Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:39:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5"  (Прочетена 85497 пъти)

Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 14, 2010, 16:50:53 »

А бе, мацки..на вас излезнаха ли ви разни петна по тялото, лицето?Моите гърди са целите в малки кафяви петънца  crazy crazy....
ииии..УЖАСНО се подувам....от 3 дни като ходя и усещам как течността в краката ми се движи (тази, част от крака между глезена и пръстите)..ама ужас..и не само, че усещам , то се вижда как се тресе вътре нещо.. Oh my ... crazy..
Ох, вече списъкът с въпросите към доки става мнооого дълъг....само още 10 дни до ЖК...

Juji, честита количка  good
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #61 -: август 14, 2010, 16:57:22 »

Agent T,мерси много си я исках точно тази.По въпроса за подуването ти ,много неприятно.Аз откакто пия витамините изписани от доктора нещо нито спя като хората нито се чувствам добре.Ръцете ми изстръпват и по точно от лакътя на долу и след поредната кофти нощ,днес реших да спря за извесно време да пия тези витамини пък да видим.Най-неприятното е ,че до преди 2 седмици и халката си носех сега след всичко изброено по горе не мога да си я сложа, а и пръстите на ръцете са ми леко подути и сякъш ако си ги сгъна ще се напука кожата .Уф. тази сутрин ми се плачеше така ми се спеше, а щом легна  изстръпването започва,трябва да се движа и да съм права за да го  нямам това неприятно  усещане
« Последна редакция: август 14, 2010, 18:01:36 от juji » Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 14, 2010, 18:20:04 »

оооо..аз за пръстени само мога да си мечтая...Свалих си халката миналия месец с 30 мин мъчение - то не бяха кремове, олио...после бяха нужни около 10 дни, за да придобие пръста ми нормална форма...Подута съм и тва си е....крака, ръце, глава...вече не приличам на себе се....докрая не знам каква форма ще продобия  crazy  sarcastic
ооф..много гадно..
А за съня..аз от 2 месеца не си спомням да съм заспала по-рано 03.00 часа...Преди си спях както искам, от месец вече мога да спя единствено на лявата си страна...какво да се прави  pardon
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 14, 2010, 19:07:05 »

Агентче, аз имах същия проблем като твоя с подуването на краката. Нищо не ми помагаше докато не ограничих приема на течностите до 2л. на ден, като в това количество влизат и плодовете. Например изяждам една ябълка, която е 100гр. и веднага водата като изпито количество намалявам с толкова и така за два-три дни отоците спаднаха. Дано се оправиш и ти, че е доста неприятно така.

Аз отдавна не съм писала, но няма с какво да се похваля. Изкарах тежък летен грип с доста последствия, но сега всичко е наред. Чакам си консултацията в петък, че да видя колко сме пораснали. Иначе този месец като си гледам кантара и не се плаша, качила съм само 1 кг. от предишната ЖК, с който стават общо 9 от началото. Май ще взема да се побера в свалените преди забременяването 12.

Жужи, честита ви количка. give_rose
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: август 14, 2010, 19:38:05 »

Много ще е трудно да огранича течностите в тия жеги  huhhuh.gif Приемът на ден ми е горе-долу това: поне 1.5л чиста водичка, сокове, отделно газирана вода поне 1-2бут. на ден, поне 2 плода...Много ли е?...
А петна?Само аз ли имам? cray
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #65 -: август 14, 2010, 19:43:35 »

Агентче,,вие момче или момиче чакате ,че май съм пропуснала ако си го казала вече ....извинявай.
А обади ли се на твоя лекар?Дано с напредване на времето нещата при теб се нормализират.Поне в Бг  това е по- лесно,аз тук нямам лекар на който да се обадя колкото пъти да отида на консултация все са различни екипи по трима-сестра която ме претегля мери, кръвно,лекар който си седи на бюрото и третия не знам акушерка ли как се води която ме преглежда.
Леле Рени ,ти през какво ли не премина дано пък оставащите дни са ти по -леки и спокойни искренно ти го желая.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 14, 2010, 19:49:26 »

Ние чакаме момиченце..
До сега не съм звъняла на доки, все чакам да дойде време за консултацията...
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #67 -: август 14, 2010, 19:54:21 »

Агентче, не се притеснявай, всичко е от бременността,а и според бабите тези които носят момичета май по -често получават точно такива оплаквания,за това те попитах какво бебе чакате.Аз преди малко се наоплаквах на свекървата та да ми поолекне  smile.Хайде лека вечер на всички и дано да успеем да заспим по рано
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 16, 2010, 09:36:20 »

Агентче, не се приетеснявай да си мислиш, че само ти си с някой проблем - при всеки се появяват някои неща и в различна степен. На мен рядко, но се случва да има безсънни нощи и даже онзи ден беше такава и го отдадох на факта, че прекалено много цял ден говорихме с една позната за бебетата и аз може би се притесних и съзнанитео ми беше будно и размишляваше на бързи обороти над нещата  nea Имам и малко петна по лицето - над горната устна и на двете скули - излязоха ми преди 2 седмици като бях на море, макар, че много с пазех от слънцето. А гърдите ми са доста погрознели - още около 3-я месец се нашариха доста в голям радиус извън ареолата имам кафеви петънца (особено от долна страна), но се надявам, че и това ще отмине. Най сериозното ми оплакване е подуването на краката (ръцете не ми се подуват) и останових , че с почивка го контролирам перфектно, на работа задължително ми се подуват, защото не мога да лежа.... Аз за себеси открих, че е много важно да мислим положтелно и едва ли не да приемаме тези неща като добри- все едно са ни дар от бебето или нещо такова, защото като прекарам няколко часа с една мрънкаща моя приятелка също бременна и всичко ме заболя и мен , а нали доброволно сме си ги искали тия бебета - опитвам се даже да се наслъждавам на трудностите  good
Поздрави!
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 18, 2010, 15:17:13 »

Мацки пуснах една темичка за раждането, понеже имам 100 въпроса в главата си и предполагам 4е и вие имате и може и там да си обсъдим кой къде е избрал да ражда и по какви причини !
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25644.0.html
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 18, 2010, 18:26:58 »

Леле колко сте изписали.... girl_impossible Само да се похваля, че очакваме още една мадама yahoo и се връщам да ви чета!
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 19, 2010, 14:57:46 »

здравейте и от мен...Аз ходих вчера на доки и бебка е вече 1.7 кг. Направих си изследванията и успях да си оправя болничните...Агентче не се притеснявай за петната..това е нормално. Моите гърди целите с в кафеви петна. Нормално е и да излизат и по лицето и ако ги пазим от слънцето, след като родим изчезват. Както и изтръпването на крайниците. Аз пък мога да спя само на дясната страна, но ми се схваща ужасно д-то. НАправо се събуждам от болка. Иначе ако не съм разстроена спя си все още по  10-12 часа. Обаче все още не се е обърнала...Усещам я в единия и в другия край на корема едновременно по хоризонтал. Другата седмица ще ходя при хомеопата си да ми даде някакви капки за завъртането, че...ще искам и нещо за контракциите и за разкритието, да съм подготвена, че доки искрено се съмнява, че ще я докарам до термин. А колкото за пръстените...ами моите отпаднаха още в 3 месец. пръстите ми са като кебапчета, но примен не е от задържане на вода а от папкане... NO
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 19, 2010, 20:19:58 »

И аз да се отчета, че преди малко се върнахме от 3-та ФМ. Всичко е наред с бебо и е станал 1640 г. Доктора каза, че сме с две седмици по-напред и най-вероятно няма да дочакаме термина pleasantry Винаги като съм ходила на преглед е бил с главата надолу, а не знам защо сега е решил да застане седалищно и си криеше лицето с ръчички и краченца. Беше много сладко smile, но да вземе да се обръща пак, че... ще правя упражнения пък да видим. Хич не искам да се налага секцио sad, но каквото дойде, т.к. в крайна сметка е важно всичко да свърши добре.
Като ви чета май всички сте се надули, а аз нямам още такива оплаквания и си нося все още пръстените. Вечер си спя само, където и аз се схващам от време на време.
m_eleva19 какви са тези капки за обръщане?
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 19, 2010, 20:25:32 »

Здравейте и от мен, мамчета. Аз не съм писала отдавна, ама нямаше какво. Днес ходих на ЖК. Растем и вървим доста едрички със седмица и два дни сме напред. Иначе сме около 580гр. и над 30 см., но то детето не спря да се върти, че да го измерим като хората. Според лекарката очакваме здрав и красив мъж, но докато не се роди немога да съм сигурна. Винаги си оставям вратичка, че може да е мома. Въпреки, че аз претенции нямам. Иначе днес се сети да ми даде цитонамазката, която направих в началото на бременността и видях, че съм І-ва група yahoo Ритаме все по-силно и дори на моменти се опитва да излезе от предната страна на корема ми. Много е забавно да виждаш издутинки тук и там. За протокола аз съм +9кг. от началото до сега, като от миналата ЖК и тази съм качила само 1 кг. Лекарката дори ме похвали, че предния път ми се накара едно хубаво. Спането ни е малък проблем, че когато на мен ми се спи на детето му се танцува, а и трудно стигаме до консенсус за начина на лягане. Ако аз съм добре, то рита, ако легна така, че да спре да рита, на мен не ми е удобно. Но важното е да расте. Продължавам с Магнерич-а и след кръвните утре ще видим какво е положението с хемоглубина и ще реши лекарката трябва ли да продължа с Феро Фолгамма-та. Имах и имам болки в зърната на гърдите и тя ми каза, че вече мога да се мажа с Гармастан или Дефламол, за да се подготвям за кърменето и да не ме боли. Ще пробвам пък ще видим.

Малко дълго стана, ама много инфо покрай мен. Що се отнася до пръстените, аз ги махнах от самото начало, не защото не ми ставаха, а защото ме дразнят. немога да понасям дори халката си. Все едно ще ми откъсне пръста.

Зори, Елева, не се притеснявайте може бебчетата да се обърнат от самосебе си, все пак имате още време.

virgin, честита ви втора мома.  give_rose
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #74 -: август 22, 2010, 17:07:17 »

Здравейте и от мен.Снощи пак не спах заради изстръпването на ръцете и мъжа ми ме заведе сутринта в тукашната бърза помощ.Направиха електрокардиограма,взеха кръв ,и ме качиха в предродилна зала за да видят има ли контракций.Обаче бебо спеше, а те искаха той да е буден та се наложи да чакам и  да чуя как една жена крещи докато ражда ,всичко свърши за  10 минути ,обаче аз се разплаках.До мен сложиха и друга жена на която следят тоновете и тя беше за раждане и като взе да пъшка и аз рев ,рев сестрата взе да ме гали и успокоява ,че всичко е свършило  при родилката за 10 минути и бебето вече е в ръцете и.Доктора каза ,че всички изследвания са ок и ако искам да ходя при личния ми лекар да направя ехография на вените на ръцете.И това беше.Шеговито ме попита как беше горе в предродилна и аз като ревнах пак.Направо ще говоря за секцио на следващата визита при доктора.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: