Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:23:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 125886 пъти)

didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #45 -: октомври 01, 2010, 11:01:09 »

Здравейте момичета ,как сте днес ,какво става при вас smile На мен ми свършиха двата работни дни и сега съм два дена почивка  danceg Аз продължавам да се боря с гаденето,което е много дразнещо и е по цял ден при мен.Мисля ,че намерих някакъв начин,който горе долу става.Ще го споделя с вас въпреки ,че мисля че го знаете,а и то си го пише в нета,лелеее колко обяснения  blush Та сутрин преди да се изправя от кревата още си взимам две бисквитки от вечерта и като отворя очи ги хапвам и лежа 10 мин в кревата преди да се изправя,после се оправям за работа и изяждам още 2-3 бисквитки smile при мен засега става,дано да ви помогне и на вас ако не сте го пробвали  smile Иначе днес в 2.30 съм при лекарката за иследвания и на преглед и нямам търпение вече  crazy Като се прибера ще пиша да ви кажа как е минало  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: октомври 01, 2010, 16:19:04 »

Здравейте момичета и от мен  : give_rose iana_apostolova, дано всичко което ти е казал док. да е ок, но все пак щом се чувстваш неуверена в решението му отиди и при др специалст.
Колкото до гаденето аз съм си все още  с него в комплект. При мен най- силно се проявява вечерта и е някакъв ад, ама няма начин  Girl_hide Може би се дължи и на ниското ми кръвно 50/80 и затова си свикнах с гаденето и миризмите...
Целувки от мен и лек ден

didkam, чакакаме новини за бебчо, как е минал прегледа, успех от мен give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #47 -: октомври 01, 2010, 16:36:20 »

Здравейте пак smile Преди малко се върнах от лекарката или по-точно от мед.сестра sad Лекарката я нямаше днес,та мед.сестрата ми пусна изследванията и ми направи картона,почти свърших работа като изключим ,че на видеозона не ме прегледаха ама какво да се прави...  lac Нищо във  вторник ще ме гледат и така smile Иначе сега ми почна пак гаденето,не че е спирало де  laugh Айде чакам ви и вас да пишете какво си правите smile
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: октомври 01, 2010, 22:12:11 »

Радвам се ,че и вашата темичка се пълни. За гаденето аз го имах през целия първи триместър и горе долу го изкарах на глад и спане, но изчезна изведнъж 1-2 седмици след като влязох във втория триместър. Промяната на хормонии също влияе много, като напр. увеличеното количество прогестерон. Съчувствам ви  huhhuh.gif за това , защото знам как силно гадене може да влияе на ежедневието. Но вода с лимон или чай от джинджифил, газирана вода помагат също, както и разходките на чист въздух, в парка или планината.
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #49 -: октомври 04, 2010, 21:22:57 »

Да се запиша и аз в темичката.За втори път съм бременна(имам дъщеричка на 4 год.),а сега съм в 10 г.с. *YAHOO*Много съм щастлива,макар и бебо да не беше плануван,и до скоро се чудехме какво да правим,но вече всичко е наред yahoo
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: октомври 05, 2010, 01:23:44 »

Честито Ina0208 !!!!Лека и безпроблемна бременност ти поьелажам give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: октомври 05, 2010, 10:15:41 »

Добре дошла Ина, лека и безпроблемна бременност ти желая  give_rose
Ние днеска бяхме на ЖК, гледаха бебчо на видео зон, всичко му е в нормите.Др месец ще ми правят изследвания за антитела, защото съм с отрицателен резус ф-р.
С таткото днеска сме много  yahoo, защото виждаме как малкият бебок расте и вълнението още повече насраства.
Вие как сте мамчета, нещо ново покрай вас, бебчовците как са?
Целувки от мен и лек и спокоен ден  give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #52 -: октомври 06, 2010, 12:54:38 »

Здравейте мами smile Как сте? Какво правите? Аз вчера бях на лекар да оставя изследванията,всичко беше точно  Bravo Дано така да си остане  good Иначе лекарката не ме гледа този път на видеозон,каза ми че няма нужда щом ме е гледала преди 5 дена  nea Сега ще ме гледа чак на 1 ноември,естествено каза ако има проблем  да се обадя,но по-спокойно щеше да мие  ако ме беше прегледала вчера де  resent Сега да ви споделя вече не ми се гади от няколко дена и не изпитвам вече този ненормален глад,даже да не кажа че въобще не съм гладна  Oh my ... И ако трябва да съм честна това ме кара да се притеснявам,ако на някоя от вас и се е случвало ще се радвам да сподели или споделете някакво мнение,че вече  crazy тотално.Айде ще ви оставям засега ,че цял ферман написах smile
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 06, 2010, 14:03:42 »

didkam, не се притеснявай за това,че не ти се яде.Бебо си взима от теб каквото му е нужно.На мен док. ме увери, че може да има дни въобще да не ми се яде, да не изпитвам този присъщ глад, но да бъда спокойна всичко е в рамките на нормалното.Важното е, че бебчовците са добре  heart
Целувки от мен и лек ден ви желая  give_rose
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: октомври 06, 2010, 15:13:37 »

Veni, интересно - на мен изследванията за кръвна картина и антитела ми ги пуснаха преди 2 седмици. Не знам какво изследват, но важното е, че всичко ми е ОК.

За гаденето - мен ме спасява газираната вода; никога преди не съм обичала, но сега ми действа безотказно. Днес бях доста зле, помолих един колега да ми вземе вода, и след 30 мин. бях добре.
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 06, 2010, 16:35:09 »

Little flower, да ти кажа чесно не знам какви са тези изследвания.На мене миналият месец също ми пусна изсл. да кръвна група и др допълнителни, може би тези са някакви в зависимост от отрицателният ми фактор знам ли.. Girl_hide Важното е резултатите да са добри.
А вие мацки в този ред на мисъл запознати ли сте какви изследвания ще ни предстоят и какви са задължителни да следя и да знам какво ме "очаква"
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: октомври 06, 2010, 16:45:31 »

Извинявам се, че ви се намесвам в темичката, но относно изследванията, Вени, определено е най-добре да си следиш какво трябва да изследваш и какви прегледи трябва да минеш. Докторите се отнасят, понякога се правят и на ударени, или пък има нещо, което за теб е важно, за тях не толкова. Аз съм живия пример, защото не са ми пускали микробиология, откакто съм бременна. Може би защото си правих 2-3 месеца преди да забременея, не знам. Но сега съм решила да си пусна.
Следете си и си искайте good
Активен
didkam
Любопитен
*

« Отговор #57 -: октомври 06, 2010, 17:37:10 »

Veni мерси за отговора,определено е успокояващо да чуя това  smile Благодаря ти много  give_rose И пишете какво се случва при вас и как са бебчовците  Girl_hide Хайде до скоро smile
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: октомври 06, 2010, 18:46:00 »

sunray , а къде може човек да провери какво и кога да се изследва и кое му се поема от здравната каса?
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: октомври 06, 2010, 19:14:17 »

sunray , а къде може човек да провери какво и кога да се изследва и кое му се поема от здравната каса?
Това,което аз знам,че се поема от ЗК(от моя док )е следното:два ехографски прегледа и два пъти вагинални прегледи с микробиология;другото е мерене на кръвно,тегло и други такива показатели.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: