Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:25:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 125891 пъти)

kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: януари 10, 2011, 20:26:49 »

Здравейте и от мен, бъдещи мамита!  Girl много време не съм влизала във форума, но дойде време да се запиша и аз в една страхотна темичка.  stork-gurl вече съм в 5-я месец, скоро ще сложа и снимки, пожелавам на всички мами, лека бременност и безпроблемно раждане, а на останалите - скоро да се запишат тук с  PREGQ. аз ще съм от майските мами  pqz
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #271 -: януари 13, 2011, 11:41:01 »

Ейййй, мами, къде се игубихте? Никакви ви няма blum
Първо да кажа добре дошли на новите мамчета kotelinka и minalina лека и безпроблемна бременност ви пожелавам и на финала най-хубавите и пухкавки бебчета  give_rose
minalina , ние с теб сме с термин през един ден, моят е на 17.06.  Bravo
В понеделника с мъжлето бяхме на консултация и той за пръв път видя бебчо. Беше много радостен и едновременно с това учуден, че се върти и шава постоянно  LOVING И най-хубавата част беше, че докторът ни каза, че ще е момиче ( бил сигурен около 90%) baby_girl Много сме радостни и двамата искаме момиче, но мъжът ми каза, че докато не види не вярва  sarcastic А както казвам аз, каквото и да е само да е живо и здраво.  good
Това е от мен мамчета, разказвайте при вас как върви  Wink
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: януари 13, 2011, 14:53:31 »

Здравейте,
добре дошли на новите мамита  give_rose
Nastiq, браво, че татито ви е видял малкото съкровище  heart
Ние пак сме сред вас след кратко отсъствие  sad
Вече знаем, че беб е мъж на 100%.
Онзи ден бяхме на преглед за сърчицето му  heart. А вчера при акушерката, за да ме измерят и да чуем сърчицето  heart
Аз вече не повръщам и започвам да си възвръщам килограмите  pardon
Мinalina, и на мен вече ми личи коремчето. Но хора, които не знаят, че съм бременна, не го виждат  Wink
Нямам за момента болежки и с татито сме много щастливи  blum
Bebe_chakа, страхотен подарък си получила за Коледа  smile Аз както казва carlyangel, усещам нещо странно в корема, но акушерката вчера ми каза, че чак след две седмици ще усетя бебето  blum
Момичета, имам един малко глупав въпрос  blush Понеже не съм карала токсомплазмозата, шунката обработено месо ли е??? Мерси.
Поздрави на всички  give_rose
« Последна редакция: януари 13, 2011, 15:08:53 от bejkite » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: януари 13, 2011, 18:14:40 »

bejkite относно шунката-ами обработено е.Според мен не би трябвало да имаш притеснения да я консумираш,е гледай да е качествена,а не някоя за 2 лв. килото  girl_wink
Nastiq честито за момиченцето!

Аз днес бях на преглед и лекарят каза,че според него ще е момиче,но позицията не била оптимална,за това на Ф.М. следващият път ще каже със сигурност smile Иначе при нас всичко е наред,вече усещам подбутване и гъдел  yahoo много е приятено smile Днес на прегледа бебчето си смучеше пръста.Много се радвам,че майка ми,която се върна скоро в Б-я,успя да дойде с мен и да го види.Тя е акушерка и ми разясни много неща.Това е от мен,ще пиша след сватбата  give_rose
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: януари 13, 2011, 22:07:48 »

Kotelinka welcome-2
За БГ шунката не изказвам мнение, на мен си ми липсва тази суровата сушена направо на бут, както и луканката. Трудно издържам...
Това гъдел усещане иначе е наистина доста забавно. Усетих го като по чудо снощи И от тогава само чакам да повтори но уви  pardon
Момичета, аз откакто съобщих и коремът изскочи, порасна неимоверно бързо. В страх съм от кантара затова и изобщо не го удостоявам с внимание, но лекарката е непреклонна. В понеделник ще се теглим пак и ще има конско. А аз тази седмица съм в командировка и не може да се каже че само на салати го  карам (менюто на хотела не е от най-диетичните). Вие как я карате с килата? Само аз ли съм с гузна съвест? smile
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #275 -: януари 14, 2011, 11:52:15 »

Аз за сега съм +5кг., но до преди два месеца ми беше лошо постоянно и ядох по много малко и сега си наваксвам, доста апетит имам напоследък  pardon, но за 5-я месец според мен +5кг. са добре за сега. Не се ограничавам с яденето изобщо, но трябва да почна да се съобразявам с количествата, че така както съм го подкарала ще почна да качвам главоломно  blush
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 14, 2011, 14:04:28 »

minalina с килата съм много зле,и аз като теб имам фобия от кантара,а преди това се качвах през ден.Преди бременноста бях 56,а сега съм 65 кг. angry За радост или съжаление,на мен изобщо не ми се гадеше първото тримесечие,а точно обратното. Girl_hide и благодарение на това,качих толкова много килограми  pardon Някак си се примирявам със ситуацията.Гъдела е наистина страхотен,аз го усещам 1-2 пъти дневно,но сега е доста осезаем.
Понякога усещам и нещо като мускулни разтежения в коремната област,но лекаря каза,че това са връзките на матката.Малко е неприятно,но като поседна и ми минава  smile

Nastiq 5 кг са наистина мн добре като за 5 месец smile екстра си.
Вие вече мажете ли се с нещо против стрии?Аз след баня си мажа корема със зехтин.Попива мн бързо и не омазнява кой знае колко,а кожата става гладка и мекичка smile
Чао за сега!  give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 14, 2011, 14:36:23 »

Minalina, мери се спокойно - при мен корема си расте, но килограмите са в норма, така че това не е гаранция. Аз се меря всяка неделя вкъщи, за да мога да следя за себе си, и тази неделя даже се оказа, че не съм качила нищо за седмицата. Така че спокойно.  good А гъделичкането и ритниците след 20-тата седмица искаш - не искаш, ще ги усещаш, и то доста осезаемо.  smile При мен вече на моменти са доста силни и виждам как ми мърда коремчето, много е забавно.

Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 14, 2011, 17:13:57 »

Леле, момичета сега кацам със самолета и по- кошмарен полет не съм имала.  Никога не ми е ставало лошо преди това, но откакто съм бременна е кошмар, особено при кацане и излитане.
С килата, лоша работа особено, както го е казала Carlyangel, когато си бил във форма първите 3 месеца и не си имал обичайните неразположения.  pardon
Аз започнах на 59 и вече съм +10кг.  blush Проблемът е, че си ям доста "глупости" в нормално време и не следвам диети, но и доста енергия изразходвам. А сега като спрях спорта и като почна това ми ти хормонално торнадо и ето резултата. Но съм решила вече твърдо да внимавам + седмично теглене(както препоръчва little flower), че иначе след 2 месеца ще съм изключително тежкоподвижна. И за спорт си мислех. Започнах с плуване, но се оказа, че ми трябва доста време - докато отидеш, да се преоблечеш, после да си изсушиш косата. Голяма философия а и нямам толкова свободно време през седмицата... Последната ми измислица е wii fit-а, мечтая си само как ще се втурна да правя хиляди упражнения с тази електронна дъска...ще дам отчет тук, но отсега надушвам, че ще е "всяко чудо за 3 дни"... pardon
Вие правите ли редовна физическа дейност?
Настия, твоите кила са си доста добре! good
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 14, 2011, 17:23:47 »

minalina Какво съвпадение!И аз си мислех за wii fit!Когато бях в Германия,много ми хареса,но тук не знам къде да го намеря.Дали ще може да се поръча по интернет?Ще трябва да разгледам.Доста е полезно,а и е забавно.Можеш да избираш измежду десетки игри smile
Активен
kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 14, 2011, 19:36:58 »

здрасвейте, момичета, благодаря Ви за хубавите пожелания, на всички Ви пожелавам много здраве и най-здравите и красиви бебчета. Относно килограмите аз почти нищо не съм каюила, напротиш откакто забременях до преди 2-3 седмици се скъсах да пошъщем, каквото и да хапнех, връщах, отслабнах с 5 кг за около месец и половина, направо бях изпаданала в шок  shok, мислех че ще го умора това дете, от глад  girl_impossible, сега вече си възвръщам апетита, а аз съм си с доста добър апетит, и шече шъзшърнах един килограм от загубените.  vivasvat момичета лекарката ми каза, че след 20-та седмица, трябва да усетя бебчо, а аз още не съм усетила, нищо, а вече съм в в 22-ра седмица,
миналата седмица имах доста болки в корема, доки каза че е от мускулите на матката, и всичко ми се движеше тогава, та не съм сигурна дали, вече не съм усетила, бебчо.
Стига вече съм ви досавдала, ще пиша пак, лека вечер на всички  give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #281 -: януари 14, 2011, 20:05:47 »

И за спорт си мислех...

Що не правиш йога за бременни ? Хем ще ти облекчи гьрба, хем ще те научи да дишаш, хем подготвя тялото за позициите при раждането. Само свирни и ти пращам файла  Wink
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 14, 2011, 21:09:37 »

Ина, давай насам, моля!  give_rose
И без това трябва да се науча да дишам, по събрания само ми се смеят че въдух отсега не мога да си поема  smile
Иогата съм я пробвала преди да забременея, много ми е мудна по принцип, но засега ще е бомба! И без това вече патешка походка вкарвам, не мога вечно да я карам на режим "спиди гонзалес" pardon.
Гледала съм ателиета йога за бременни, но естествено направени само за такива майки, които не работят, т.е. по никое време. Mного ме ядосва това, часовете на всички срещи, ателиета, лекции и прочие за бременни все така ги слагат.  diablo
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: януари 14, 2011, 21:45:36 »

Kotelinka, carlyangel, мерси за шунката  give_rose Няма да хапвам за всеки случай и така  huhhuh.gif
Carlyangel честити розови гащи  chee
Относно килограмите, аз винаги съм се ограничавала с храната. Но в началото много повръщах и свалих 6 кг и аз като kotelinka се бях уплашила. Но вече нещата се нормализираха и сега вече съм +3 кг. Аз се меря почти през ден  pleasantry
Мinalina и аз се замислям за спорт. В селцето, където живея има йога. Сега ще потърся нещо в басейнче или йога за бременни и ще реша къде ще ходя. Относно стриите, аз си взех още от началото олиото на Weleda, което е натурално и много приятно. Пише, че се препоръчва използването му сутрин и вечер. В началото го използвах по- рядко, но вече всяка вечер татито ни глези  heart.
Inaxastra, и аз ще радвам ако ми изпратиш файла  Wink
Поздрави на всички  give_rose

« Последна редакция: януари 14, 2011, 21:48:04 от bejkite » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 15, 2011, 10:20:12 »

Здравейте мамчета  chee От доста време не съм писала, но ви следя редовна.Аз съм малко болничка тези дни  cray  май пипнах от този гаден грип... дано бързо да се съвзема, че хич не ми се взимат лекарства...
Колкото до спорта това с wii-то го имам в къщи, нооо съм голяма мързелана и въобще не го вклю. само когато сме с приятели и играяем тенис или боулинг  Girl_hide
Правя пък обаче доста разходки и май заради една такава сега съм със сополки и болно гърло blush
Нямам вече търпенеи да ми дойде датичката  heart, имам усещане,че моя мъж ще дойде по рано от 3 Април сякаш за Март се готви.Знам ли....
Целувки от нас  heart
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: