш резултата, защото ние наехме видео и фото ,които бяха снимали наши приятели и после се оказа ,че нашето видео нямаше нищо общо с тяхното . Затова сега търсим други.За сега съм се срещнала само с един и след нова година ще потърся и други . Минах вече по този път и всички  изглеждат много мили ,но в крайна сметка можем да говорим за тях ,когато мине сватбата.  Ние ходихме в Марково ,но ни притеснява транспорта .
 Ние бяхме с оркестър но сега търсим дж.  Вие намерихте ли си вече ? Кажете към ,кого да се ориентираме ?
« Последна редакция: декември 07, 2010, 12:24:30 от gerimeri » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 07, 2010, 13:11:51 »

Относно стила на Лайпциг, всичко е въпрос на вкус, в крайна сметка, ако се сложи украса в бяло и лилаво (какъвто цвят са стените) се получава добра комбинация според мен smile това е за голямата зала, малката е малко по-шарена... Относно агенцията и хората, които сме наели за снимки и видео, да все още не ми е минала сватбата, но съм виждала много техни сватби, изчетох много коментари и мисля, че това говори достатъчно за тези хора smile вярно е, че всички сватби са различни, но когато правиш едно нещо с много желание ти се получава, а при тях това ми хареса, че са млади и много надъхани! Трябва да Ви кажа, че колкото сватби изгледах на оператора и фотографа, всички бяха в коренно различен стил, но ми харесаха и не на последно място отношението ( за мен поне е много важно). За Ваня стил- аз я ползвам засега само за украсата, но там е лесно да се прецени, защото имаш вариант да разгледаш снимки от организирани от нея сватби. Другото, заради което я препоръчвам е защото работи коректно- всичко си е облечено в договор с ясни цени на всяко едно нещо, като във всеки един момент може да добавяш услуги, украси и каквото си избереш. Мисля, че това е достатъчно, защото доста от агенциите нямат яснота относно цени и т.н., само ми отговарят "ми всичко е относително", което мен не ме устройва. Много се разпрострях... пак казвам това е лично мое впечатление и мнение и не искам да обвързвам никой с него, всеки сам може да прецени от срещите и контактите покрай една сватба! Пожелавам Ви приятна подготовка!
Активен
cremy
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #81 -: декември 07, 2010, 13:18:58 »

Добър избор на ресторант е Лайпциг good Аз бих препоръчала и ресторант Копчето.След ремонта е много готино вътре  girl_wink
Активен
gerimeri
Новак
*

« Отговор #82 -: декември 07, 2010, 21:14:06 »

Ресторант Копчето е хубав ,но ние празнувахме банкет на фирмата  там и мисля ,че е много тясно . Бяхме около 50 човека ,а вътре нямаше къде да се обърнеш . Красив е ресторанта ,но определено ми прилича повече на бар обстановка от колкото на ресторант за сватба. Няма и никаква градинка и е направо на пътя .  А за украсата и снаха ми ще ползва агенция най вероятно ,но това ще стане ,когато изберат ресторанта. Ние за нашата сватба нямахме украса поради финансови причини ,но сега положението е по добро и дори нашите родители  са готови да се включат в сметката за това удоволствие .  Ще се радвам ,ако дадете предложение за да разгледаме нещо и да се ориентираме в цените . Знам ,че тук не може  затова може и на лични .  Никой не ми отговори за дж  , но аз пак да попитам . Ако можете да ми предложите някои за да се срещнем с тях след нова година . Споделете и коя е нормалната цена за видео и фото оператори  и дж ? smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: декември 07, 2010, 23:51:19 »

Относно украсата, понеже тук не е позволено, само ще кажа, че много зависи какво ще включва, тъй като агенциите дават разбити цени на всяко едно нещо (поне така беше при мен) и ти си решаваш какво да включиш и какво не. Можеш например да имаш украса само на масата на младоженците или освен нея да украсиш всички маси с калафи с панделки за всеки стол, слагат доста често цветни ленти по масите и различни вази, свещници и т.н. Моят съвет е да си избереш няколко агенции и да им пуснеш по един е-mail, за да ти изпратят ценоразпис, а най- добрия вариант е да се срещнеш лично поне с две- три, защото на място може да се прецени най-добре smile Иначе за DJ и аз още не съм решила, но за начало се спрях на Алекси, има доста добри мнения на булки за него тук в този форум. Отделно се срещнахме и с него на живо, видях няколко негови сватби и ми допадна начина на водене на цялата церемония, както и факта, че е изключително скромно момче, което не парадира с нищо, даже бих казала, че се притесняваше повече от нас smile Тъй като предполагам тук не е позволено да се говори за цени, а мисля, че и не е етично, затова няма да споменавам такива, но мисля, че всеки би ти отговорил на е-maila, ако пратиш запитване smile За видео и фото аз лично съм на мнение, че цени под 500-600 лв. няма да говорят за достатъчно добро качество (лично мнение)! Успех на всички!
Активен
gerimeri
Новак
*

« Отговор #84 -: декември 08, 2010, 12:41:53 »

Аз искам да попитам за DJ Оги ? Моя колежка ми каза за него , но  не са го ползвали за сватба ,а за коледно парти . А това момче Алекси не е ли в форума ? Цена за видео 600лв не е ли много ? Толкова да са се променили цените за една година и половина ми се вижда много . Няма ли булки от тази година ,които да споделят .
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #85 -: декември 09, 2010, 13:25:00 »

Здрасти, lawyer!
Много се радвам, че има такива бъдещи булки като теб  danceg
Аз по същия начин се подготвих за фото и видео, ресторанти и т.н. Чета от различни източници, искам да съм информирана за най-малките детайли.
Дори се срещах с фотограф 3 пъти, за да го изпитам..хихи
Ако можеш на ЛС да ми пишеш кои е твои избор и ако можем да обменим опит и наблюдения във форума ще е супер.  smile
Поздрав.
Активен
cremy
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #86 -: декември 09, 2010, 15:59:08 »

:danceg:Гарфилд,а вие на кой оператор,фотограф дж сте се спрели?Кога е сватбата girl_wink
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #87 -: декември 10, 2010, 09:36:30 »

cremy 
Нашата сватба е на 17.09 - Вяра, Надежда и Любов. Датата не е случайна. smile
За фото - трябваше да избираме между Нина Николова и Димитър Яков.
ДЖ Марин, той си работи с Джия Бийч.
Това е всичко досега.  smile
Оттук нататък ще търсим видео, агенция и т.н. smile
А вие? Къде е вашата сватба?
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #88 -: декември 10, 2010, 12:54:15 »

Момичета, в Лайпциг къде правят изнесения ритуал? Разбрах, че са направили и ремонт. И сега ме е малко яд, че не го посетих  sad
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: декември 10, 2010, 13:30:25 »

Anitta, Димитър Димитров е оператор и там цените са по-високи от тези на DJ smile Между другото, въпреки, че всяка година се вдигат цените, мисля, че сума от 200 до 400 лв. максимум е нормална цена за Dj- наблюденията и проучванията, които направих за моята сватба показват това smile Иначе за фото и оператор са съвсем различни и то е разбираемо!
Успех на всички септемврийски булки, явно сме доста smile, а относно изнесения ритуал в р-т Лайпциг и аз съм с такъв- правят го в градината, която отстрани изглежда малка, но всъщност не е чак толкова и ще успеят да съберат всичките ми гости (около 120 човека). Изглежда много красива, защото има зеленина и един шадраван по средата, който също много ми допада smile
Аз се спрях за украсата на Ваняя Стил (дано не ме упрекнат пак в реклама), като решихме да е в бяло и лилаво, заради стените и завесите на ресторанта, които са лилави и заради столовете и масите, които пък са бели smile Мисля, че ще се получи добре! Ще се радвам да споделите някакви идеи за подаръци на гостите, ако разбира се някой ще прави такова нещо.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: