Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:34:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 125913 пъти)

Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: октомври 26, 2010, 14:03:03 »

mstoqnova Здравей!За съжаление моята бременност прикючи.Бях писла,но после си изтрих постовете,за да не тревожа бъдещите мами с моте проблеми.Инъче съм добре.Възтановявам се бързо и физически и психически.Гледам да мина по-бързо през този период,без да се задълбочавам много.Днес  си взех направление за чичко доктор.Един профилактичен преглд ще ми се отрази добре smile
« Последна редакция: октомври 26, 2010, 14:07:56 от Bademka » Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: октомври 26, 2010, 14:40:17 »

Мила много съжалявам, мога само д апредполагам какво е било за теб  cray Радвам се, че бързо се възстановяваш и стискам палци всичко да е наред и много скоро да имаш чудесни новини   give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: октомври 27, 2010, 11:23:07 »

Аз се извинявам за двата поредни постта, ама ме е налегнало едно притеснение. Вчера ви казах, че имам леко зацапване. Беше леко до снощи, изведнъж се засили  shok веднага се обадих на док. Предписа ми Утрогестан и Но шпа и днес от 14 часа съм при него. Ох дано всичко да е наред Ще съм ви благодарна, ако и вие ми стиснете по един палец, аз после задължително ще кажа какво е станало.
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: октомври 27, 2010, 12:13:28 »

Аз се извинявам за двата поредни постта, ама ме е налегнало едно притеснение. Вчера ви казах, че имам леко зацапване. Беше леко до снощи, изведнъж се засили  shok веднага се обадих на док. Предписа ми Утрогестан и Но шпа и днес от 14 часа съм при него. Ох дано всичко да е наред Ще съм ви благодарна, ако и вие ми стиснете по един палец, аз после задължително ще кажа какво е станало.
Миличка стискам ти плаци с двете ръце всичко да е наред.До колкото знам утрогестана е силно  лекарството така ,че би трябвало всичко да е Ок.Ще чакам да ни зарадваш с хубави новинки.  gu6
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: октомври 27, 2010, 14:38:10 »

С теб сме, чакаме добри резултати!!!  good
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: октомври 27, 2010, 15:41:50 »

Ето ме и мен, завърнах се от преглед и бебчето е живо  yahoo видах го как мърда. Обаче се оказа, че имам отлепване на плодния сак и сега ми бият едни инжикции, продължавам и с лекарствата и ми е забранено да ставам от леглото. Да се надявам, че от всичко това нещата ще се оправят.

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА  kiss2 
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: октомври 27, 2010, 18:54:57 »

Супер!!!  Bravo Сега ще се молим сакчето да се залепи където му е мястото, и да си караш една спокойна бременност от тук нататък!  good
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #112 -: октомври 27, 2010, 21:32:54 »

Здравейте,как сте душички smile Аз вчера бях до лекарката,че мн ме болеше корема,а и ме беше хванала нервата от тази болка и добре ,че ви послушах,че имам цистит и сега съм на неоренал,иначе бебчо е добре,видях го ,много мърда,страхотно е  Girl_hide Иначе във вторник съм на 3D ехограф за да се види за болестта на Даун и да ми пуснат изследването за нея,дано всичко бъде наред  pleasantry За съжаление обаче не се поема от здравната каса и прегледа и изследването ще струват 100 лв. ,ама в нашата държава,това си е нормално smile Оххх казах си преживяванията както бях обещала  blush Иначе mstoqnova съжалявам,че така се е получило и се радвам,че всичко е наред с бебчето ти и ти пожелавам бързо да се оправят нещата  give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: октомври 27, 2010, 21:50:13 »

didkam за цистита си вземи от аптеката мечо грозде, ама билка не чай. На мен лично страшно много ми помага. Аз си варя малко по-силна доза  Wink в 250 мл. вода слагам не една, а две и малко от билката. Бързо да се оправяш  good

при мен нещата ще са добре ако лежа. Трябва да се срастна с леглото както се изрази доки, ама щом трябва така ще е, само всичко да е наред.

Лека вечер момичета  air_kiss по пупите   
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: октомври 29, 2010, 10:16:45 »

Аз имах и аз отлепване преди около месец - и оттогава - 2 седмици в леглото, после следващата си позволявах малко повече да ставам - но никакво излизане от вкъщи, почти никаква домакинска работа, никакво вдигане на тежко. Сега, слава богу, всичко вече е наред. Така че mstoqnova само спокойно - лежи си и не се натоварвай с нищо и нещата ще се оправят!  give_rose
В сряда бях на ФМ, но не съм си правила БХС (не виждам много смисъл от него, пък и имам страх от вземане на кръв  blush). И на ФМ най-накрая си видях бебчето - при моята лекарка почти нищо не се вижда. Видях как мърда - то не се спря и за секунда, видях как му бие сърчицето и го чух, видяхме му и носленце, ушички, крачета, ръчички, гръбначния стълб, стомахчето, черния дроб, мозъка, нухалната гънка също я измерихме.... Сега нямам търпение до следващата ФМ в 20-21 седмица.  Girl_hide
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: октомври 29, 2010, 11:50:23 »

menyanthe радвам се, че при теб нещата са вече наред. Да те питам ти пиеше ли някакви лекарста и биха ли ти инжекции, ако да моляте кяжи какви. Благодаря ти  give_rose
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: октомври 29, 2010, 21:05:19 »

Здравейте момичета.
И аз се записвам в темата. Утре влизам в 8 седмица. В понеделник видяхме беб и чухме сърчицето  heart .
От сряда постоянно ми се гади. Не повръщам много, защото и не ям  sad Но както вижтам, това е нормално.
Лека бременност и най- сладките бебчовци накрая на всички  Good luck
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: октомври 29, 2010, 21:13:04 »

Лека бременност, bejkite, и все пак хапвай, че бебо сега черпи от теб.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: октомври 29, 2010, 22:54:15 »

mstoqnova, пиех дуфастон 4 по 1, но шпа 3 по 2, папаверин 3 по 1. Никакви инжекции не са ми слагали.

bejkite, аз бях така (без повръщането - само веднъж ми се случи) до съвсем скоро - общо взето от началото на втория месец до преди няколко дни (не бих казала, че съм се оправила напълно, но сега поне не ми се гади толкова много и ям повече). Та всъщност ядях доста малко. И свалих 2,5кг. Бебето си взема каквото трябва от теб, но е важно за самата теб да се опитваш да хапваш, колкото можеш повече и то полезни неща. Запаси се с портокали, кисело мляко, сирене... 
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: октомври 30, 2010, 12:30:15 »

Little flower и menyanthe, благодаря ви.
Опитвам се да хапвам, но е доста трудно  bad Много ме притеснява и това, че почти не пия вода- гади ми се от нея, а и каквото погълна, после го връщам  huhhuh.gif
До средата на 6-тата седмица нямах никакви симптоми, а сега ...
Но стига с моите оплаквания. Важното е бебчовците да са добре, а ние ще търпим  Wink
Хубав ден момичета  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: