Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 17, 2025, 12:49:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част (Прочетена 192589 пъти)
Eli_P
Любопитен
Публикации: 45
Отг: Има ли булки от Пловдив?- 9 част
«
Отговор #15 -:
септември 13, 2010, 11:17:12 »
Здравейте момичета,тази седмица бях на сватба и видях че масата на младоженците беше с едни лампички...много красиво
Знае ли някой от вас от къде мога да си купя такива лампички и за нашата сватба, а пък и после мога да си ги ползвам и у нас за празниците
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #16 -:
септември 14, 2010, 08:56:49 »
Eli_P, proveri v Bricolage, Practiker i Jumbo. Там имат различни видове
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
септември 17, 2010, 16:56:02 »
здравейте, може ли някой да ми даде инфо за някакъв сватбен салон, който се намира в Панаира и се провеждали сватби там, бил свързан с Ленинград- в смисъл собственост е на Гергов както и Ленинград, нямало кухня и ястията за сватбата се осигурявали от Ленинград, поне така разбрах, но ако някой има повече инфо ще се радвам да го сподели с мен
Мерси
Активен
takorika
Регистриран
«
Отговор #18 -:
септември 18, 2010, 09:30:32 »
Цитат на: anita81 в септември 17, 2010, 16:56:02
здравейте, може ли някой да ми даде инфо за някакъв сватбен салон, който се намира в Панаира и се провеждали сватби там, бил свързан с Ленинград- в смисъл собственост е на Гергов както и Ленинград, нямало кухня и ястията за сватбата се осигурявали от Ленинград, поне така разбрах, но ако някой има повече инфо ще се радвам да го сподели с мен
Мерси
Здравейте, нашата сватба беше там и сме мноооого доволни! Всичко беше на ниво - напитките си бяха студени, храната беше топла, това че са на кетъринг от Ленинград изобщо не се разбира! Много е просторно - има място за всички и няма как да се блъскате на хорото. Персоналът също е без грешка, много са отзивчиви! Има възможност за изнесе ритуал в градинката!
Успех в организацията!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
септември 18, 2010, 17:21:55 »
Цитат на: takorika в септември 18, 2010, 09:30:32
Здравейте, нашата сватба беше там и сме мноооого доволни! Всичко беше на ниво - напитките си бяха студени, храната беше топла, това че са на кетъринг от Ленинград изобщо не се разбира! Много е просторно - има място за всички и няма как да се блъскате на хорото. Персоналът също е без грешка, много са отзивчиви! Има възможност за изнесе ритуал в градинката!
Успех в организацията!
благодаря за информацията, но не е за мен, за моя приятелка е
А колко струва куверта и какъв е капацитета на залата?
Активен
takorika
Регистриран
«
Отговор #20 -:
септември 19, 2010, 12:38:36 »
Цитат на: anita81 в септември 18, 2010, 17:21:55
благодаря за информацията, но не е за мен, за моя приятелка е
А колко струва куверта и какъв е капацитета на залата?
Ние бяхме към 120, а предната сватба, на която отидох да видя салона бяха към 200-230, забравих точно, но има достатъчно място! Най-добре да отиде да разговаря в Ленинград, защото масово от гостите ни като кажем къде ще е сватбата бяха скептично настроени, но после бяха толкова приятно изненадани, че има нови желаещи вече!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #21 -:
септември 20, 2010, 10:05:50 »
Залата в Панайра събира 220 човека . Може и повече ,но това е капацитета за да не е наблъскано . Храната е добра . Напитките се охлаждат в лед малко преди да се заредят по масите . Обслужването е на ниво и на сватба от 130 човека бяха 6-7 сервитьора . Залата е просто уникална . Кръглите маси с добра аранжировка стоят просто възхитително .
«
Последна редакция: септември 20, 2010, 10:07:40 от NINA STYLE
»
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #22 -:
септември 21, 2010, 19:53:53 »
Бях на сватба във "Водолей" на асеновградско.
Салатата беше малка и доста съставки липсваха, а основното беше студено и намерих КОСЪМ с него
. Силно НЕ препоръчвам.
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
септември 25, 2010, 22:25:46 »
CrystalSp,
Мене ме гримира Мими не знам за кого работи, от агенцията ми дадоха телефона, много бях доволна дори без пробен грим се разминах и пак вси4ко беше супер. Фризйор - Пепи ми прави косата от салон Александра зад 2ро районно, просто с 2 раце сам за нея, нямах никакви забележки. Ако искаш инфо пиши на ли4ни. Пазя си телефоните и на двете, защото вазнамерявам и за в бъдеще да ги ползвам ако ми се наложи в БГ.
Активен
dragonfly_d
Любопитен
«
Отговор #24 -:
септември 25, 2010, 23:50:38 »
Здравейте момичета,
моята сватба е след по-малко от месец. В петък бях на ръба на нервна криза
, понеже решихме да сменим ресторанта ( става дума за Пловдив, затова пиша и в тази тема ). Няма да споменавам името на ресторанта, който зарязахме, защото не знам дали е в правилата, а и не е коректно... НО! Но, искам да споделя огорчението си от отношението на собственичката. Тази жена ми скъси живота поне с 5 години
Още не сме й казали
Разбрахме, че преди няколко седмици и друга двойка се е отказала от въпросния ресторант, дори са успели да си вземат капарото
Имах чувството, че ролята на "клиент" не е наша, ами на собственичката. Искахме да наемем агенция, която да направи украсата- включително и обличането на столовете. ТЯ ( собственичката ) отказа агенция и аз полудях
После омекна и обърна нещата на загриженост. Почна да ръси слова как нямало смисъл, как агенцията щяла да ни вземе много пари, как тя е била първата в града, която е вкарала подобен тип украси, а агенциите са тези, които едва ли не са откраднали идеята от нея ?!?!?! После НЕ предложи, а направо се наложи и заяви, че украсата е от нея и тя нямала да ни струва нищо. С една малка подробност, да си платим по 2,50лв на стол. Ок, аз нямах против дори и 3, 50лв да платим за стол, но поне украсата да е както трябва. Проблемите не свършиха до там! Пълно безумие! Обърнахме цялата организация на 360... и точно когато се бях отчаяла ме просветли гениална идея за едно местенце, което адски обичам
Ресторанта се казва Мемори. Хората са хипер- гига- мега любезни, а интериора е много различен от общоприетата идея за сватбарски ресторант. А това нещо пък изцяло се връзва с наща идея за нещо различно.
На собственичката на ресторанта, който зарязахме сме оставили 400лв капаро. Много ми се иска да си вземем парите от тази нахална и нагла жена, но дори и да не успеем поне ще сме спокойни, че гостите ни ще получат нужното внимание в Мемори
И не на последно място, хората в Мемори се съобразяват с нашите желания! И в този ред на мисли- бъдещи булки, преди да изберете ресторант, поинтересувайте се за инфо от сватбени агенции, видеооператори, фотографи и т.н. Единственото, което мога да споделя е, че хората, с които ще работим са много щастливи, че сме сменили ресторанта
) Дори момичетата, при които си правим поканите, искрено се зарадваха когато ги помолихме да задържат печата.
«
Последна редакция: септември 27, 2010, 21:30:04 от Капризче
»
Активен
nassi_1985
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #25 -:
септември 26, 2010, 08:32:09 »
Здравейте,момичета.Незнам дали тук му е мястото,ако не е моля за извинение.Искам да попитам някои правил ли е сватба в ресторант-градина Марково.Разбрах че не можем да внасяме бира,минерална вода и безалкохолно.Айде за безалкохолно и бира ще го преглътна,но и минералната вода ли?
Моля ви пишете ми,какви са ви мненията изобщо за ресторанта и колектива?Колко ви излезе сватбата там?Благодаря ви предварително и приятен ден на всички
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #26 -:
септември 26, 2010, 14:07:54 »
Цитат на: nassi_1985 в септември 26, 2010, 08:32:09
Здравейте,момичета.Незнам дали тук му е мястото,ако не е моля за извинение.Искам да попитам някои правил ли е сватба в ресторант-градина Марково.Разбрах че не можем да внасяме бира,минерална вода и безалкохолно.Айде за безалкохолно и бира ще го преглътна,но и минералната вода ли?
Моля ви пишете ми,какви са ви мненията изобщо за ресторанта и колектива?Колко ви излезе сватбата там?Благодаря ви предварително и приятен ден на всички
Аз лично съм с много добри впечатления от персонала . И управителката и уравителя са много готини хора и всичко е на ниво . Този р-т определено знаят какво правят нещо, което много други не знаят! Колкото до мин. вода ,всеки р-т си има някакви правила . И други наши сватби не са внасяли вода.Но мисля ,че ще останеш доволна от всичко . Тук има много момичета на които сватбите са им били в този р-т .
Активен
nassi_1985
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #27 -:
септември 27, 2010, 18:43:26 »
Благодаря ти,Нина за отговора.По принцип това беше единствения ресторант на който се спряхме и сватбата ни ще е там следващата година.Исках да разбера малко повече информация от двойки които са правили сватбата си там.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
Отг: Отг: Има ли булки от Пловдив?- 9 част
«
Отговор #28 -:
септември 27, 2010, 21:32:33 »
Цитат на: dragonfly_d в септември 25, 2010, 23:50:38
Здравейте момичета,
моята сватба е след по-малко от месец. В петък бях на ръба на нервна криза
, понеже решихме да сменим ресторанта ( става дума за Пловдив, затова пиша и в тази тема ). Няма да споменавам името на ресторанта, който зарязахме, защото не знам дали е в правилата, а и не е коректно... НО! Но, искам да споделя огорчението си от отношението на собственичката. Тази жена ми скъси живота поне с 5 години
Още не сме й казали
Разбрахме, че преди няколко седмици и друга двойка се е отказала от въпросния ресторант, дори са успели да си вземат капарото
Имах чувството, че ролята на "клиент" не е наша, ами на собственичката. Искахме да наемем агенция, която да направи украсата- включително и обличането на столовете. ТЯ ( собственичката ) отказа агенция и аз полудях
После омекна и обърна нещата на загриженост. Почна да ръси слова как нямало смисъл, как агенцията щяла да ни вземе много пари, как тя е била първата в града, която е вкарала подобен тип украси, а агенциите са тези, които едва ли не са откраднали идеята от нея ?!?!?! После НЕ предложи, а направо се наложи и заяви, че украсата е от нея и тя нямала да ни струва нищо. С една малка подробност, да си платим по 2,50лв на стол. Ок, аз нямах против дори и 3, 50лв да платим за стол, но поне украсата да е както трябва. Проблемите не свършиха до там! Пълно безумие! Обърнахме цялата организация на 360... и точно когато се бях отчаяла ме просветли гениална идея за едно местенце, което адски обичам
Ресторанта се казва Мемори. Хората са хипер- гига- мега любезни, а интериора е много различен от общоприетата идея за сватбарски ресторант. А това нещо пък изцяло се връзва с наща идея за нещо различно.
На собственичката на ресторанта, който зарязахме сме оставили 400лв капаро. Много ми се иска да си вземем парите от тази нахална и нагла жена, но дори и да не успеем поне ще сме спокойни, че гостите ни ще получат нужното внимание в Мемори
И не на последно място, хората в Мемори се съобразяват с нашите желания! И в този ред на мисли- бъдещи булки, преди да изберете ресторант, поинтересувайте се за инфо от сватбени агенции, видеооператори, фотографи и т.н. Единственото, което мога да споделя е, че хората, с които ще работим са много щастливи, че сме сменили ресторанта
) Дори момичетата, при които си правим поканите, искрено се зарадваха когато ги помолихме да задържат печата.
Тук ако не става въпрос за Джия Бийч, не знам
Просто съм убедена. Добре е че сте се отказали. Аз много исках да го сменя, но за съжаление мъжа ми не покрепи...Както и да е
Сигурна съм че ще си направите страхотна сватба, какъв е този ресторант Мемори? Аз не го знам, има ли снимки?
Активен
cremy
Любопитен
«
Отговор #29 -:
септември 28, 2010, 08:32:21 »
Цитат на: nassi_1985 в септември 26, 2010, 08:32:09
Най-добре разговаряйте лично с управителите за внасянето на алкохол,напитки вода и тн. Хубав ресторант е градината Марково,но има и още по-добри ресторанти от този - говорим за комфорт,кухня и др.
Ресторант Мемори е бившата Ротонда на площад Съединение зад четвъртък пазара
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
28
Нагоре