Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 00:35:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 5"  (Прочетена 85484 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: септември 09, 2010, 08:55:17 »

mimozka, продават нощници за кърмачки - аз съм виждала два модела. Единият е с едни плохички и процепчета в тях за гърдите, а другият е с копченца от рамената към гърдите. Гледах едни български и турски в магазинчетата за пижами  на пазара в Младост - струват към 14-16 лв. На Катинка педиатърът е в Стрелбище, пиши и на лични, мисля, че е много доволна от него smile

Нещата около нас ще разкажа в нашата темичка с бебка

Целувки на все по-големите тумбачета  give_rose
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: септември 09, 2010, 09:29:18 »

merilen, благодаря  give_rose.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #122 -: септември 09, 2010, 10:00:35 »

Момичета,според вас дали ще ме качат на самолет в 9 месец.Проблема с изстъпването продължава и тази вечер беше кошмар
нашите настояват да се прибера и ще ме водят на лекар ,тук никой нищо не направи,но не знам дали ще ме качат на самолет
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #123 -: септември 09, 2010, 10:12:05 »

Няма да те качат. След 36 седмица е абсолютно забранено.
А и за теб не е добре, нито за бебенцето. Много тьпа ситуация  diablo

Friend Friend Friend

Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #124 -: септември 09, 2010, 10:32:40 »

И аз така мисля. Няма да ти разрешат.
А и да те заведът на лекар, той няма да мове нищо да направи сега. Нито рентген, нито лекарства....
Още малко търпение Жужи.
А през деня, като  се раздвижиш има ли подобрение???
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 10, 2010, 13:24:37 »

Мамчета, от днес излизам в едноседмична отпуска и след това директно ми почва 45 дневния болничен. Доживях и аз да съм в къщи и да си почивам...от кога го чаках този момент  smile
Като гледам линийките скоро всички мамчета в темичката ще си стоим на топло в очакване  give_rose
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 10, 2010, 13:41:09 »

привет на всички. извинявам се че се намесвам в темичката ви, но си мисля че вие като вече минали по пътя по който съм тръгнала може да сте ми полезни.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: септември 10, 2010, 14:53:35 »

Ечи добре си ни дошла, с какво можем да помогнем  blum и не се намесваш, това е свободно интернет пространство  Wink
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 11, 2010, 20:46:11 »

Здравейте и от мен! Малко се позагубих, но последните 2 седмици, откакто съм в отпуска прекарах при родителите си и се бях отдала на пълна почивка blum  В петък посетих лекцията на сп. 9 месеца в ЦУМ - не беше кой знае колко интересно, но мисля да посетя и следващите smile Иначе се чувствам добре - краката ми вече не са подути, нямам оплквания, много се радвам като усещам бебка постоянно да се върти  yahoo Най - голяма чуденка ми остава къде да е раждането и дали да избирам екип - не се тревожа за нищо, но все пак не искам заради някакви си глупави пари да имат лошо утношение към мен и да ме третират като 2-ра класа  crazy
Поздрави на всички коремчета!
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: септември 11, 2010, 22:05:28 »

Да се похваля и аз.Вероятно от времето не знам, но и аз вече не се подувам така. danceg
Малката муцунка все повече се усеща.
Относно какво трябва да се носи в болницата - вече питах тук - почти нищо.Само тоалетни принадлежности, дори нощница не ти дават да си занесеш.Влизаш, преобличаш се и предаваш дрехите си (на съпруга) навън.Това ми хареса...
та така...
...тази седмица имам среща с док и уговорка за екип..да видим какво ще стане.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: септември 15, 2010, 10:07:45 »

Момичета много ни е замряла темичката нещо! Предполагам, че понеже някои вече се отчитат в личните си темички... Все пка да попитам как сте, какво правите? Аз съм си вкъщи вече и се наслаждавам на почивката и съм се отдала на мисли за бебето - планирам какво да купя, чудя се още при кой да си избера да раждам (ако ми препоръчате ще съм благодарна) , ходя на лекциите на сп. 9 месеца/....
В последните ми изследвания имах занижени резултати на хемоглобин и хематокрит и сега приемам желязо..., но се чувствам добре smile
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #131 -: септември 15, 2010, 11:05:14 »

М дааааааа, позатихна темичката. Може би дамите използват хубавото време и правят дъъълги разходки.  pardon
Аз както казах в темичката си, взех да се изнервям и едно такова напрежение да изпитвам.
И само чета инфо за раждането.  huhhuh.gif При всеки е различно и се чудя как ли ще е при мен. Ей такива побърквации общо взето  pardon
Останаха ми гладенето на дрешките и прането на количката на бебо. А в неделя сме на сватба на един мой колега. Е само до обредния дом ще отидем, тъй като ресторанта ще е във Враца и не ми се рискува да пътуваме до там  smile
А за раждането, препоръки според мен могат да ти дадат мамите от предните месеци. Аз прочетох разказчетата им, и да ти кажа видях, че не винаги като искаш да си платиш или вече имаш уговорка, нещата се развиват по най-благоприятния начин. Но все пак е добре да се потърсят няколко мнения по въпроса  smile
Активен
nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #132 -: септември 15, 2010, 12:13:50 »

Здравейте и от мен!
Аз отсъствах известно време,защото се наложи да полежа в болница за около 5дни.На 1.09 отивайки до тоалетната и видях червено петно кръв по бельото ми и веднага ме заведоха към болницата.Там ми взеха кръв и урина за иследвания и ми включиха система.Оказа се,че съм вдигнала кривно и от едната страна плацентата ми била леко отлепена.Бях два дни на системи и на Гинепрал,който ще продължавам да си го пия до края на бременноста.На 6-ти ме изписаха по живо по здраво в къщи и сега вече си почивам повечко и си правя много леки разходки.
Вчера бях на ЖК бебко е добре,ритка си много силно,върти се както му е кеф,което за мен е много мило! heart Обаче аз съм наддала доста килца и док ме посъветва да не ям солено,да намаля течностите,което мисля няма да е проблем за мен. nea
И такива работи около мен!
Поздрави на всички мами и галки по коремчетата! pqz
п.с. Според линийката ми от днес съм в 7-я месец!  yahoo yahoo yahoo
« Последна редакция: септември 15, 2010, 12:15:24 от nadi711 » Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 15, 2010, 12:49:06 »

Здравейте мами, ние днес бяхме на ЖК и сме добре, ритаме много и немога да спя, но драве да е, щом малкото човече е ОК Momy Пуснахме обичаййните неща и чакам резултата, кръвното е 110/60 но според доки ни е добре, малко се разтроих с кантара - 70 кг т.е. +12 от февруари, били нормални и съм била само на корем и ми изчете една лекция как съм щяла да ги сваля бързо pardon за човек който не е бил 70 кг. малко се стряснах. Каза след 2 седмици да спра с пътуването, и ме отказа от сватбата на която трябваше да сме във Върна на 16.10, не поемала рискове ако родя във Варна. Беше много афектирана, защото с майката която щяхме да раждаме ноември (тя в началото), и понеже не я е слушала и непочивала, онзи ден е родила бебето преждевременно 900 г. и беше много притеснена. Още не сме говорили за болницата или стволовите клетки, каза като изляза болничен на 7.10, но за съжаление иска да е секцио, заради големия ми диоптер може да ми се отлепи ретината, а така не ми се искаше да ме режат, но ще видим. Нищо не ми каза за мазането на зърната и за подготовка, вие кога започнахте с тези процедури???
Това е от мен kiss на коремчетата
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: септември 15, 2010, 18:49:13 »

merilen, вече си имам 2 нощнички за кърмачки закупени от пазарчето на малдост. Имаха сладки цветове.
Светле, и аз пия желязо и месо трябва да се яде, ама да ви кажа често вече ми омръзна от това мясо  beating. Направо се чудя какво да си хапвам за разноборазия, което и хем да е вкусно, хем да е здравословно и с витамини за бебко.
Боги, не мисли за килограмите, после ще ги сваляме. Важното е да се чувстваш ти добре и в кондиция. Мале верно трябва да си почиваме. Мен така ми се ходи някъде за 2-3 дни, но мъжо категорично отказва да  се отдалечаваме от София. Него го гони повече параноята и от мен  tease.

Аз съм чувала, че може да се мажат зърната, но не знам дал ие задължително Дано някой се включи и каже. Инъче за разранени зърна мисля че ламинол се ползва, но не знам дали става да се ползва и сега.

Мамчета, мислите ли да си купувате някаква специална козметика за след разждането или може да си позлваме и кремчетата, които сега ползваме за стриите. Същото така мислите ли да позлвате сутиен за кърмачки и колан за след раждането? За колана се чудех какъв размер и дали да обхваща и бедрата.

Ние утре сме за първи път на тонове. Нямам търпение да чуя малкото бонбнче  blum
« Последна редакция: септември 15, 2010, 18:51:43 от mimozka » Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: