Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 09:45:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на roxanne на 21.08.2010
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на roxanne на 21.08.2010 (Прочетена 34905 пъти)
Ariel
Сватбен ШАМАН
Отг: Сватбата на roxanne на 21.08.2010
«
Отговор #75 -:
август 11, 2010, 13:02:15 »
Леле, миличката! А мацата бели прави, а? Ами заели сте се с много неща, няма да крия - сватба, ремонт, кой знае още какво, и не ви е лесно, но не е и непосилно! Стискай зъби още малко и после ще
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329
«
Отговор #76 -:
август 11, 2010, 14:18:39 »
Мерси, Ариел - и мен представата за бягството след сватбата ме държи
А и мисълта за самата сватба, де
Дзверът е голям дивак, а сега хаосът у дома го стресира още повече. Не мога да му се сърдя на животинчето, но ме хвана яд, че само ходя да оправям щетите подире му
Аз се прибрах от моите скитания - прекалено ми е топло
Сега ме е яд за този ремонт, защото беше моя идея, но просто нямаше начин. Сменихме вратата на банята, когато я правихме миналото лято и срам, не срам, признавам, че още си седеше на замазка около вратата в коридора
А това майка ми нямаше да го понесе, щеше в деня на сватбата да извади четки и боя, за да го оправи. Или, ако не може, щеше да омрънка света
И за това...
Поне моите ангажименти за моминското парти вече са свършени - купила съм си всичко, прозвънила съм дружките да разбера кои са в София и кои не, пратила съм списък на кумата. От тук нататък - да се оправят
. А тя, милата, вече е направила резервация. Само дето аз не знам къде
Стискам зъби още малко - днес майсторът слага грунд на стените и утре прави мазилката. Лошото е, че ни е приятел и минава през къщи като приключи на работа, така че работи само по няколко часа вечер. Но, от друга страна, поне нямам разни непознати из къщата и си бъбрим докато мъжа ми се върне
Остават още 10 дни до голямото събитие. Наистина ли са толкова малко?! Добре, че си имам задачки, за да не ме разтресе треска...
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #77 -:
август 12, 2010, 22:46:18 »
Здравейте, коконки!
Гледам лунната красавица се е отбила с разказче
Миличка, стана ми много забавно как съм станала нарицателно за пъзла
Относно бижутата - аз лично не харесвам нищо посребрено, позлатено и т.н - просто в един момент банята пада и си оставаш с една тенекийка. Но, ако наистина си се влюбила в тези бижута - вземай ги и не му мисли! Ние няма да векуваме на тази планета, че да искаме това и от бижутата. Важно е да имаш точно това, което искаш
Ние точно се връщаме от среща с диджея и мисля, че ни се очертава една страхотна сватба
С него се разбираме с поглед, така че очаквам да държи всичко под контрол
Другата седмица мисля да се видим и с фотографа, за да съм спокойна за всички най-важни участници. Само че, чак сега осъзнавам, другата седмица СЪС СИГУРНОСТ ще се видим с фотографа...
Щото ще се женим... Майко мила! Още не мога да свикна с мисълта...
Днес целият ден се занимавах с къщичката ни - играх си на бояджия и сега си имам чисто нови врати
После чистих, подреждах... Почти приключих с къщната работа. Смятам утре да довърша почистването и за другата седмица да си оставя само прозорците на дневната, че ако вземе да завали, да не ми съсипе труда. И сме готови!
А утре вечер ще е дълго отлаганото упражнение по сиртаки
Да видим ще има ли такъв танц, или булката няма да се отчете с нито едно хоро
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #78 -:
август 14, 2010, 09:31:06 »
Ей как мина със сиртакито?
Пожелавам ти едно незабравимо и много забавно моминско парти. Ще те чакаме да разказваш
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #79 -:
август 14, 2010, 10:35:26 »
Ами не мина
За съжаление нашите приятели, които трябваше да ни учат са много разпиляни (даже Жоро викаше "Да им кажем за 8, че да дойдат към 9"
и пак им изникна нещо, та отпадна "урокът".
Не си го слагам на сърце - откак ми мина нервността покрай медицинските и приключихме с ремонта, всичко възприемам леко - ако успеем да се научим, ще танцуваме, ако не - здраве
Момичета, тази вечер са ергенското и моминското парти
Нямам търпение! Ще използвам повода да се отбия през фризьора - малко да си поокастря нацъфтелите краища и да си боядисам косата, че все отлагам
А утре ще разказвам как е минало
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #80 -:
август 15, 2010, 18:14:49 »
Момичета, и моето моминско парти вече е зад гърба ми
Изкарахме си невероятно, още ме държи еуфорията и просто не знам как ще се отблагодаря на милата ми кума за всичко, което направи за мен
Снимки не мога да сложа, защото имам само от началото на вечерта - после никой не се сети д снима с моя фотоапарат
Щом успея да си събера малко фотоси (компромати
), ще кача
Бяхме в Магнито, кумата беше запазила сепаре точно до пианото. Вечерта започна малко мудно, но след около час - час и нещо, в които десетте коконки седяха кротко на сепарето и пиеха с аристократично презрение към всичко ставащо наоколо, коктейлите все пак си казаха думата и се разтанцувахме. Получих куп подаръци - повечето абсолютно безполезни и затова толкова по-мили. Цяла нощ се разхождах с една диадема - мини булчински воал, която ми бяха направили специално за вечерта
Освен това, кумата беше помолила приятелките ми да донесат снимки от старите ни спомени, по възможност компроматни за моята персона, а те се бяха постарали подобавъчно. Със сълзи съм се смяла на попаденията
Естествено, сдобих се и с червен халат с пера (за преди или след първата брачна нощ, по избор) и куп други неща... като щипки за пране, бебешки лигавник и дрънкалка, червени жартиери, коронка с пухче (нали съм принцесата на моя мъж), че даже и кълбо прежда с куки, за да изплета след 50 години пуловер на дядо Жоро
- все неща, нужни за семейния живот
Пропускам много от подаръците, но в крайна сметка си тръгнах с огромни дисаги скъпи спомени от една незабравима нощ
Естествено, не липсваше и изненадата. Към 1 часа се появи един полицай с голяма палка. Търсеше булката. Сещате се как продължи програмата
- всички много се забаляваха, фотоапаратите не спираха да щракат и мисля, че направихме шоу на цялото заведение. Поне дружките ми казаха, че са изумени колко адекватно съм се включила в изпълнението и взеха да ме подпитват как точно си запълваме нощите с моя мъж
Но си признавам, че за първи, а и предполагам за последен път в живота ми лежах просната на пода в бар, докато полугол мъж размазваше сметана по мен, а аз гризях банан
Около пианото имаше компания от няколко "дърти бохеми", както ги нарекох аз, които в някакъв момент се омесиха с нашата дамска компания и се получи още по-интересно. В смисъл, че бяха много интелигентни, приятни и ненатрапчиви господа, които искрено забавляваха моите гости с интересни разговори и приятна компания, без да превземат вниманието им и да досаждат. Надявам се, че всички изкараха една приятна вечер, а за мен тя остана наистина незабравима - дори и само заради възможността да танцувам руски романс със, мисля, салонния управител
, който също се появи в някакъв момент с табла шотове специално от заведението.
Още една неочаквана и много приятна изненада бе появата към 4 часа на един от приятелите на мъжа ми, на който ергенското парти му доскучало, и понеже си е в тези среди, се позанаваше с музикантите, така че дойде, изпя ми няколко песни, пи едно питие с нас и ни остави да се забавляваме, след като снесе малко информация за партито на моя мъж - мисъл, която, признавам, живо ме глождеше цяла вечер
В крайна сметка, последните мохикани - аз, кумата ми, кумицата ми и още една дружка си тръгнахме около 5 и половина часа, нарамили багажа и отидохме да хапнем в Дивака, където дойде и кумеца ми, също уморен от хайманосването по кръчмите с мъжете, та да доизясни картинката от алтернативното парти
Накрая аз се прибрах към 7, а мъжът ми долази около след около час, пиян като мотика
. Поспахме, станахме, разказахме си какво-как и хукнахме на рожден ден на моята близка приятелка, която снощи също поздравихме в пиано бара
. Сега съм тук, още осмислям шантавата нощ и споделям с вас. Знам, че този разказ стана умопомрачително дълъг, и се извинявам на всички, които са жертвали времето си да го прочетат до края
. Просто прекарах фантастично и исках да го споделя с вас, с пожелание на всички, на които това преживяване предстои, да се случи една поне толкова хубава и изненадваща вечер!
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #81 -:
август 15, 2010, 18:33:08 »
Изкарали сте си чудесно. Било е много забавно, голям купон
ПОЗДРАВЛЕНИЯ на организаторката и на останалите момичета. Постарали са се и си личи, че са те направили щастлива
Голяма късметлийка си с такива приятелки
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
август 15, 2010, 23:06:42 »
Леле, roxanne, прочетох всичко на един дъх! Брависимо!
Много диво, много лудо, много забавно сте си изкарали! Ето това са хубави спомени! А вие сте били десетина диви, ти защо се притесняваше, че сте малко и че приятелите ви няма да са там? На мен десетина ми звучи повече от чудесно! Кажи каква е информацията от алтернативното парти, как са си изкарали мъжете, че ми е любопитно?
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #83 -:
август 16, 2010, 09:37:53 »
Благодаря, Ариел, наистина се забавлявах страхотно, надявам се и момичетата да са си изкарали супер
Мъжката компания, както в повечето случаи, е страдала от липса на организация
Те бяха малко повече - половинките на по-голямата част от моите дами, плюс групичката рибари на моя мъж и няколко други приятели, като може би и това е оказало влияние. Започнали вечерта в кръчма с ядене и пиене и голямата грешка на кума е била, че не е направил резервация за след това, воден от идеята, незнайно защо, че по клубовете лесно ще се намери място за 15 мъже
Което е довело до доста обилаляне по заведенията. До нас достигнаха откъслечени слухове за пияно бар, след което са се оказали в няколко чалготеки и точно тогава компанията се е разпиляла на части.
Но въпреки това, мъжът ми беше доволен - той, слава Богу, може да се забавлява навсякъде и при всякакви обстоятелства, ако си го е наумил
Аз лично се притесних, когато около 6 сутринта научих, че никой не е виждал кума и младоженеца повече от 2 часа, но в последствие научих, че двамцата са се забили в стриптийз бар
, където кума е предал богу дух и младоженецът го е прибрал у дома, преди да се завърне при компанията
Но се прибра доволен и мисля, че това е най-важното
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #84 -:
август 17, 2010, 17:42:09 »
Да се отчета и аз (макар че напоследък сама си пиша в темичката
). Последните дни, когато ножа опря до кокала, посвърших останалите дреболийки. Днес имах доста ползотворен, макар и твърде горещ ден. Видях се за последно с декораторката и уточнихми всички дреболии, с уравителя на ресторанта уточнихме окончателно разпределението на масите и по масите
, разпечатах етикетите за сватбената ракия (оръсиха ме 20лв, защото ги принтнах на фотохартия, но станаха разкошни
). Окомплектовах бельото на милото, а той най-накрая си взе костюма и втората риза, остана му само да си избере колан.
Снощи напълнихме и запечатахме бутилките с ракията на татко и се получи много изискано. Като залепим и етикетите ще стане точно както си го представях. Само че не мога да сложа снимки, тъй като бутилките останаха у родителите на милото.
Взех и един пакет с пликове (25бр.) , които планирам да са дискретно на разположение на гостите за "подаръците" - нали ние винаги като тръгнем на сватба нямаме плик, та в последната секунда се чудим какво да правим - затова реших да улесня разсеяните (като нас) гости.
Утре с кумата ще отидем до църквата, за да занесем кръщелните. От къщната работа ми остана само да измия прозорците - утре или вдругиден, защото като гледам какви облаци са надвисналииии...
В четвъртък имаме среща с фотографа за да доуточним фотосесията и другите детайли. В петък към обед предвиждам едно леко почистване на дома отгоре-отгоре, че с нашата котка всичко се окосмява за ден. После посрещаме мама и татко и се впускаме в лудницата, наречена сватба
Гледам, пак се оказах особено обстоятелствена
Спирам засега
Активен
reni_vn
Ентусиаст
Булчица
«
Отговор #85 -:
август 17, 2010, 18:46:34 »
Мила, имала си незабравимо моминско парти..Пожелавам ти сватбеният ден да е още по-вълнуващ и да сложи началото на най-щастливите мигове, които тепърва ви предстоят! Сигурна съм, че в последния момент се подсеща човек за доста неща, но съм сигурна, че ще се справите.
Целувки и чакаме с нетъроение да разкажеш за трепетите преди , по време на , и след сватбения ден
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #86 -:
август 18, 2010, 11:05:54 »
Ехо, а какви са прогнозите за вашия ден, как се очертава - ще се топите ли от жегите или ще плувате?
Това за пликовете е много добра идея, много ми харесва! Мисля, че ще влезе в употреба!
А това за кръщелните пак да попитам - те ще си останат там до деня ли? Или само ги показвате и си ги взимате?
Активен
roxanne
Професор
«
Отговор #87 -:
август 18, 2010, 11:59:20 »
Ха, надникнах точно навреме - след малко излизам да носим кръщелните. Ариелче, няма да остават там - само ще ги занесем на отчето да си отбележи, че всички участници в церемонията сме кръстени и да не ги носим на самия ден, че само кръщелни ще ни липсват с всички дисаги за гражданско, църква и ресторант
То не че и без това не можеше да се мине, ама аз нали съм новопокръстена
, няма и година още, да използвам повода да си покажа кръщелното
. А и повод да пием кафе с кумата
Денят се очертава да е зноен
. Според снощната прогноза по бтв - 32 градуса максимални. Което значи, че се доближава до моето желание за до 30 градуса в София
Ще оцелеем... някак си
Ние снощи подхванахме танците
Прави бяха момичетата, които ме успокояваха, че и с 2 леви крака пак ще ги схвана
. В крайна сметка, танцът ще е едно гръцко хоро, а не традиционното сиртаки, щото то не се хареса на половинката ми. И сега си се упражнявам, плувнала съм в пот от всичкото това скачане и май ще трябва да се къпя преди да изляза
Ще видим какво ще излезе на самия ден, но вече поне имам увереност, че няма никого да претрепя
Пък и те краката на булката така или иначе не се виждат, важното е роклята да се поклаща в такт
Толкова от мен засега, после може пак да има включване
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #88 -:
август 18, 2010, 15:07:56 »
Eй, roxanne, много ме забавляваш моме, да знаеш
Аз се завърнах и започвам да ви проверявам една по една коя до къде е стигнала, ти направо ме разби в твоята въртележка - почти се разплаках за проблема с медицинските и доста се похилих на историята за полицая с голямата палка и вкусния банан
Страшно моминско парти е било
Още малко остана момиче, гореща сватба ще е в пряк и преносен смисъл. Браво за Сиртакито и да гушнеш котето (имам предвид четирикракото) от мен. Моите 2 дивака (лаещи) напоследък са много хрисими, чак се чудя дали не е затишие пред буря.
Днес аз звъня по лекари да уреждам медицински и още не съм наясно какво да правя. Имам 2 дни да ги уредя, пфу!
Активен
evane
Ентусиаст
Публикации: 145
«
Отговор #89 -:
август 18, 2010, 15:37:54 »
ако покажеш и снимки
Активен
Страници:
1