Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:40:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126395 пъти)

didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #345 -: февруари 06, 2011, 21:34:20 »

Браво Дани  smile Стархотен жест  give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: февруари 07, 2011, 20:19:14 »

Аз вече имам голям проблем с дрехите ако до преди няколко седмици са ми ставали старите ми дрехи сега абсурд  sad И чорпогащници не мога да нося вече много ми стягат  smile smile smile[/color]

Да ти кажа един трик, който прочетох в някакъв форум... можеш да си купиш обикновени чорапогащници, но има едни с платка отзад (т.е. не с един, а с два шева). Водят се май размер XL или нещо подобно, има по около 2 лв. Аз направо се родих, като си взех, нищо не ми стяга, а вече съм в 7-ми месец. Та опитай.  good
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: февруари 07, 2011, 21:45:04 »

има чорапогащнци за бременни с ниска и с висока талия. тези с високата на мен лично са ми по-удобни, хубаво ти загащтват корема smile докато тези с ниската ластика минава под корема, там ми минава и ластика на бикините и като седя по цял ден и после ми е като прежулено, но всичко е строго индивидуално. като цена са 10-12 лв и са с ликра и си ги носех на рокли като беше по-топло.
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: февруари 08, 2011, 08:48:23 »

Little flower мерси може да пробвам  smile
Аз знам че има чорпогащници за бременни ....но няма много избор само цветовете са различни ....струваха ми се тънки и не си взех
Но пък скоро спирам да ходя на работа и ще мога да ходя по спортно  smile smile smile
А и се надявам че скоро ще се постопли  smile smile smile
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #349 -: февруари 08, 2011, 09:29:40 »

Момичета да ви попитам,правих един скриниг /за синдрома на Даун/, трябва ли да правя още един такъв в по-напреднала бременност /сега съм 20г.с./,защото бях разбрала че трябва пък доктора каза не:) в интернета доста объркваща информация има,какво и кога трябва да правя или поне аз нещо не мога да се ориентирам.
PLs.help
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: февруари 08, 2011, 14:25:23 »

cRy Щом си направила един и докторът не ти е назначил 2-ри,значи няма нужда да ходиш.Сега ти е време за фетална морфология,т.е. 4D ехография,където се гледат органите на бебето и се мерят обиколка на глава,дълйина на бедрена кост и т.н. Също така би трябвало да ти пуснат кръв и урина,ако не са го направили на този преглед.Това е. good
savka и аз излизам в болничен от този месец  yahoo
Колкото до чорапогащите,аз тези за бременни с ликрата не ги харесвам,понеже в бедрата съм напълняла и там ми стягат,а пък в корема са ми големи  huhhuh.gif Уж взимам някакви невъобразимо големи размери,които продавачките ме убеждават,че ще са ми големи и пак. beating Сега съм си с обикновени чорапогащи,само,че 6-ти размер. Wink Удобни са ми и ми загащват коремчето супер  good,а и са по евтини.Имах проблем с белъото,но го реших.Майка ми нали работи в болница и ми докара пакети от гащите еднократна употреба(издържат до 10 пранета)и да ви кажа направо се родих-не ми стягат,еластични са,поддържат ми коремчето и най-вече не ми запарват  Yes danceg А и хич не изглеждат толкова зле! girl_wink Мъжът ми даже си помислил,че са от някой скъп магазин и ми каза,че ми седяли много добре  pardon tease Приличат на дантелени.
След 2 дни съм на ФМ и нямам търпение да се видим с бебчо,че вече се забравихме.Усещам си го горе-долу по цял ден,особено когато поседна някъде  danceg Много се радвам на времето и си правя чести разходки тези дни.Въздуха не ми стига и когато някой ми звънне,едвам си поемам дъх,ако ме свари на път  pardon
Това е от мен,ще пиша след ФМ smile give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: февруари 10, 2011, 13:31:16 »

Налага се да се оплача преди ФМ,че се сдобих с "бонус" подути крака  NO girl_impossible.Днес като влязох сутринта в банята,поглеждам надолу и какво да видя!Единия ми крак направо се надул като тесто,а другия почти колкото него.  shok Много се уплаших.Обадих се на майка ми,понеже съм още в 6-ти месец и не би трябвало толкова рано да ми се подуват краката.Тя ме успокои,че при мен е нормално,понеже съм наддала доста(20кг. blush),което си е доста  pardon Сега и с това трябва да се примирявам,редом със задуха и киселините  angry
Това е от мен  give_rose
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #352 -: февруари 10, 2011, 15:50:03 »

carlyangel миличка и аз съм така не се шашкай - а съм наддала около 14 кг да не говорим за задуха - на всеки 5 крачки се задъхвам  cray И на разходки не ми се ходи даже - чувсвам се като кит на сушата, ама се мъча да ходя, че иначе ковти  nea
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: февруари 10, 2011, 19:09:59 »

Така е момичета, както казват лесно мама не се става  give_rose Аз днеска получих първите си подготвителни контракции  Ashamed Беше само една, но се усети като втърдяване на корема.Но и аз като съм излязла от 10 и чак в 17:00 се прибрах.Голямо хоцкало съм станал  beating и организма си каза думата...Полегнах после и всичко се нормализира.
Това е днеска от нас целувки  и лека вечер heart
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #354 -: февруари 11, 2011, 09:45:37 »

Veni блазя ти - аз след такъв маратон съм труп в леглото и няма да мръдна 2 дни  blush
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #355 -: февруари 11, 2011, 14:30:33 »

Момичета,здравейте.Днес си направих снимки най-после по случай влизането в 7-я месец и качих в галерията.Можете да ги видите там  blush Опитах се да ги кача тук в съобщението ми но немога защото не ми излиза прикачване от галерията sad Та ако искате можете там да ги видите  Girl_hide
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: февруари 11, 2011, 19:23:31 »

didkam малее,в много добра форма си! good Страхотно ти завиждам  blum,аз така съм се закръглила,че ако слизам по някое надолнище,още малко и ще се търколя  Girl_hide pleasantry
Момичета,днес бях на ФМ!!!Ще си имаме момиченце със сигурност! yahoo
Всичко мина добре,органите са наред,сърцето е без аномалии,тежи около 500гр.вече smile :danceg:Видяхме и стомахчето,една малка кухинка  blum Има си цяло гръбначе и по 5 пръста на ръцете smile Bravo Girl_hide
Това е.Акушерката ми се скара,че много съм качила blush,но я успокоих,че сега съм минала изцяло на плод,зеленчух и сухи меса,та няма да качвам драстично повече  tease.Това сладко ме довърши,то не бяха по 2 шоколада и още куп други неща  girl_impossible
Това е от мен,много целувки!!  kiss gu6 give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: февруари 11, 2011, 19:32:37 »

didkam, изглеждаш страхотно за месеците си, почети нямаш коремче give_rose
carlyangel, мила ами честито ти розови гащи  Baby_G , браво, че на бебка всичко и е в норма и върви с много добри темпове.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: февруари 12, 2011, 01:35:46 »

Само да уточня, че ФМ се прави не на 4D, а на 2 или 3D. В смисъл, че не е нужно да е 4D, за да се види и измери каквото трябва. Важен е човека зад апаратурата най-вече good
Задуха и киселините са си съвсем в реда на нещата, бъдещи мамчета smile Бебоците ви растат, притискат диафрагмата (което създава проблем с дишането) или хранопровода (което пък е предпоставка за киселините). И двете си ги имам от поне 2 месеца и де факто това са единствените ми оплаквания май...
С кг и аз имам проблем и споделих с док, че съм качила цели 25. Той ме погледна и каза: "ОК си, не ти личат никъде, а и при всеки е строго индивидуално." Аз например качих моите през последните 2-3 месеца, съдба...Ходя като невидяла, не се залежавам, хапвам три пъти на ден, не повече, но...Нищо, после ще ги сваляме good
Carlyangel, честита дама!  give_rose Аз тайничко исках момиченце и мечтата ми се сбъдна heart blum Ще сплиташ плитки и обличаш роклички heart
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: февруари 12, 2011, 10:18:51 »

Carlyangel, честити розови гащи  baby_girl
Didkam, изглеждаш много добре  give_rose
Аз след малко отивам да си търся нови панталони, че част от гардероба ми умаля  pardon
Хубав ден, мами  Sunshine

Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: