Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 18, 2025, 21:52:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част (Прочетена 192716 пъти)
soffyty
Любопитен
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
«
Отговор #390 -:
март 02, 2011, 11:47:05 »
Жасминка, благодаря за инфото. Ще взема да намина от там тези дни. Може пък да ми предложат нещо на по-сносна цена
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #391 -:
март 02, 2011, 14:27:59 »
В интернет сайта за ресторантите видях кувертите на ресторант Руж започват от 25 до 35лв. Това добре ли е според вас? Такива ли са навсякъде? Иначе от снимки много ми хареса, ще ги покажа на моя приятел и ако той ги хареса, ще отидем да го видим на живо. А в Марково от кога са два ресторантите аз знам само 1 ето този
http://www.restorantmarkovo.com/
и техните снимки ми харесват. Не съм ходила там но ми го похвалихa и четох най-различни мнения за него. В сайта има примерни менюта за сватбата, но няма цени публикувани моля нека който знае повече да сподели. Относно студио ДИТ и техния екип, натъкнах се случайно като се ровя в интернет на много грозни сцени с коментари и разправии в които са се намесвали и те и техните имена заедно с на други, което ме разколеба какво да търся и на какво да вярвам. Получих и лично съобщение от видео оператора Димитър Димитров, който ми е пратил интернет сайта си да разгледам, като не ме разколебава от ДИТ, но неговото мнение е че е хубаво да погледна повече неща преди да се спрем на някой и мисля, че е прав. Ще гледам за още и ще действаме
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #392 -:
март 02, 2011, 14:45:06 »
според мен без да си отишъл на место и да видиш ресторанта няма как да рпецениш дали ти харесва или не. личното впечатление е най-важно. Ние поне доста обикаляхме и се чудихме, едва когато вече бяхме свели изборът до няколко ресторанта , тогава започнах да питам за мнения и то за да знам от какво да се предпазя и какво да гледам.
Относно фото, оператори и дж, добре е да се чете, но има доста професионалисти, които взаимно се подкрепят във форума и най- добре е от някой познат или човек , на който можете да разчитате да получите съвет и препоръка.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #393 -:
март 02, 2011, 15:22:10 »
За ресторант Руж мога да кажа,че преди много време с мои колеги няколко пъти обядвахме там и кухнята беше добра,но лично аз немога да си представя нашата сватба да бъде в административна сграда под земята.Ние много държахме да има градина може и малка но да я има,затова избрахме новият ресторант преди Марково - Екзотик
.Много е светло и просторно,и има страхотно езеро
Активен
gabriella
Новак
Публикации: 18
«
Отговор #394 -:
март 02, 2011, 22:01:47 »
Много благодарности на cocorbita, roumyana и veninceto за информацията за материалите за поканите! Още утре ще отидем да поразгледаме.
Относно ресторантите - присъединявам се към мненията, че най-важният фактор е сами да видите набелязаните ресторанти и да се срещнете с хората, с които после ще контактувате за организацията, за да имате собствени впечатления. Отзивите и мненията помагат, но личното впечатление е най-важно.
Активен
ivina86
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #395 -:
март 07, 2011, 14:23:46 »
Здравейте на всички от мен,за първи път пиша в форума:)
Сватбата ни ще е на 26.03.2011г.в ресторант градина Марково,след дълго обикаляне на ресторанти се спряхме на него.Ресторанта е страхотен и управителката също.Ние държахме да има градина,понеже искахме изнесен ритуал.Условията на ресторанта са много приемливи-куверт 25лв.като може да се внесе алкохол,мезета,ядки,плодове и др.Не се позволява внасянето на безалкохолни,бира и мин.вода.
Относно ДЖ се спряхме на АР ДЖИ,фото и видео-Венци видео,а също ще имаме и изненада за гостите по-средата на сватбата-формация Етноритъм
За украса на градината и ресторанта изпрахме сватбена агенция Парфюм-изклучително мили момичета,съобразяват се изцяло с нашите желания и бюджета с който разполагаме.
Активен
mimi84
Любопитен
«
Отговор #396 -:
март 07, 2011, 16:26:02 »
Здравейте момичета. Интересува ме има ли такива от вас, които са ползвали или ще ползват услугите на сватбена агенция "Ваня Стил" ? Харесаха ми нещата който видях техния интернет сайт и моля да споделете вашите мнения.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #397 -:
март 07, 2011, 18:25:19 »
Imame бъдеща булка, която е с Ваня. Аз чух противоречиви мнения за нея и още се чудя към кого да се насоча.
Ивина, след сватбата искам подробна информация за всичко, понеже и нашата сватба ще е там.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #398 -:
март 07, 2011, 20:04:57 »
Mimi84, аз съм наела "Ваня Стил" за украсата
сватбата ще ми бъде септември месец, засега съм доволна от отношението, коректна е, всичко е "облечено" в договор с разбити цени на всяка услуга и може да се добавя по всяко време нещо ново. Даде ми и много ценни съвети за самата украса, ако те интересува нещо повече, ми пиши на лични!
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #399 -:
март 08, 2011, 15:12:37 »
Честит празник на всички! За агенциите.аз лично съм много объркана. Писах на няколко агенции и вече се срещнах с едната и в петък имам среща с още една. Ние нямаме време да обикаляме много и затова реших да им пиша за да се ориентирам с цените и след това да преценим с кои да се срещнем. Ваня стил също беше в нашия списък.но не пожела ди ни прати някакви примерни цени и ни отговори..че това може да се обсъди само на лична среща. Другата агенция Парфюм ни е малко скъпичка и затова мисля,че до среща няма да се стигне. Но офертата е много добре написана и човек много добре може да се ориентира,какво предлагат като агенция. Украсите са им много хубави. Получих подробна оферта и от Нина стил и се срещнахме с тях. Доволна съм от всичко,.което ми предложиха,а от украсата съм възхитена,но за лично успокоение ще се срещнем и с още една за да видим и други предложения. Иначе момичето с което се срещнахме в Нина стил беше много учтиво и ни затрупа с материали на различни украси.албуми на фотографи и дискове на различни оператори. Дадоха ни и за вкъщи 4 диска на различни оператори да гледаме сватби. Цените ни устройват,а и след като сравних цените от други агенции си мисля,че при всички е едно и също. Но от която и да решим да се възползваме докато не мине сватбата не мисля,че ще мога да съм спокойна,защото аз съм от хората, които вярват само на себе си и това ми е голям проблем. Да се похваля и за роклята,че вече избрах модела и сега остава да намеря кой да ми е ушие. Смятаме другата седмица да ходим да каним кумовете. И по този повод да попитам дали е задължително сега да им носим поканата? Ние още не сме избрали покани,но се притеснявам дали ще приемат да ни кумуват и затова искам още сега да отидем. Стига съм писала,че май прекалих.
Активен
mimi84
Любопитен
«
Отговор #400 -:
март 08, 2011, 15:30:43 »
Честит празник момичета
Аз друго искам да ви питам момичета. понеже лично питах видео оператора Димитър Димитров,но той не ми даде отговор на това. Имат ли нещо общо сватбената агенция "Ваня Стил" и видео оператора Димитър Димитров, някъде прочетох,че сина на "Ваня Стил" е точно този видеоператор Димитър Димитров,така ли е наистина?
Активен
bella_mi
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #401 -:
март 08, 2011, 15:34:05 »
Според мен сватбата е много личен момент и всеки го организира както смята самия той за правилно. За мен няма такиво нещо като задължително, за това ние правим всичко както ние го чувстваме и искаме, а не както някой казва, че е трябва.
Ние нашите кумове ги поканихме на Нова година, но още не сме им дали покана. В началото си мислех да ги изненадаме и да отидем направо с питка, пиле, хубаво вино ..., но като помислихме, решихме, че е по-добре първо да ги питаме и да им оставим време да си помислят. А те милите, въпреки че се познаваме от 100 години, толкова се изненадаха, кума даже от вълнение пребледня. Много приятно им стана, само се погледнаха и в един глас казаха "Дааааа"
. Бяха много сладки.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #402 -:
март 08, 2011, 15:43:31 »
Цитат на: mimi84 в март 08, 2011, 15:30:43
Честит празник момичета
Аз друго искам да ви питам момичета. понеже лично питах видео оператора Димитър Димитров,но той не ми даде отговор на това. Имат ли нещо общо сватбената агенция "Ваня Стил" и видео оператора Димитър Димитров, някъде прочетох,че сина на "Ваня Стил" е точно този видеоператор Димитър Димитров,така ли е наистина?
Какво значение има дали и е син или братовчед? Всеки си е индивидуален човек и си работи работата. Дори да и е син той не прави украси нито пък майка му снима. Всеки се занимава с това от което разбира и го влече.
Ако човека от среща ви харесва и ви допада го наемате и няма никакво значение каква родствена връзка имат.
Успех с подготовката.
bella_mi
е много права! Важното е вие какво искате и няма такова нещо като задължително.
«
Последна редакция: март 08, 2011, 15:45:23 от Nina Style
»
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
:)
«
Отговор #403 -:
март 08, 2011, 16:04:09 »
Нина е много права
Какво значение има кой какъв е на някой,майка ли ,братовчед ли
Не мога да разбера? Да Ваня ми е майка..и какво от това?Фирмите и дейностите които предлагаме са различни,както сама поясни Нина
Честитих празника на дамите,но виждам,че са истрили постами
..Ох.......БЪЛГАРИЯ..
Това бе последното ми писане и съвети в този сайт...
А що се отнася за реклама
Работата ми говори сама за себе си
Успех на всички
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #404 -:
март 08, 2011, 17:55:24 »
Цитат на: mimi84 в март 08, 2011, 15:30:43
Честит празник момичета
Toва беше най-малоумният пост, който съм чела. Нямаш ли си друга работа освен да разнищваш кой на кого бил син???
Аз още не съм се спряла на агенция...
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
Нагоре