Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 11:43:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126410 пъти)

Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 05, 2010, 23:50:11 »

Момичета, то в първите месеци има едни болежки, после са други (само за следващите 7-8 месеца  blum) - ама в крайна сметка сме бременни, не болни  smile така че спокойно! Представете си ако имахме по още едно дете у дома, кой щеше да ни даде почивка? Сега е като тренировка, така че ходете си доколкото можете на работа и на лекции, и се радвайте на живота!  girl_wink
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 06, 2010, 09:35:53 »

Здравейте по-малки и по-големи коремчета  smile
Да дам и аз междинен отчет. Ходихме на втори преглед. Бебчо се развива нормално, сърчицето му подскача и се бори за живот миличкото. Доки каза, че засега всичко е на ред и според изчисленията съм в 9 г. с. Препоръчва изследване за Даун след около 3-4 седмици, аз си мисля и там да си минем по реда, а евентуално рутинните изследвания препоръчва да ги правя следващия месец. Аз се чувствам добре и освен умора и сънливост други симптоми засега не ме притесняват. Дано да съм от късметлиите  Wink
Поздрави на всички и пазете спокойствие (колкото и да бушуват хормоните  Wink )
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 06, 2010, 18:04:16 »

здравейте и от мен ,добре дошли на новите бременлийки и спокойна бременност пожелавам.
Другата седмица съм на доки и нямам търпение да си видя бебчето , иначе аз продължавам с гаденето и  bad
дано скоро мине.
хайде това е от мен лекинка
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: ноември 07, 2010, 18:40:00 »

Здравей carlyangel, ние сме за 11/06 - само три дни ни делят, живот и здраве smile

maia_svet и аз съм като теб  bad , за съжаление. Лошото е, че до момента съм свалила 4 кг sad Добре, че поне имам от къде да свалям  Wink

Лека седмица на всички момичета  butterfly
« Последна редакция: ноември 07, 2010, 18:42:08 от bejkite » Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #139 -: ноември 07, 2010, 18:45:13 »

Здравейте момичета,какво си правите ? Как е бремеността? При  мен всичко е точно относно бремеността и да ви кажа излязли са ми резултатите от изследването за Даун и всичко е наред,така доколкото аз ги разчитам и много се радвам  yahoo Ще видим какво ще каже и лекарката в сряда.Иначе пак цистита ме тормози и то жестоко и много се изнервих вече от тая болка  beating Явно билковите хапчета няма да помогнат  nea Ще разказвам в сряда какво е станало след прегледа.Пишете какво става при вас smile Айде цунки от мен  give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #140 -: ноември 10, 2010, 14:07:56 »

Ехоо мамчета къде се изгубихте smile Никакви ви няма  sad При мен си е едно и също,чакам с нетърпение да стане следобяд и да ходя на лекар и дано този път се справи с цистита ми.Иначе като цяло съм добре,малко напълняването ме депресира,че и така не бях фиданка  blum Аз за това време съм качила 5 кг,а вие как сте с килограмите?
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 10, 2010, 17:35:53 »

Здравейте,
и при мен нищо ново. Продължавам с гаденето и повръщането. Днес говорих с док и казва, че е нормално  huhhuh.gif
В понеделник сме на преглед и ще говорим отново.

didkam, аз за момента имам -4 кг  cray Не, че нямам от къде да свалям, но ме притеснява, че не се храня пълноценно, а и течности не пия достатъчно.
Дано успеете да преборите по- бързо циститът.

give_rose
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 10, 2010, 22:07:36 »

Привет и от мен, момичета! Аз днес за първи път повърнах... надявам се да е и последен за бременността. Към 12:00 огладнях, и се оказа, че нямам нищо за залъгване - изяла съм всички солетки, ядки и т.н. в шкафчето ми в офиса  NO и като ми стана лошо, беж в тоалетната... и  bad ("рекламация"). Позалъгах се после с някаква изостанала ябълка, и излязох да ям. Сега съм се заредила с 2-3 пакета солети и утре ще ги нося в офиса, да има.  pardon
За килограмите - аз до преди 2 седмици не бях мръднала от преди да забременея, ама сега май съм качила 0,5 кг.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 11, 2010, 09:25:02 »

Момичета,не се притеснявайте за килограмите!Всеки организъм е различно предразположен да трупа.
Аз не съм повръщала,но свалих почти 5 кг през първите 4м.Сега в началото на 6м още не съм си ги наваксала.
bejkite,обръщай внимание на разнообразието на храната,която приемаш,а не на количеството й.
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 11, 2010, 10:28:56 »

Привет мамчета, как сте?
Veni честита мъжка рожба и от мен  give_rose

carlyangel добре дошла мила, лека и безпроблемна бременност

Bademka добре съм мила, а при теб нещата как вървят?. Все още съм залепена за кревата, продължавам с инжекциите и хапчетата. В понеделник съм при доки и ще видим тогава какво ще каже, дано всичко вече да е наред.

Little flower дано да е било първото и последното bad  и до края да нямаш такива емоций.

didkam какво стана при доктора вчера?
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #145 -: ноември 11, 2010, 15:26:42 »

Здравйте и от мен smile Значи при докторката всичко мина ок,каза че изследванията за Даун са много добри,да не се притеснявам  Girl_hide Но все пак това си е почти цялото изследване една статистика,но поне една много добра статистика  Wink Иначе срам не срам се качих на магарето за цитонамазка и вагинална проба и ми пуснаха и урина,тя поне стана бързо и я занесох веднага,но пак не беше много добра,но в сравнение с миналия път си беше страхотна.Ще продължа да лекувам цистита още месец с неоренал и ако не мине ще видиме,защото лекарката каза че не иска да ми дава антибиотици толкова рано ,а и аз съм против.Единственото лошо е че от толкова дълго вече ме боли,че съм се изнервила адски,ама ще търпя щом е за бебчо  Momy Предполгам ще ми мине с неоренала  pleasantry Иначе другите изследвания ще са ми готови след 10 дни и тогава ще отида пак и ще видим какво са показали те smile иначе като цяло съм ок  good Иначе да ви кажа днес станах в 13.30  blush направо се улях и мисля че нямаше да стана ако не бях видяла колко е часа  blush Мисля,че тая мойта работа по 12 часа на крак си оказва вече влияние и в почивния ден толкова спя,че ме хваща страх  pardon И сега след толкова сън,готвя едно бобче с наденица,поне да съм полезна с нещо в тоя ден  smile Дано не й се прияде на някоя мама  give_rose Оххх леле спирам,че цял ферман написах  blush Ами това е засега от мен.Приятен ден ви желая  give_rose
Активен
ornella
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #146 -: ноември 12, 2010, 13:05:41 »

Здравейте и от мен  :)И аз искам да се присъединя към темичката.
Моят термин е 5-6 юни  Wink.
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 12, 2010, 13:33:29 »

ornella добре дошла сред нас  smile Лека и безпроблемна бременност мила и на края едно пухкаво и сладко ангелче  give_rose
Активен
ornella
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #148 -: ноември 12, 2010, 14:20:05 »

Благодаря smile

Вчера бях на лекар и видяхме малкото същество - голяма главичка и две крачета... yahoo
Сега ми предстоят изследвания и чудесии и аз не знам съвсем smile...Очаквам всичко с нетърпение и се Моля всичко да върви добре  Wink и да сме щастливи, разбира се smile
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: ноември 12, 2010, 15:16:31 »

Добре дошла, Орнела, и лека бременност! Можеш да си сложиш една лентичка, да следим как се движите с бебчо. А за прегледите няма страшно, малко по малко всичко си идва на място.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: