Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:29:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126356 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: февруари 19, 2011, 13:23:40 »

mstoqnova стискам ви палци всичко да е наред при бебчо и както и ти каза,хич не си втълпявай разни неща и не чети в нета по повода,че аз от такива четения се бях поболяла  girl_impossible,въпреки,че нямах никакви оплаквания  pardon crazy Все пак те съветвам в най-скоро време за ваше успокоение да настояваш за още един преглед,поне да видите какво става. good
При нас всичко е наред,буйстваме и ритаме на воля,особено сутринта и вечер  pardon
Много от вас скоро не са писали тук,надявам се да чуем нещо и от тях  give_rose tease
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #376 -: февруари 19, 2011, 17:13:09 »

Здравейте и от мен  girl_wink Наистина отдавна не сме писали  nea Аз да споделя,че бях на консултация в вторник и лекарката каза че сме добре,малко кръвното е ниско ама то все така си ми е било,ама онзи ден вярно си беше нисичко(90/65),а по принцип си ми е (110/70),но аз засега се чуствам добре.Бебка си ме рита редовно сутрин и вечер,но само като седя,като се движа никога,което ми е странно  pardon Иначе работата ми вече доста ме изморява,защото седя по 12 часа на крак и явно тялото доста ми натежава вече и много ме болят краката,но да отбележа че добре че съм  на два работни и два почивни дни та си отпочивам,но живот и здраве ако всичко е ок ще издържиме до март smile Иначе днес се развихрих и чистих,прах и сготвих и сега така се изморих все едно съм била на работа   blum Иначе да ви кажа,че онзи ден не издържах и купих две бодита много са сладки  Bravo и да се похваля,че вече си имаме и креватче  Girl_hide не мислех да взимаме тези неща толкова рано,но така се случи...Аз вече споделих на ЛС за 1-та страничка пола на бебето,сега да споделя и с вас,въпреки,че май вече съм казвала,но ще бъде  baby_girl
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: февруари 19, 2011, 19:43:58 »

mstoqnova, ще стискам палци доки да е сгрешил, или апарата...то по принцип не е винаги точен...
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: февруари 20, 2011, 16:54:31 »

Благодаря ви момичета за палците  kiss2  give_rose Ще видим на седми март какво ще каже доки, дано всичко да си е наред  smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: февруари 21, 2011, 20:47:37 »

didka,и на мен кръвното ми е винаги ниско,но пък нямам оплаквания и мисля,че по-добре така,отколкото да е високо  pardon
ами как няма да те болят краката с тези 12 часа  girl_impossible и аз съм била на 12 час,2 на 2, и въпреки,че работата ми беше на стол,пак се скапвах.Все пак това си е цял ден  good
Аз въпреки килцата,се чувствам доста добре,подвижна и енергична.Малко ми е трудно навеждането,но юркам Данчо,ако има нещо за вдигане  biggrin Следващия ми преглед е на 10-ти Март  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: февруари 22, 2011, 10:50:34 »

Здравейте мацки, влизам да се разпиша за вчерашният преглед.От доста време не бяхме гледали бебчо на видеозон, ей голяма радост беше.Първо като видях едни оформени бузки и ми стана  едно  мило  любов заедно... Док го огледа много внимателно, бебчо си е застанал с главичката надолу, плацентата  е 1 степен зрялост, а теглото му е около 2300-2600кг  yahoo
Всичко му е в норма на малкият човек.Следващият преглед е след 2 седмици и ще мерим тоновете.
Колкото до кръвното през бременността ми е доста ниско, вчера като го измери беше 60/100, което било нормално за състоянието ни.Даде ми всикчо необходимо за постъпване в болница, защото излиза от др месец в отпуска.Така, че тоновете ще ги мерим  в часната клиника в която ще раждам, тъкмо да  "опипаме " почвата  Bravo
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: февруари 22, 2011, 11:38:49 »

♥_Veni_♥ Много се радвам,че при теб всичко е наред.В коя болница ще раждаш,ако не е тайна? smile
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: февруари 22, 2011, 11:53:33 »

болницата е "Дева Мария" гр Бургас http://www.devamaria.com/ повечето мами от околноста вече раждат там и са доста доволни.До 3-тия ден на престоят ти всичко е от болницата, пампеси, мляко дори помпа за изцеждане... Постоянно наблюдение  и прочие, дано и аз остана доволна.

* standart1-20100804140612.jpg (39.75 KB, 570x214 - видяно 170 пъти.)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: февруари 22, 2011, 12:01:50 »

♥_Veni_♥ изглежда страхотно!Питам те,защото и аз ще раждам в частна болница smile И там всички консумативи са ти включени по време на престоя,дори ти осигуряват и комплектче за изписване на бебето. good А каква е цената,ако е удобно да попитам?Тук в "Селена" 900лв е естественото раждане,а 1300 е секциото. give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #384 -: февруари 22, 2011, 12:13:26 »

♥_Veni_♥ болницата ми изглежда много добра  good, а и като гледам ценовата им листа не е скъпа, бих казала нормални цени за нещата, които ти осигуряват, защото ти така или иначе ще се ги купиш във всяка друга болница. Браво на бебчо, явно му е удобно в на мама "гарсониерата", та да расте толкова добре  Wink най-важното е, че се е обърнало вече  give_rose
carlyangel за "Селена" в Полвдив съм чувала само хубави отзиви, една съученичка ражда там, та тя ми разказа, че е много доволна от всичко. Още една приятелка се е насочила натам. Доколкото са ми казвали цената е с включен избор на екип, което също е нормално, защото в др. болници е 300-400лв. избора.
Браво, мамчета, добре сте се насочили  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: февруари 22, 2011, 12:36:51 »

carlyangel,нормалното както ще съм аз живот и здраве е 380, което си е направо без пари за удобствата които предлагат. Хубавото е ,че има избор, защото тук в Бургас до преди година беше само всеизвестната общинска болница с хлебарките и мръсните чаршафи blush И ако имаш възможност за 400 отгоре всеки би предпочел да роди в една доста по стерилна среда, а пък др каквото и да е болница е... поне за хубаво отиваме там
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: февруари 22, 2011, 12:45:37 »

Nastiq и аз само хубави отзиви имам,мои приятелки раждаха там и са изключително доволни.
Вени,цените са просто дето се вика без пари smile много са добре!  good
Аз живот и здраве съм си избрала секцио със спинална упойка  good  give_rose
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: февруари 22, 2011, 16:36:13 »

Veni, страхотно, че всичко е наред  Sunshine Болницата изглежда доста различно от тези в БГ и цената наистина е съвсем нормална.
Ще се чувствате много добре с бебчо  heart

Мstoqnova, стискам палци лекарят да е сбъркал. Важното е, че ти не си се притеснила. И нас доки ни уплаши по едно време, но после всичко си излезе наред.  Good luck

Carlyangel, и ти вече си се ориентирала с болницата  Bravo В неделя се роди едно бебче на моя позната, в болницата в която, живот и здраве ще раждам аз. И така скоро ще получа инфо.

Галки по пупите на всички мамита  pqz
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: февруари 23, 2011, 10:21:27 »

♥_Veni_♥ браво на бебчо, както каза Nastiq добре му е в "гарсониерата"  smile
Болницата е супер, а и цените са направоооо страхотни  good

carlyangel аз в Селената ходих на 4Д и понеже съм си голяма пикла  blush лекарката ме вкара в една свободна стая да ползвам WC-то. Като влязох и останах  Oh my ... в банята имаше душ кабина и най-важното хигиената беше просто убийствена, всичко лъснато и светеше.

bejkite благодаря ти мила  give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: февруари 25, 2011, 13:20:57 »

Привет, коремчета. Аз в сряда бях на ЖК, добре е бебо, расте си, според док е малко напред по размери, ама иначе всичко е ОК. Още си е надолу с главата, гръбчето в ляво. Вече мноооого рита, шава, бута - голямо спортистче е! Малко не се разбираме за раждането с доктора, аз искам естествено, той мрънка за секцио, ама ще видим кой е по-голям инат.  pleasantry Ще взема да отида на офталмолог и на още един преглед при друг гинеколог за мнение... пък ще видим. То не ми остана де, на 15.03 ми започва 45 дневния болничен, и докато се усетя, времето ще излети (не, че до сега много го усетих). Иначе вече си избрахме легло и ще видим тази или другата седмица да го поръчаме.  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: