Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:17:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126301 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 12, 2011, 10:57:06 »

sunray е права за ФМ.И на мен ми я правиха на 3D,всичко се виждаше повече от идеално,не е нужно да е 4D. good
bejkite Благодаря!  Girl_hide
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #361 -: февруари 12, 2011, 18:53:37 »

4тото D е времето, така че то няма отношение с мерките. Казано по друг начин 4D е 3D в реално време т.е видео.
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #362 -: февруари 12, 2011, 19:23:00 »

Привет,и аз да се отчета за килограмите-в 21 г.с. съм наддала 7 килограма  angry не се ограничавам в нищо и от време на време и аз като вас се задъхвам ,особено след като ни спряха асансьора и се качвам 4 етажа пеша  pardon
 Offtopic имам проблем с избора на дрехи, нещо избора в магазините където аз гледах е доста ограничен,пък ми се иска отново да изглеждам добре,макар и с коремче:) ако се сещате за някакъв хубав и модерен магазин за бъдещи мами в София,може и на лични  yahoo
поздрави на сините и розови гащи lol)
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #363 -: февруари 13, 2011, 14:38:58 »

sunray мила, от теб чакаме вести тези дни  Bravo
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 14, 2011, 13:24:16 »

cRy Много си добре с килограмите,в сравнение с моите 20  shok,ти си направо с манекенски размери  good Аз си пазарувам от един магазин на марката "Conti",става дума за Пловдив,но съм сигурна,че и в София има такива.А последните ми неща са от магазините на "RENI",пак мода за бременни.Там като че ли нещата са по-официални,но са и по-скъпички. blush
Това е от мен  good give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #365 -: февруари 14, 2011, 23:54:25 »

Здравейте и от мен, мамчета  give_rose Не съм писала скоро, защото няма с какво ново да се похваля.
Carlyangel, честити розови гащи  baby_girl, аз така и не отидох на 3D, не знам защо, даже не знам дали трябва да се ходи в определена седмица, тук в градчето ни няма такава апаратура, има в Благоевград, онзи ден се позайнтересувах повече, а иначе Ф.М. ми я правиха на 2D. Магазинчето в подлеза на пощата е уникално и много евтино наистина, последния път като се прибирах в Пловдив си купих едни дънки и една туника от там, тук няма такива магазини  nea
didkam, изглеждаш страхотно за месеците си  give_rose аз съм доста по закръглена  blush
cRy  и аз съм +7кг., а съм само 22-ра седмица и аз като теб не се ограничавам от нищо, но май напоследък съм станала доста лакома и нетипично за мен ми се яде страшно много сладко, а иначе не искам и да видя сладки неща, ще трябва да я карам по спокойно, че до 9-я месец имам доста още  nea
♥_Veni_♥ и аз не се спирам вкъщи и понякога съм като пребита вечер, иска ми се да се разхождам много, но май трябва да забавя ритъма, че ми натежава вече  blush
bejkite и ти изглеждаш страхотно с това малко коремче  give_rose ...надникнах преди малко в другата тема  Wink
Ние сме на консултация на 24-ти чак, така че повече инфо тогава  smile
Пращам ви много целувки по сладките коремчета girl_in_love
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: февруари 17, 2011, 22:54:50 »

Момичета,аз предлагам,понеже вече повечето от нас знаят пола на бебето си,да започнем със слагането на съответните щъркелчета срещу името на всяка в 1-вата страничка good give_rose
Аз се записвам с МОМИЧЕ  baby_girl
smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: февруари 18, 2011, 10:14:12 »

Здрасти, здрасти,

Честито на всички научили пола на бебето - голяма тръпка си е ! Bravo
Аз не съм много редовна тук, не намирам много време от тази работа. Сега съм си взела няколко дена почивка и е чудесно danceg. Не че не си харесвам работата, но килата си оказват влияние и вече към средата на седмицата се преуморявам.
Аз да питам дали и други имат болки в корема или по-скоро в стомаха? При мен се появяват само когато ходя. На работа нямaм проблем, но докато стигна дотам е ужас. Коремът имам чувството, че натиска ли натиска в/ху всички вътрешности и добре, че ми е ограничено ходенето пеш на около 30 минути дневно иначе щях в чудо да се видя  nea
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 18, 2011, 10:18:30 »

Мина, интересно, че питаш аз имах вчера такива. Даже се оплаших, че са контракций. Мен ме боли пъпа и нагоре от пъпа, и то не е болка ами неприятно усещане. Според мъжо е от натиска на бебето и то се проявява след ресторант (тоест на пълен стомах) или при продължителна разходка (може би натежава и натоварва мускули).
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 18, 2011, 12:25:14 »

Мина,Горанова и аз съм по същия начин. Особено когато седя на стол и съм нахранена,една такава тежест и дискомфорт чувствам в стомаха,че не е за разправяне. NO Уж гледам да ям сега само салатки,но то самото количество като е по-голямо и стомаха по-бързо се пълни,понеже е притиснат отдолу. pardon Освен това,когато започна да ставам,виждам една издутина на стомаха ми,приличаща на малка топка.Предполагам,че е мускул,но 1-вият път много се уплаших. pardon huhhuh.gif
Да ви се похваля-вече нищо не ми се подува  Yes,откакто спрях сладкото и изобщо мазната храна,с която,признавам си,прекалявах  blush  tease Сега съм на салатки,плодове и сухи меса и се чувствам много по-добре. yahoo
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 18, 2011, 15:42:59 »

Привет  cap и при мен го има това усещане за тежест след като съм се напакала, а също като ходя си имам една болка ниско в дясно и си е болка не е тежест. Но като спра и си почина малко, и отминава.

Честито на всички разбрали пола, голяма тръпка си е  give_rose

Днес бях на консултация и бебка е две седмици назад от седмицата в която съм. Доктора каза, че може да е от усукване на пъпната връв, недостиг на кръв, нещо от плацентата. Изписа ми лекарства и витаминии след две седмици пак да види дали ще е наддало както трябва. Сега за 4 седмици е наддало - 2. Иначе всичко й е добре стомах, сърце, бъбреци, показами и мозачето. Всичко й е съразмерно главата, телцето, крачетатаи ръчичките. Всичко си е с параметри за края на 23 седмица, а пък аз съм в края на 25 седмица, по изчисления на доки. А като си гледам линийката всичко си е точно  pardon Таткото ни се притесни много. Аз още не съм и нямада си втълпявам сама глупости. Ще видим а 7 март.

Цитат
Момичета,аз предлагам,понеже вече повечето от нас знаят пола на бебето си,да започнем със слагането на съответните щъркелчета срещу името на всяка в 1-вата страничка

да се запиша и аз с розови гащи  baby_girl

Еми това е от нас момичета целувки и гуш на всички
« Последна редакция: февруари 18, 2011, 15:45:37 от mstoqnova » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 18, 2011, 21:45:42 »

Момичета,ако искате щъркелче срещу името си,пишете по едно лично с пола на Butterfly и тя ще ви сложи smile  good
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 19, 2011, 09:12:02 »

Здравейте ,момичета  give_rose И аз съм за  baby_girl
Явно всички вече имаме болки от тежеста на бебчо ....и при мен е най-вече когато много се на ям затова вече я карам по -кротко  smile На мен мн изведнъж ми пролича и имам чуството че корема расте с часове ....вече немога да си закопчавам палтата ,а ако трябва да изкачвам стълби и съм с токчета -голям зор е  smile
Най големия ми проблем за сега е запушения нос -няма край ....четох че е нормално и питах доктора и той ми го обяси на какво се дължи и май ще трябва да си го търпя до юни месец smile С килограмите за сега се движа май добре 7-8 отгоре но засега  smile

Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #373 -: февруари 19, 2011, 12:21:00 »

И аз да се оплача тогава  Wink
И аз съм с болки в коремчето и както казвате когато се нахраня много имам чувството, че ще ми се пръсне корема и ми тежи много  pardon ама пусти апетит к'во да се прави, опитвам се да се ограничавам ама.... понякога става, понякга не  blush Когато ходя повече пеша чувствам същия дискомфорт. Преди 2 дена ми се наложи да пътувам доста и то два поредни дни и втория ден направо си ми тежеше. Вечерта като се прибрах като ме стегна кръста и едно много неприятно чувство в корема, абе да ви кажа бая се изплаших. Лекарката ми изписа магнезии отдавна, ако си чувствам корема твърд, но до сега не бях пила, но вчера пих едно прахче, не че имаше ефект, просто се наспах, починах си и всичко е нормално вече  pardon
Трябва да забавим темпото малко май, вече не сме толкова пъргави, бих казала че аз съм станала доста тежкотоварна  sarcastic

Да се запиша и аз с момиче   baby_girl вече се заформя един отбор с момичета  girl_wink сега ще пиша и на Butterfly едно ЛС,
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: февруари 19, 2011, 12:30:15 »

Момичета, моля да направите един общ списък, който да ми пратите на ЛС, за да ви сложа щъркелчетата на1-ва страница!
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: