Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:10:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126273 пъти)

mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 27, 2011, 11:24:50 »

♥_Veni_♥ благодаря

carlyangel и аз се присъединявам към пожеланията за една прекрасна и неповторима сватба  give_rose

При нас иначе нищо ново, бебка реагира най-много на гласа на батко си, който не изпуска възможност да и попее, да й разкаже как му е минал деня в градина. Абе информира я за всичко  sarcastic

Вие как сте мамчета?

Целувки от нас  kiss
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 27, 2011, 12:04:52 »

Здравейте, момичета! 
Carlyangel пожелавам ти една прекрасна сватба и незабравими емоции! Ще стискаме палци за хубаво време!!!
Честито на всички за покупките!Аз ни шапка, ни нещо по-голямо съм се втурнала да купувам засега. Погледнах в магазините и си направих извод, че по-лесно се пазари, когато знаеш пола на бебето. Затова ще изчакам още една седмица и дано на втория видеозон да се види. После се развихрям до 12-ти, т.е. до края на намаленията тук. Най-изгодно излиза, а следващите намаленията са чак юли месец.
В момента сме на планина за 1 седмица. Тати кара ски с приятелите, а ние с Малчето мятаме крачоли по станцията и ниските писти, за спорт . Сега сме се запътили към басейна - там е голям кеф, забравяш че мъкнеш 12 кила отгоре smile И после един лекичък се чувстваш - мечта!
М/ ду другото не знам как е при вас, но съм забелязала, че при обездвижване започват сериозно да ме болят лумбалните прешлени. Затова в спорта му е майката, колкото и малко време да ми остава обикновено за това занимание. 
На обяд ще закараме коремчето на високо да си хапне и после на фриозьор :-)
Забелязах също че почивката се отразява приятно на коремчето. Обикновено след работа от стрес и други емоции    е невероятно твърдо, а сега си е едно отпуснато...
Коремчетата ви са иначе супер сладурски. Аз ще подканя скоро таткото да направи едно фото, че сама доста некaдърно се щраквам:-)
« Последна редакция: януари 27, 2011, 12:06:34 от minalina » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 27, 2011, 13:27:43 »

minalina И аз като теб забелязвам при обездвижване,силни болки в гърба,които преди нямах. huhhuh.gif А ти усещаш ли вече по-осезаемо бебчо или като мен само гъделичкане?  blush
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: януари 27, 2011, 14:07:48 »

Ами не е само гъделичкане, по-осезаемо е, но не си е баш "къч" по корема. При мен е сутрин веднага щом се събудя, сякаш да покаже, че и то е тук, да не забравим случайно smile И доста често щом го притисна без да исkам. Вчера се бях свила на две и веднага ме побутна два три пъти, за да извуюва територия smile След някоя друга седмица вече съвсем ясно ще ги усещаме smile
Иначе задъхването си ми е проблем и на мен. На работа вече само асансьори ползвам, че иначе не мога да си кажа приказката щом пристигна в събрание smile
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 27, 2011, 23:15:40 »

Здравейте, мамчета!
Аlbenka, честити сини гащи  Sunshine
Veni, браво за покупките- много са важни  danceg
Carlyangel, пожелавам ви една уникална и незабравима сватба Flower

Ние днес бяхме на вторият видеозон. Мериха беб и всичко е наред  heart

Това е от нас smile
Поздрави  give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 28, 2011, 10:18:40 »

Привет и от мен, коремчета!
Ние с бебо в сряда бяхме на лекция за бременни, и после ходихме на ЖК - всичко е в норма, расте си детето, рита си, бута ме отвътре, намества се и така. Доки само каза, че трябва до 1-2 месеца бебо да се обърне на другата страна (в момента гръбчето му е надясно, трябва да се обърне наляво, било по-лесно за раждането).
Иначе за движението - наистина е важно, аз като не се движа достатъчно, и от таза до коленете всички кости започват да ме болят. Та гледам да наваксвам по малко, офиса ни е на 2 етаж и като идват куриери, слизам да взимам пратките  smile, ходя по малко пеша, и е по-добре. Ще гледам и някакви упражнения да започвам по малко, ама ще видим.
Carlyangel, и от мен пожелания за хубава и весела сватба!!!  good
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 30, 2011, 19:59:15 »

Привет и от мен  smile
При нас нищо интересно, освен леки побутвания като напомняне, че има някой в коремчето  Wink
И ние още не сме започнали с покупките, но може би след като разберем пола ще избираме по-смело.
Предстоящата седмица сме на консултация и ще видим бебчо какво ще реши да ни покаже.
Радвам се че всички се чувствате добре, а болките в гърба и другите неприятни усещания ще ги забравим веднага щом гушнем ревльовците  girl_wink
Carlyangel, пожелавам ви да изживеете незабравими мигове в сватбения ден!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: януари 31, 2011, 10:06:50 »

Здравейте и от мен момичета.Как сте днес?
Ние с бебо сме добре, усещам аз нашият момък доста често хълца и  само го галя уж да спре, а таткото все вика, остави го момчето да си хълца.Общо взето нищо ново, усещам, че е станал по-едричък за килограми не мога да преценя, ще видим на ЖК какво ще каже док.
Целувки от нас и  лек ден  heart
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 01, 2011, 11:41:39 »

Момичета,много ви благодаря за хубавите пожелания!  give_rose Много мило от ваша страна.
Аз снощи имах екстремни преживявания.Изведнъж като започна да ме боли един корем,ама наистина силни болки,все едно те режат с нож.И се повтарят на приливи и отливи.Много се изплашихме.Викам до сега всичко нормално,сега какво е това.Едвам се търпят.И накрая се оказа,че имам разтройство  bqsnasym blush малко ме е срам,ама после като отидох до тоалетната,все едно нищо  pardon Само дето ме стресна..  beating Та сега съм си добре. Girl_hide girl_wink Това е от мен,повече на 11-ти след ФМ. Много  kiss
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: февруари 01, 2011, 15:23:11 »

carlyangel, това с разстройството ми е доста познато.И аз имах едно такова преживяване от една супа със спанак или лапад беше , лелеее в чудо се видяхме.Но организма си знае работата, важното е ,че си изхвърлила "отровата", така да се каже smile
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #325 -: февруари 02, 2011, 11:29:19 »

Здрасти милички,
да се обадя и аз тази седмица ще ходим на преглед  Bravo Най-сетне си намерих доктор  Bravo Ще го тестваме да видим  smile Едно и една снимка на моето коремче, което вече тежи доооооста  blush
Между другото - някой има ли проблеми с течене на коластра? При мен е ужаааас - сутрин вечно се будя мокрааааааа  girl_impossible shok

* koremche.jpg (6.37 KB, 320x240 - видяно 1893 пъти.)
« Последна редакция: февруари 02, 2011, 11:36:46 от Bebe_chaka » Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #326 -: февруари 02, 2011, 12:07:48 »

Здравейте и от мен, мамчета  give_rose
Аз си ви чета редовно,  но не пиша защото при нас също няма нищо ново освен, че бебчо вече се движи много повече от преди girl_in_love, особенно като се нахраня и после са песни и танци на народите в корема ми  bouncinggirl sarcastic
carlyangel и аз да ти пожелая да прекараш един незабравим сватбен ден и да му се наслаждаваш много, че свършва толкова бързо, даже няма и да го усетиш.......оххххх  и аз искам пак да съм булка, толкова хубаво беше  weddingday
Bebe_chaka много ти е хубавко коремчето  give_rose, аз за сега нямам коластрата, но една приятелка има и то по много и знам, че си купува някакви подплънки, че като излезна от вкъщи е ужас.
♥_Veni_♥ много ми е любопитно какво усещаш като бебечо хълца, чувала съм и от други мами, че бебоците хълцат в корема, но ми е много чудно какво е чувството?  blush
Ами това е от нас за сега, целувки по сладките коремчета  heart
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 02, 2011, 17:37:06 »

Здравейте ммичета, днеска спретнахме една доста дълга разходка с бъдещият татко и сега съм се опънала и почивам good
Nastiq, ами хълцането го усещам като едно ритмично движение на точно определени сек.Първо си викам брей, това дето бая се заигра, ама после се сетих, (защото бях чела), че може да е хълцане.Милото цялото гръбче му се вдига като почне хълцукването  heart
Bebe_chaka, аз също нямам коластра, но както ти е казала Nastiq има подплънки за бременни и кърмачки, които ще ти дадът спокойствието през деня.
Това е от нас мами, лека вечер и цунки на бебоците.
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 02, 2011, 22:22:03 »

Здравейте момичета,
днес бях при акушерката.
След две седмици трябва да ми направят ваксина за тетанус. На вас правят ли ви? Сега трябва да проверя кога ми е поставена последната, но си мисля, че е било още в училище  sad
И плацентата ми била ниско, но за момента нямало притеснение. Аз погледнах в нета, но не се впускам в подробности, за да не се вкарвам във филми. Не трябва да вдигам тежко и да си почивам повече.
Иначе беб ме подритва от време на време  danceg
Лека вечер на всички и целувки по пупите  heart
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 03, 2011, 10:42:47 »

Bejkite, какви са тези ваксини по време на бременност?!  shok
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай