Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 22:07:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 18 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 18 част (Прочетена 202122 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 18 част
«
Отговор #210 -:
септември 29, 2010, 08:13:51 »
Ред_росес
от колко време си спряла противозачатъчните?Да правилно си прочела зацапването се получава при имплантирането на ембриона в матката и не се случва при всички.
Мгоранова
, не знам дали има връзка между прогестерона и бледа втора черта.
Активен
Lina81
Ентусиаст
Публикации: 54
«
Отговор #211 -:
септември 29, 2010, 08:34:08 »
магито
,бях на преглед при точните доктори (надявам се) в един център за репродуктивна медицина.Не казаха със сигурност за СПЯ,а за съмнения.Но на мен ми предстои овулация(по мои изчисления) и просто това са фоликули около яйчниците,размера на картинката ми е 0,84см (което е малко,нали??).След цикъла ми предстоят хромонални изследвания,и тогава вече ще видим.
Айде успешен ден (и нощ) на всички.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #212 -:
септември 29, 2010, 09:05:44 »
магито
, преди 4 месеца ги спрях и от тогава имам доста аномалии като косопад , напълняване и закъснение на цикъла с по около 10 дена
.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #213 -:
септември 29, 2010, 09:25:04 »
Лина
ако на яйчник имаш повечко фоликули е нормално да си помислят за ПКЯ, нормално е в месеца да овулира единия яйчник, рядко двата.
Ред_росес
, аз те питам, защото мойте симптоми на проблеми със щитовидната бяха подобни, но изчакай да минат 6 месеца и ако не са се променили нещата може спокойно да пуснеш една контрола за всеки случай.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #214 -:
септември 29, 2010, 09:37:38 »
магито
, какво имаш на щитовидната жлеза , хипофункция ли? Иначе скорострелно качих няколко кг за има няма 4 месеца , но сега слава Богу почнаха да падат. И аз се сетих за щитовидната жлеза първоначално , защото съм чувала , че има напълняване , косопад и т.н. , но те нещата започнаха веднага след спирането на противозачатъчните и може би за това лекарите се водят по това. Разбира се ако всичко това продължава аз самата вече ще настоявам за изследвания.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #215 -:
септември 29, 2010, 11:32:52 »
Аз имам Хашимото и да симптомите са същите, но знам, че и от хапчетата може да се получи нещо подобно, затова ти казах да изчакаш
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #216 -:
септември 29, 2010, 19:10:46 »
момичета моля за помощ... снощи към 23ч. получих леко зацапване,даже да кажа едвам забелжимо и бледо розово. много се изплаших и отидох в Токуда, нямах карвене с бебето вс беше наред, но доктора ми каза, че може да се дължи на така наречетаната "раничка" на шийката на матката. днес бях при моя лекар, той видя раничката и ми предписа глобуси, но не ми каза нищо... сега като се прибрах забелязах кафеникаво петно .... не много голямо, но доста повече от това снощи и пак съм притеснена... как мислие вие, нормално ли е това и може ли да е от раната?
Активен
gabriela_p
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #217 -:
септември 29, 2010, 20:55:06 »
maia_svet благодаря за подкрепата аз съм с още 2 отрицателни теста непоносимо болеснени гърди .. намек за пожръщане и все още липсващ цикел 7 дни
Рени няма проблем все пак да аз попитах а ти даде мнение за това е форума все пак
Активен
rosario
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #218 -:
септември 29, 2010, 22:20:25 »
Цитат на: iana_apostolova в септември 29, 2010, 19:10:46
момичета моля за помощ... снощи към 23ч. получих леко зацапване,даже да кажа едвам забелжимо и бледо розово. много се изплаших и отидох в Токуда, нямах карвене с бебето вс беше наред, но доктора ми каза, че може да се дължи на така наречетаната "раничка" на шийката на матката. днес бях при моя лекар, той видя раничката и ми предписа глобуси, но не ми каза нищо... сега като се прибрах забелязах кафеникаво петно .... не много голямо, но доста повече от това снощи и пак съм притеснена... как мислие вие, нормално ли е това и може ли да е от раната?
незнам дали е нормално миличка, но се случва....и на мен ми се случи като бях в 6-7 г.с....аз също имам раничка, но никой не ми е казвал че това може да е причина...биха ми инжекции за задържане и всичко се оправи. Съветвам те да лежиш повече докато се оправят нещата, не прави резки движения и ако искаш отиди и на друг лекар....аз лежах в Шейново, защото ми се случи късно вечерта и просто не знаех къде другаде да отида. И прочети за тези глобули дето са ти ги дали дали стават за бременни, но преди да пиеш иди и при друг лекар според мен...не се тревожи, всичко 6те се оправи
Моля не използвайте "4" и "6" вместо "Ч" и "Ш"!!!
«
Последна редакция: септември 30, 2010, 12:59:49 от ˙·٠Butterfly™٠·˙
»
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Обичам те ...
«
Отговор #219 -:
септември 29, 2010, 22:26:27 »
Глобулите, не са за пиене, а са вагинални. Лекаря от Токуда каза, че няма проблем както и този при когото ходя и ми следи бремеността. а зацапването беше само едно пеънце от тогава не е имало нищо.
на друг лекар ще ида, но в събота... иначе никои от лекарите не е казвал до сега, че има опасност и трябва да лежа...
Активен
rosario
Любопитен
«
Отговор #220 -:
септември 29, 2010, 22:42:32 »
Цитат на: iana_apostolova в септември 29, 2010, 22:26:27
Глобулите, не са за пиене, а са вагинални. Лекаря от Токуда каза, че няма проблем както и този при когото ходя и ми следи бремеността. а зацапването беше само едно пеънце от тогава не е имало нищо.
на друг лекар ще ида, но в събота... иначе никои от лекарите не е казвал до сега, че има опасност и трябва да лежа...
ти си знаеш...добре е, че няма повече зацапване, но аз те съветвам да си почиваш повече...аз бих лежала няколко дни ( това не значи нон стоп да си на легло, а просто да си почиваш денем и да не ходиш на работа разбира се)....при мен розовото зацапване беше по 1 капчица на ден, но продължи цяла седмица, а аз не му обърнах внимание- ходех си на работа, ремонт правехме в къщи и изобщо не си почивах...
Моля не използвайте "4" и "6" вместо "Ч" и "Ш"!!!
«
Последна редакция: септември 30, 2010, 13:02:38 от ˙·٠Butterfly™٠·˙
»
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Обичам те ...
«
Отговор #221 -:
септември 29, 2010, 22:48:06 »
розово имах само снощи и беше много малко, кавяво за сега още няма... а за глобусите, прочетох само хубави неща.... за сега няма да се настройвам негативно, ще говоря с доктора утре и ще видим
благодаря за отговорите.
Активен
rosario
Любопитен
«
Отговор #222 -:
септември 29, 2010, 22:57:53 »
Цитат на: iana_apostolova в септември 29, 2010, 22:48:06
розово имах само снощи и беше много малко, кавяво за сега още няма... а за глобусите, прочетох само хубави неща.... за сега няма да се настройвам негативно, ще говоря с доктора утре и ще видим
благодаря за отговорите.
стискам палци!
Активен
biersdorf
Ентусиаст
"Няма попътен вятър за кораб без посока." Чърчил
«
Отговор #223 -:
септември 30, 2010, 11:17:48 »
Момичета, от чисто любопитство, ако тестът покаже мечтаните
, след колко време е възможно да се види на ехограф, кога се записва час при гинеколог и прегледът включва само ехограф нали? Може би е глупаво да питам предварително, но искам да си създам някаква система, всичко това покрай създаване на дете и след това, е толкова ново за мен, и е било далечно до сега, че съм много боса
Активен
Bademka
Ентусиаст
«
Отговор #224 -:
септември 30, 2010, 11:30:16 »
Здравейте момичета и от мен.Малко ще изместя темата,но просто не мога да не с поделя.Преди два дни най-добрата ми приятелка съобщи ,че е бременна с 2-ро детенце.
Бях доса изненадана,понеже е със спирала
.Но въпреки това се убеждавам ,че Господ си знае работата.Така,че няма невъзможни неща и трябва да се вярва в постигането им!!!
biersdorf
Аз също се присъединявам към твоето питане и на мен ми е интересно
Активен
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16