Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:26:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 125892 пъти)

kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: февруари 25, 2011, 20:32:22 »

здравейте, мами и аз доста време не бях писала, но нямаше какво да пиша да се похваля и аз с малка госпожица  baby_girl, много съм щастлива, наистина много ми се искаше да е момиченце, пък и таткото каза още в началото, че ще е момиче, и всички са във възторг  yahoo.
Доки каза, че всичко си е нормално, много сладко си спинкаше милата  LOVING, развива се нормално.
Относно болките и при мен е така, но когато седя седнала, затова вече ще спирам да работя, че получавам контракции, често, ама всеки ден пия по едно прахче магнезий, и доки каза да продължавам да си го пия  vivasvat
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: февруари 26, 2011, 17:57:35 »

Здравейте мами, как сте днес? Ние с татито бяхме по магазините да  видим къде какво предлагат и аз като невидяла се нахвърлих на едни дрешки  Girl_hide ама голяма тръпка си е ...
kotelinka, радвам се,че всичко с бебка е добре и че се развива нормално.
 Little flower, защо твоя док настоява за цезарово, има ли някакви симптоми да не родиш нормално?Ако всичко е ок натоявай си  твоето и найстина добре си решила да потърсиш второ мнение.
Това е от нас за сега целувки и леко бременеене  yahoo
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #392 -: февруари 26, 2011, 19:38:04 »

Здравейте бъдещи майчета,
аз се вписах в темата на 1 страница и после позачезнах но реших да се завърна  Wink
Аз очаквам  stork-gurl на 08,05 но тъйкато ще съм с планово секцио живот и здраве ще е към края на април pardon Вече се спрях на болница и доктор и сега съм малко по спокойна  good През тази седмица бях на основен пазар за бебка и съм много доволна от нещата които взех  DANCE
Еми това е засега от мен  good
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: февруари 26, 2011, 23:39:05 »

Little flower, защо твоя док настоява за цезарово, има ли някакви симптоми да не родиш нормално?Ако всичко е ок натоявай си  твоето и найстина добре си решила да потърсиш второ мнение.
Какво да ти кажа... защото така им е по-лесно на лекарите!  beating Той още първия път като отидох да се запиша за ЖК, говореше за секцио (бях някъде 2-3 месец) - и си продължава. Доводите му са доста изтъркани - защото съм на 35 г., 1.55 висока, нося очила и можело да се окаже, че бебето е голямо, а таза ми малък... абе не ми се говори! Той май по принцип изражда в Св.София, а там са си фенове на секциото.  crazy Но за сега изобщо не мисля да раждам нито при него, нито в Св.София. И ще търся още поне едно мнение на гинеколог.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 27, 2011, 11:54:58 »

Little flower според мен никой не може да те накара да родиш със секцио.Ако ти си решиш и искаш естествено,просто няма начин.И аз съм 1.55,точно колкото теб,но моя лекар като чу,че искам секцио(и аз така и ще раждам),каза,че нямало смисъл.Това не може да е причина.И моят таз не е от най-големите,но  pardon Както и да е.Тези решения си ги взимаме ние,нали така? pardon  give_rose
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #395 -: февруари 27, 2011, 16:19:05 »

Здравейте мами разбира се че решението как ще родим си е наше освен ако няма лекарско предписания че по единин или друг начин е опасно за бебчо или нас. Аз съм решила секцио в 1АГ след като бях на ден на отворените врати и останах доволна а и доки при която ще раждам работи там. В началото на март ще оточняваме нещата. smile
Активен
kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 27, 2011, 16:52:01 »

здравейте, мамчета, ние с мочта докторка не сме говорили за начина  на раждане, но аз съм настроена за нормално, стига бебка  bath да си остане разположена както сега с главичката надолу, но съм мислила   scratch one-s head и за секцио, ама като му дойде времето ще говорим повече с доки
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: февруари 27, 2011, 20:43:02 »

milish добре дошла!  Welcome

kotelinka на теб кога ти е термина?Аз гледах на 1-ва страничка,но те няма  blush
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: февруари 27, 2011, 21:09:18 »

Момичета,аз да ви попитам вие имате ли вече тъмна линия на корема,защото аз още нямам  pardon blush
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: февруари 27, 2011, 21:39:08 »

При мен я има, но не съм сигурна кога точно се появи.
Активен
bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: февруари 27, 2011, 22:56:43 »

При мен я няма.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 27, 2011, 22:56:59 »

Момичета,аз да ви попитам вие имате ли вече тъмна линия на корема,защото аз още нямам  pardon blush
Не е задължително да се появи линея негра!
Аз нямам.
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #402 -: февруари 28, 2011, 11:22:43 »

аз нямам и това се чудех-ще имам ли или не и кога точно се появява,но явно не е задължително  blum
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #403 -: февруари 28, 2011, 11:34:54 »

И аз имам момичета, на мен ми излезна преди месец някъде и беше много бледа, но всеки изминал ден става все по тъмна и като в комплект с нея ми излезнаха и петна по лицето, носът ми има много особен цвят т.е няколко цвята  blum . но както казвам лесно мама не се става. Да ви кажа явно това с пигментацията е наследствено, защото и майка ми е била с много петна по лицето.
И сега едно отчетче и от нас: миналата седница бяхме на консултация, бебка е добре, беше се разшавала нещо докато я гледахме LOVING Доки каза на мъжът ми, че я е правил по каталог, зашото била с идеални размери за седмицата  sarcastic И ние още не сме говорили за раждането, но ако всичко е нормално аз искам естествено раждане, но има време и за това да си говорим с доки.  smile
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: февруари 28, 2011, 17:27:42 »

Здравейте момичета  give_rose   И аз нямам такава линия
Ние днес пускахме пак изследвания за хемоглобин
Личния ми докктор по много странен начин чу бебчо .....немога да го опиша дървено е прилича на чукало за орехи  smile .....някой виждал ли е такова нещо  smile Незнам изобщо дали се чува нещо с това .
Каза ми ако един ден не усетя движения на бебето да отивам на преглед .
Вече си харесахме количка и кошара и само чакаме да дойде време да ги вземем smile smile smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: