Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:59:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 125945 пъти)

kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 15, 2011, 12:44:02 »

хайде днсе и аз да се запиша, относно мазането се мажа само с боров вазелин, доволна съм пък и мирише приятно, преди това си бях взела някакъв немски крем специален, но се намазах само веднъж с него, просто не изтърпях  girl_impossible ужасната миризма. nea
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 16, 2011, 20:06:23 »

Здравейте мамчета, как сте? Как са пупите?

Привет и доре дошли на новите мами, лека и безпроблемна бременност и най-най сладките и здрави бебчета на финала  give_rose

По въпроса с килограмите за сега съм с 10 килца отгоре, а съм в 5 месец  pardon С първата бременност до финала качих 25 кила, базикаха ме, че е по-лесно да ме прескочиш от колкото да ме заобиколиш  sarcastic Усештам как и сега ще ми пеят песента на Силвия Кацарова: Минава Големия кораб  laugh надявам се само, че и сега ще успея да си върна килцата лесно както първия път. За стриите на мен нищо не ми помогна мазах се с какво ли не. До седмия месец нямах нито една и от там като каза храс и от гърдите до пръсците. Вярно за близо 7 години на места доста се заличиха, ама сега наново  pardon
 Да се похваля има дни в които бебчо не стои мирно, прави  цигански колелета в корема ми smile

Утре или в сряда сме при чичо доки, да ни види как сме. Надявам се този път да се види пола на бебчо. Тайничко се надявам да е момиче, ама най-важното е да е живо и здраво.

Аз май доста се поулях blush  Лека вечер момичета и  air_kiss по пупите
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 16, 2011, 21:00:47 »

Offtopic Мимозче, честитоооо, много се радвам за теб, не се сърдя за Миков, няма да се притесняваш за килцата и аз финиширах +26. Добре, че ен се засякохме в офиса...е тогава верно нямаше да има място за разминаване  funnytooth laugh
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 18, 2011, 10:05:55 »

m_eleva19 Благодаря ти миличка  kiss2funnytooth да и трите нямаше да можем да се разминем в този толкова гооооолям офис  tease  give_rose

Вчера бяхме при доки. Всичко ни е наред. Даже се видя и пола.  stork-gurl МОМИЧЕЕЕЕЕ  yahoo много съм щастлива. Днес ще си запиша и час за 4Д и тогава ще ми потвърдят, надявам се  pardon . Таткото е малко разочарован, защото беше сигурен, че ще е момче, ама ей на  smile  сега ще сме по равно живот и здраве  Wink
Това е засега от нас. Целувки по пупите  kiss

Прекрасен и много усмихнат ден мили мами  Sunshine
« Последна редакция: януари 18, 2011, 11:13:42 от mstoqnova » Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 18, 2011, 11:18:24 »

Пак съм аз, за което се извинявам, ама само да ви попитам, тези които сте ходили вече на 4Д. Обадих се аз на доцентката да си запазя час, явно не и беше удобно в момента да говори и ме помоли в късния следобяд да се чуем. но единственото което ми каза беше: "Мило дете (  blush ) започни да пиеш по литър, литър и половина вода минимум на ден"  pardon  Това не се ли прави същия ден преди прегледа?

Та сега се наливам с вода като невиждала angry

И пак лек и усмихнат ден
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 18, 2011, 11:25:26 »

mstoqnova,вече от няколко места го чувам това за пиенето на вода преди ехографски преглед.
На мен същото ми го каза следящия ме АГ,когато бях в 5г.с.,защото пълния пикочен мехур притиска матката и така изображението става по-ясно.
Но ти си вече в 20г.с. и не ми се вижда да има някаква връзка.
Аз бях на 4Д в 23г.с. и не съм пила и чаша вода повече,отколкото съм искала.
Дневната препоръчителна доза за човек си е 1,5л-ако и без друго си пиеш вода,не мисля че имаш повод да се наливаш. smile
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #291 -: януари 18, 2011, 11:55:14 »

Здравейте и от мен smile Отдавна не съм писала,но няма кой знае какви новини покрай мен и затова не пиша много много,но редовно ви чета smile Бях на 10-ти на преглед,казаха че всичко е наред,само плацентата ми е малко ниско, ама лекарката се надява да се вдигне и малката е застанала седалищно,но и затова чакаме да се обърне.Абе общо взето голямо чакане ще падне  Wink Иначе доста ми се стяга стомаха вечер,което споделих на лекарката и тя ми каза да съм спокойна че това са подготвителни контракции,но не ми даде магнерич или магнерод(доколкото знам тези се дават за контракции),дано не е проблем че не пия нищо за тях.Иначе сега съм отпуска и съм се прибрала малко във Видин,при нашите и ми е много добре  yahoo,че от 4 месеца не се бях прибирала и ми беше домъчняло вече smile Хайде спирам,че се улях в писане.Чао засега от мен  give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #292 -: януари 18, 2011, 12:44:19 »

mstoqnova, може за друго да ти го е казала. Мен всеки пьт преди ехография ме карат да се изпишквам, независимо дали имам желание или не. Задьлжително е. Има тоалетна в кабинета вьтре.
« Последна редакция: януари 18, 2011, 15:33:44 от inaxastra » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: януари 18, 2011, 15:16:52 »

mstoqnova попитах майка ми,която е акушерка,и тя за пръв път чува такова нещо за 4d.Каза,че тази практика е била много отдавна,когато ехографите са били много по-стари.Аз също имам час за ФМ,но на мен нищо такова не са ми казвали,а все пак лекарят ни е семеен приятел.Мисля,че го е казала в друга връзка. smile Да разкажеш как е минало при теб  give_rose Чао на всички за сега! RUN
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: януари 18, 2011, 15:51:25 »

Привет, коремчета  smile от темата със снимките ме ръчнаха да ви натисна да пускате снимки с коремчетата, та да ни се радват - и аз изпълнявам поръчката. Ръч!  tease
Не ви бях чела отдавна, миналата седмица бях болнични (грип + ларингит), скъсах се от кашлица, ама слава Богу, вече съм добре и съм на работа. Искрено се моля болестите да ме подминават вече, че ми омръзнаха!
За спорта - и аз се замислям за някаква гимнастика вкъщи, че от 2-3 седмици сериозно ме болят костите на таза и бедрата и ходя като пате.
« Последна редакция: януари 18, 2011, 15:55:21 от Little flower » Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 18, 2011, 15:55:20 »

Привет, коремчета  smile от темата със снимките ме ръчнаха да ви натисна да пускате снимки в коремчетата, та да ни се радват - и аз изпълнявам поръчката. Ръч!  tease
Ех,колко си изпълнителна-сгря ми сърцето  give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 18, 2011, 15:56:16 »

Ех,колко си изпълнителна-сгря ми сърцето  give_rose

danceg yahoo danceg yahoo
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 18, 2011, 16:17:35 »

dodo23 и аз го знам това, че е по-добре за самия преглед. Ама аз ще си запазя час за другата седмица и от сега да се наливам за тогава  Oh my ...

inaxastra досега нищо не са ме карали да правя. Това с водата е севтето  smile

carlyangel ще кажа, ама и ти да кажеш  blum

Благодаря ви момичета  give_rose
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 18, 2011, 16:46:52 »

Нашата темичка гледам се е включила активно в тази blum

За пиенето на вода и аз чувам за първи път. Хем и моя проследяващ лекар е колега и познат на свеки. Нито ме е карал да пия вода, нито пък да се изпишквам преди ехография pardon Все си мисля, че апаратурата вече е доста добра и няма нужда от това, но не ангажирам никого с това си изказване. Лекарят ми е казвал по време на 3 или 4D, че е хубаво да уцелим воден балон, за по-добро изображение, но то в нас водата преобладава, така или иначе.

Дидкам, за втърдяването на корема - аз съм имала, макар и сравнително рядко де, подготвителни контракции и съм споделяла с док. Но не ми е предписвал хапове. Добре съм си. Като усетиш нещо такова, просто остани в покой или полегни. Разбира се, това в случай, че не са твърде чести и продължителни good
Относно плацентата - не се тревожи! Имаш мнооого време. И моята в началото беше доста ниско, но доки каза, че ще я следим и че с времето обикновено се вдига сама. Така си и стана!
И за седалищното разположение имаш много време Wink Аз съм живият пример, защото допреди 2-3 седмици нямаше симптоми въобще да започне да се завърта с главичката надолу, но сега имаме напредък. до последните 1-2 седмици преди термина времето е ваше и шансът да се обърне е голям good
« Последна редакция: януари 18, 2011, 16:48:28 от sunray » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: януари 18, 2011, 17:28:47 »

Здравейте мамита, как сте днес? Ние с бебчо сме добре, мене вече оконачателно ме  е обхванала пазарската треска и не ставам от компа да гледам сайтове за бебешки джинджурийки ,ама то мн хубави работи имало  shok  Girl_hide
Показвам на татито,а той се хваща за главата  focus При вас как е започнахте ли да оглеждате бебшките магазини, а може би някои от вас вече да са направили първата покупка?
Целувки от нас и лека вечер
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: