Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 21, 2025, 19:53:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 9 част  (Прочетена 193091 пъти)

posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: декември 30, 2010, 12:34:53 »

Хм.
Нашият беше плешив, заради силната аспирация било. tease
Показа ни 3 менюто: от 20, 23 и 30 лв. Няма такси алкохол, ама само 10 л твърд. Всичко др от заведението. Както и ядките. Всичко в рамките на разумното.
А само облеклото на столовете ще ни го дадат на цена в рамките на разумното... 700-800 лв. т. е. по 7-8 лв на човек, ми, извинявай Oh my ....
Поисках да се срещна със собственика, не можело. crazy
Утре сутринта ще скачаме до Марково.
да по питам др. Исках открита сватба, обаче ме притеснява жегата и комарите след това. Основателни ли са?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: декември 30, 2010, 13:01:31 »

posum В Марково е много хубаво,единственото неудобство вън е че за вечерна сватба музиката на вън се намаля към 24ч. По пътя за Марково вече има и нов ресторант можете да погледнете и там. Много е красиво и имат страхотна градина за изнесени ритуали. Доста по близко е до Пловдив и нямат такси. Цените са от 25лв до колкото си го направите. И двата ресторанта в посока Марково са хубави. Сватба на открито има рискове и с времето.
« Последна редакция: декември 30, 2010, 23:19:44 от Nina Style » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: декември 30, 2010, 21:20:21 »

Posum, аз определено не бих се спряла на Менделсон, а след това, което сподели още повече... та за 700-800 лв. сватбените агенции ще ти направят цялостна украса и то доста по-хубава (поне според мен), на нас тогава ни казаха съвсем друга цена за тяхната украса, но няма значение- така или иначе аз лично не го харесах ресторанта! За "Марково" имам по-добри впечатления, но за комарите, а и това с музиката след 24.00 часа, незнам, но май не е много удачно sad Въпреки, че сватба на открито през лятото където и да я направиш мисля, че ще го има проблема с комарите.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 01, 2011, 19:06:46 »

Честита нова година! ЗДраве, щасте, благоденствие и мн любов ви пожелавам!
Адвокат, чудих се дали е удоачно подписването на някакъв договор с управителя на ресторанта за цени, услуги. Обръщам се към теб като юридическо лице. Била съм на ръководен пост и знам, че устните уговорки нищо не значат, предпочитам всичко да ми е черно на бяло. Ти как ще процедираш?
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 03, 2011, 22:52:42 »

Пак съм аз.
Имам огромна молба към бившите булки, празнували в РГ Марково! По колко лв ви искаха ансамбли, ДЖ, кючекчийки за транспортни разходи.
Ние сме си харесали този ресторант, но нашите се опъват, че е извън Пловдив и ще ни легне по-скъпо др пловдивски р-т. Така ли е наистина.
Нещо да кажете за Империал? Преди години бпх на сватба и си спомням, че ми задигнаха току-що сервираната пържола. beating Та по тази причина не съм мн навита за там.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 04, 2011, 18:35:04 »

Честита Нова година на всички булки и на всички, които са свързани по някакъв начин със сватбените събития, било професионално или по друг начин smile
Posum, относно питането ти за договорите, мисля, че няма проблем да сключиш договор за услугите, които ще ползваш и там да се впише какъв аванс заплащаш и каква е крайната цена. Не знам обаче, кой ресторант ще се съгласи на такъв договор, по принцип това е правилния начин, за да се защитиш  от евентуална измама от всякакъв род, но мисля, че малко са тези, които биха се съгласили! При мен има подписан договор за услуги, но ще се въздържа да споменавам с кой и за какво, защото форума не е мястото за тези неща, а и не е правилно спрямо всички, които работят в сферата на сватбените тържества- не съм аз човекът, който да издава начина на работата им. Но мисля, че и да имаш и да нямаш договор, риск винаги има, затова е най-добре нещата да се проучват и да се наемат "изпитани" хора, това е по-важното! Успех!
P.S. Ще споделя мнение и за "Империал", понеже правих проучване и за там- цените им са високи за ресторант от този клас, защото куверт от 37 лв. нагоре бих платила за "Санкт Петербург", който е в пъти по-добър ресторант и въобще не могат да се сравняват (лично мнение)! А и това, че целият интериор е в червено, малко ми идваше прекалено, но не искам да ангажирам никой с моето впечатление, най-добре е да се види и на място...
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 04, 2011, 22:46:51 »

Благодаря за отговора.
Утре ще ходим с 1 колежка в Империал, за да трошим куверта, че се познава със собствениците. Та, ще смятаме и вечерта отпрашваме за Марково на оглед с родителите. Все натам ни влече...
И където и да отидем ще попитам за евентуален договор. Занимавала съм се с подобен род документи и имам понятие какво и как се пише. Исках да знам далли ТИ си подписвала такъв документ smile.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #127 -: януари 05, 2011, 08:24:43 »

Здравей, Posum!
Ако все още не си ходила в Империал, попитай за малката зала - тя е в светли цветове и според мен е по-приведлива. Ако сватбата ти е до 80 човека чудесно ще стане там. Но според мен Lawyer  е права за куверта. Когато гледахме ресторанти, това беше едиственото място, където ни казаха, че имат минимум shok, което според мен е дори срамно за хотел от този клас.
Иначе си имат собствена арка, която според мен е много красива, но не забравяй и гледката на строежа...sad
Успех smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 05, 2011, 11:34:08 »

При мен има подписан договор за услуги, но ще се въздържа да споменавам с кой и за какво, защото форума не е мястото за тези неща, а и не е правилно спрямо всички, които работят в сферата на сватбените тържества- не съм аз човекът, който да издава начина на работата им. Но мисля, че и да имаш и да нямаш договор, риск винаги има, затова е най-добре нещата да се проучват и да се наемат "изпитани" хора, това е по-важното! Успех!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 05, 2011, 20:14:13 »

Нашата сватба беше в Империал, малката зала понеже бяхме само 60 човека и идеално пасваше на цветовете на сватбата- бяло и червено. Има и страхотна градина. Ние останахме много доволни, нямахме никакви забележки относно обслужването. Управителката беше много мил и добър човек и се натовари с неща, за които не сме я молили и за които не сме платили и стотинка. Всичко беше наред и най-вече според уговорките ни. За всяко нещо се уговаряхме по е-майл, понеже органзирахме сватбата си от чужбина и всичко беше 6. Сега като се замисля можете и вие да се уговаряте по е-майл, което си е вид доказателство, ако нещо не се изпълни както трябва. Чух обаче че сега правят някакъв ремонт и гледката отвън не била хубава, заради строежа. Така че идете и вижте на място харесва ли ви или не. Иначе на мен лично голямата зала на Империал не ми харесва- много е тъмна с тези кафеви колони, но всичко е въпрос на вкус. Нашия куверт беше около 25-27 лв не помня точно, преди 2 години и половина, можехме да си вкараме алкохол. Иначе други хубави ресторанти са Марица, Новотела и Амбасадор в Тримонциум, но там не знам какви са кувертите, предполагам че са по-скъпи и за по-големи сватби.Успех в подготовката на всички Wink
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #130 -: януари 06, 2011, 08:13:07 »

Знаете ли кое е най-интересното? В Империал казват мин куверт 38 лв, а в Тримонциум 30 лв... mega_chok GROAN... затова трябв да се посетят всички места, когато има време.
Иначе малката зала в Империал е по-добре - в момента е боядисала светло и е хубава... но събира около 60-80 човека. smile
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #131 -: януари 06, 2011, 09:20:15 »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ И МИНАЛИ БУЛКИ! ЖЕЛАЯ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ДРУГО Е ПОСРЕДСТВЕНО.  Wink
Garfield, ти проверили Лайпциг, нашата сватба беше там ноември. Нямаме забележки, доволни сме, ако нещо те интересува мога да помагам, макар и по-рядко вече да влизам във форума, защото след сватбата живота така ме грабна откъм задължения blum но ако имаш нужда от информация, пиши ми. Успех на всички в подготовката girl_wink
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 06, 2011, 09:53:11 »

На мен също от "Империал" ми казаха тази цена за куверт, която е посочила Garfield и веднага го отхвърлих като вариант, защото съм на мнение, че "Лайпциг" е горе-долу от същия клас, да не кажа, че има много повече плюсове от "Империал", а цената е в пъти по-ниска- започва от 25 лв. и стига до 33 лв., като има 10 вида менюта и могат да се правят различни комбинации! За обслужването не мога да говоря, защото не съм присъствала на сватби в нито един от двата ресторанта, но като чета във форума, виждам, че всички са доволни, които са били и в "Империал" и в "Лайпциг". Относно "Тримонциум" искам да споделя, че моята информация (която е от декември) е, че куверта е между 40-45 лв., с допълнителни такси за внасяне на алкохол от 3лв. до 7 лв. на бутилка ( в зависимост дали е бг), както и допълнителна такса за оставане след предварително уговореното време...Ще остана без коментар, защото не мисля, че са чак толкова "невероятни", за да говорим за суми от този род! Само за сравнение: р-т "Санкт Петербург" (лично аз много го харесвам) цените на куверт са около 33 лв! Успех момичета!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 06, 2011, 18:48:34 »

да, Санкт Петербург също е хубав ресторант, но мисля че не е подходящ за малка сватба, понеже доколкото помня залата е голяма. А куверт 40-45лв за Тримонциум мисля че наистина си е множко.
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #134 -: януари 06, 2011, 22:04:27 »

Какво е положението в "Новотел"? Дали защото за първи път в съзнателния си живот бях на сватба там съм с добри впечатления за обслужването. Нямам идея за цени обаче  sad
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: