Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 10:35:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 126216 пъти)

♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: октомври 22, 2010, 11:33:33 »

Здравей бъдещо мамче  maia_svet   give_rose, дано бързо да ти мине този така неприятен момент с гаденето blush
При мене се застоя до 4-я месец вклю. даже и сега през вечерта ми се повдига, ама няма др начин  Girl_hide ще търпим и аз все за финала си мисля, когато малкото човече ще се появи... тогава всички тези усилия ще са си стрували.

Целувки на бебоците и леко бременеене  butterfly
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: октомври 22, 2010, 13:54:10 »

Здравейте момичета.Искам да ви попитам на кой ден от закъснението отидохте на видеозон?Аз имам два положителни теста и 11 дни закъснение.За сега не мисля да се запивам официално докато не мина през лекар.Инъче имам всички симптоми без гаденето.Чуствители гърди,леки болки ниско доло,апетит.Даже като че ли започват да отшумяват някой.Това нормално ли е?Според сайта www.pregnology.com съм в пета седница.Честно казано още не смея да се зарадвам докато не го видя  blush Леко бременеене kiss2
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: октомври 22, 2010, 14:04:32 »

Привет момичета. Лека и безпроблемна бременност на всички ви и накрая бързо и леко раждане  give_rose

Да се запиша и тук. Ходих на лекар и той установи със сигурност бременност в 9г.с.  yahoo. Термена ми е на 22 май, ама ще видим  pardon Изчисленията ми малко се разминават с неговите ( по мои си съм в 7 г.с.), ,ама това да ми е проблема. На 15 ноември пак съм при чичо доктор и ще се разберем тогава. За съжаление таткото не можа да дойде с мен на прегледа и след като излязох естествено му звъннах, казах му, че си имаме снимчица на бебочко, а той попита "Вижда ли се какво е?"  laugh. При мен гаденето започва да намалява, дано и при maia_svet да мине бързо  give_rose

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.

Bademka  ЧЕСТИТО и леко бременеене  give_rose моя приятелка е отишла в 5 г.с. и ясно се виждат два плода (тя е с близнаци). Можеш и сега да отидеш, а може и да изчакаш още малко, за да е по-ясно. Аз личо изчаках  pardon
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #93 -: октомври 22, 2010, 14:55:35 »

Здравейте момичета smile Мая на мен ми мина гаденето в 9г.с. Дано да ти мине и на теб така бързо girl_wink Бадемка,аз отидох на мисля беше 5-6 ден от закъснението и се виждаше точицата  Girl_hide Little flower мерси за съвета отново,но ще се стърпя до 1-ви,защото знам че проблема ми е в главата  crazy И вече нямам търпение да дойде 1-ви да го видя  yahoo Добре милички айде ще ви оставям засега  give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #94 -: октомври 22, 2010, 15:07:18 »

Честито mstoqnova , Bademka пожелавам ви лека и безпроблемна бременност  give_rose
Колко пролетни бебоци си имаме тук само  Bravo много се радвам  yahoo

Bademka и сега да идеш и сега ще се види, аз ходих на 5-я ден от закъснението и се видя точицата, но лекарят ми каза да изчакаме още и така на 16 ден от закъснението се видя мъничето, даже и сърдечния ритъм се улови. Така че можеш и сега да идеш или да изчакаш още няколко дни, ако нямаш търпение иде и се увери със сигурност, но след двата положителни теста и 11-те дни закъснение мога само да ти кажа ЧЕСТИТО бъдещо мамче  Bravo
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: октомври 22, 2010, 16:05:21 »

Много ви благодаря за отговорите момичета  gu6 Може би ще изчакам още малко както ми препоръча
Nastiq и веднага след това ще споделя какво е станало  smile

mstoqnova при нас събитията се развиват горе долу по едно и също време,Ако не греша и сватбите ни бяха в един ден.  danceg
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: октомври 22, 2010, 16:17:05 »

Bademka сватбите ни бяха горе-долу по едно и също време, мойта беше седмица след твоята   Wink

Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: октомври 22, 2010, 16:38:35 »

Аз май само в началото се разписах за малко в темичката... Но да си кажа, терминът ми е точно на 6 май - ама няма да се казва Георги или Гергана, ако ще точно тогава да се роди  girl_wink
Всъщност за имената има много време да ги мислим...
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: октомври 23, 2010, 13:11:20 »

Здравейте на всички тук! След като прочетох внимателно темата и аз цопвам при вас! girl_wink
В началото на месеца се зарадвахме на положителен тест и на 08.10. на видеозон видяхме плоден сак.
По мои изчисления съм бременна от 6 седмици, но с моя нередовен цикъл (и то точно през последните месеци) на доки и е малко трудно да изчисли, но в края на предстоящата седмица ще ходим на преглед да чуем сърчицето и се надявам ехографа да подскаже колко точно сме големи и кога да чакаме щъркела  Wink.
На всички в темата лека бременност и позитивни мисли!
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: октомври 25, 2010, 13:38:01 »

здравейте ,как сте ?
защо никой не пише
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #100 -: октомври 25, 2010, 15:31:16 »

Здравейте мами  girl_wink Как сте днес? Аз 2-3 дена имам някакви болки ниско в корема и направо си отдолу така да се изразя  blush и си пия но шпа ама не минава нещо и се изнервям,но пък иначе не са силни и са като пулсиране,по цял ден,но на интервали за секунди  :huh:И аз незнам какви са тези болки вече  nea Иначе да ви кажа ставам сутринта и мъжа ми вика сънувах бебчето,че е момиче и се казва Мария  smile Нямаше ли някво такова поверие,че като сънуваш името трябва така да се кръсти или се бъркам аз нещо  huhhuh.gif А да ви кажа хич не ми харесва това име  nea Айде стига съм ви бръщолевила глупости вече  Girl_hide Иначе Bademka sorry  много ,че така е станало  give_rose 
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: октомври 25, 2010, 15:47:44 »

Bademka, аз нещо не схващам - защо трябва да ходиш в частния кабинет на лекаря?!  huhhuh.gif Дори и да има нещо, би трябвало да може да го види така... дали да не отидеш някъде за второ мнение?

Menyanthe, и аз не харесвам да се кръщава детето според датата, на която се е родило. Изберете си име, което да ви харесва и да е наистина специално за вас.  good

Vanche_, честито и на теб! Ще чакаме да се разписваш по-честичко.

Didkam, а защо не се обадиш на лекаря, за всеки случай? Те болките са си болки...  huhhuh.gif Пък за името, не му се връзвай на мъжа ти  blum докато дойде време за раждането, кой знае колко варианта ще сте обсъдили!
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: октомври 26, 2010, 10:06:25 »

Здравейте момичета и от мен  give_rose
Аз да ви се оплача, вече 4-ти ден съм с подут корем... тези газове ще ме уморят  beating и на всичко отгоре вчера, въобщо не се усетих и изпих на веднъж една студена чаша Кола и съвсем се подредих, ама на апетит  Girl_hide ужас.....съм
didkam, незнам какво да ти кажа за сънищата, но  не им обръщам голямо внимание, а и знаеш ли може момченце да е...Понякога сънищата ни са нашите вътрешни желания, а  не предвестник на това което ще се случи.  heart
Целувки на пупите и леко бременеене  give_rose give_rose
Активен
mstoqnova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: октомври 26, 2010, 12:58:51 »

Vanche_ Честито, лека и спокойна бременост  give_rose

Didkam и аз като  Little flower си мисля, че е подобре да звънеш на доктора.

Много ме бива да давам акъл, ама... аз също имам болки ниско долу в корема, на всичкото отгоре имам и едно много леко зацапванеот време на време. Първата ми бременност беше цветна и сега с това се успокоявам, ама ако продължава утре ще звънна на доки и дано всичко да е наред.

Bademka
как са нещата при теб?

Леко бременеене мами  give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #104 -: октомври 26, 2010, 13:12:50 »

Здравейте,как сте днес? Виждам,че има все по-малко оплаквания за гадене и повръщане или то това си се знае,че е така  Wink Мерси за отговорите на mstoqnova и  Little Flower   give_rose Мисля да ви послушам и да се обадя днес за преглед,въпреки че болките са доста по-редки,но това не е решение на проблема  nea Въпроса е ,че хич не ми се ходи и то 5 дни преди датата,която са ми определили,не ми се ще да ме помислят за някоя глезла  huhhuh.gif Ама най-вероятно след малко ще звънна и ще отида smile Иначе и аз съм като теб mstoqnova все казвам как е правилно на другите,че да не стане беля,ама аз от 5 дена седя така  crazy То така е винаги да ти кажа smile Хайде по-късно ако ходя на лекар ще пиша как е минало. Чао засега мацки  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: