Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 09:41:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на roxanne на 21.08.2010  (Прочетена 34903 пъти)

roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 18, 2010, 17:52:54 »

Благодаря за милите думи, conflate, при нас наистина е въртележка - обикновено сама си я създавам  blum Като каза банан, сетих се как днес кумата разправяше, че изпаднала в лек пристъп на паника като видяла банана smile. Сетила се, че не ям някакъв плод, ама не си спомнила кой точно и вика "Готвех се в един момент да дойда с една салфетка да те спасявам"  blum Не се наложи smile - хапнах си го с кеф на големи хапки, чак сигурно мъжете са се поизпотили, като са видели как хищно забивам зъби  Wink Виж, ако беше пъпеш, положението щеше да е по-иначе  smile
evane, снимки ще сложа веднага щом се сдобия с тях, обаче покрай организацията на предстоящото събитиене остава време да се съберем по женски. А по всеобщо мнение върху снимките е наложено пълно информационно затъмнение, поне пред мъжете. Така че ще е чак след сватбата smile.
Днес се изумих колко внимателно отчето изчете и четирите кръщелни от -до  shok Мислех си, че е проформа тая проверка, но не би - прегледа ги много внимателно, даже коментира, че единия отец, който е кръщавал кума, вече не бил сред живите. Но както и да е, вече и с църквата сме уредили формалностите, остава само да отидем в събота да ни венчаят  Bravo
Наприказвах се, сега ви оставям и отивам да чистя прозорци. sad
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #91 -: август 18, 2010, 18:49:56 »

Мислех си, че ще поднесеш някакви щури и весели изненади, но чак като това за партитата на двама ви дори не предполагах  Wink Вие двамата със сигурност ще сте уникално семейство-с голямо чувство за хумор, закачливи, купонджии. Няма да има ден, който да ви е скучен. Запазете си тази ведра искрица, за да се поглеждате винаги с усмивка. И още нещо  Wink (него не мога да го определя, но вие двамата си знаете  smile )

Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 18, 2010, 20:07:46 »

Това за църквата много ме изненада.  huhhuh.gif За коя църква ставаше дума? Може и да си споменавала, ама аз съм си блейко!  to pick ones nose
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: август 18, 2010, 20:48:42 »

В Св. София сме, Ариел.
Не се притеснявай, това може и в деня на венчавката да стане, като ви привика попа в стаичката сигурно тогава проверява и кръщелните. Но ние миналата година кумувахме на наши приятели и стана така, че не си взехме кръщелните (по-точно младоженеца беше толкова ошашкан, че каза, че няма да трябват blum). Естествено, като отидохме за булката имаше момент на паника, докато се сетим да звъннем в църквата и да се примолим да занесем кръщелните на следващия ден. Хората бяха много любезни, не правиха проблем (а ние, признавам си, не отидохме  blush - ясно е как се чувстват кумовете на следващия ден lol. Но за да се презастраховам от подобна ситуация, още като записвах час за венчавката, с отчето се разбрахме да мина предварително да занеса кръщелните, а той си отбеляза нещо в книгата, където записват венчавките.
Това е цялата история, обяснявам се толкова, за да не всявам паника - не е задължително да се прави  good
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 18, 2010, 21:04:22 »

Не, напротив, много хубаво сте направили даже да ги занесете по-рано, аз затова и питам, мисля да последвам примера ви! Само бумащина ми трябва на мен в самия ден... Но се учудих, че са толкова старателни, все си мислех и аз, че е проформа.  pleasantry
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: август 18, 2010, 22:43:13 »

Ох, ние с моята половинка току що осъзнахме, че утре е практически последният ден преди сватбата, защото в петък пристигат нашите и програмата е почти толкова тържествена и разчетена по часове както в деня на сватбата  Wink В резултат спретнахме списък със задачки, който се оказа 1 лист а4 blum
Преди няколко дни се сетих, че при всяко важно събитие и пътуване някой от нас се разболява. Та не се чудех дали, а кой  nea Е, милото уцели бингото този път... Той по принцип си има един проблем - подува му се нещо под ухото от време на време (слава Богу, някаква мастна тъкан, не е жлеза) и от три дни пак е с едно огромно топче. Ходил при личната днес, но му казали, че хирургът го няма, за да го цепне и му дала само антибиотик.
Добре че моят кръстник-доктор се отби тази вечер и само като го видя, го изюрка утре сутринта да ходи. Айде, вдигнахме по нощите Правителствена болница, та му уредихме утре сутринта спешна среща с хирург. Както върви, моят младоженец ще е със стърчащ дрен на сватбата  blum Ама и такъв го вземам  smile.
Само че забравих - не сме само ние действащите лица. За да е цирка пълен, и кумата е на антибиотици  blum. Обещават до събота да са я оправили smile.
Такива неща при нас... Добре че се опитвам да гледам на нещата откъм смешната страна - някои неща просто не зависят от нас... Надявах се този път тая наша прокоба да ни подмине, но не би sad. И освен това си давам сметка, че за медения месец е мой ред  Wink...
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: август 20, 2010, 09:48:50 »

Така... отбивам се за малко в последния ден преди сватбата, за да разкажа какво се случва - не знам каква възможност ще имам по-късно.
Лудницата свърши, остава само трепетното очакване smile. Вчера търчахме (по-скоро аз търчах) нагоре надолу като разгневени носорози, но някъде около 10.30 вечерта, когато пътувахме към къщи, осъзнах, че всички дреболии, подготвяни има-няма 6 месеца вече са си дошли на мястото и няма за какво повече да се тревожим.
Имаше и момент, когато сърцето ми спря... (когато разбрах, че мъжът ми е проснат на операционната маса и 40 минути цял лекарски екип реже възпалена плът по главата му). Слава Богу, всичко мина. Е, съществува реален риск да не може да се обръсне и в крайна сметка всички гости да си мислят, се женя за колумбийски наркобаран, но това ще се реши утре в последния момент. Отпада ни и моренцето в понеделник (няма как, при положение, че зад ухото му има дупка, натъпкана с марли sad). но ще го оставим за към края на седмицата. Поне обещаха, че няма да е много видимо наранен за сватбата...
Готови сме с менютата и тейбълките, натоварили сме мезетата и напитките за ресторанта, подготвили сме почерпката за у дома, погачата е поръчана. Всички детайли са изпипани доколкото е възможно. Родителите и братята ми пътуват насам и носят изостаналия във Варна багаж. Аз съм на маникюр и педикюр в 2.30, като преди това имам за задачка да изкъпя котката smile и да поизчистя къщичката. Довечера е последната ни вечеря с родителите в ролята ни на годеници. След това... след това... уау! Опитвам се да свикна с мисълта, че утре се женим. Странно ми е. Нямам търпение и същевременно не мога да повярвам. Всички тези месеци... Времето се влачеше, лентичката се носеше напред - 4 месеца, 3 месеца, писане на дипломна работа, 1 месец... Нерви, лудница... "Айде да я зарежем тази сватба"... 10 дни... "какво правим с медицинските?!"... И сега, утре, о, Боже Господи!!! Момичета, ще се женя утре!  Bravo
Оставям ви сега - котката ме чака. Отивам да се приготвям smile
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: август 20, 2010, 13:04:43 »

Е, съществува реален риск да не може да се обръсне и в крайна сметка всички гости да си мислят, се женя за колумбийски наркобаран, но това ще се реши утре в последния момент.
funnytooth Ей момиче, разбиваш ме понякога! Стискам палци твоето момче да е добре и да успее да се обръсне, но най-вече да е добре. Виждам при вас всичко се е наредило. Роксан, това е! Последни финални метри!!! Много се вълнувам с вас и да знаеш, че ти пожелавам най-страхотния ден в твоя живот досега, много голям купон, супер организация и много красиви спомени! Мислено сме с теб, хайде момиче!  give_rose give_rose give_rose
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310

« Отговор #98 -: август 20, 2010, 17:26:52 »

Хей Роксан това се казва положително мислене:) пожелавам ви зашеметяващо прекрасен ден, пълен само с положителни емоции  Bravo Да се наспиш хубаво и да закусиш сутринта, че няма да ти остане време през деня blum Чакаме да разказваш после Bravo
Активен
roxanne
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: август 20, 2010, 23:21:47 »

Благодаря ви, милички за куража, който ми вдъхвате!  give_rose
Докато мъжлето се къпе, да разкажа за нашите инфарктни ситуации от днес smile Оказа се, че не сме се разбрали с управителя на ресторанта и в 7 часа, когато оставихме мезетата и напитките, стана ясно, че питките не са от тях... Хукнахме да търсим къде можем да поръчаме две сватбени погачи за утре  shok Пътьом се сетих, че съм забравила за цветята - за косата ми, за менчето и за кошничката на малката шаферка. Бегом и за цветя. През това време двата комплекта родители ни чакат за вечеря...
Но успяхме. Всичко вече е наредено и окомплектовано, багажът е стъкнат, остава ни само да си починем добре и да се отправим към следващото предизивкателство - семейният живот  Bravo
Оставям ви, стискайте ми палци утре!
Обещавам, че ще разкажа как е минал нашият сватбен ден веднага щом мога  give_rose
p.S. Дори и котарака си има папионка, ама не е много във възторг smile
« Последна редакция: август 20, 2010, 23:24:36 от roxanne » Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: август 21, 2010, 09:07:47 »

Мила днес е най-прекрасния ден. От сърце ти пожелавам да е много весел, сънчев и незабравим. Дълаг семеен живот и много много щастие.  give_rose
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #101 -: август 21, 2010, 11:05:05 »

Мила Роксан, много се вълнувам за вас!
Сигурна съм , че си много очарователна и забавна булка и ще имате страхотен сватбен ден!
Пожелавам ви също толкова страхотен семеен живот, изпълнен с емоции, позитивизъм и щуротии.
Бъдете щастливи!

Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: август 21, 2010, 14:06:06 »

След много перипетии и малко стрес в последния ден, ето го и твоя голям ден! Голямо честито и много хубаво изкарване!  give_rose give_rose give_rose Как е булка?

Активен
evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: август 21, 2010, 15:43:53 »

Честито, младоженци! Много любов и щастие!
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: август 21, 2010, 17:20:45 »

ЧЕСТИТА СВАТБА give_rose give_rose give_rose
Мили младоженци, бъдете здрави и щастливи и много, много търпеливи!!!
Помнете истината стара, че бракът е като отвара, която всеки сам вари, но трябва с другия да сподели!!!
Обичайте се и дерзайте!!!
Животът няма да е, знайте, само рози и мечти, защото има и бодли...
Но там, където Любовта цари, убождането не боли!

* red-roses-in-the-shape-of-a-heart-largethumb7429437.jpg (55.1 KB, 400x412 - видяно 1868 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: