Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:16:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126298 пъти)

minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: януари 18, 2011, 21:45:32 »

Вени, не ми говори за покупки. Още нищо не съм купила, а вече съм се луднала  crazy(споделих току-що в съответната тема за бебешки покупки).
На всяка една от темите, които захапвам все зациклям, т.е. на многократните пелени, количката и леглото засега. Ако за всяко нещо е така, скоро няма да го обзаведа малкото бебоче.  smile

Иначе все повече го усещам, което е прекрасно - сутрин преди ставане е особено активно  yahoo

На 3-ти февруари съм на ехограф и се надявам да видим най-накрая пола. М/ду другото на мен веки път ми напомнят да пия вода, час и половина преди прегледа.
А че толкова дневно е хубаво да се поема от една жена (бременна или не) си е друг въпрос.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: януари 20, 2011, 22:59:27 »

Ето и малко снимки на моето коремче.Публикувах ги и в темата за коремчетата smile ,но нека и други тук публикуват,за да видим кой до къде е стигнал с пълнеенето  blush pleasantry Предварително се извинявам за близкият план и гащичките  blush  tease,но беше след баня и не съм влагала някакви специфични фотографски умения  blum

* DSC00767 (1).jpg (58.61 KB, 640x480 - видяно 224 пъти.)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 20, 2011, 23:00:14 »

И още една.. пак в 19 г.с. smile

* DSC00773 (1).jpg (66.09 KB, 640x480 - видяно 201 пъти.)
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: януари 21, 2011, 14:00:54 »

Привет мамчета  cap

carlyangel пу пу много сладко коремче

Аз да дам отчет. Вчера бяхме на 4Д и вече на 99% е момиче  yahoo , всичко й е наред и си е в норма. Дадоха ни клипче как си смуче пръста  smile и още снимки.

За попкупките и ние още нищо не сме купили, но сме си харесали повечето неща. По принцип не съм от суеверните, но съм чувала, че докато бъдещата майка не купи бяла шапчица за бебето не било хубаво да се купува нищо. Бабини дивитини, ама първия път го спазих  pardon и сега ще го направя. Нищо не ми пречи.  Вие чували ли сте някакви такива неща?

Много усмивки и  kiss   
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #304 -: януари 21, 2011, 14:41:53 »

mstoqnova , честито за розовите гащички  baby_girl и аз се надявам на 4D-то да ми кажат със сигурност какъв пол е бебокът  smile .
За покупки и аз нищо не съм купувала, но и на мен са ми казвали същото за шапчицата и аз мисля да го спазя въпреки, че и аз не вярвам ама..... нищо де да направим кеф на свекито  Wink
А иначе с мъжлето вече пообиколихме някой друг магазин за детско обзавеждане, колички, кошчета и т.н. и колко хубави неща има  girl_in_love нямам търпение да почна да пазарувам, но ще изчакаме още малко.
carlyangel имаш много сладко коремче  give_rose
« Последна редакция: януари 21, 2011, 14:43:27 от Nastiq » Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: януари 21, 2011, 17:30:36 »

Здравейте мамита!
Мstoqnova, честити розови гащи и от мен  girl_wink
Carlyangel, страхотно коремче. Ние с теб сме с разлика от 3 дни в термина. И аз пуснах снимка в съответната тема и въпреки, че съм облечена, коремчето ми се личи.
Nastiq, дано разберете пола скоро. Аз не исках да го знам- мислих си за една изненада накрая, но татито ни е много любопитен и сега си знаем, че чакаме мъж. А то всички за това питат, май само аз исках да си остане изненада  girl_wink  .
И аз вече усещам беб. Особено вечер е по- активен. Аз първо не бях много сигурна, че е той, но когато видяхме с татито как коремът ми помръдва  yahoo
Относно покупките, за момента само оглеждаме.
За бялата шапчица като първа покупка, не го бях чувала. Но аз подарих едни бебешки обувчици на татито и така му казах новината за беб (те са в снимката ми). Вчера колежката ми подари едни много сладки чорапки. Та така не сме спазили традицията  pardon
Поздрави на всички мами и галки по пупите!

Активен
albenka
Ентусиаст
**
Публикации: 92

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: януари 22, 2011, 18:02:55 »

здравейте мамита,на 19 бях на консултация всичко е наред със бебока и ще е момчееееееееееее  yahoo yahoo yahoo
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #307 -: януари 22, 2011, 19:53:54 »

Толкова е приятно когато се научи пола на бебчето Girl_hide макар че си мисля че какъвто и да е радостта ще е еднакво голяма girl_wink. Честито на научелите пола и леко бременеене give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: януари 22, 2011, 21:14:35 »

Благодаря ви момичета.  give_rose

albenka на теб честити сини гащи  baby_boy

malinkata напълно си права, че радостта ще е еднаква  Wink

Леко бременеене  smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: януари 22, 2011, 22:33:37 »

Мstoqnova, Честити ти розови гащички....леко бременеене и от мен и на финала една малка сладуранка Baby
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: януари 23, 2011, 10:49:50 »

m_eleva19 благодаря ти мила. Много целувки на малката, сладка Раличка.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 26, 2011, 11:53:36 »

albenka, честити сини гащички  give_rose
Мstoqnova, честити розови гащички  give_rose
Carlyangel, изглеждаш чудесно с това сладко коремче пу-пу  heart

Как сте днес мами, ние с бебко сме добр.Риткаме, вече доста по-силно  Sunshine.Чак др месец към края сме на консултация при доки, да видим колко сме пораснали.Вече се сдобихме с количка и кошче за кола  cap голяма радост беше хи-хи.Има снимчици в "покупки на бебето" за тези от вас, които искат да я видят, само разцветката е различна нашата е в оранжево и сиво.Това е за сега от нас мами, целувки на пупите и хубав ден  heart heart
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #312 -: януари 26, 2011, 12:04:49 »

Здравейте момичета smile Как сте днес? Честито на мамите разбрали пола на мъничетата  give_rose Аз днес бях до лекарката да ми види изследванията,които си правих (кръв и урина) и каза че всичко е наред,само хемоглобина ми е малко нисък,но пия едни лекарства  и витамини и каза че това е достатъчно,но аз ще си направя и една бабина рецепта,мед и орехи smile Мисля че ще помогне,надявам се  Wink Иначе,като слушам за покупките и на мен ми се иска да купя нещо,но съм малко суеверна и ще поизчакам още малко smile Иначе на консултация съм в средата на февруари,та дотогава няма да се видим с бебче,но пък се ритаме и усещаме  blum Хайде лек ден ви желая  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: януари 26, 2011, 23:18:24 »

♥_Veni_♥ Честити покупки!!!И аз се замислям за количка и вече съм си избрала,публикувала съм изборът си в покупки за бебето smile
didkam мед и орехи е чудесна идея.Хапвай и повечко месце,не е задължително да е мазно smile

При мен новото е,че от 2 дни започнах да се задъхвам,особено след ядене.Споделих с майка ми и тя ми каза,че това е,понеже уголемената матка притиска диафрагмата и стомаха.Доста е неприятно,но се надявам да свикна с това чувство на тежест. *THUMBS*За сега нямам стрии,може би благодарение на всекидневното мазане със зехтин  smile И малко  Offtopic Следващата седмица на 05.02. е сватбата ни. :girlhide:Стискайте палци всичко да мине добре  heart
Това е от нас за сега!Ще пиша след 11.02,когато съм на ФМ.  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: януари 27, 2011, 10:23:31 »

carlyangel, пожелавам ти една незабраавима сватба изпълнена само с положителни емоции heart
И да цъкнеш някоя папаражка снимки и ние да ти се порадваме  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: