Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:15:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126294 пъти)

menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: декември 28, 2010, 16:26:22 »

То и аз не съм се вясвала тук сигурно поне от около месец, ама исках да ви се похваля - миналата седмица ходихме с таткото на ФМ и най-накрая и аз видях пола на бебчето - май-май ще е момиченце  girl_wink Много се радвам за което, понеже за момиче ще ни е доста по-лесно с името  blush
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #256 -: декември 28, 2010, 17:26:50 »

Здравейте мами,как сте,малко поизчезнахме по празниците,но нормално smile Аз на 24 и 25 почивах и мн се радвам ,че така се падна да ви кажа  Wink ,но пък сега на 30 и 31 ще работя  smile Иначе при мен си е все същото,нищо ново,на преглед съм чак на 10 януари,та тогава ще имам новини.Иначе ние за имена още мислим,но мъжът ми иска Мария,а пък на мен ми харесва повече Ана-Мария,но на него му звучи много дълго.А вие можете ли да ми дадете някви идеи с Мария,че ние нещо сме изчерпани  blush Това е засега от мен,като имам време пак ще пиша smile
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: декември 28, 2010, 21:23:55 »

Здравейте,момичета ! Честита Коледа  give_rose
Не съм влизала отдавна в темата -Добре дошли на новите мами  smile
Ние вече знаем пола на бебето -момиченце  smile smile smile Всичко е наред -накрая на януари сме на 4D
Много ми е гадно спането по гръб - по принцип никога не спя по гръб винаги по корем но сега не мога и чак ме боли гърба вече ....но нямам избор
Ние за избор на име още сериозно не сме мислели  smile
didkam може би Марая ,Марияна ,Марина
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: декември 28, 2010, 21:30:43 »

супер очертава се голям отбор с момиченца
didkam вие с буквата М ли искате да е ,на мен любимо ми е моника ,майя ,мая, мишел,
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: декември 29, 2010, 16:25:31 »

Offtopic Момичета, има си отделна тема за имената: "Име за бебето", моля обсъждайте този въпрос само там!!!
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: декември 29, 2010, 18:43:48 »

savka, доколкото знам е най-добре да се спи на лявата страна - даже има такива възглавници за бременни, за да може да ти е по-удобно, но пък аз никога не съм можела да спя на една страна, нито пък по гръб - винаги по корем. И досега продължавам така - само единия крак го свивам в коляното и го вдигам малко нагоре така, че да не притискам коремчето - малко калпаво го обясних, но се получава нещо като полулегнало на корем положение, полу на една страна. Обаче след някой друг месец вече и така няма да мога и сигурно ще си се обърна на една страна, използвайки коремището за опора.  sarcastic funnytooth
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: декември 29, 2010, 21:18:40 »

А някой,който е горе-долу в моите седмици усеща ли вече бебето?Аз нищо не усещам,но знам,че е рано smile blum
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: декември 30, 2010, 09:10:10 »

Здравейте бременлиики и от мен.Ама доста момиченца са се заформили, честито на мамите с розови гащички  baby_girl  give_rose Весело посрещане утре на празника !
carlyangel, аз бебчо взех да го усещам в края на 17 седмица, казват,че първискините усещали движенията по-късно...макар,че като се замисля усещах някакви проблясъци и по-рано, но не знаех какво е...  blum Пожелавам ти скоро да усетиш малкото човече.
Целучки от нас и весели празници!!!
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: декември 30, 2010, 10:53:51 »

Carlyangel, раничко е още да усещаш бебето, изчакай някоя и друга седмичка още.  good
Иначе ние вчера бяхме на ФМ, всичко си е ОК, бебето тежи 516 гр., има си всичко, определено е момче  smile макар че мъжа ми каза, че не е видял "мъжкото му достойнство"  tease. Та така.
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: декември 30, 2010, 12:05:28 »

carlyangel на мен ми е за втори път. Усущам нещо като пърхане на пеперуди pleasantry  из корема си  pardon Казват, че втроия път се усещало по-рано, ама... Още някоя и друга седмица и ще ни поритват както си трябва  Wink

menyanthe май това е най-удобния начин за спане  good ама още малко и  sleeping

Весело посрещане на новата година утре и нека тя да бъде много щастлива да донесе на всички ни най-здравите и най-прекрасни същества.

Целувки на всички
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #265 -: януари 01, 2011, 14:22:20 »

Честита Нова Година! Да сте живи и здрави и много успехи в живота  give_rose
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #266 -: януари 01, 2011, 18:11:45 »

Здравейте отново момичета - ние първия истински як ритник го усетихме навръх Коледа - това ни беше и най-големия подарък  yahoo Сега вече в корема ми има всеки ден футболни турнири и аз съм топката  laugh
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: януари 03, 2011, 21:57:20 »

Здравейте момичета, записвам се и аз в темата smile. От последните, които ще я напуснем сме - бебче е запланувано за 16/06 (дай боже всичко да е наред)! На всички бъдещи мамчета, леко бременeeне. Ще следя темата с интерес smile
« Последна редакция: януари 03, 2011, 22:08:10 от minalina » Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: януари 05, 2011, 13:15:03 »

Добре дошла, minalina, и лека бременност!  good
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: януари 06, 2011, 08:32:16 »

Добре дошла minalina  give_rose Пожелавам ти една спокойна бременност  give_rose
 На мен вече започва да ми личи и се замислям да пуна една -две снимки в съответната тема  smile
Всичко е наред -в началото малко ме притесни това че трябва да пия магнерот понеже на прегледа преди Коледа доктора видя леки контракции усещали се като стягане на корема и като се замислих наистина ми се случваше Но се разрових в интернет и видях че доста момичета са го пили някой даже до края -на мен ми каза за 4-5 седмица 
Имахме изключително интересна лекция на куса за бременни посветена на кърменето - толкова много неща ни казаха и научихме който няма откъде да знаем ако ни се случва за първи път  smile
Това е засега от нас  smile give_rose give_rose give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: