Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 21, 2025, 19:52:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 193088 пъти)

bella_mi
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #255 -: февруари 02, 2011, 22:36:44 »

А, забравих да кажа най-важното: 4етенето във форума е полезно, но не се осланяй само на него. Имаш време, ходи и гледай ресторантите, говори с хората, защото вси4ко написано тук е доста субективно. Това 4е на мен нещо ми харесва супер много дале4 не озна4ава, 4е ще съвпадне с твоите виждания.
По-горе споменах кои ресторанти ми харесват, оба4е просто сватбения си ден не можахме да го видим в тях, не отговаряха на 100 % на виждането ни за нашата сватба, за това и не взехме никой от тях.
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: февруари 02, 2011, 23:34:41 »

desita,  smile Нашата беше в Глобус и сме доволни от храната и отношението на персонала smile Най-добре да посетите набелязаните от вас ресторанти на живо и първия път не им споменавайте че ще правите сватба. Пийте по едно кафе или хапнете , огледайте внимателно и наблюдавайте как се отнасят сервитьорите освен с вас и с околните. Това според мен е най-правилно, ако скоро не сте били на сватби и нямате пресни впечатления smile Всеки р-т си има и сайт, може да им изпратите запитвания за цени и видове куверти.  good Нашия беше 27 lv blum
« Последна редакция: февруари 03, 2011, 00:25:34 от veninceto » Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: февруари 03, 2011, 08:48:49 »

Вече съм го писала по-назад в темите, но понеже има питане с озвучаването и настаняването на гостите, да споделя отново. Ние бяхме наели дуо цигулка и синтезатор ( не помня точно,от ресторанта ни го препоръчаха) Та това дуо свиреше докато приемахме поздравления. Нашата церемония беше на двора, след това пак на двора приемахме поздравления, имаше и шампанско и сладки и който ни поздравеше се качваше в ресторанта. Така че при нас си имаше озвучаване и на двете места и нямаше празен момент.разбира се зависи от местоположението на градината спрямо ресторанта, но не мисля, че ще отнеме много време.
 Относно изборът на ресторант е много субективно, Бела е права, най- добре е всеки да огледа на место и да прецени. Разбира се във форума може да се получат ценни съвети, за какво да внимаваме, на какво да наблегнем, отзиви и препоръки. Но всеки си знае с какъв бщджет разполага, как си пфредставя сватбата и на какво държи най- много.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: февруари 03, 2011, 10:56:11 »

Всички сте прави за ресторантите, наистина е най-добре да се обиколят и видят на място, защото колкото и да даваме описания и впечатления, всяка булка има някакво виждане за своя сватбен ден smile и всяка сватба си е различна сама по себе си! Относно р-т Екзотик, аз не съм го посещавала, но това, което видях в сайта като снимки, много ми хареса smile Отделете си време и започвайте обиколките и срещите, защото е хубаво да се срещнете на живо и с оператори, фотографи, ди джей, за да имате лични впечатления. Успех в подготовката!  give_rose
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #259 -: февруари 04, 2011, 13:59:32 »

Стана дума за озвучаване и се сетих, че съм присъствала на сватба, на която имаше струнен квартет по време на церемонията и по време на коктейла след подписването. Беше много, много хубаво и ви го споделям като идея!
Имаше 4 момичета от Пловдивската музикална академия (АМТИИ), които правеха нещо подобно на "Бонд", опитвам се да си спомня как се казваше групата им  angry  Също така ми хрумна, че напълно е възможно да има рекламни материали и плакати около входа на Пловдивската филхармония за подобни музикантски прояви... ако на някой му е хрумвала подобна идея.
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #260 -: февруари 04, 2011, 14:43:53 »

desita, честито и от мен Bravo Аз също мога да ти дам мнение за Лайпциг и то положително good . Цените са доста по-достъпни от другите хотели, а отношението ти гарантирам, че ще ти допадне, защото там няма "нацупени лелки и чичковци", екипът е млад - управителят и организаторката са  млади хора, които ще ти помагат с подготовката на сватбата. Ако те интересува нещо по-подробно, пиши ми на лични  Wink
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #261 -: февруари 05, 2011, 13:53:21 »

Здравейте
искам да попитам дали някой има впечатлиния от ресторант Кадифе бих се радвала ако мога да разгледам и снимки от сватба проведена там - най-вече ме интересува градината
Активен
sianaM
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #262 -: февруари 05, 2011, 17:03:43 »

Здравейте на всички бъдещи булки. На мен също ми предстои сватба , както на повечето от Вас.Сватбата ни ще се състои в Комплекс Рачич ( по пътя за Войводиново).Моя приятелка прави сватба там преди 2 години и много ми хареса.Беше страхотно.Самата обстановка много ми хареса още тогава.Не беше типичния ресторант за сватба.Всички цветя, които имаше,укарасата, балоните, всичко това в градината около басейна, съчетана с танците и емоциите.....беше вълшебно.Споделям това ,защото от тогава си казах че като дойде време за моята сватба ще бъде точно там.Спестих си обикалянето от ресторант на ресторант, от оферти на оферти.Просто попаднах на точното място.А да ви кажа силно очарована останах от управителката -Борислава се казва.Много добри идеи и съвети ни даваше, за което съм и благодарна.Персонала не са нацупени лелички и чичковци , както четох в някои статии, а са младички и пъргави.Подарък за младоженците от комплекса е Младоженска стая за вечерта(защото сватбата ни ще е вечерна).Част от гостите ни, които не са от Пловдив ще бъдат настанени в хотелската част на комплекса, което за нас е чудесно.И стаите са много уютни и всичко е на достъпни за нас цени,което днес е от голямо значение.Сигурна съм , че и моят празник ще бъде прекрасен.Вижте за какво става въпрос http://www.racicbg.com/index.php?func=weddings
« Последна редакция: февруари 05, 2011, 19:05:32 от sianaM » Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: февруари 06, 2011, 20:10:26 »

Отиваш на място и гледаш. Човекът, който ни обърна внимание там ни предостави и албум на различни цветови украси.
Активен
desita_dobreva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #264 -: февруари 06, 2011, 20:55:58 »

Момичета, благодаря ви за отговорите give_rose Тези дни тръгваме по обиколки.Като насъбера информация, ще се включа с актуални цени и впечатления girl_wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: февруари 07, 2011, 12:34:07 »

Темата временно е заключено,заради честите скандали.След два дни ще отключа темата.
Моля професионалистите да се въздържат от хваленето или плюенето на определени ресторанти,професионалисти и колеги.Всички кавги тръгват от това.Ако някой потребители имат нещо да се доразбират или да изясняват проблеми моля правете го налични и не въвличайте потребителите в конфликти.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: февруари 08, 2011, 15:34:18 »

Като вече минала по този път булка,ще дам отзивите си за местата,на които ние бяхме на нашата сватба.
Ресторант "Сентръл парк" в градската градина-много сме доволни!Цените са повече от достъпни и отношението на персонала е просто прекрасно!Кувертите дойдоха към 20лв на човек*THUMBS*
Църква "Св.Георги" до моста на Герджика-изключително човечни и непринудени хора,интериора е също страхотен  good
Гостите ни спаха в хотел "България"-4 двийни стаи на цена 60лв. стаята!Останали са доволни от стаите и обслужването,а цената няма да я коментирам,понеже за центъра на Пловдив е просто уникална.Само за сравнение-попитахме в няколко хотела и навсякъде беше към 65лв.-70лв.,а дори не бяха на централно място. smile
Салон за красота-"Донита",правиха ми прическа и грим и съм повече от доволна!Много свястни момичета,готина атмосфера,веднага схванаха какво искам,абе изобщо нямам никакви оплаквания.Цените са супер достъпни. good
Това е от мен,дано да съм ви помогнала!
п.п.Единственото място,което не ми хареса през целия ден бе обредния дом.Възрастната дама,която "посреща" на входа е просто адски неучтива и дори бих казала груба.Дойде и един "цигулар" от ромски произход,който беше адски нахален и докато не му креснеш да се маха не се отлепя от теб  nea
Служителката,която извършва ритуала го прави без всякакво чувство  NO,да не говорим за музикантите,от които не можеш да чуеш и думичка от церемонията  girl_impossible.Върха на сладоледа бе,че когато всичко свърши ни закараха да се поздравим отстрани и след 2-3 минути възрастната дама взе да ни юрка да си ходим,понеже "не сме били единствените"  nea
Обреден дом гр.Пловдив -  NO bad
Не мога да си обясня това отношение,при положение,че бяха много мили през цялото време,докато оправях документите. pardon
« Последна редакция: февруари 08, 2011, 15:39:53 от carlyangel » Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #267 -: февруари 08, 2011, 17:17:24 »

carlyangel , голямо ЧЕСТИТО! Бъдете много щастливи и искрено ви пожелавам това да е само едно от малкото прекрасни събития в съвместния ви живот!

Приятно се изненадах, че и други съфорумки са ползвали услугите на салон "Донита", тъй като е на не много видимо място в Пловдив. Много са внимателни в подбора на персонала. Аз съм се възползвала от процедури за освежаване на лицето, маникюр, педикюр, зет ми беше много доволен от масажиста.
Активен
desita_dobreva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #268 -: февруари 09, 2011, 21:23:46 »

Здравейте момичета,най-накрая да се включа пак blush Така,тези дни бяхме по обиколки и сега ще ви пиша моите впечатления - Глобус е много хубав, но е малък за 100-120 човека (поне по мои впечатления)иначе като цени е ок.Екзотик - всичко хубаво,ама трябва да мисля да осигурявам транспорт за гостите, което ми увеличава бюджета =]повечето ми гости няма да искат да дойдат, ако ще са с колите си. Тримонциум - малко ми идва в повече куверта, особено след 23.30 часа,а и съм чувала, че там лятото е много горещо горе.За сега май ми допада единствено Лайпциг - да ви кажа честно цените са им доста приемливи, като се има предвид че търсим място където после да останем за първата брачна нощ girl_wink А и добре ни посрещнаха - нещо което за мен поне е много важно, подробно ни обясниха всичко,даже ни казаха, неща за които дори не се бях сетила да питам в другите ресторанти.Още не сме капарирали, мислим да видим и Империал и след това да решаваме вече,че нямаме време.
Лелеее, колко се разписах,извинявам се ако ви доскучах blush Пак ще пиша да ви кажа къде ще сме ;)Успех на всички
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: февруари 09, 2011, 23:16:17 »

Десита, на коя дата ви е сватбата? Питам, защото моята е на 04.09 в Лайпциг и ако го резервирате, можем да обменяме мнения за украсата и др. неща smile
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: