Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 13, 2025, 18:58:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5"  (Прочетена 85357 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: октомври 28, 2010, 12:14:28 »

Мамчета, аз напускам вече темичката, т.к. нашият син се роди на 19.10.2010г. - 3600г, 53 см.
Пожелавам леко и безпроблемно раждане на всички вас и едни здрави бебчета на финала.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #256 -: октомври 28, 2010, 12:49:34 »

Zori83

danceg Bravo Bravo
ЧЕСТИТ МОМЧЕНЦЕ
ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ,МНОГО ДА ТЕ РАДВА И ДА ВИ НОСИ ЩАСТИЕ И УСМИВКИ.
ЧАКАМЕ И РАЗКАЗЧЕ
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: октомври 28, 2010, 16:41:28 »

Зори, честит син! Да ви е жив и здрав!

Аз днес бях на преглед, мериха само тоновете, есичко изглежда перфектно. Засякаха контракции и даже лекаря се захили, че било и време вече. Нооо на прегледа на шийката на матката се оказа, че имам леко скъсяване и никакво разкритие  beating. Така, че стоим и чакаме. Надявам се вече другата седмици малкия да се появи  smile.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: октомври 28, 2010, 16:52:10 »

Zori83, Честита мъжка рожба!  give_rose Да е много здрав, силен и голям късметлия.
 Надявам се всичко да е минало добре и да си имала едно леко раждане. Когато се почустваш по - добре и имаш време, се надявам да споделиш с нас всичко!  blush Честита ви радост още веднъж!!!  heart
ПП: Как се казва бебчо?
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: октомври 28, 2010, 17:02:53 »

*mum to be*, Зори си има темичка  blush, може и там директно да и честитите. Инъче бебко се казва Томислав.  heart
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: октомври 28, 2010, 18:50:57 »

Здравейте мамита give_rose Влизам да ви нагледам най-сетне кой е останал в темичката ни  :curtsey:Не се притеснявайте за седмиците колко са напред бебчетата.На мен все ми казваха че сме напред три седмици и ще се роди по-рано ама бебо си дочака термина.А пък за килограмите на бебчовците също е относително че ний до последно бяхме най-много 3700 а пък дечко се пръкна с половин килограм повече -4200 Girl_hide и така ни изненада  особено мене  girl_wink
 Успех на всички пожелавам ви леки последни дни или седмици.Да мине раждането безпроблемно и безболезнено.Целувки на всички по коремчетата( на мен вече почна да ми липсва коремчето ,но пък има какво да гушкам  Momy)
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: октомври 29, 2010, 11:34:03 »

Аз съм още тук, надявам се до другата седмица да ви напусна  tease Вчера бях на преглед, но нищо особено не ми казаха... в понеделник съм на тонове и после ако не се родим до термина се почва всеки ден мерене на тонове за 1 седмица ... (надявам се да не стигаме до там)
Как са другите мамчета, какво правите, почивате ли си? Приготвихте ли покупките... Аз все се чудя кой да питам аз чай за кърма - специален ли се купува или сами можем да си варим някоя билка  crazy
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: октомври 29, 2010, 11:53:08 »

Светле, тези нашите бебоци до края ще ни държат в напрежение. И аз се надявам другата седмица вече да се появим, ама май само те си знаят... Само се моля да не се стигне до предизвикване на раждането, от това най-много ме е страх  sad. Инъче аз вчера имах няколко болезнени конктракции, но като изпих 2 но-шпа и всичко ми мина, явно са били фалшиви, а така се надявах, че е дошъл момента. За това сега се опитвам да си внуша да не мисля за това, когато тогава!  pardon

Доста майчета не са се отчитали тук скоро, а  beating.
Малко ноемврийски мами остнахме, но те се губят някъде - dany_6, shava, rosi_78. Само Боги се отчете в нейната темичка. Момичета, я не се крийте  smile
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: октомври 29, 2010, 17:41:23 »

Момичета, днес бях на ЖК, но нищо ново..
Доки отсъстваше и само мериха тоновете на беболина, на мен кг и кръвно.Исках да видя колко е пораснала, но това ще е др.път.. pardon
Активен
nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #264 -: октомври 29, 2010, 18:26:56 »

Добър вечер момичета! Girl_hide
И ние сме тук,стоим си на топличко до печката и си поритваме,танцуваме здраво. heart С покупките за бебо почти приключих остават ми само количката и останалите нещица за мен за болницата,както помпата и стерилизатора,които все още немога да избера.
За легло за сега решихме да не копуваме,а да си ползваме кошарката от времето на татито и понеже съм шивачка реших сама да си ушия един обиколник,кoйто вече е факт! Girl_hide
Момичета искам да ви попитам при вас кога ви текна коластрата и има ли някои при,които все още я няма? huhhuh.gif
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: октомври 29, 2010, 18:46:24 »

Коластра при мен се появи може би към 5 месец.Не си спомням точно, но ясно помня, че 6-7 месец имах периоди когато ми мокреше блузките.Сега не си тече сама, но ако си стисна гърдата/зърното веднага се появяват капчици...
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: октомври 29, 2010, 18:57:40 »

Агентче, жалко, че не си видяла бебка, малко е гадно така като се настори човек, но пък нищо следващия път. Тъкмо изненадата от това колко е пораснала ще е по-голяма  give_rose

nadi711, кога ще ни покажеш кошаркаа с обиколниците? А пупата?

Аз нямам коластра  crazy, май в индивидуално това с потичането на коластрата, при някой се появява през бременността, при други не. nadi711, теб какво те притеснява точно?
Активен
nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #267 -: октомври 29, 2010, 19:00:24 »

Ами при мен за съжаление все още не е имало никакви прояви на коластра и само се моля да не е признак на липса на кърма,защото имам огромно желание да се кърмим. cray
Мимозка тъкмо се опитвам да кача снимчица на пупата в съответната темичка,но снимки на кошарката все още нямам! blush
« Последна редакция: октомври 29, 2010, 19:03:22 от nadi711 » Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: октомври 29, 2010, 19:15:40 »

Нади, не се тревожи, мила.Имам приятелка, която роди преди 4месеца(голям бюст) имаше коластра мнооооогоо, кърма мнооогооо, но само 10-на дни.Момиче, с което били заедно в болницата нямала кърма изобщо, докато били там, а сега..момичето продължава да си кърми, а моята приятелка се чуди какви адаптирани млека да купува.
Смятам, че си е индивидуално липсата или изобилието на едното или другото не значи нищо...
Аз също много искам да си кърмя детето и така ми се иска да си имам кърма по-дълго, но знае ли човек...
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: октомври 29, 2010, 19:41:44 »

Ха много ме изненадахте с тая ранна коластра - никъде из книгите, а и от познати не съм чувала за появата и толкова рано  shok Аз все си мислих, че най - рано като родим ще се появи! Не се тревожете за това smile
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: