Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 06:44:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 125973 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #240 -: декември 20, 2010, 12:15:36 »

На рождения ден на майка му с това боди и със снимка от последния видеозон, опаковани като подарък, съобщихме на останалата част от семейството, че чакаме дете. Оставихме подаръка на масата и казахме, че е подарък от нас за цялото семейство и който не го е страх да го отвори. Никой не посмя, накрая майка му го отвори и извади бодито (то е 50 размер, за новородени), всички се спогледаха, после показа и снимката и настана веселба.

Супер яко сте го намислили  Bravo Bravo Bravo А комплекта е трепач. Яката работа  good
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: декември 20, 2010, 14:58:42 »

Mgoranova, и ние горе долу така съобщихме, не на майките, а на сестрата на мъжа ми и на нейния съпруг. Сложихме снимка от ехографа на последната страница в сватбения албум (не бяха го гледали още, беше точно след медената ни седмичка) и им дадохме да "гледат снимки" tease И като видяха, взряха се, погледнаха ни после ококорени и избухнаха в доволни възклицания funnytooth
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: декември 21, 2010, 17:24:12 »

sunray Колко е хубаво,че сестрата на мъжа ти и нейният съпруг се радват за вас.Ние не получихме почти никакви честитки,когато съобщихме на сестрата на мъжът ми и нейният съпруг. sad Изказването бе "Горкият ми брат" с 2 думи сигурно съм щяла да го юркам ли не знам. nea  huhhuh.gif Оттогава не са се интересували много,а с мъжа й почти не контактуваме. pardon На мен ми е честно казано все тая,но не е много редно,при положение,че все пак ще става леля.
Моята сестра много се зарадва.Дори не живеем в един град,но това не й пречи да ми се обажда и да се интересува как протича бременността ми.Свекърва ми е много щастлива и винаги се радва като и покажем снимчици от ехографа  smile Това ще й е първо внуче и жената е много загрижена.Просто си личи,когато човек се радва от сърце.Като й съобщихме,че ще става баба,се разплака,падна на колене пред мен(малко ми стана неудобно  blush) и ми прегърна краката   pardon Толкова беше щастлива.А бабите ми не ми повярваха  pardon
На майка ми казах по телефона,понеже работи в Италия.Тя е акушерка и много се зарадва smile Всички мои приятелки бяха много щастливи.  give_rose
Ние утре заминаваме за празниците на гости на бабите ми в хасково.Желая ви Весела Коледа!Живи и здрави smile  give_rose
« Последна редакция: декември 21, 2010, 17:26:47 от carlyangel » Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: декември 23, 2010, 15:38:28 »

Carlyangel, просълзих се, като прочетох за свекърва ти... прекрасна постъпка!!!
Да взема аз да се отчета за днешната среща с бебо и доки! Със сигурност си имаме мъж, като се показа бебето на видеозона, беше надупено към нас и доки вика: "А, има си пишка!" Голям майтап беше, гледахме му главата, ръчички, краченца, пъпната връв като топченца, пълния пикочен мехур...  Wink За пръв път ми измери кръвното по моя инициатива - 120 на 80, всичко е ОК с килограми, размери и т.н., отговаря си на седмиците детето. Даде ми телефона на лекарката, при която да ходя на ФМ, даде ми направление за антитела, кръв и урина другата седмица, и съм доволна.
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: декември 23, 2010, 17:13:42 »

здравейте и при мен нещата са добри ,бебка ни е добре, много шава това бебенце.
Според доки е момиченце  baby_girl ,така че няма 6 5 момиче ще е .
Да ви питам какви са тези изследвания за антитела дето ви ги пускат, в коя седмица .
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: декември 23, 2010, 22:38:51 »

Мая, изследванията за антитела се пускат, ако майката е с отрицателен резус фактор - някъде в началото, после в 24 г.с. и май към края. При самото раждане също се прави бърза проверка, и ако бебето е с положителен резус фактор, на майката се бие ваксина, за да не се образуват антитела в кръвта (опасно е при следваща бременност, за да не отхвърли организма бебето).
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: декември 24, 2010, 11:33:46 »

Здравейте мамчета, на този свят ден  @}->-, минавам да се отчета. С таткото ходихме да гледаме малкия бебока на 4Д yahoo Ей, голяма веселба падна, малкият не спря да рита два пъти ни обърна гръб и личицето за жалост не го видяхме.Ама пък видяхме едно сладко малко дупе  sarcastic Вече тежи почети килограм, пулса му е в нормите и най-важното момъка си е застанал вече в позиция с обърната главичка, браво  на детето  Momy
Това е от нас мамчета, весело посрещане на празниците и весели бебчета в коремчетата  heart
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #247 -: декември 25, 2010, 14:27:40 »

Здравейте мами и Честита Коледа Santa Пожелавам на всички приятно прекарване на празника и само хубави емоции  girl_wink  give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #248 -: декември 25, 2010, 19:45:36 »

Честита Коледа и от мен give_rose
Пожелавам ви весело прекарване на празника, много здраве, щастие, успехи и много, много любов, а до година едни много красиви и послушни бебчета  heart
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: декември 26, 2010, 11:31:33 »

:Santa:Весела Коледа момичета пожелавам ви лека бременност, само хубави моменти и на финала пухкави и сладки,здрави бебоци. Santa2 santz
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #250 -: декември 26, 2010, 15:28:14 »

Здравейте мили момичета!
След доста перипетии аз съм тук и мога да се присъединя към вас с очакваното събитие на 21.04.2011! Нека всички имаме една изпълнена с обич и топлота Коледа и да чакаме нашите мъници догодина - здрави и изпълнени с хубави емоции! danceg yahoo give_rose
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: декември 27, 2010, 11:15:32 »

Добре дошла, Бебе_чака, лека бременност и едно хубаво бебче накрая!
P.S. Ако искаш, пусни ЛС на Buterfly с датата на термина ти, за да те запише в списъка в началото на темичката.
« Последна редакция: декември 27, 2010, 11:17:15 от Little flower » Активен
albenag
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #252 -: декември 28, 2010, 00:39:12 »

Zdraveite na vsi4ki i Chestita Koleda.

Otnosno po temata kak sme saob6tili na roditelite, az i sapragu mi saob6tixme vesta 1-2 dni predi svatbata. Imame mom4e koeto e na 3 god. i polovina i vse otlagaxme da pravim svatba, az ne iskax da se omajvam dokato sam bremenna, posle pak 4akax kg. da svalia niakolko meseca, sled tova 4akaxme roditelite ni da vzemat vizi, tai kato nie ne jiveem v BG a pove4eto ni praiateli sa tuk v Chicago i iskaxme tuk da ni e svatbata, a to nakrai se polu4i 4e prez vremeto dokato organiziraxme svatbata az zabremeniax, ta v kraina smetka biax bremenna bulka de   danceg Kolto i da ne mi se iska6e da sam bremenna na svatbata. Estestvenno roditelite biax mnogo 6tastlivi, batkoto pita vseki den za bebeto, niama tarpenie ve4e, moje bi ne triabva6e da mu kazvame tolkova rano za6toto decata ne razbirat 4e triabva da 4akat niakolko meseca  Wink

A otonosno za pokupkite termina mi e na 1-vi april i ve4e kup[ix niakolko dre6ki za malkata gospojica a drugi ne6ta imam dosta ot sina mi.

Ne znam vie kak ste s tegloto no as nadadox ve4e 11 kg, a imam o6te 3  meseca. S parvata mi bremennost biax napalniala po4ti 30 kg, no gi svalix posle slava bogu Bravo
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: декември 28, 2010, 11:10:43 »

albenag Добре дошла във форума smile Значи ще си имате момиченце? суперр  Girl_hide Ами и аз мисля,че ще кача доста,но не се притеснявам понеже имам изпитана формула за сваляне на килограми  Wink
И аз ще бъда бременна булка,сватбата ни е на 05. Февруари.Хубавото е,че няма да съм с бяла рокля,а с обикновена и няма да има традиции или нещо такова,а просто подписваме,отиваме в църквата и след това ще се почерпим някъде.Общо сме 16 човека. smile Вече си поръчахме халките.
А относно бебчето-на 23. бяхме на преглед и най-после Данчо успя да го зърне smile отваряше си устата,беше полегнало на една страна.Вече е цели 133гр. :bravo:Доктора се опита да види какъв пол ще е,но то се беше закрило с крачета и не можахме.Много е срамежлив/а  blush Следващият преглед е на 13-ти Януари.Записах си тогава час,понеже майка ми си идва на 11-ти в Б-я.Така и тя ще може да му се порадва smile
Това е от мен за сега smile Желая весело изкарване на Новата Година на всички и една пекрасна 2011,която ние така или иначе ще помним цял живот smile  give_rose
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: декември 28, 2010, 16:09:09 »

Привет мамчета. Честита коледа и щастлива нова година. Не съм влизала тук от даста време, ама ей ме на и аз се появих най-накрая  smile

Добре дошли на новите мами, леко и безпроблемно раждане.

При нас всичко си е наред, направихме теста за Даун и доки каза, че няма страшно всичко е наред.Всичко на бебчо си му е наред и е в нормите за седмиците си. Само дето не успяхмеда видим пола, ама дано на 15.01 да се види. Аз тайничко се надявам да е момиченце и такова усещане имам, а таткото мечтае за момченце, въпреки, че и той имачуството, че ще е момиче, ама  pardon важното е да е живо и здраво. На последното посещение при доки пуснаха вече и таткото, в момента в който се доближи до монитора бебчо вдигна ръчичка и му махна за здрасти smile Боби е много щастлив от този факт.

Е това е от нас за сега, леко бременеене навсички и  kiss по сладките пупи
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: