Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:29:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5"  (Прочетена 85473 пъти)

nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #240 -: октомври 16, 2010, 17:18:08 »

Здравейте майчета и коремчета! pqz
Наминавам да си дам отчета от ЖК-то,която беше в сряда. yahoo Обобщението на док беше,че и аз и бебчо сме добре,малчо се е наместил с главичката надолу,вървим си с около седмичка по-едрички и съответно ще се раждаме по-рано и док ми каза да си избера дата за секциото измежду няколко,което страшно много ме зарадва и сега омуваме,защото сме се спрели на две дати и неможем да решим коя да бъде! pardon Към 6-7 ноември трябва да отида за 45дневния болничен,риткаме си все така силно и миличко! heart Аз разбира се започнах все по-малко да спя понеже бебо много обича през нощта да си ритка и да си се върти,от сега се започва с моето бодуване вечер,но здраве да е! =]От днес влизам в 8-ми месец и съм много радоста,защото все по-малко остава до срещата ни с бебчо!  heart
Виждам,че обсъждате важни въпроси...аз лично честно да си призная за изписванео все още несъм мислила кой ще присъства и кой не,но вие ме накарахте да се замисля,а относно това,кой ще идва и кой не-ще огранича до минимум посещенията и то може би само най-близките ми...като баби,дядо,вуйчо,вуйна,чичо,леля и разбира се неговата кака-кръстница и това ще са в началото посещенията от близки.Мислите ли,че са много хора? crazy
Друго,другоооо...ами не се сещам.
Галки на всички по пупите  pqz на тези от вас,които все още имате и много гушки на тези от вас,които си гушкат вече бебчетата! Momy
« Последна редакция: октомври 16, 2010, 17:23:34 от nadi711 » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: октомври 21, 2010, 14:41:36 »

Къде сте мамчета? Добре ли сте? Нещо зачезнахте  huhhuh.gif
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: октомври 21, 2010, 16:20:17 »

Взехме да окапваме в нашата темичка  smile. Мамчета пишете как сте.

Ние днес бяхме на преглед, плацентата е добре, водите също. Още не са ми гледали как е шийката, но лекарят обеща, че следващия четвъртък и това ще видим. Бебко е вече почти 3300 и както каза доки никакви индикации за скорошно раждане. Пуф...а аз си милсих, че скоро наближава срещата с малкото съкровище, вече нямаме търпение с таткото  blush
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: октомври 22, 2010, 07:47:53 »

Аз не съм се разписвала скоро тук smile На преглед в частната клиника съм на 1.10 и тогава ще видим дали бебчо продължава да върви напред smile А иначе на ЖК мин седм.- дебелея стремглаво (вече 15 плюс),пусках и изследвания- хемоглобина е в норми, и така.....
Леле като се замисля, че още малко и оставам сама в темичката........ sad
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: октомври 22, 2010, 10:30:38 »

Ей Поли, няма да останеш самичка. Има още момичета с терминчета края на ноември и декември. Пък не се знае вашето бебече може да реши да излезе по-рано ида изпревариш някоя мама тук  smile.
Радвам, се че всичко е ок с вас  give_rose
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: октомври 22, 2010, 10:48:39 »

Поли, 1.10 мина преди малко повечко от 20 дни  tease но нищо, ние ще чакаме 1.11 да се похвалиш с добри резултати и тогава.
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: октомври 22, 2010, 14:46:08 »

хах, леле мн съм зле  tease  На 1.11 съм преглед и тогава ще дам отчет:)
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: октомври 22, 2010, 16:00:10 »

Поли, няма ли да си покажеш коремчето  blum
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: октомври 26, 2010, 14:21:42 »

Момичета, остана ли някой тук?... crazy smile
Аз вече изпуснах нишката - коя мама роди, коя е още тук...
Е, аз съм добре..доста наедрях последните 2 седмици и на вид и на кантар, но какво да се прави..
Бебето не рита много често, но ритничетата са по-силни.Не знам дали писах миналата седмица след ЖК - док.каза, че сме добре- вече с главичката надолу (въпреки, че аз смятам, че се върти като пумпал вътре sarcastic. и тогава бяхме 2кг.Този петък пак сме на ЖК и ще ви пиша пак.
Вече мисля, че взехме всичко за бебчо, но все съм със списъците нещо да не пропусна..
И  така..ако не съм сама..пишете, моля ви се  blum
Целувки
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: октомври 26, 2010, 17:56:18 »

Агентче, и аз съм тук ама нещо не ми се пише. Днес ходих да си взема 45-дневния болничен, по принцип трябваше да го взема вчера, ама двата ми болнични се застъпваха с един ден и затова го изместихме. Иначе ние с бебето като цяло сме добре. Бяхме една седмица в болница, заради отоците, които ми се появиха на краката, но сега всичко е наред. Според размерите на бебето сме почти в 36-та седмица, което мен малко ме плаши, че искам да си вляза поне в деветия и тогава да раждам имам още неща за пране. Иначе още преди седмица обявих официалния край на покупките и от тогава нищо не съм купила за беб. Тези дни ще подредим и бебешкия кът в спалнята ни и тогава ще показа снимки в завършен вид. Това е от мен. give_rose
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: октомври 27, 2010, 10:58:22 »

И аз съм тук още. малкия юнак не иска да излиза  smile.
Да, много мами вече се гушкат с техните бебоци и си мислих дали не е хубаво на първата страничка на темичката да сложим именцата на бебенцета, които вече са се появили  crazy. Само идейка...

Agent T, послушен беби си имате, щом е е вече с главичката на долу  Bravo Bravo Bravo.
Чакаме новинки след следващото ЖК.  Bravo. Аз вече спрях да се тегля, реших, че има по-важни неща, с които да си запълвам съзнанието  tease.

Рени, вашия беби с 3 седмици ли е напред? Нашия беше така, но да ти кажа последните седмици не расте толкова бързо. И аз си мислих, че заради това изпреварване в седмиците ще родя по-рано, ама гледай сега, стоя и чакам  smile Така, че нищо не се знае, има още време  good.
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #251 -: октомври 27, 2010, 11:09:41 »

Минавам да видя как сте. Виждам всичко е наред.
За килограмите - на всички са ни голяма болка.
Mimozka права си - всяко бебе различно се развива.
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: октомври 27, 2010, 11:48:47 »

mimozka, това за размерите го казват лекарите, а и вече сме били заели позиция за старт, т.е. ние от доста време сме я заели, ама с тези контракции дето ги имам уж пия хапчета и пак ги имам прогнозите са за по-ранно раждане. Та взех да се плаша. Ама ако ще излиза по-рано да излиза поне да изчака до 9-ти ноември. Вчера лекарката ми каза почивай повече, че да не раждаш преди 20-ти ноември. Е, кажете ми вие как да стискам ако тръгне, какво да сложа коркова тапа или като мантра да повтарям - Бебе, нямада излизаш преди 20-ти ноември. А с килограмите вече взех да не ги гледам, ами само се депресирам. после ще ги свалям какво да правя.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: октомври 27, 2010, 13:04:06 »

Рени, миличка, стискам палци да утраете до 9-тия месец  give_rose give_rose. Щом са ти казали почивай, леж си само, хапвай, чети някоя книжка или гледай някое разтоварващо филмче. Не го мисли толкова, защото си права, че ако реши бебето да излиза ти не можеш да го спреш, всичко е Божа работа. 
Твоите контракции болезнени ли са? Аз имам безболезнени от 5-ти месец и все се тъпчех с магнезий и но-шпа, ам вече ги спрях, контракциите продължават,а бебо се е сгушил на топло  smile На теб правиха ли ти преглед на шийката на матката, за да установят дали е омекнала и загладена или както там му се вика  blum?
Активен
Рени
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: октомври 27, 2010, 13:31:49 »

Мимозка, мила, контракциите ми са от петия месец и от тогава са си и безболезнени и болезнени, дори някой от тях са доста болезнени. Пия си хапчетата, увеличаваме и намаляваме дозата според оплакванията. Лекарката ми прави преглед имам много малко разкритие, както тя се изрази около един пръст, ама то както е един пръст и може да стане пълно, знам ли и аз. Почивам си, доколкото мога, ама имам още неща за пране. Всичко ни е купено и дори сега да тръгна да раждам паника вкъщи няма да има. Остана ми да купя три бархетни пелени,които ми поискаха за болницата, но тези дни нещо не ми се излиза, ама до края на седмицата трябва и това да свърша, че да мога да ги изпера. А ти явно добре се грижиш за твоя бебчо щом не иска да излиза.  blum blum blum
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: