Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 00:32:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5"
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
20
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5" (Прочетена 85477 пъти)
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
Отг: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5"
«
Отговор #45 -:
август 11, 2010, 08:38:55 »
Agent T
нормално е, не се тревожи и аз като теб мисля ? и като отидаа на ЖК и съм помъкнала едни списъци, милото ми се смее, че съм като в студентските години
inaxastra,
и аз да питам не те ли е страх от гъбички в басейна??? едни приятели са си купили огромен басейн за двора на къщата с разните му там филтри и помпи и все ни канят, но доки. като чу и ми забрани да си го помислям даже
въпреки че на море можеше, не виждам що на басейн да не може
*trinity*
, мила и аз като бяхме на морето получих хемороиди и никога не ми се беше случвало преди, и всеки път се миех със студена вода (колкото издържиш) и се оправи, незнам как се получи след като всеки път се мия.
Да ви се оплача и аз, нещо напоследък ме мъчи запек, доки казва, че 3 дни не било проблем, но за човек с правилна обмяна си е направо ужас, знам че е нормално сега де, но не ми се ще да прибягвам до плодовите таблетки, които тя ми предписа.
А вчера в гадния градски транспорт преживях направо стрес
качва се една женица и въобще не ме вижда и онзи като наби спиррачки, жената ме ръчна с лакътя си в корема и като започна да ми се извинява, тя май повече се уплаши от мене, оправих се де, нищо ми няма само много се стреснах, бебето си рита и така...обаждам се на мъжо и се сещате какво стана през 5 мин. как си? добре ли си? още повече се нервирах
оплаках ви се
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #46 -:
август 11, 2010, 17:26:26 »
Ауу, ужас ! Добре, че си добре !!
И мен много ме е страх някой да не ме бутне. Особено се шашкам от минаващи наблизо колела
От гьбичките досега не ме е било страх, ама като се юрнахте всички да ме питате, може и да се изплаша...
Никой нищо не ми е казал по вьпроса за басейните. Вьв всички книги се препорьчва плуване. Морето тук изглежда по-мрьсно от басейна, който е супер чист и малко посещаван. Ако хвана-хвана.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #47 -:
август 11, 2010, 17:36:45 »
Аз си мисля, че да плуваме в басейн винаги има риск, независимо дали сме бременни или не. При морето няма такава опасност..(според мен)..хората ходят на море да лекуват какво ли не - морската вода е известна с лечебните си свойства...
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #48 -:
август 11, 2010, 17:44:14 »
Сигурно е така. В нашия Адриатик тука е невьзможно да се плува. На 300метра от брега е до коленете водата, а по-далече ме е страх да отида (пьк и след това е неохраняема зона)
На запад много по-леко се гледа на живота на бременните и много по-малко са забраните. не казвам, че това е хубаво, но сигурно затова никой не ми е говорил за опасността от басейна. Остават ми още няколко дни. Смятам да поема риска и да завьрша започнатото.
Виж за в Париж като се вьрна ме накарахте да се замисля, защото там басейна е общински и няма да е толкова чист като тука, вьпреки че на всеки 30 мин се взимат проби и информацията е публикувана... Може и (с огромно сьжаление) да се откажа от плуването.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #49 -:
август 11, 2010, 19:46:33 »
Ина,
благородно ти завиждам за плуването.Аз така и не успях да се науча.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #50 -:
август 11, 2010, 19:56:01 »
Ми то и аз не че знам да плувам наистина, ама пляскам там, доколкото мога...
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #51 -:
август 11, 2010, 20:10:18 »
Цитат на: inaxastra в август 11, 2010, 19:56:01
Ми то и аз не че знам да плувам наистина, ама пляскам там, доколкото мога...
Ина ,ще ме скъсаш от смях .Да ти се похваля в събота бяхме в Пренатал.Подариха ми нещо като книга и днeвник- La mia gravidanza
също някъкви други неща за отстъпки и кремче за проба
И мъжа ми ми се подиграва защото съм започнала да я чета със речник в ръка подчертавам ,абе като ученичка
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #52 -:
август 11, 2010, 23:03:22 »
Е тази сьщата ми я дадоха и на мен, и 20% вьрху кремовете. Книгата е супер! Не сьм я свьршила, но много ме кефи как е направена
Мисля да си я попьлвам редовно
Активен
shava
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
август 12, 2010, 07:06:38 »
Здравей те, момичета аз много отдавна не съм писала, но това не означава че не ви чета редовно.
Първо да кажа че ние очакваме мъж
Минахме през много перипети то може би и за това не ми се пишеше.
На кратко казано като отидох на ФМ, откриха че имаме само 2 кръвоносни съда на пъпната връв, а трябвало да са 3 и от там почнаха всички мой притеснения, а и отделно че малкия мъж си върви с 1 седмица на зад. И като почнах да си мисля едни глупости отделно ме накараха да направя Доплер и ЕХО за да видим как са нещата. На доплера се появи едно екстрасистоли на малкия и аз откачих слава богу на ехо-то казаха че няма място за притеснение че може да са се получили защото малкия си е натиснал пъпната връв, но все пак ми казаха че трябва да си го следим.
След това почнаха проблеми с мойте изследвания тъйкато аз съм със анемия Таласамия Минор ми изписаха едни хапчета и от тях изследванията на черния м дроб се покачиха 2 пъти над нормата и там куп претиснения и така за сега нещата се нормализираха днес пуснахме нова кръв дано всичко е наред.
За сега толко обещавам да пиша пак.
Цунки и галки на всички по коремчетата
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #54 -:
август 12, 2010, 12:03:04 »
Shava честити сини гащички!
Не се тревожи, всичко ще си влезе в граници!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #55 -:
август 12, 2010, 17:06:45 »
Аз да се включа в темата с морето и басейните...Аз цяло лято ходя ту на басейн и вече 2 пъти на море. Ами моята лекарка ми каза, че трябва да си слагам тампон (мини) и не много навътре. Но аз и преди винаги , когато ходя да плувам си слагам и досега съм нямала проблеми. В басейните, ами най-добре такива, които не са много посещавани. Най-добре бна минерален, но не с много гореща вода, който постоянно се изтича. Колкото за басейн домашна употреба...ами от това по-добро едва ли има. Водата, обаче не трябва да е нито много гореща, нито студена. Колкото за морето...ами като ходихме юли, водата беше кристал, палажа на 40 % зает и беше ОК, но сега август, беше като супа топчета, водата беше мътна и мазна от маслата, а при едно вълнение караше всякакви боклуци...Та трябва да се подбира внимателно мястото и няма да има проблем...поне на мен така ми обясниха. До сега имах веднъж гъбички, но това беше още през април ото тогава съм нямала, а сега на 19-ти ще ходя пак и ще видим...След първото море всичко беше ок.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
август 13, 2010, 09:08:46 »
Здравейте! И аз да се разпиша в новата тема
Бях на море предната седмица и на басейн ходих преди това и през Юли бях 1 седмица на море и го препоръчвам на всички - по добре отдавна не съм се чувствала - краката изобщо не ми се подуваха, чувствах се по - лека и гъвкава, никакви схващания. Разбира се не трябва да се прекалява и трябва да се пазим от слънцето. Аз от една сутрин не добор пазене сега си имам тъмни петна по лицето, но почнаха да отшумяват
Тъкмо се връщам от преглед - с бебка всичко е наред - станала е 1350гр. а аз съм понаддала, но какво да се прави. Разбрахме се да поработя още 2 седмици и полсе отпуска, болнични и от 21-ви Септември живот и здраве излизам в 45-дневния болничен
Дажеспоред днешните изследвания доктора каза, че предполагаемият термин е по - рано от очаквания - някъде към 30-ти Октомври
shava, много съжалявам за трудните ти моменти - дано вече всичко е нормално и да не се тревожиш до края
След като доктора днес потвърди, че няма нищо между краката на бебчето
вече мога спокойно да се активизирам и да пообиколя магазините за бебета
Поздрави!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #57 -:
август 13, 2010, 11:48:49 »
shava,
, Честит ви мъж! И не се притеснявай, всичко ще бъде наред, а ние стискаме палци
.
svetla_ety
, Честити розови гащи, много била срамежлива ваща мома. Аз все си мислих, че вече знаете пола.
При нас всичко е добре, засега не ми се подуват краката, но май-нещо килограмите доста взеха да се качват, ама както са казали и другите момичета после ще ги мислим
.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #58 -:
август 14, 2010, 15:35:48 »
Здравейте, да раздвижа и аз малко темичката ,върнахме се от магазина преди час с количката -ето я и нея същият цвят и модел.По късно ще качвам снимки в фейса ,че мъжа ми сега прави фотосесията
.
http://www.prenatal.it/shop/catalog/Passeggio-Sistemi-modulari/Prenatal-So-Family-Basic-Pr%C3%A9natal-Blu-Panna-000000000000391320.htm?navAction=jump&navCount=2&level=product&id=000000000000391320
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
август 14, 2010, 16:28:31 »
mimozka, ние отдавна знаехме че чакаме девойка, но исках и втори път да го чуя от доктор за да се разсеят съмненията
juji, много хубава количка сте си харесали!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
20